ANDA SEDANG MEMBACA

126

4-4 Siku Lipat

Pipiyapong Abdillah Hamzah Ahad, Februari 06, 2011 ,
Team arsenal seri 4 sama. Hah apa lagi? Anjing la. Kasi la anjing sikit. Buat la aku tersinggung. Kah kah kah!

Tapi macam biasa. Walaupun seri, Arsenal main power. Bas Arsenal kat bawah tu pun power. Cilake aku lupa Wolves pun power.


126 Ulasan:

matbong berkata...

Team budak2.......
Bahlol nak mampos dah leading 0-4 kne tibai balik 4-4

artSENGAL.............

frwls berkata...

wolverhampton pun power pi. hihi

Raiden berkata...

invisible?? haktuih!!

hanjing la ape lagi..

Wolf wolf Wolves!!

pembaris berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
pembaris berkata...

Liverpool sempat kejar macam ni.buat la kerap lagi.

pembaris berkata...

Minggu depan arsenal vs wolve pulak kan...cari pasal...

Askar MUFC berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Raiden berkata...

Nampaknya Wolves boleh menang Premiership musim nie..huahua..

Askar MUFC berkata...

Peh..kalah plak. Tu laa, main cam gampang lagi, kan dah kalah, kan dah tak unbeaten, kan dah kena nganjing, malu betol laa..huahuahuahua

iftitah berkata...

ada hati nak jadi invincibles. hahahahahahahahahahaha!!!

matbong berkata...

bila nk buat entri pasal SETANNN ni????

Awang Joe berkata...

berbaloi x tido dpt tgk setan merah kna baham ngan serigala...hehe...

makanbola berkata...

Kesian setan,penat2 menganjing team lain dan benda2 yg xde kena mengena ngan die,last2 team die sendri yg klh dgn team no 20..lain kali jgn sebok ckp team org lain pathetic la ape la,apa punya bodoh la manchester united ni dan peminatnya,kahkahkah

iKHwAn berkata...

unbeaten???????????? kahkahkahkahkahkahkahkahkah

lucyal berkata...

main power lepas leading 4-0 pastu seri 4-4..apa ke baghal ko ni...adoiiii....

tp lucy lagi baghal dari ko la....

Pet Shop Boys berkata...

Arsenal team baik, suci dan murni...tak afdal nak nganjing Arsenal

en kentang berkata...

apa ada hal... woff woff woff

nu_Ox3r berkata...

no1 vs no20

WINNER NO20.hahahaha.mne ni post wolfwolf ni.warga sokernet mkn gaji buta ke ni?hahah

hantuLongkang berkata...

arsenal memang camtu...pancut awal...hahah
cilake aku lupa MU pun pancut awal semalam..haha

bas liverpool bawah tu biasa je...semua team akan tempah awal..cuma yang itu berjaya ditangkap gambarnya..tapi biasa la, obefiend ada sesuatu yang dia perjuangkan, iaitu useless banter...haha

liverpool poyo kerana bas tu?...so be it...we never get cranky for such a useless banter folks...hahah...

.MISS_SHASHA. berkata...

hahahahaha
betul, Wolves lagi power. sbb dlm 2 game ni, dorang yg menang! hahah
tp bus arsenal la paling power, bus lain selfish,hahahah

Hazard berkata...

Kalah. Kena hanjing. Pathetic.
Top of league. 5 points adrift.
Apa ade hal.

Haha.

hanuman berkata...

budak2, pancut awal,kecundang di kemudian hari...haish..kah kah kah...

Kap berkata...

ini menunjukkan Safee Sali masih berpeluang ganti Rooney.

en kentang berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
en kentang berkata...

bengap tul SAF.. asal xmaskn howard webb tym 2nd half?? haishh!!

salamat_sabtu berkata...

Arsenal terpaksa rehat kn sorg player...

klu x haram newcasel nk score 4...

Celaka...

Waris berkata...

