ANDA SEDANG MEMBACA

113

Sokkermik #9 - Bas dan Bolasepak

Obefiend Weiland Sabtu, Februari 05, 2011 ,
Butthurt?

kelantan dan liverpool team yang poyo gila babi

113 Ulasan:

Obefiend Weiland berkata...

first u budu eating and hubcap stealing mothefuckers!

Merrul berkata...

mmg poyo sial..menang bas dr piala..

-zAp- berkata...

dua2 kaler merah

Mohd berkata...

sape yg butthurt ekceli nih?
yg wat entry ke liverpool/kelantan nih?
nmpk mcm yg tulis entry nih...dgn bas pn jadi..
kahkahkahakhkah

Obefiend Weiland berkata...

team warna merah selalunya poyo

tak memang piala bertahun tapi poyo kata team dia main paling cantik dalam cakrawala

memang pasal ada ref tolong tapi berlagak kata team dia menang dengan adil

itu pun team merah

yang tak poyo selangor je. menang piala banyak satu bintang pun takde pada dada jersey

HAHAHA AH AHAA

Solahuddeen berkata...

"yang tak poyo selangor je. menang piala banyak satu bintang pun takde pada dada jersey"

i like

Berbo berkata...

nice obe!

yuu donaghue berkata...

dalam banyak2 merah,gergasi merah jer kool

GGMU berkata...

tak setuju. kelantan tak sama mcm liverpool. liverpool sama mcm selangor. sandarkan pada kenangan.

eszol raar berkata...

budu eating n hubcap stealer n the 15 players team boleh amik mangkuk tandas pergi jilat

cause they never know what shame is

Khuzz berkata...

nsib baek aku oren...

Berto berkata...

keh keh, panehhhhh..aumm

badigol berkata...

bro,bile lu buat entry ni sape yg sbnarnya lebih terbakar?lfc fans@the red warriors@lu sndiri???
tgok lu punye komen sndri penuh hatred...
kah!kah!kah!kah!

Berbo berkata...

bila pulak selangor sandkarkan pada kenangan. baru je season lepas menang super league

talkIZcheap! berkata...

eleh, pasal bola pon nak gaduh2, main bola tak pandai jugak...

macam aku! keh keh keh :P

Anasir berkata...

dah kalah tu balik umah makan tempe lagi bagus dari ko menyalak kat sini..ko tu bodoh macam keldai..fuck u on your fucking face..LOSERRRRR!!!!

ijan berkata...

butthurt giler entry ni...
ak sebangai fan tegar nogori dan arsenal akan gelak membace komen hahaha

keli berkata...

Ada persamaan liverpool dan selangor psl gua fan 2 team ni....heh...
Liverpool team poyo xder hal lah psl gua pon poyo gak sokong liverpool sbb gua lahir kt belakang anfield...kakakaka....poyo x? Pathetic....kikiki..
Bab kelantan winning team tu ade btol gak kot setakat nih....Piala Malaysia dan piala sumbangsih
Camner pon selangor bkn team sandarkan pada kenangan...mmg sengal tahap lembu sape yg berkata demikian..Kalo 20thn x prnh menang piala bley gak aku trime...bodowww...

Achilles Monoloules berkata...

Kepala Bana apa team Selangor sandarkan pada kenangan,HAHA, stat dari tahun 2009-2010, selangor ada julang piala,MSL punya piala, So, bukan sandarkan pada kenangan lahhh.

Kelantan lagi teruk dari Liverpool.
Takde Sejarah, keh keh keh.

Muhammad Ariff Putra berkata...

Kelantan adalah pasukan paling butthurt yang pernah kukenal. kalau sebut je Kelantan, dengar je orang cakap Kelantan rasa nak penyepak! bodoh punya penyokong, dia ingat Kota Bharu di mana-mana ke sampai nak buat semak di mana-mana anda berada. butthurt la korang!

Liverpool? kah kah kah, kelab apa tu?

