ANDA SEDANG MEMBACA

65

The Invincibles

Pipiyapong Abdillah Hamzah Ahad, Februari 06, 2011 , ,



Preston North End 1888-89


Arsenal 2003-04



Cilake. Gua lupa lagi satu team yang jadi The Invincibles. Jadi gua persilakan,

Liverpool 1893-94

Semoga mereka kembali berjaya menjadi The Invincibles di divisyen dua menyamai kenangan lalu. Sesungguhnya di divisyen utama, mereka memang tak ada peluang. Jauh panggang dari api.

65 Ulasan:

iftitah berkata...

invincibles ni kelab power je dapat.

mr dimaz berkata...

tibe2 je teringan kenangan lama...

iftitah berkata...

label wolverhampton tu memang jahat. hahahahaha.

Adleen berkata...

Dan selepas itu Preston North End mula mundur dan merudum hingga kini hanya terkenal dalam lipatan sejarah. Arsenal pun bakal kena nasib yang serupa

se7en berkata...

sepanjang karier Pak Alex invicibles nie jer yg Pak Alex tsk rasaa, tapi pak alex ada TREBLE, Pak Wenger ada?

iftitah berkata...

ooops! jealousy from MU camp?!

LOL!

PAP berkata...

kami cakap pasal INVINCIBLES..

nak cakap pasal treble besa sgt kot.

kedah penah treble 2 tahun berturut-turut.

barca memang 6 piala satu musim.

tapi untuk menjadi INVINCIBLES adalah yang terbaek dari yang terbaek..

wofff..woofff..wooff...

The Gooners berkata...

2-1..auch...tapi rugi btol x amik kesempatan semalam,bleh plak kuih seri muka 2nd half tu..cilakak...

iKHwAn berkata...

cilake label.. mkn dlm ulu hati.. kah kah kah..

Tipu Tapi Benar (TTB) berkata...

WANGER CEMBURUKAN SIR ALEX

Wenger mencemburui Sir Alex yang berjaya melonjakkan populariti Manchester United sekelip mata setelah melakar kekalahan pertama liga dengan MEMENANGKAN pasukan paling corot dalam liga, Wolverhampton Wanderers.

Namun begitu, disebalik kecemburuannya, Wanger mengakui yang perkara bangang itu hanya mampu dibuat oleh Sir Alex dan Manchester United.

"Apa yang saya boleh katakan ialah perkara yang dilakukan oleh Sir Alex itu BANGANG namanya", jelas Wanger.

Wanger mengakhiri komennya terhadap kekalahan Manchester United kepada Wolverhampton Wanderers dengan menyebut "WOOF, WOOF!" kepada pemberita.


- Sumber TAK BERNAMA

se7en berkata...

orait,orait... tapi the invicibles tak dpt menerus keinvicibelannya bila tumpas akhirnya dgn MU (2-0)2004-05... Ruuds Revenge...

PapaseedSuarez berkata...

wei lucius mane beruk peliharaan ko yg brname torres tu?

apesal die x score on his debut?

hehehe..

LoStGuErReRoZzZ... berkata...

Ahsengal tul org manyoo ni... keh keh keh...

PapaseedSuarez berkata...

kalau si barua hicks & gillet amek King Kenny jd manager awal2 season dlu sure LFC yg dipanggil The Invincibles skrg..

4 games WITHOUT CONCEDING at the moment at the expense of Chelsea & Torres haha..

YNWA!!!!

ayobkelubi berkata...

papaseed suarez ni buat malu kaum punya spesis ni.

jgn beriya sangat bro...parodi ni semua,jgn emosi sudah..

LoStGuErReRoZzZ... berkata...

Time2 ni la org liberpool nak bangga oiii... kalahkan shelsee kot... keh keh keh...

pembaris berkata...

Kedah pun penah invincible jugak..

lucyal berkata...

ow chelsea ada beruk plk ke?..aku igt kan ada dubur liar sahaja....

prediction yg langsung tak leh pakai:::> lucius maximus...

makanbola berkata...

Pipi ttp pengulas terbaek!xperlu ayat pjg berjela,xperlu susah payah edit2 gbr..hanya bersandarkan ayat dua tiga baris..kahkah

alan zed berkata...

ada kelab kempunan invincible semalam !

kah kah kah !

makanbola berkata...

Makan besar,makan besarrrrr!!kahkahkah..xpyh ada entry liv mng pun xpe,kita penuhkan je kat entry mana2 pun..kahkahkah

Heysátan berkata...

come on la ping pong, lu jgn lah tambah lg loser kt bebudak arsenal, g la beli lolipop ke apa yg patut

ijan berkata...

lincah plak pipi updte..
klu mng x updte plak..
trs kn mnyerigalakan man u woof3

Hanep berkata...

sy org baru..mencari mane entry liv mng,xsabar rasenye..post kat sini pun ok kot..woof woof..oops sory..YNWA!

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

MU kalah. itu fakta.

Chelsea kalah home game ngan

Liverpool. itu fakta juga.