Agak-agak nak guna alasan kena red card pun..da leading 4-0 pun boleh seri lg. kalo kena 4-2 or 4-3 aku boleh terima lg. nasib baik x kalah je..Ni membuktikan taktikal wenger memang sengal..

Arsenal kena pecat wenger. amek Uncle Ben. Uncle Benitez laa. haha..

nyzm berkata...

anjing kurap ada, anjing terbiar pun ade.. betul menganjing ni kahkahkah!

tk sabar nk tunggu entry menganjing seterusnya

ringo berkata...

gua ingat man utd's first defeat adalah benda yang kelakar boleh jadi dalam premier league season nh.

tapi ade team tu leading 4-0 kena balik 4-4.

ada yang lagi kelakar rupanya.

kah kah



team no20 menang lawan team no1?

chelsea siapa beat hari tu. wolves.

liverpool siapa beat hari tu. wolves.

kah kah

LS berkata...

Kalah, ttp klasemen. WOOH!

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

Pada 6 February 1958, sebuah pesawat yang membawa 44 orang penumpang termasuk pemain-pemain dan lagenda united serta bekas kapten pasukan Liverpool merangkap pengurus United, Sir Matt Busby terhempas selepas mengisi minyak di Munich. Kejadian ini menyebabkan beberapa orang pemain serta staff terkorban.

Pada 5 February 2011 pula, 11 orang pemain United di bawah kendalian pengurus lagenda, Sir Alex Ferguson telah tumpas di tangan Wolverhampton Wanderers di Molineux Stadium. Ini menyebabkan bahang kepanasan dan penganjingan tahap ekstrim kepada penganjing-penganjing tegar di luar sana yang lapar dan meleleh air liur kerana terpaksa menanti sehingga perlawanan ke-25. Sehingga kini tidak dapat dipastikan mana satu lebih anjing kesannya samada kekalahan United malam tadi ataupun 'kebangangan' sebuah pasukan yang sudah mendahului dengan 4 gol tetapi tersepit telor tatkala melihat kebangkitan pasukan hitam putih.

Bagaimanapun, telor-telor mereka di sembunyikan atau digenggam sendiri kerana tumbangnya United pada perlawanan KE DUA PULUH LIMA menentang Musang yang berbunyi 'Woof'. Ini dipercayai sebagai taktik untuk menutup telor sendiri kerana mereka berasa teruja untuk bermain telor United yang selama ini terjaga rapi dan ditrim bulunya sikat tepi.

Sekian laporan saya untuk Sokernet.

Dany.. KAHKAHKAH!

Makanbolakimak berkata...

@Makanbola - lu peminat team mana pun, lu tetap nampak bodoh. binatang!

ijan berkata...

danny nk bt entry tgu ari rbu ler...
ni mngadu seorg dri kat ruangan komen...x cool hahaha

hellghast berkata...

oiiii!!! aku tunggu entry Man Lu kalah ni oiii....

lihat Man Lu kalah lebih asyik dari bersenggama...!!!
hahaha!!!

makanbola berkata...

@mknbolakimak...kahkahkah mcm la gua xtau lu saper..aritu konon mcm ada telo sgt,siap buat komen anon pastu siap bgtau diri ko sape tanpa aku suruh..kahkah..jgn la jd bodoh,baru klh skali dh butthurt..kata fan liv pathetic,ni ape cibai nye komen gune nama orglen,kahkahkah..cikai btl fan mu ni..
Kpd yg lain2 tu,xpyh nk compare2 ngan wolves klhkan liv la,wolves klhkan chelsea la,MU hater kena tggu sampai game ke 25 la..dh klh diam jela,nk kena trajang?????

makanbola berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
kareem berkata...

kahkahkah...berani betol Pipiyapong ni kluar dari pertapaan walaupun kena 4. Tapi apa ada hal? Seri je pun. Bukan mcm satu team tuh yg kalah ngan team musang nombor 20. Kehkehkehkeh...

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

makanbola: meh la terajang gua.. dah lama tak kene terajang ni.. kahkahkah..

