ANDA SEDANG MEMBACA

76

Teka teki teka tekuk - No. 4

Abdul Sokernet Ahad, Februari 27, 2011 ,
Dalam entry Lucius di SINI, Adik Haris Adam ada mengatakan:

"Bontot ko la predict HMA menang smpai 5-0..bajet seladang ko tu dah power sangat??menda seri je bebb..sepak penalti pon tak gol..ape ingat beckham ke sepak penalti tak gol??hahahahha!!!angan laaa..amik pon player2 kuda tua je mennn..xpee..kita tengok atas padang..jangan syok sgt predict team laen..takot seladang kena sembelih je malam nii..hahaha..Sultan bola??cerita lamaaaa..kelantan pon penah diselamatkan..so what??TALK TO DA HAND LAAA.."

Teka teki teka tekuk,

Haris Adam ni sokong team mana, dan team dia menang ke kalah semalam?

KAH KAH KAH KAH!

p/s: Untuk lebih funny, jenguk juga di SINI. Abang bagi promosi free la untuk dia.

KAH KAH KAH KAH!

76 Ulasan:

PELAUNG PULAU berkata...

gua nak first..kahkah

gua rasa dia sokong perlis

PELAUNG PULAU berkata...

rupanya dia sokong pahang...ohhh

ni teka dah betul ni ada hadiah ke tak ni

i'msosupernotcool berkata...

siap declare war dekat blog lagi.
kemain!!

Mr. Schomey™ berkata...

aduh. buat malu tok gajah bai.

Najmi Hayat Bin Abd Malek berkata...

noghori yang hebat pun kene tapau ngan perak, nikan pulak pahang yang kene tapau ngan harimau muda.

Abi-iRFAN berkata...

From heart,to the brain,to the 'Middle' finger...

Kahkahkah..

kareem berkata...

gua rase die blum bersunat tuh tapi ngaku dah sunat

Super AL berkata...

haha, tobat gali tanah tanam kepala ni.

Anak Teruna berkata...

sokerner...
tlg la jgn malukan dia..
hehehehe..

physawleepart berkata...

fak you! jadah ko bg link belog ade lagu? cam gadis!! khinzir!

haha!

thenocturnalzulkhairi berkata...

brader pipi sila bekap.hahaha.

Mohammad Fathi berkata...

mmg sah dia tak baca disclaimer @ pengumuman penting dari pengelola sokernet ni. adoinya pun. btoi² butthurt ni. kah kah kah.

jerong berkata...

bangang bahlol bebal punya olang...spesis hati lembut mudah terguris...skg kuda tua dah trajang atok gajah...xmo buat entry ke.

LoStGuErReRoZzZ... berkata...

gua bajet haris adam ni dulu mesti seorang pengawas yang suka bodek cikgu tapi cikgu tak layan... keh keh keh...

Khuzz berkata...

patutlah dia cepat terasa... blog pun ada lagu2 cair.. hikhikhik... mesti orangnya comel...

xFRDSx berkata...

saja nak naikkan trafik blog dia tu.

kucing berkata...

salam,
bro, lu baru first time ke baca sokernet ni?
jangan la nak dok emo sangat. depa bukan kutuk sungguh sungguh, depa kutuk juz untuk memeriahkan suasana bola.
apa kau nak semua ulasan ditulis dalam bahasa formal?! come on la dude.
1 more thing, sokernet tu free. bukan kene subsribe pon. so hak penulis tok menulis apa yang hendak ditulis. bukan menulis ikut sesedap rasa kau. kalau kau butthurt, atau bontot saket; senang je,CLOSE THE FUCKING WEBSITE.

your truelly sincere,
pembangkang blogger emo semata ikut kehendak sendiri.
terima kasih

ska berkata...

comel.. ade lagu GLEE siot.... hahahah......

ska berkata...

sorry mencelah.
venue futsal kt mane sbnrnye?

bowe berkata...

eyewwww....comelnye abg ni..lyn gurlee ye bang..i loikeee...tp jgn marah2 bang...tark kose i bang...



setan. anyway,mane update result lucy. cepat la bagi.

ijan berkata...

hahahaha
pnjm ayat org pahang kejap
bangang bangang bangang!

pizli berkata...