Jang berkata...

saye komen hanya sbagai tanda setuju. x perlu berkata apa2

Shoujiroh berkata...

selama nie ak folo je ruangan obe..
kata2 dan tulisan die sgt great..
penoh dgn isi tersurat dan tersirat..
xsangka dgn artikel nie ak dah tahu perkara yg tersirat setelah perkara tersurat dilontarkan..
ye,ak anak klate dan ak sgt2 butthurt..
mmg TSAM tu org politik,skurang2nye die yg hdopkan kembali arena bola kat negeri ini,kami xdpt nk sandarkan pada kenangan,sbb kami xde kenangan,ape yg ade skrg hya lah impian dan harapan,yg diusahakan oleh beliau,dan dijelmakan oleh pemain,bukan utk memihak kpd sesiapa,tp sbg anak jati kelate die dh bwk dan buat ape yg sptotnye.kami kat klate tiada hiburan,jauh skali pesta atau ape2 sahaja yg melalaikan,sbb dh disekat dan mmg kami xmemerlukan smua itu,hanya bola sepak sahaja skrg yg menyatukan kami,hiburan kami..era bola sepak kami mmg dah xleh nak lawan dgn gergasi merah,kami mmg dah bermula agak lewat dan agak lembap,dan dari itu kami akan berusaha melakukan sejarah dan kegemilangan dari skrg,walaupom xdpt mengejar skurang2nya kami dapat menyekat..
thanks obe,anda mmg seorg yg hebat...

talkIZcheap! berkata...

Muhammad Ariff Putra: Guano demo? sehat?? :p

Kap berkata...

selangor memang selalu sandarkan pada kenangan...sebab banyak sangat kenangan.

kelate sandarkan pada kenangan nan SATU.

keli berkata...

Hahaha provokasi obe mmg berkesan cam bese....
Peranan liverpool dlm mendapatkn komen yg byk masih berkesan cam bese gak....
Muhammad Ariff: jgn camtu bai...TGNA ttp di hatiku....

Streetwizer berkata...

succeesful butthurt

SyDen berkata...

Moralnya: Sapotlah team yang x pakai kaler merah.

Sekian terima kasih.

jerong berkata...

aku sbg penyokong tegar team kaler merah rilek jer sbb bas red devils xde kt entry ni..haha...team biru mude lg kuat kot dr biru laut...bluerrkk...

Mohd berkata...

arif putera: kau rasa nk sepak org ke?meh la sini..nak gak aku rasa kau punya penyepak tuh..sedap ke takk..

guano?

Barry Allen berkata...

nate racist molek sep-sep demo.. kawe ore kelate beraso kecik hati takdok aroh nok royak. Bakpo nok sepak-sepak ore klate nyoh?? kito sesamo manusio tok baik duk baloh lagu nih. biaso lah tuh, adat main ado mene ado kaloh, kalu mene sokmo dok sdak la nok tengok pulok. tak dok fight ore putih kato. ko guano?

anas saifuddin berkata...

kahh3. obe memang lawak.kelantan loser pon stadium penoh setiap minggu.budaya support team dengan penuh semangat tu ada.fan fanatik kalah menang still support team. selangor? kah3.

main kat shah alam pon fan kelantan lg ramai.kah3.

rockateer berkata...