Tengku Sidek berkata...

banyak sgt anjing, menganjing, binatang, carut....pesal..hahahaha

makanbola berkata...

Kahkahkah...woof woofff..
@hantulongkang komen lu terbaik,kahkahkah
Oooo..ari2 nganjing org laen,br kena nganjing skali,butthurt?kahkah
MU fan is the most pathetic fan..penah dgr x ayat lbh kurang camni?hahahahahahah..

-KingSyahmi- berkata...

@makanbola
"MU fan is the most pathetic fan..penah dgr x ayat lbh kurang camni?"

pernah2..tp ayat tu bunyik macam nih

Liverpool fan is the most pathetic fan...siap ada sandarkan pada kenangan skali

kforkml berkata...

BBC Sport Match Of The Day 05.02.11 (Week 26)

Wolverhampton v Man Utd
http://www.mediafire.com/?5clybqh97sp8cth

Newcastle v Arsenal
http://www.mediafire.com/?b7gz44cfl69a70l

i'msosupernotcool berkata...

kalah?
kahkahkah

x invicible?
kahkahkah

bangang?
kahkahkah

Manchester United fans memang pathethic.

y.a.n.a berkata...

hi kawan2...

gua salute ar wolves...out of 20 club in the league, they are the only one that can beat MU...gile tak hebat.

gua kalah tp gua ok...cam tak biasa MU klh gn team cmtu kan?sikit tak rasa tercalar...

oh entri ni psl arsenal ye?
mls nk komen lebih2...cam tak biasa arsenal punya style...skor dulu baru kena tapau...tak gitu pipi..

p/s: pipi, koi sokong pahang liga M...mari jln bersama-sama..

yazid berkata...

tggu obe update pasal Fulham seri..

Perokok Daun berkata...

kahkahkah...seri ok lg(walaupun agak bengang sebenarnya) tp ni kalah...ngan musang berjanggung plak tu...

kahkahkah...ada hati invincible...kahkah

kardio berkata...

Kah kah kah... kah kah kah...

Kah kah kah.. Fuckchester United kalah? Apa? Dengan Wolves? Kah kah kah......

Woit, Mana pegi pengulas Fuckchester Utd ni? Kah kah kah.....

Woit, Mana si joji yang bongkak? Nazri si emosi kuat nangis mana wei? kah kah kah....

kah kah kah..... woit, mana pegi fdausamad yang suka buat entry luar topik? mana si noob abdul sokernet? kah kah kah.......

Kah kah kah... wofff woffffff... kah kah kah.....

Pet Shop Boys berkata...

kardio please behave ok

tak perlu begitu sekali menghina sedarah sedaging English kita...walau sir Alex tu Scotland tapi dia english juga.

Jorge Pereira berkata...

ada penyakit gelak tak brenti kardio nih

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

makanbola: kalo dah kalah diam tu bermakna telor yang ada mungkin kecil atau dikhuatiri kurang kualiti spermanye.. so, menjadi tanggungjawab utk gua dan fans united yg lain bangun dan membela same macam ape yg lu buat bile team lu kene sebab gua rasa telor gua besar dan cukup jantan.. meh terajang.. kahkahkah..

sila baca komen gua dengan gaya santai dan minum teh petang-petang kerana kalau sakit bontot gak, anda layak dikategorikan sebagai kelakar.. kahkahkah..

y.a.n.a berkata...

bila lagi si kardio ni nk gelak..time ni jela pun...

biarkan mereka bergomol sesama mereka...biarkan mereka bergembira.

pengulas2 MU sedang beristirahat memandangkan arini ari ahad...kekalahan smlm tak memberi impak kepada kami..

makanbola berkata...