Arsenal seri selepas 4 gol. itu Fak.

kesudahannya, Liverpool adalah pemenang minggu ini kerana selain mendapat dua orang striker muda yang baru, mereka juga dapat berak atas muka Torres.

maka dengan itu akan menyalak berbuih mulutlah anjing-anjing scousers pemakan sambal belacan ini selama seminggu kerana mereka menikmati triple orgasme. pertama menang. kedua berak atas muka torres. ketiga MU kalah.

kemudian dihujung musim akan kembali menjejeh lah air liur mereka tatkala melihat Giggs dan Scholes melakukan aksi comolot sambil mencium piala kejuaraan EPL kali ke-19 tanpa MENCIUM KAMERA.

p/s: kenapa lu orang cakap fans MU menikus? abis tu sape yana, talkizcheap, askar MUFC, jerong dan gua? mata dah buta ke nak baca komen disebabkan teruja meraikan kekalahan SULUNG MU?

kehkehkeh.. kehkehkeh.. kehkehkeh..

3rdfrom9 berkata...

aku dh lupo mcm mna nk menganjing asyik dok defend ja dh lupo nk menyerang .... semlm pasal bas lpas ni pasal per plak x tau .... YNWA

Raiden berkata...

eh chelsea kalah ke?? lek la, torres kasi peluang libepul fan nganjing, mase pindah bakar baju, kalo chelsea menang risau die bakar kerusi pulak kat Stamford Bridge ikut perangai fan mane ntah..mengamuk taikun russia tu nanti..

Raiden berkata...

eh, post nie nganjing sape, Manure ehh?? disebabkan Chelsea kalah, terpaksa la aku jadi baik kali nie..demm..

diazhavanaz berkata...

Giler bapak slow player2 chelsheet main...apa, carlo ancelotti letak orang2 tua ke lawan liverpool semalam?...mmg sial...

Drogba + Anelka + Torres = ~100m pound..

Satu pun takley pakai...bodo!

Askar MUFC berkata...

Chelsea nih saja jer, minggu nih minggu nganjing MU ler, sebok jer nak jadi bahan gak..huahuahuahauha

nyzm berkata...

@Askar MUFC

anjing ler man utd

Askar MUFC berkata...

@nyzm

aku dah tau tu. walaupun LFC fan ada banyak pilihan mggu nih, nak bahan MU ker Arsenal ker Chelsea ker, pilihan utama tetap kepada MU kan. sesungguhnya MU memang dekat di hati LFC fan..huahuahauha

talkIZcheap! berkata...

eh, Danny ni... suka2 jer fitnah I, I bukan penyokong Men Yu lar, Men Yu yang sokong I....

huhu

WV: babial (babi sial - Hazard mesti suka dpt WV camni, sampai hati Danny lupakan Hazard...)

PELAUNG PULAU berkata...

takyah la invincible bagai nih...macam paedo jah..ala2 hollow man nak invisible invisible..kahkahkah!

Tipu Tapi Benar (TTB) berkata...

Kalau Manchester United mahu INVINCIBLE, lebih cerah peluang mereka sekiranya mereka mencuba di divisyen kedua. Boleh dapat 'bragging rights', seperti peminat Selangor yang bergegar sembangnya walaupun jadi juara liga perdana.

talkIZcheap! berkata...

takyah susah2 nak dapat invinsibel lar... panjang sangat namanya, susah nak ngeja...

dapat treble cukup, senang skit nak eja, buleh tulis banyak-banyak dalam ruangan komen...

GGMU berkata...

dengar citer arsenal fc ada sakit mental.

sumber dari sini

http://utusan.com.my/utusan/info.asp?y=2011&dt=0207&pub=Utusan_Malaysia&sec=Sukan_Luar_Negara&pg=sl_02.htm

gula-gula berkata...

aik? divert cerita bang? woff wofff!

Hazard berkata...

Preston North End? Kop End?
Apsal bunyi cam nak mati je THE END semua ni? Hahaha. Tapi menang, jadi wajarlah dipuji. Bagus.. bagus.. kipidap.

Owh.. ada orang sebut nama saya. Haha terharu saya. Hari ni saya datang kerja dengan baju UNITED besar². "Apa ada hal?!" maksudnya.

AKSARA : strand. STRANDED??!! Wopss, bukan MU. (Sial, WV aku tak sesedap BABI SIAL lu tuh la TIZ. Huhuu)...

Tipu Tapi Benar (TTB) berkata...

GGMU, anda sekarang merujuk kepada Utusan untuk mendapatkan berita dan fakta?

Benarlah kata orang English, 'desperate times calls for desperate measures'. Terdesak mahu mengalihkan perhatian, peminat-peminat Man U mula melakukan tindakan bangang dengan merujuk kepada saluran berita bangang seperti Utusan untuk mendapatkan bahan.

Tak saya sangka kesan psikologi kekalahan Man U kepada peminat mereka beberapa hari lepas begitu teruk. Padan muka! ;-)

WOOF, WOOF!