kau punye perangai mcm budak tadika bro, or shud i say mcm kera di hutan? kau tak habes2 keje nak provoke orang. memang dasar pendengki takpon kau sengaja nk tulis isu panas utk menaikkan trafik blog kau. desperate sial manusia mcm kau.baek kau pegi bertabligh ke study sampai phd or pegi mampos ke drpd hidup dengan membuat fitnah tahpape. skang ni kau tau tak org tengah berusaha nk merapatkan silaturrahim dlm masyarakat, kau plak tengah nk memecahbelahkan rmai pihak. ish ish kesian aku tengok kau n pengikut kau yg tak bertamadun ni, mentally retarded. people now tengah sibuk pasal isu dunia la krisis egypt sumer, kau plak tengah lantang discuss pasal isu bas apejadah sume tu. wakaka lawak sial kau nampak sangat do taraf mentaliti kau rendah,setaraf bas kot.ye, memang blog kau pasal bolasepak, tapi tak perlu kot nak mencanang sana sini org kelantan poyo and stuff macamlah kau baek sangat.eh, ape taraf kau eh obey? profesor ke? doctor ke? kalo kau profesor pon aku tak heran ngan perangai cenggini. lagi satu obey, tak baek kau kutuk budu as makanan tu, lagi baek makan budu la dari tegok arak kat club2 kl tu.lagi satu kau kena tau obey, masyarakat kelantan mmg bersatu padu, bijak pandai, even kat tempat aku study pon budak kelantan yg conquer. kau ada? eh lupa, org mcm kau mmg bodoh, duk terperap dpn pc je mengutuk bas orang.wakaka yg perangai cam monyet sume tu dari hulu. semua negeri pon ade orang hulu masing2 so kau janganla nk samekan taraf kau macam monyet. kau tuhan jadikan as manusia, pikirla baek buruk dari action kau tu. orang blog, kau nak jugak blog, tapi pengisian blog haprak mcm tuan die dowh.harap kau gembira gile ah dengan actions kau melagakan banyak pihak ni, lepas ni jangan lupe buat majlis kesyukuran n sujud syukur atas kegembiraan kau ni ok

segala yg baik datang dari Allah, yg buruk dtg dari aku sendiri. sorry for the harsh words. biaselah, sape yg x bengang kalo org duk mengata negeri dia. if it was u yg kene kutuk sume ni, kau bengang tak? same goes to me and my fellow friends. kalo takde secebis pon perasaan bengang tu, memang lembik & dayus la.

one word bro: respect. and people will respect u then

'Ariff Ansaruddin berkata...

tapi satu perkara yang patut dikagumi bola sepak Malaysia, bagaimana Tan Sri Annuar Musa membangkitkan bola sepak Kelantan dari bawah, dan kini manjadi semakin digeruni. tabik spring hanya untuk itu serta pemain-pemain star mereka. penyokong? yang itu kena cuci bersih dahulu

hellghast berkata...

butthurt?
hahaha!!! sekali kena tazkirah...apapun aku setuju entry ini...hahaha!!!

diaorg ni emo melampau2 huhuhu...

tapi biasanya team yang menang piala sumbang sih ni jarang juara dlm tahun yg sama...

nasib baik aku sokong oren... :)

Barry Allen berkata...

gua lagi suka Lucius maximus yang mengulas dari dia ni..

matbong berkata...

Obe, your troll is a success sir!!
Liverpool dan Kelantan adalah team yang poyo..
HAHAHAHAHAA

Kaki Merapu berkata...

weh..apa hal ni terlebey emo smua ni...

salute pada obe..

salute pada fans liverfool..

salute pada fans kelate...

pada da hal...jgn emo2 beb...

PAP berkata...

panas..panas..panas..

merah..merah..merah..

pok pek pok pek pok pek

pek pok pek pok pek pok

tegang..tegang..tegang..

merah..merah..merah..

ax lastik berkata...

hahhha...
ada jgak pak imam baca blog
nih...

Pet Shop Boys berkata...

jumpa lu kat CM wa pau lu!

zach berkata...

huahua2..

syabas bro..

-zAp- berkata...

ubah footnote ltak kat atas.ramai sgt x baca footnote.haha

nyzm berkata...

kami menang bas jeee.......
kahkahkah!

Obefiend Weiland berkata...

sucessful troll is successful

maka betullah kata abdul sokernet. Jika dijentik sedikit team kelate dan pool memang sah marah tak berkadar terus dengan jentikkan akan berlaku

terima kasih kerana menyertai eksperimen amali sains human behaviour aku

sudah tak syak lagi

hipotesis abdul sokernet adalah benar

Ozzz300 berkata...

aku bukan kelantan, aku x emo. tp lemah je bila baca entry lame mcmni

LS berkata...

kah kah kah!

memang mcm jahanam troll dia! warlord abes lah!

anas saifuddin berkata...

lame.