Dany:terbaik..salut!don't worry,wa ngan lu xde ape2..just ada 1 munkey ni nk burukkan nama gua plak...mmg klakar,kahkahkah

muhamad imran berkata...

blow away a goal lead - common comeback
blow away 2 goals lead - good comeback
blow away 3 goals lead - great comeback
blow away 4 goals lead - ape ke bangang sangat dah 4 gol pon tak boleh nak defend

tak silap aku, comentator gak ade cakap arsenal team pertama dalam premier league yang blow away 4 goals lead.

tambah 1 lagi record dalam resume arsenal

PAP berkata...

lebih baik seri daripada kalah dengan team bikini bottom.

wofff...woofff...woofff...


apekedahal..arsenal saje nak tambah seri je malam tadi. saje nak bikin EPL nampak berseni dan meriah.

8 gol tak tahan.

mane entri menganjing geng2 lagenda budak setan merah ni.

mana..mana..mana..

badigol berkata...

mane entri pasal men-you kalah ni???
aku tertunggu2 ni....

ni la org kata...
"kuman di seberang laut nampak, gajah di depan mata tak nampak"

jerong berkata...

meriah2....mmg best mu kalah...akhirnya tercapai jugak cita2 anjing2 diluar menyalak ye...truskan lagi...bila lg nk rsa cmni stelah 25 game mnuggu kan...woooo

Abi-iRFAN berkata...

Manchester 'power' United kalah ke?

Anjing menyalak bukit, bukit berkata sambil memandang sipi..
"Heh..team bawah-bawah memang kuat butthurt.."

Kepada pengulas sokernet team bawah-bawah, sila kuarkan entry pasal kekalahan Man U secepat mungkin ye. Banyak anjing yang dah tak sabar nak menyalak. Gila lama tunggu nak pancut. Kang bengkak pulak telor tu.
Kehkehkeh..

Ayub.skod.mg berkata...

kalah. kalah. kalah. kalah. kalah. kalah. kalah. kalah. kalah. kalah?
kakakakakakakkakalahlalhalahlah.

momokonyok berkata...

invincibles?

unbeaten?

zzzzzzzzzz

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

makanbola: hahaha.. telor kita kuat kan? pedulikan la sape nak burukkan lu tu yang penting kite punye telor jantan habess.. takyah layan la derr.. jenis budak-budak macam ni memang tak reti bangga tunjuk telor sendiri.. jenis baling batu sembunyi telor.. kahkahkah..

p/s: perasan tak gua asik cite pasal telor je ari ni.. pasal telor gua sakit woi MU kalah.. haha.. DEMM..

ayobkelubi berkata...

gua dok seat depan sekali sambil kunyah popcorn. he he he..

adinda anna liyana berkata...

astagfiruallahalazim...
apa yang korang mencarut ni...

kalah kalah jelah...bising buat benda...

kita fan mu,kita kena kool...

keli berkata...

MU kalahhhhh.....kakakaka
Camne rasenyer..kakakakaka
Scholes nak skor pakai tgn...kakakaka
Cam siyal....kakakakaka

Bagi pihak penganjing2 MU gua nak ucapkan

TERIMA KASIH WOLVES

Kakakakakahhaaaaaak...

Okehhh...sambong nyalak....wooofff...woooff..wolves.kikiki

Wan Perlis berkata...

arsenal mmg tiptop.kuikuikui

adinda anna liyana berkata...

hi keli.

amboi amboi amboi...
nyalak lagi kuat...
tak dengarlah tak dengar...

yui berkata...

manu unbeaten???
kah kah kah kah kah

keli berkata...

Kakakaka...yana padan muke ko team da kalah...
Tu la sape x suruh pakai jersi merah MU mlm tadi weeiiii...kikiki...
Asik nganjing org je....turn lu org plak lar....kakakaka...
Well done wolves....they deserve 3 points...psl MU men cam haram...kakakaa...bkn gua kata fan MU yg kata....kikiki...
Unbeaten no more....kakakakaa..

Mlm ni liverpool menang 2-1
YNWA!

Tipu Tapi Benar (TTB) berkata...

Musim MENGANJING Manchester United kini bermula!

WOOF WOOF!

Tipu Tapi Benar (TTB) berkata...