Letak lagu Glee dekat blog??? Confirm gay sebab itu emo tak tentu pasal..

izat123 berkata...

aku nak butthurt gak.nak emo gak ngn sokernet.asl dia dpt promosi blog percuma.pasni rmai g blog dia.huwaaa..hahahaha..sial.traffic dy msti naik mencana-canak..stim abis la dy..hahahaa..sokernet terbaik.promote blog ak plak.hahaha

http://bolatalk.blogspot.com/2011/02/carling-cup-final-preview-wajib-baca.html

bendahara 3rat berkata...

Kasi malu koi je la mamat tu . koi bagi pihak orang-orang Pahang seantero dunia ingin membuat pres konferens sabtu depan nak mintak maap .

Hazwan Arif berkata...

kah3...sokernet je pun, xkan nk amik ati..kah3..pasal bolapun nk emo..kah3

PAP berkata...

sorang lagi mamat mengalami pendarahan dubur yang kronik selepas membaca entri sokernet yang sangat menusukkkkkkkkkkkkkkkkkk butthurt. hahahahahaha.

emo..emo..emo..

panas..panas..panas..

anyway perak menang kot semalam dengan pahang.

anyway kami budak2 yob tak emo. harap maklum.

*gajah memang cepat emo ke hah?

hantuLongkang berkata...

cis..buka blog kleuar lagu, terus aku tutup...dah la lagu gampang..haha..aku anti blog-auto-play-lagu!..

apa yang dia cakap kat blog tu, aku tak kisah..itu hak dia(keculi kalu berbau hasutan, fitnah, etc)..sama macam hak sokernet nak buat entry kutuk pahang secara muhibbah...jadi fair play untuk dia dan jugak sokernet...

anyway, T-Team ko tilik 2-1 je?..ingat sampah sangat ke T-team mcam perlis?...3-0 baii..talk to da hand la..haha

aku tido lagi bagus...penat terawih sampai pagi..

kitt berkata...

hik hik..buRThurt bace screaming hauz tu yaww...kalah baca pancaindera dia pagi ahad ni...

Kelon Eric Bana berkata...

duh...jgn arrr kasi down mamat adam ni...nanti tak meriah lh sokernet

Zinedine Zaiddin berkata...

Apakah beliau merupakan identiti Kardio sebenar?

Norhafiza Yusoff berkata...

kelam kabut aku cari butang pause lagu bodo tu td.
ahahahha

aku xtgk gayleeeeee

Norhafiza Yusoff berkata...

konfem gay.
OMG aku terSTALK fb page die pulak!

incik neng berkata...

harhar gua suka haris adam
gua suke haris adam.

tima kasih la abdul , pagi pagi musim bunge memang sesuai untuk gelak

kanakkanak emo memang best untuk dibahan sampai paruparu berair!

Fossil berkata...

kelakar kelakar blog dia
terhibur pagi ahad aku hahaha

JaZ berkata...

Rizal Hashim & Haris Adam,kalau anda rasa burthutt sila ke sakitbontot.com

orang suruh baca disclaimer x mahu baca~

Streetwizer berkata...

emo + butthurt + talk to the hand + lagu glee = konfem gay....

Lee berkata...

kat blog dia yg ada lagu Glee tu dia ada ckp pasal injustice. apa kata pihak admin kalau dia dijemput utk mewakili kem pahang. kalau nak justice la. :D

aku penyokong Pahang & Liverpool.. tak pernah pun nak merajuk dgn Sokernet nih.. lek ah ghodong..

en.sani berkata...

tgk kat fesbuk dia ckup nk tau gay tak gay...in releshenship with laki....kehkehkeh...

nyzm berkata...

mcm lawak je bila baca blog dia sambil lagu Can't Fight This Feeling dimainkan kat blog dia tu hahahahaha

kahkahkah!

nyzm berkata...

engkorang kena faham blog dia, lagu yg dia letak. hmm nk buat camna? kahkahkah!

jerong berkata...

xpasal2 dia jd bahan tuk pg ahad yg ceria ni...hahaha xsenang duduk la ko..