Lucius Maximus berkata...

Harap Encik Rockateer boleh tolong bawa isu blog Sokernet ini ke pengetahuan Ibrahim Ali kerana ia jelas melanggar Akta Hasutan, memecah belahkan perpaduan orang Melayu, memutuskan ikatan silaturahim, menyinggung perasaan serta sensitiviti, berbau perkauman dan juga kenegerian.

Nik Saiful Anuar berkata...

ok la, 5 kali jer UCL

so team epl yg lain bape bnyk??? kehkehkeh

kareem berkata...

bas Arsenal jugak nampak power dan adil....

Obefiend Weiland berkata...

sabda baru

tak boleh menganjing Kelantan dan Liverpool. Boleh menganjing hanya man u , arsenal ,chelsea, selangor, perak, nogori dan kedah

kalau nganjing gak masuk neraka

sabda dah keluar tu

sparrowking berkata...

"the winning team that cares"...kahkahkah..dh mcm world wildlife fund dh gayanya..annuar musa tu kan suka lebih2...masa safiq rahim julang piala suzuki aff dia pulak yang kalut nak pi julang sama lebih dri player...

Tengku Sidek berkata...

SPOT ON Rockateer..RESPECT and people will respect you..good pic but poor statement..just for glamour and nothing else..just nonsense!

Kaki Merapu berkata...

obe...

aku nak tau gak hasil kajian hang...sila pamerkan secara matematik dan sains...baru org2 ni faham kot.

plssssss.........

Streetwizer berkata...

i sense a lot of butthurt will coming...

jerong berkata...

obey bjya mengEMOkan sek2 klate...kahkahkah...sbln skali mst ada penceramah bebas...

Norhafiza Yusoff berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Red Doss berkata...

gila..gunakan footnotes sbgai lesen untuk mnghina..memang hina sial!makin lama makin mengarut sokernet ni...

ron97 berkata...

wei la bekeng nyo Norhafiza dia..
jange gitu la, kena lepar colek lamo ke..

AH7 berkata...

glory2 man united
viva selangor...

Mat Pintu berkata...

"when u insult a better team, thats not called hatred, it is JEALOUSY" -quoted

aimannnnnnnn berkata...

obe nak troll pun sandarkan pada kenangan. benda tahun 2007 dgn 2009. tahun 2011 kau baru nk cerita? yelahh, semua obe betoll.

Klasemen Forever berkata...

budak budak kelantan nak emo boleh balik kota bharu pegi mampus!

Pet Shop Boys berkata...

"sabda baru

tak boleh menganjing Kelantan dan Liverpool. Boleh menganjing hanya man u , arsenal ,chelsea, selangor, perak, nogori dan kedah"

oh come on dude. Sejak bila Man U kena nganjing? Lucius pun tak berani nganjing Man U. haha

Tak boleh nganjing Liverpool? come on. bukan ke tiap2 hari Liverpool yg kena anjing....kami rileks je hahaha...

Steady Torres! I still loving u

kareem berkata...

hai norhafiza yusoff...

Nak gak tgk ore ado konek camno..

Obefiend Weiland berkata...

Hahahajajajjajaa

Hazard berkata...

sapa kata team merah poyo?!! sapa kata??!!

owh.. obe kata. ok. u suck. long time. hahaha.

mintak2 malam ni MU pakai kaler lain.. purple ke...

p/s : sawpi. saw who pee?

Ariffin Janal berkata...

kehkehkeh, damn hell i agree with you obe !

keli berkata...

kah kah kah

Kenape perkara camni bley terjadi
Entri obe berjaya lagi
Komen fan kelantan emo menjadi-jadi
Harap Obe buat lagi

kah kah kah

kareem berkata...

unbeatennnn???


woofff...wofff....wofff...

still klasemen?peduli apa gua..janji unbeaten lebur...kahkahkahkah..

woffff...wofff...woffff...

keli berkata...