Diamana dia anak anjing saya,
anak anjing saya ada di Wolverhampton,
Di mana dia pemain Manchester United semua,
Peminat Manchester United semua telah DIANJING oleh Wolverhampton!

WOOF, WOOF!

Makanbolakimak berkata...

@makanbola

eh, kena hanjing terus jadi anjing lak lu. lu nak bodohkan, bodohkan team sudah. nak bodohkan fan apa hal? nak terajang? hahaha! CELAH MANA? lu terajang diri lu yg bodoh tuh pun ada eloknya.

Tipu Tapi Benar (TTB) berkata...

Apa guna mendabik dada sebagai pasukan yang mampu kekal 29 perlawanan liga tanpa kalah kalau rekod 'hebat' (kononnya) itu akhirnya dileburkan oleh pasukan yang tidak seberapa hebat seperti Wolverhampton?!

WOOF, WOOF!

talkIZcheap! berkata...

oh, akhirnya seluruh dunia (yang meminati bola sepak) boleh turut sama bergembira, bukan hanya (fan) Manchester United sahaja...

I'm happy for uols!

Manchester United, the villain that is NEEDED! :P

makanbola berkata...

Kahkahkah..bila fan team lain membodohkan fan liv blh,bila sebaliknya xboleh..ape kejadah kau ni setan..nk saket bontot,saket bontot la sorang2,jgn la bias..bangang!

Ayub.skod.mg berkata...

alangkah mudah menjadi fan chelsea/liv/arsenal/city..sebab kalau nak menganjing, xperlu fikir nak menganjing team mana, dah ada clear target.
aku tgk fan team tu..pos ni nganjing team a, next pos team b..then team c..letih nak fikir..

Tipu Tapi Benar (TTB) berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Tipu Tapi Benar (TTB) berkata...

WOOF WOOF!

Tipu Tapi Benar (TTB) berkata...

Ingin saya membawa anda semua kepada laporan yang dibuat oleh Said Algojo tidak berapa lama dahulu untuk dibaca dan dijadikan pedoman (Maka terbuktilah bahawa temuramah diantara Said Algojo dan Pakcik Alex itu benar-benar berlaku dan segala ramalan yang diberikan oleh Pakcik Alex telah dibuktikan dan menjadi realiti) :

Apabila ditanya tentang perlawanan yang berkesudahan seri malam tadi, Sir Alex Ferguson menerangkan bahawa mereka yang masih mengharapkan kekalahan pertama Manchester United musim ini supaya tidak terlalu risau dan cemas kerana dia dan pasukan belaannya mempunyai perancangan yang telah lama diatur dan diteliti untuk memenuhi kehendak orang ramai.

"Kami akan kalah jua akhirnya, tapi dengan pasukan yang menduduki kedudukan di bawah Liverpool", terang Sir Alex Ferguson di luar tandas awam lelaki di stadium White Hart Lane selepas tamatnya perlawanan antara Manchester United dan Tottenham Hotspur.

Apabila Said Algojo, wartawan separuh masa gaji tak cukup Sokernet di Tottenham meminta penjelasan darinya tentang kenapa beliau membuat perancangan seperti itu, Sir Alex Ferguson menerangkan bahawa kekalahan dengan pasukan yang berkedudukan di bawah Liverpool di dalam senarai Liga akan memberikan kegembiraan terhebat buat mereka yang menantikan kekalahan liga pertama Manchester United dan ia juga akan memberikan bahan MENGANJING yang lebih hebat untuk mereka di Sokernet.

"Tahun 2011 akan menjadi musim menganjing Manchester United sekiranya perancangan saya berjaya dilaksanakan. Tak mungkin kami membiarkan Liverpool dianjing keseorangan", terangnya lagi.

Ditanya tentang keengganan Mike Dean berkerjasama dengan Manchester United di dalam perlawanan tersebut, Sir Alex Ferguson enggan menjawab komen dan terus masuk ke tandas awam untuk melepaskan hajat. Dipercayai ini kegagalan pertama Sir Alex Ferguson dan pasukan belaannya untuk merasuah pengadil perlawanan yang membawa kepada situasi cemas di atas padang sebelum berjaya mendapatkan satu mata.

