ANDA SEDANG MEMBACA

55

Sokkermik #8 - Usahlah Menangis Lagi Penyokong Liverpool

Obefiend Weiland Selasa, Februari 01, 2011 ,

Feel good comic



55 Ulasan:

zahid berkata...

liverpool akan menjuarai champions league tahun depan, mark my word..

itu pun kalau layak main.. miahahaha..

DIYSAR berkata...

abis tertumpah air milo aku gelak bnda ni hahahaha

lara_nur berkata...

mungkin.

mungkin ya.mungkin tidak.

hehehew!

neorackle berkata...

You'll Never Win Anything!!

Hidup yenuwa!

gula-gula berkata...

yenuwa yenuwa hahahaha

wa da sangap ckp yenuwa arini..

jon berkata...

mintak nyawa
mintak nyawa
HAHAAHAHAHAHAHAHA

xeroxing09 berkata...

#nowplaying GnR -Don't cry

Askar MUFC berkata...

Inilah pengorbanan Torres yang terbesar untuk Liverpool sebenarnya.

Sebenarnya, Torres berpindah ke Chelsea adalah semata-mata demi Liverpool, kerana dia tahu hanya Chelsea yang ada harapan tipis untuk menghalang gelaran juara liga kali ke 19 buat Man Utd. Inilah pengorbanan Torres demi memastikan Liverpool tidak ditinggalkan Man Utd.

Sesungguhnya aku merasa terharu atas pengorbanan Torres ini..huahuahuahuahua

Streetwizer berkata...

sgt epik...

zahid berkata...

Askar MUFC.. terbaik laa komen bro..

i'msosupernotcool berkata...

Obe dah bagi harapan,
maka the kop pon bersorak

"this is our season!!"
"this is our season!!"
"this is our season!!"

kahkahkah.

AMMOSHAM berkata...

bila pulak gua menangis ni...panas tulllll

mat berkata...

kelab liberFool digunakan sebagai batu loncatan atau lebih tepat lagi, sebagai 'alat' oleh Torres untuk menggapai cita-cita beliau untuk bermain di tahap tertinggi yang tidak MAMPU ditawarkan oleh Loserpool sebelum ini...

AH7 berkata...

hahaha...

Edy G-Minor berkata...

KAHKAHKAHKAH!

Jarr berkata...

apa ke burit transfer window pon nak membahan.takde life gamak eh.
kesian pon ade.

dorang dah blah,blah je la.Kalau nak membahan awek awek lain la cerita,ini nak membahan fans liverpool sebab torres blah?

tgk bola ke tgk torres?awal awal season Ngog duk main 1st eleven rilek je fans liver.inikan torres blah pompang pompang semua bising.

Scousers yg kat sanun pon rilek ajer.Aku yg melayu tulen ni pon rilek je dia blah walaupun ada kecewa skit..mann mann arr der..

banter the football way ngan banter retard dua perkara berbeza.

Obe punye entry layankan aje.Baru gua tau ramai butthurt ngan torres,especially bukan fans liver.Dorang yg sebok bising..

Lucius rilek je duk timang bola ngan torres.

muhamad imran berkata...

boleh tak fans liverpool cakap 'our season starts now'???

ijan berkata...

kahkahkah

Ajiz Zulkifli Nasution berkata...

daripada last season pancing mamat ni tak berjaya2...season ni dapat gak...akhirnya..."Blue is the new Red" bisik El NiƱo...hohohoho

mat berkata...

A Torres replica shirt was burned outside Liverpool's training ground check this out: http://soccernet.espn.go.com/news/story/_/id/873755/chelsea-sign-L50m-fernando-torres?cc=4716

Scousers yg kat sanun pon rilek ajer???? gua copy n paste je sume2 ni. bakar..jgn x bakar... kasi panassss tinge budak2 emo loserpool

i'msosupernotcool berkata...

parodi, parodi, parodi.

kahkahkah.

Jarr berkata...

itu 2-3 ekor dari 10 ekor la mat..nak emo jadah apa.

yg kau beriye sgt apsal?ini kes baru merasa mimpi basah la ni..tetiba hari ni beriye membakar tak tentu hala..

eja liverpool pon tak btol..pedulik apa aku nganjing.dasar kotey kat dahi..

Ajiz Zulkifli Nasution berkata...

obe - ko super imposed badan siapa ni bro? Lampard ke Ivanovic?

sinach zawawi berkata...

agak ah. yg lebih2 bukan fan liverpool pon. xde fan pon sebut this is my season. jadah hape. torres blah xbutt hurt dowh. percayalah. sbb ade pengganti. bkn first time kna backstabber. it's business. liverpool tgh off. yg terrer kuar aa cr team lg power kononnya. tp xper a, kna terima. sbb sapot bukan pada torres je.

hoho,jd fan lfc ni mmg kna hati kental dowh. korg yg tahu mnang je ape tahu susah. dah start jd loser nnt mula la cr team lain. damn cheap glory hunter bitch.

layankan aje...

LS berkata...

bangang si mat ni. mcm lu ada team lak dlm EPL. kah kah kah!

makanbola berkata...

Get a life la liverpools hater!!mak kau susah ke tores masuk chelsea???

mazmeibr berkata...

Kah kah kah.Terbaik Obe!

ayobkelubi berkata...

errrr...yg butthurt torress pergi chelsea kenapa?. sbb torress tak nak pindah kelantan ker or perak ker?. kah kah kah..

ke sbb torress tak balas kad raya derang hari tu jarr?.

layaaann.jgn tak layan!.

y.a.n.a berkata...

jarr,
knp i rs komen u cm semacam je ek?
perasaan i kot...

tp mmg rasa cm janggal je torres main kat chelsea...wtf?haha...
1st round liverpool mng hasil jaringan torres, nmpknya 2nd round, torres akn score jgk tp sayang utk chelsea plak...wonderful!

ayobkelubi berkata...

yana

komen jarr rasa semacam?.

rasa masak merah ker kari?. keh keh keh

konpom yana maki aku dlm english..keh keh keh

blitz berkata...

ok.. off topic.. belum apa2 dh ada org edit poster lu ni obe..