Kakakaka MU KAAAAAAAAAAAALLLLLLLAAAAAAAAHHHH!!!kakakakakakaaaa.....
Unbeaten go to hell kakaka

Lu lg cepat kareem syal

Jarr berkata...

ntah ape burit yg butthurt sgt ngan liverpool...unbeaten abis sudaa...tapi klasemen..ha'ah klasemen.pakai tu sampai abis musim nanti ok..

burit dia unbeaten..tak menang cup pape pun ade gak koleksi 5 CL..english club lain ada?

berani buat arr entry Man U...burit.

nyzm berkata...

anjing! anjing! lariiiiiiiii! kahkahkah!

almighty bongzilla berkata...

oo.. ada cita2 nak unbeaten.
takpela, cuba lagi dlm mimpi ye.
assalamualaikum,kum apa combat.

talkIZcheap! berkata...

kalah, tapi masih klasemen... dah lama nak guna ayat tersebut, akhirnya impian terkabul, kah kah!

tak payah kejar unbeaten kalo tak menang liga, jangan jadi team yang sandarkan kenangan pada unbeaten record...

kadang2 kalah ni memberi motivasi yang baru utk terus menang, cam Nicol David yg kalah baru2 ni, pastinya beliau bangkit utk cipta rekod baru, same goes to MenYu, ape ade hal...

penantian Keli akhirnya berakhir, you go girl!!

keli berkata...

woofff.....wofff....wofff
wolves....wofff....wolves...wofff....wolves...woffff...
Kakakakakakakaaaaaa....
Unbeaten mana? Mana unbeaten? Unbeaten...mana...mana...mana..kakakaka Penantian gua berakhir suda...kakaka

kareem berkata...

Bukan anjing daa...serigala jadian...kehkehkeh

keli:gua mmg standby je ni. Esok konfem lg ramai haters MU kluar dari pertapaan....kahkahkah

ijan berkata...

babir r...jgn la msk kn komen mu klh kat sini...
nnt obe or lucy buat entry khas untk mnganjing...
xpon ak yakin jannah msti update dri gua niah pki ipad die...
ni entry khas bdk klantan emo kahkahkah

Hazard berkata...

YES! Akhirnya tercapai gak hasrat menganjing MU secara sah! Come on guys, takkan tido kot.

(nyorok dalam bas)

matbong berkata...

SETAQNNNNNNNNNNNNNN dah kalah....................

HAHHAHHAHHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAA

julu berkata...

heh..
ayat standart.. still klasemen.. apa ada hal.
:D

WQI082M berkata...

tak terkalah?haktui....kalah tp masih n0 1?haktui...tumbukan padu ke udara?haktui..rooney temui sentuhan?haktui..

talkIZcheap! berkata...

teruk tul MenYu malam ni, kan...

dah leading 1-0 selepas 3 minit tapi boleh pegi kalah lagi...

apsal lar ferdinand pegi kena kad merah plak? Sengal tul!!

dia tak tahu ke team dia dah leading time tu??

Sengal, sengal!! Arsenal pon tak sesengal tuh!!

Mohd berkata...

Babi ape MU main mlm ni..midfield hancus..asal ade Evans je knpem berdebar game..cilake..tp sbg fan manure aku mengakui bahwa manure tdak bermain dgn baik ini mlm..aku tdak meyalahkan ref cos xbias, xsalahkan padang yg terok cuma aku salahkan taktikal je..arap2 SAF dpt memperkemaskan permainan utk next game..cibaaaiii lah

Teroskan membakar

keli berkata...

Mmg trok MU mlm ni
Scoles nak score pakai tangan plak mse last minit kakakakaa....gile ahhh.....entri please...

matbong berkata...