Tipu Tapi Benar (TTB) berkata...

WOOF WOOF!

MFG2u berkata...

ENTRI KHAS MENGANJING MAN U DIPERLUKAN SEGERA.. XNYABOR DAH NIE YEOP!!! AHAHA

keli berkata...

TTB

Ape ko merepek ni setan....kakakaka...

Tipu Tapi Benar (TTB) berkata...

Pak Man Telo : Bangang betul Mail Brembo tu! Umur sampai 40 tahun pun masih tak reti nak kira 1 sampai 10!

Ayob Kazambo : Sebangang-bangang Mail Brembo tu, bangang lagi Manchester United! Jadi kebal selama 29 perlawanan liga semata-mata nak bikin kekalahan yang klimaks dengan Wolverhampton Wanderers!

Pak Man Telo : WOOF WOOF!

Tipu Tapi Benar (TTB) berkata...

To get Sunderland's Andy Reid to play for Blackpool : £ 1,000,000

To get Newcastle United's Andy Carroll to play for Liverpool : £ 35,000,000

To get Liverpool's Fernando Torres to play for Chelsea : £ 50,000,000

To watch Manchester United being humiliated by the bottom of the league team like Wolverhampton Wanderers: PRICELESS!

Adleen berkata...

Entri menganjing Manchester United oleh pengulas Sokernet tidak lagi diperlukan setelah melihat kepada jumlah anjingan yang dibuat oleh para pembaca

zizie berkata...

MARI MENGANJING MU...WAKAKAKAAKA....DEGAN KELAB CAP AYAM PUN BOLEH KALAH......AHAHAHAAH...BONGOK,,,,
LAIN KALI JGN EGO SOMBONG YEK FAN2 MU..HAHAAHA.,,,NK MUNTAK AKU TGK MU KALAH......OK LA TU TOP THE LEAGUE KALAH NGAN TOP THE LAST LEAGUE...HAHAAHAHAHHAHA.,,,,,,,

iftitah berkata...

smells like the comments will be closed soon.

matbong berkata...

Apehal xde lagi entri menganjing si SETANNNNN????

Aku rase, konpem Pak Alex bayar gak pengulas2 kt Sokernet ni ha..

iKHwAn berkata...

peh minggu suram wat fan setan.. mgu dpn epl rehat jap tuk bg laluan ngara wat frenly.. mmg pendam smpai bengkak je lah kekalhn mlm td.. kekekek..

p/s: Nak klh pun, biarlah kalah kat team big 4 ke big 7 ke..

nyzm berkata...

best betul lah tengok org menganjing anjing ni, lagi kuat dari anjing cina depan rumah aku hahaha

matbong berkata...

"The pitch was not very good but we didn't make anything."

KAHKAHKAHKAHH...Pak Alex sama je mcm Wenger..nk salahkan padang la plak..SETAN tetap SETAN laa..

HAHAHAHAHHAAHAHAHAAHHAA

http://www.skysports.com/story/0,19528,11661_6729804,00.html

zu berkata...

sembang kung kang kung kang banyak sampai bengkak telor pun tak guna jugak.
kalau berani, letak bet atas wolves la masa main semalam tanpa handicapped.
saya bet wolves menang semalam pun dah dapat collect 3k.
insyaAllah saya akan sponsor skit kalau saya dapat main futsal sokernet nnt.
itu pun kalau saya dapat main la.
guna duit judi haram tu. alang2 dah haram, kita haramkan duit tu terus.

Tipu Tapi Benar (TTB) berkata...

@zu - Testis anda bengkak akibat bersembang berlebihan?

Rasanya itu masalah hernia. Sila ke klinik berdekatan.