Khuzz berkata...

En Sani : Ha'ah laa... baru perasaan... pergi tengok fesbuk beliau... beliau in relationship ngan lelaki... gay... gay... gay... muahahahahhaaaaa...

Talk to the hand, lagu geli, watdefak men?

Mumia.Megat.Menjelma berkata...

Hahaahaha..gay mamat tuh...
Ambo ore Klate, Happy Warriors slalu kene bahan dlm Sokernet nih...tp ambo koooolllll...

Ni Sokernet la...masuk sini kene rilex, baca ngn nada humour, jgn tnjuk butthurt..wat malu je....

Kelate x mene, xpe la...

Budu 4 Everyone...yeah!!!!

julu berkata...

norhafiza pon glee dgr glee.. eh..

.Gory. berkata...

Kahkahkah...berlagak pekida ayat, rupanya dengar Glee je. Jamban la oi!

Kap berkata...

terang terang blog ni blog menganjing.
suruh mamat tu baca disclaimer.

Super AL berkata...

serius gay gay gay gay!!!

Jon Paghiz berkata...

Sekurang-kurangnya beliau bukan anonymous.

adek dah besar berkata...

gua arsenal, gua pahang dan gua ok!





aksara: menylori - menyelokar almari

Tipu Tapi Benar (TTB) berkata...

Bercakap besar hanya menempa geruh Hantu Kak Limah!

Sepatutnya geruh itu boleh ditebus dengan hidangan kain kuning, putih dan hitam 3 ela, ayam kampung panggang, pulut kuning dan telur ayam kampung mentah 3 biji. Walupun begitu, apabila geruh sudah tiba, memang sudah terlambat untuk bergalang ganti bagi menyelamatkan diri. Terimalah bahana geruh Hantu Mak Limah.

Memanggil Tok Awang Ngah, Tamar Jalis atau Tamar Pipiyapong sekalipun hanya sia-sia kerana tuan punya badan tidak dapat diselamatkan lagi dari geruh Hantu Kak Limah.

ska berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
ska berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
ska berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Norhafiza Yusoff berkata...

sokong mumia.megat.menjelma!
kawe pon ore klate.
dlu rajen butthurt issue bas klate-the winning.
loni pehe dh style sokernet.
kooool!


Julu -geli wehhhhh glee
ahahha

aju ramsey berkata...

kaki keras memang macam celaka beliau punya komen dekat itu adik punya blog...hahaha
lu tak takot itu adik hentak lu punya kaki keras ??
kesian sama itu adik,beliau baru dapat berokben mak bapak bayar suruh bawak belajar tapi beliau gatal buntut pegi buka sokernet dan bukan bukak hal-hal belajar...
celaka,tak pasal-pasal beliau pemes...

incik neng berkata...

aku butthurt ngan TTB plak.
dude...melayu klasik la pulak...haha

kenchana89 berkata...

mamat glee tuh butthurt giler.....hahaha....mcm bgos jer bdk tuh

keli berkata...

Woi TTB
Tamar Jalis tu legend ko tau tak....cakap dengan Jin...heeee...

Gua rasa Haris ni emo psl die true fan Pahang...tapi die teremo tersalah tempat. Bagi die masa nak sesuaikan diri dgn sokernet ni...

Tapi bab komen2 ats pasal gay dan lagu kat blog die tu gua x bley tahan....kakakaka...gleeeeee...

sinach zawawi berkata...

butthurt ni ape sebenarnya? nampak penggunaan nye berleluasa di sini. sorg pakai butthurt sume pakai..lalang!

anyway, ini tandanya liga mesia makin meriah. tahniah astro...NOT!