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150100533483113&set=a.456973108112.231408.657638112&ref=notif&notif_t=photo_reply#!/photo.php?fbid=493024573041&set=at.478282568041.259483.672093041.1411586944

blitz berkata...

ni lagi satu..

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150100533483113&set=a.456973108112.231408.657638112&ref=notif&notif_t=photo_reply#!/photo.php?fbid=492943418041&set=a.424235573041.213512.672093041

Ajiz Zulkifli Nasution berkata...

ada ultras LFC senak jubor meh?? rilex ar..Torres je pun..mamat ni dah diambang flop dah season ni..kira ok la jual Torres dpt Suarez,Carrol ngn Ash Young..

Gabungan dubuk lemau kena malaria + El-Nino kuat injured Hamstring = Ben Foster boleh rilek makan nasi goreng ladna tepi tiang gol...haihhh Don Ancelloti ni byk main lah....

mat berkata...

jarr & ls... lu dua org ni emo sgt, dtg bulan kew???

bakar membakar amalan kita... mcm fan pool bakar baju torres la

Encik Peluang berkata...

ada apahal nak kecoh torres main dgn chelsea...apa mau kecoh2...liverpool jual torres dan beli carrol n suarez...berbaloi la tu..

r.k berkata...

blitz , second picta cannot show la mate . seff and paste here la kawan .. cilaka la plagiat , ghua pantang betul .

jarr , dont feed the troll la mate . kelakar pulak ghua tengok .. XD XD

I Am Legend berkata...

Nak bergaduh pasal Liverpool yang ratusan ribu kilometer jauhnya dari lubang jubur korang? Get a life la...

Budak Nakal berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
jerong berkata...

alamak fan pool xkesah abey toreh blah...betul ke tu...ke masih mjdi igauan ngeri buat yenuwa skalian...haha

khyrule_anuar berkata...

mintak share picture ya.. hahaha..

3rdfrom9 berkata...

Bila player dh hantar request minta keluar sebab dah tak ada prospect utk UCL next year LFC terima.( siap bakaq jersi lagik )

Bila player dh cakap tak nak sambung kontrak sebab gaji kecik. Tapi dia puya fan mengamuk sampai ada pekerjaan plak pergi jadik security guard ramai2 kat umah player 2. Last minit player 2 tak jadi blah sebab gaji dia dinaikkan.

Tapi sikit pon aku tak butthurt dgn Obe memang pekerjaan dia pon nak bikin org butthurt. Yang sebenarnya mengikut logik season Liverpool untuk main layak UCL dh tak ada harapan memang kena mengaku. YNWA

Awang Joe berkata...

Imran :our season start now...aku dh ckp...aku peminat liverpool dan aku ok...hehe...YNWA.

mr dimaz berkata...

tahniah torres tgglkan kn saje kelab yg bermasalah..pergilah mencari ketenangan bersama abg terry..

talkIZcheap! berkata...

jarr is cracking up... :p

male nih lawe Liga Super... mmolek skit jange foul tpi kotok penalti, payoh lar kalu Piya hk ambik, ko guano?? huhu

nashrul the hero berkata...

liverpool memang xblah dah season nie..try next season la

matbong berkata...

this is our season (bak kata liverfool fans)..walaupun di tangga ke-7 skrg ni..
AHHAHHAHAHHAAHHAHAAHHAHAHAHAH

RR berkata...

troll harder. es liverpool fan i aprof dis

aranhellstorm berkata...

R.I.P Torres 2007 ~ 2011. Dalam kenangan.

kareem berkata...

kahkahkah...takat torres blah xdak hal la. Gerrard blah pun xbutthurt la...kehkehkeh..Sebab ape?

Sebab dua-dua sampah....kehkehkeh..

(Mesti jarr angin nih)

keli berkata...

Komen lu mmg sampah masyarakat....heh...kalo fabregas blah ke barca....camner? King Kenny rilek2 je gua rase torres blah tp wenger mse fabregas kata nak blah tu sawan semacam.....sbb wenger sampah ker?

nu_Ox3r berkata...

belah la ko obe.kata sokong fulham.cis tapi hati masih biru.xpe2.ak harap torres akan malu besar ahad ni!!

PAP berkata...

you'll never cry alone YENUWA fan.

bak kata sokernet,
musim 2098-99 bakal jadi milik kamu.

torres kini dah tak mahu jadi budak jambu lagi, dia mahu jadi kuda tua pulak.

torres suka jalan sorang2.

kareem berkata...

fabregas die punya projek mah. Kalau dia blah, terhentilah projek. Tp fabregas lagi power kot dari torres? Hahaha...

PapaseedSuarez berkata...

apesal xde sekor beruk kt sini yg sebut psl andy carrol?

he's one of the top 3 scorers in epl at the moment.. and shearer said dalglish will polish him further..

shearer yg sebut tu.. bkn atuk tepi jln..

so we'll see what happens this sunday ya..

YNWA!!

zizie berkata...

JGN MENGANJING LIVEERPOOL...LIVEERPOLL KELAB PALING BANYAK TROFI DIA KAY LIGA ENGLAND...ACEH...NANTI FAN2 LIVEERPOOL MERUSUH.....HA....BARU KORANG TAU

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...