Popo berkata...

menyokong arsenal memerlukan kasabaran yang sangat tinggi..dan tetap setia..

serigala liar memang lagi bagus dari dubuk liar.

nampaknye tipikal manure..kalah sume menikus..

adinda anna liyana berkata...

aduhai...

cam gua heran sgt jer MU klh...
cam gua heran sgt jer Mu klh gn wolves...
cam gua heran sgt jer gn entri2 menganjing MU...
cam gua heran sgt gn penganjing2 sekalian...

lawaklah u'ols ni...
bahan2 yg digunakan dah boleh diagak oleh fan2 MU, tak sentap langsung...

keli, lu main kasar ye...takpe, nasib gua sokong liverpool mlm ni..kalau tak da lama lu kena gn wa...hahahahaha..

adek dah besar berkata...

bodoh punya MU kalah kan di musang aja.

Bodoh bodoh bodoh!

penyokong dia lagi bodoh.
bukan sikit sikit punya bodoh. 8tahun punya bodoh.

sokong tak tentu hala.
bila arsenal kena, kata tim budak2 la, liv, sandarkan pd kngn la.

bila tim lain kalah HOOO sana hooo sini...

macam SETAn!!! (dah mmg setan)

sekarang dah kena apa crita?

mana lu punya GGMU? mana mana?

Tipu Tapi Benar (TTB) berkata...

Jam 3 pagi 6 Februari 2011, sewaktu pasangan Henry dan Jane sedang bersenggama, Jane dapati yang Henry tidak 'perform' seperti biasa.

Jane bertanya kepada Henry, "Kenapa ni Henry? Apa masalah you sehingga tak mampu perform seperti biasa?"

Henry menjawab, "Maafkan I Jane. Emosi I terganggu. Fikiran I tak menentu sejak Man U kalah dengan Wolves!"

Stammofa berkata...

Gay Gay Maincheater Unitaek!!

aku sarankan Sultan Bola kasik anugerah Dato' kat Kevin Doyle..

kalo dah kalah tu, wat cara kalah.. terima je la anjingan, seperti mana anda menganjing...

ijan berkata...

jemu plak nk bace lepas trtinggal selame sehari sokernet ni...
komen sume lame..
tp pipi yg mng sbb dgn ayat x sepanjng essey luci blh collect omost 100 komen...pipi dan arsenal adalah pemenang sebenar haha

talkIZcheap! berkata...

98

wv:nombr

let's countdown...

Pet Shop Boys berkata...

kAH KAHKAH..TTB kau mmg kelakar

talkIZcheap! berkata...

100th! yes!! :P

talkIZcheap! berkata...

khas utk adek:

GGMU!

kareem berkata...

haha..teruk betul kene menganjing kali ni. Tula sape suruh unbeaten sampai 29 games. Kalo kalah straight dari awal musim kan senang xde org modal nak nganjing...kehkehkeh

talkIZcheap! berkata...

kareem: biar la diorang nak nganjing, tunggu 29 match tu, giler lama...

kesian aku tgk TTB, macam baru dapat nikmat seks...

Pet Shop Boys berkata...

gua teringin nak tengok Lucius nganjing Man U.

Kalau Lucius nganjing Man U gua jani akan open table pada semua kat Rest Murni Pj. Mango blended!

mr dimaz berkata...

npe adek marah ni x puas ati ke mu da kalah...x paham btoi la(leman lembu)
adek ni x ckup besa lg ni..

α.φ.a.k. berkata...

peh, jarang2 dapat tgk komen cecah angka 3 digit mcm ni. nampak gayanya astro kena sponsor lebih nak promote liga tempatan. gampang betul.

Tipu Tapi Benar (TTB) berkata...

kesian aku tgk TTB, macam baru dapat nikmat seks..." - talkIZcheap!

Arsenal menewaskan Chelsea memang terasa bagaikan klimaks jimak, tapi melihat kekalahan Manchester United kepada Wolves adalah seperti kepuasan maksima sewaktu mengeluarkan tinja dari dubur selepas seminggu bergelut dengan sembelit!

mdfaizal berkata...

malu gila la arsenal neh.. alangkah bestnya kalau newcastle score gol ke 5 minit 94 ke. msti masyukkkk d

jerong berkata...

rupe2nya mmg ramai gile anjing2 duk tggu nk ggit setan ye...hahaha bergembiralah semuanya...