GGMU berkata...

tak desperate & sedih pun man utd kalah. kalah sbb wolve main lagi bagus dari man utd. that is the fact.

btw, man utd tak rugi banyak dari kalah hari tu sbb pencabar sebenar utk kejuaraan liga season ni kalah di stamford bridge. so..fair enough utk man utd.

hellghast berkata...

hahaha!!! dah kalau ade aje bunyinye,ade je helahnya nak mengalihkan perhatian,divert la mcm2 kami tak makan divert2 tu hahaha!!!

nak invicible hapenye,kalah dengan team biki bottom!!!

woof...woof...wolves!!!

en kentang berkata...

woof woof woof

NjC berkata...

gua maw nganjeng jugak..woooooooofffff...woooooooffff..ok.gua puas.

Tipu Tapi Benar (TTB) berkata...

SpongeBob SquarePants : Patrick, what's your favorite English football team?

Patrick Star : Manchester United.

SpongeBob SquarePants : KAKAKAKAKAKAKA!

SocketWorld berkata...

sakit (hati)mental dengar/nampak suara/perkataan ala2 Serigala nih?

WOOFF.. WOOFF.. WOLVES..!!!

adinda anna liyana berkata...

dany, jom jln sama2...

dah...ak asyik nk ajak org jln sama2 je arini...hahaha...

kenapa style menganjing sama je ek?
korang tak bosan ke baca?

talkIZcheap! berkata...

sebab diorang takde idea dowh, yana...

kecuali TTB, 29 matches kot dia simpan sumer tu... terhibur jugak la... :p

WV: obeardt = obe + Art(senal?)

momokonyok berkata...

paul scholes desperate sgt ke nk gol sampai guna tangan, x kene red card plok?
setau aku 2 kali dah sebelum ni paul scholes buat perangai camni, 2-2 dpt redcard.
pastu mana dtg 5 minit extra time?
rooney jln2 depan gol sambil korek gigi pun masuk dlm 5 minit ke?
dah baya reff pun x leh menang lagi?
nk baya sapa plak lepas ni agaknya menyurrr

adinda anna liyana berkata...

dan untuk itu, sokernet tak rasa nk amik pengulas baru ke?

nampaknya mcm ramai je bakat2 baru yg bijak pandai menulis kan...

untunglah...

Streetwizer berkata...

invincibles?woof woof...

klasemen?oh shit!!!

Hazard berkata...

Mana de yang bakat menulis pun, cuma bakat mengomen je. Bior je le deme yang mengulas tu mengulas, kite menganjeng je udah le.

Well.. SAF penah cakap "Yes, Arsenal may have done it. But for us to do it (unbeaten season)is a bit ridiculous."

Satu gi ayat beliau yang paling gua cuak, bila dia cakap "this is our best side ever". Tiap kali cakap tu, sure kalah berteraboq!

Jadi kalau nak butthurt, pegi la tonyoh mulut org tua tu dengan cabai. Kalau butthurt la. Sebab rasanya penyokong MU semua baik-baik aja kan? Kan? Sayang SAF.

AKSARA : 'kingst'. KINGST Dalglish raya sakan.

creater berkata...

Apa kejadahnya kalau invicibles tapi Chelsea yang pegang mata(points) paling banyak dalam sejarah EPL. Season lepas adalah mata terbanyak dalam sejarah EPL.

apa-apapon GGMU!!!

Tipu Tapi Benar (TTB) berkata...

Bercerita tentang pungutan mata terbanyak tahun lepas pun tidak berguna kalau mempunyai pemain semahal 50 juta pound sterling seperti Si Ayam Nando tetapi tidak mampu untuk menang.

Hazard berkata...

Oklah tu. Masing2 ada sejarah untuk dikenang. Dah, jangan gadoh. Salam balik. Kiss and make out.

ijan berkata...

kahkahkah...
layankn aje..

adek dah besar berkata...

di mana dia, anak anjing saya.

anak anjing saya ada di penyukung MU.

oooo...

can malican, can malican, can mali....

penyukung MU kena maki....

WOOF WOOOF!

nyzm berkata...

@Askar MUFC

kahkahkah!

Ejoi berkata...

Nasi tambah :
Woof Woof!

adinda anna liyana berkata...

"p/s: kenapa lu orang cakap fans MU menikus? abis tu sape yana, talkizcheap, askar MUFC, jerong dan gua? mata dah buta ke nak baca komen disebabkan teruja meraikan kekalahan SULUNG MU?"

dany, i baru teringat komen yg sesuai tuk balas komen u ni dan komen2 yg lain...

dorg bukan buta tapi kita yg INVINCIBLE..itu pasal tak nampak.

ijan berkata...

@adikda ana lilian

ooohh

WV: comak..mcm semak je..kahkahkah

hantuLongkang berkata...

INVINCIBLE?...tak nampak?
hmmm...

hantuLongkang berkata...

INVINCIBLE?..tak nampak?
hmm..

Hazard berkata...

Hantu.. gua nak join simpati leh.. huhuu...

Popo berkata...

penyokong manure tu..sile gune gugel translate kalo dah tak reti sgt..

heheheh..

simpati juge..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...