Norhafiza Yusoff berkata...

butthurt tu bengang gua rase

keli berkata...

butthurt tu sakit bontot...jarr dlu yg cakap yg gua ingat

Yozad berkata...

g la tgk urban dictionary..

Super AL berkata...

standard la tu, guna perkataan yang org lain dah guna dulu. bukan lalang. kalau nak guna perkataan sendiri je, pakai membisu la jawabnya. semua org dah pakai.

Tipu Tapi Benar (TTB) berkata...

@ Keli & incik neng - Marilah kita mengembalikan kegemilangan scene hantu puaka tempatan dengan menyelitkan nama-nama seperti Tamar Jalis dan unsur-unsur hantu puaka di dalam komen kita supaya ianya tidak dilupakan dan terus dihargai.

Apapun, segala yang berlaku di sini adalah proses 'initiation' (rite of passage) untuk adik Haris Adam menjadi warga Sokernet sejati!

Kalau tak boleh bergurau, silalah duduk di surau!

Super AL berkata...

@ TTB

kalau dok di surau, kalau tersentap lagi mendalam bro. tp boleh membawa kepada keinsafan la. silap2 boleh straight balik. hahaha...

p/s : terbaik, captcha aku ialah "PUNDEK". LOLOLOLOLOL

LollyHatesMe™ berkata...

gua nak butthurt2 gak la..leh trafik free dari sokernet

LollyHatesMe™ berkata...

oh..nak tambah lupe hahaha..

pasal butthurt ni...kalo nak kire gua lg butthurt kot..kat tepi tu ade dua team feveret gua haha

gua dah usha wengerisgod ngan ngocoksoghe.com tp tade..

gua syak gua tertipu tipu lagi

Emoon Zulhilmi berkata...

untuk haris adam,

Kau kena tabah bila baca sokernet..

hahaha..

-THIS IS THE YOBS-

Btw,lagu kat blog kau sedap!

muahahahahha

ijan berkata...

aku rase lepas ni luci or pipi or obe x pon jannah blh edit tambah disclaimer kat tepi..
khas untk fan pahang yg sakit jubo..
bg idea skit..
ak rse pahangfangeilayanglee.com

α.φ.a.k. berkata...

@TTB, gua setuju bab initiation tu, tapi initiation utk menempuh alam baligh ni ada macam2 cara, ada org minum darah lembu, terjun tiruk dari menara kayu, jalan atas bara, dan orang melayu ni melihat berkhatan tu sbg satu cara menempuh gerbang kedewasaan.

Tapi gua rasa Adik Haris Adam si kiut ni foreskin dia mungkin tak habis dipotong, tu pasal masih tercicir dlm dunia emo kebudak2an dan hingusan yang x faham erti sinikal.

Woi, yg sokong liverpool dgn ns ni pun tak penah menggelepar sakit bontot kt sini. Tahukah anda, bingai ni ada macam2 makna dan Adik Haris Adam salah satui dari makna2 tersebut? Anyway, harap dia x declare war dgn gua pasal komen emo ni. tenangkan jiwa, jgn meroyan pula ye! hehe

para berkata...

angpa pun pi layan ...,. siap kasi promosi free lg...kesian ..kesian

LS berkata...

hahaha kesian gila mamat ni. lol

Hizwan Nizam berkata...

kanak2 ribena, pasni mamam calciyum ye?

p/s : don't stop believing !

shahirahkhairudin berkata...

atenye.. teman tak boleh nak berkate-kate lagi dah..

*gelak guling-guling*

yang benar,
Yong tak besar mcm Seladang

r.k berkata...

lepas ni ghua nak sentiasa menulis ayat-ayat butthurt .. up trafik yo !

sero berkata...

mamat ni dah tutup blog glee die lorrr... baru nak taruk komen lagi kat die...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...