PAP berkata...

pecah rekod komen anjingan paling banyak dalam sejarah sokernet kot ni.

109 jumlah anjingan.

woff....wooff...woffff....

mari kita teruskan menyalak.
budak setan merah kalo team orang lain kalah menyalak punyalah kuat tapi bila team setan merah sendiri kalah terus diam.

skali wolves yang tolong wofff..woofff..woffff...kan setan merah...

wolves bukan team bikini bottom biasa..MU sememangnya ibarat patrik si kawan spongebob.

hahahahhaahha.

gelakkan setan..gelak macam setan...

Askar MUFC berkata...

ayat yang paling best ialah ayat PSB. layan gak makan mango blended sama murtabak hawaian dkt murni buat pengubat hati yg luka kena nganjing nih..huahuahua

gula-gula berkata...

ah da nak 1 sizen aku tggu menyu kalah, tp memang celaka semua pengulas menikus senyap sunyi..

wolff wolfff..hhahaha

Askar MUFC berkata...

Ala bro, kasi can laa pengulas rehat hari ahad. bukannya dapat gaji pun mengulas nih. kang asyik mengulas jer korang kata takder life plak kang. diorang pun nak gak gi kenduri kahwin ker, jualan murah sogo ker apa ker. amacam, pandai tak aku cari alasan..huahuahuahuaha

Tipu Tapi Benar (TTB) berkata...

WOOF, WOOF!

kareem berkata...

esok konpem byk entri dari pengulas sokernet termasuk dari sang singa aslan....kahkahkahkah...

see you in europa league:kata kenny dalglish

Hazard berkata...

Itu je?

GGMU! GGMU! GGMU! GGMU! GGMU! GGMU! GGMU! GGMU! GGMU! GGMU! GGMU! GGMU! GGMU! GGMU! GGMU! GGMU! GGMU! GGMU! GGMU! GGMU! GGMU! GGMU! GGMU! GGMU!

Apa ade hal...

dinie muhaimin berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
dinie muhaimin berkata...

hahahahhaa....

entry psl kelate n LFC dpt 108 komen...

entry arsenal tak payah penat2 google gmbr...
tak payah penat ngadap photoshop...

tulis 4 baris je... n komen aku adalah y ke-117... diulangi 117...

so, pasni kalo nk page ko berasap, nganjing la arsenal...

talkIZcheap! berkata...

TTB: lama betul sembelit... tak makan sayur ni.. :P

dinie: betul gak tuh... obe ke, abdul ke, taknak buat human behavior eksperimen lagi ke??

Streetwizer berkata...

woof woof!!!

apadehal?
woof woof...

salakan dari bawah ke atas...

nyzm berkata...

tengok tu! anjing!

woof woof!

kahkahkah!

GGMU! GGMU! kahkahkah!

Tipu Tapi Benar (TTB) berkata...

Tak kisahlah kalau terpaksa menderita sembelit selama seminggu, asalkan boleh "WOOF, WOOF"!

adek dah besar berkata...

@mr dimaz...

sori ya, gua ni kalau bab bab MU memang sumpah seranah.

takde makne nye nak layan team budak2 (fan) POser ni. huahahaha.

dan gua dah cukup besar. saiz saiz Asia sudahlah..

gua? gua ARTseniAL.

mana GGMU lagi? mana? mana?

WOOF WOOOF!

talkIZcheap! berkata...

artsenile?

-press-

Tipu Tapi Benar (TTB) berkata...

The celebration will never end!

WOOF, WOOF!

Tipu Tapi Benar (TTB) berkata...

Remember, remember, the 5th of February,
Wolverhampton, Manchester United and the flop!

I see no reason why Manchester United and their lost to Wolverhampton
Should ever be forgot...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...