20th pwned 1st..
PRICELESS =)

Hazard berkata...

Main cam haram. Tu je komen gua.
So, tadah jelah telinga.
Bukan selalu, ye dak?

talkIZcheap! berkata...

bila lagi, ye dak?

Mohd Hilmi Sauti berkata...

1st of all...MU kalah....arsengal jgak yg xkalah...kahkahkah
2nd..ye kami ore kelate mmg poyo sbb kami dh MENANG Piala Malaysia & Piala Sumbangsih...ada ape hal????
mana entry nk nganjing MU KALAH NEH???keluarlah dikau wahai entry yg sakti....zaaassss!!!!!

keli berkata...

Setan dibaham serigala jer....kakakaka..

talkIZcheap! berkata...

tu dia ha... Hilmi...

25 match kot dia tunggu, huhu...

guano oghe kito, bereh?

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

ade sesape goyang telor tak bile dah leading 4 bijik, then kene kejar balik 4 bijik.. pehh.. gua ingat sejarah mungkin berulang tadi.. dok terbayang-bayang gaya Fabregas nak jadi keeper time kene freekick ari tu.. kahkahkah.. ada sesapa ingat tak weh?? woi! ingatlah woi.. kahkahkah..


MU kalah?
apeadehal..
klasemen kan..

p/s: kawan-kawan.. gua perasan mamat klasemen forever tu masuk sini lagi la.. tolong lindungi gua.. nanti dia cabul gua lagi.. arghh! x sanggup dah.. jarr,kareem,pet,keli,talkizcheap,obe,lucy, gua need backup!

kahkahkah..

Mohd Hilmi Sauti berkata...

bereh bohs...akekeke
kiter ade persamaan...kawe tadak hal denge demo...hahaa
tu la pasal 25 matches kot...lamerr tue,boh..

Pet Shop Boys berkata...

korang suka Man U kalah? apa punya jenis manusia korang ni? haters!!

Man U lah satu2nya harapan kelab english nak menang Champs League ok!

Sir Alex,dah kalah chewing gum tu jgn buang merata rata ok.

jamsarisabian berkata...

Dah ade sinar kebangkitan untuk Chelsea nmpknye..kalu man city liverpool chelsea mng game ngan man u ade chance nek ats blk..dgn syarat chelsea x buat taik la 3 bln terakhir nih..arsenal 2 kte abaikan je..x jauh peginye 2..fuuhh..ptt la Torres bla awal2..smpt lg nk julang cup ktnye..huahahaha..

Ajiz Zulkifli Nasution berkata...

heh..kalah ngn wolves?? hahaha hebat askar askar oren ni itu hari kalahkan Chelsea semalam kalahkan pasukan so-called UNBEATEN pulak...hebat mmg hebat!!

kesimpulannya : dunia tak perlukan Aslan biru utk meratah setan merah..hantar serigala oren saja sudah cukup.

to Obe : Bro, ko mmg layak dpt lifetime-trolling-achievement yooo..inilah namanya killing spree..haha

kareem berkata...

ade jgak ek yg masih percaya chelsea boleh menang cup dan kejar MU?

cakap-lepas berkata...

kalau taknak kena kutuk,pergi mampus.kahkahkah

xeroxing09 berkata...

99! fukken politics!kuat mencapap!

mizu_sama berkata...

komen ke 100..hahahah.politik bolasepak mmg cm sial.rosak bolasepak

3rdfrom9 berkata...

entry hater Liverbird, hari2 bikin entry menganjing Liverbird pon gua x kisah ape ade hal.

YNWA

yobbb berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
yobbb berkata...

haha...saje nk prove fans kelate dgn guna ayat2 x sopan dan lucah..menganjing???sebiji ayat prove mcm indo..aura fans indo telah meresap di malaysia...tgk2 fan lain je yg emo lebih komen pasal kelate hingga ada yg menghina makananan org kelate...pstu lau org kelate mrh ckp emo la ape la..padahal mulut ko tu yg sampah...puiihhhhhhhh konon nya tamadun puiihh skali lg..fan slgr xleh menerima kekalahan sprh akhir piala fa 2010..kata dh menang byk piala..kahkah2....admin mulut busuk,xde smgt kesukanan dan semangat kenegerian yg lebih..huhuhu...aku org perak...

ijan berkata...

ater org perok ni emo bebeno...
ni msti maroh kn cite hantu kak limah yg x mng award...kahkahkah

Alif Ozsmarani berkata...

Semua org tahu sokernet ne tempat menganjing, menghina ,membabi or watahell lagi,tapi ramai yang mengambil kesempatan atas name blog sokernet ne blog utk menganjing dgn post2 provoke dan komen yang penuh hatred and most of them dont really meant to 'menganjing'but actually to insult...u guys are fucken bias bastard.

Ajiz Zulkifli Nasution berkata...

kareem - apa guna jadi fans kalau tak menaruh harapan kat kelab yang disokong, ye dak? btw, hentikan lah pikir MU tu invincible sgt coz that kind of thought is so yesterday...masih ada 3 bulan lg before end of season..macam macam boleh berlaku..

sally allen berkata...

Menganjing EPL cukup le...tak perlu le bawah masuk Liga M n Super Duper bolasepak Malaysia pula..

Dah ada footnote tu, utk 'dog-dogging' hanya utk Livpool n Kelab Taski Wenger saja.

Weh, itu bias namanya. Nak 'dog-dogging' Meniu ngan Chelseat takleh ke? Di mana Keadilan dan Anwar Ibrahim nih???

sally allen berkata...

Maybe Obe buat entri ni pasal awek dia yang budu eater n sekarang ni dah lari ikut balak dia ke Merseyside, dah butthurtkan dia...that s why ke Obe? Keh keh....

TAF berkata...

aku dah lama menskodeng xtvt si obe dlm dunia blog ni,

sesetengah xtvt yg dy buat mmg aku salute n respek sbb byk kasi unsur ilmiah n knowledge. ex: blogserius..
mmg aku fanatik gile sbb obe byk buat research (copy, paste n translate) dari blog/website outsource.
cuma yg aku kuciwa n low view (pndg rendah) kt obe apabila dy mengomen team RW atau org kelantan.
takkan psl bas pun bleh jadi modal ko nk caci org kelantan..at least muka org tua tu tertampal gak kt body bas jika dibandingkan dgn ko aku xpnah tgk bas kilang atau lori balak ade tertampal muke ko bsar2..
ko maki hamun/hina org kelantan xde pun budak2 gedebe cam muke ko yg seiras torres cari nk blasah ko(aku mmg tunggu time jek kalu jumpe)
so .sukeati ko la nk taip ape kt blog.dh mmg blog ko yg buat..xde sape yg bleh cili @ sapu taik kt mulut ko..
lastly..keep up ur brilliant work (blogserius) n avoid ur anti kelantanese mentality

muhammad berkata...

Aku rasa EPL buat skrip / drama lama...

1) Chelsea lead
2) MU Lead
3) Psukan lain lead (tak isah ler Spurs ke, MCity ker, Arsenal ke) sbg team pelakon tambahan
4) Liverpool kejar
5) Chelsea & MU berkejar-kejar to lead table sampai end of season.
6) Last sekali MU champ..

EPL = citer hindustan = wrestling = AF = banyak gimmik

muhammad berkata...

winning team that cares,...

maknanya semua player di bayar gaji dibawah pengurusan baru,

tak macam dulu ada player Kelantan kena quit football dan bela lembu,.

nak tau saper? google lah sendri

TAF berkata...

pastu smpai skang player tu termasuk dlm pengurusan pasukan...
xmcm pengurusan lain..kebayakan player yg pencen jadi mcm ayam pencen...xde value...bagi lembu utk dibela.

Sito Kebaboom berkata...

obe, kau memang setan..



hahahahaaha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...