ANDA SEDANG MEMBACA

14

Bersamamu Liverpool






Mamat ni mesti dah tak menangis dah kan?

Terima kasih Manchester United kerna memberi keceriaan pada mamat-mamat sebegini.

Jangan lupa like di Page INI.

14 Ulasan:

Pert Doherty berkata...

nagis gak nani..

Pert Doherty berkata...

oh gua 1st

talkIZcheap! berkata...

sama-sama... eh?

WV: coment... cam perli jer...

g0rg0nz berkata...

f uuuu nani nangis :((

Hazard Ali berkata...

AKSARA : 'fullya'. memang aksara hari ni cam pukul anak sindir menantu la, TIZ.. telan jelaa...

mat berkata...

gua still x puas ati..knp x dikira assist Nani dlm Fantsay Football gua.. gila pnya Konspirasi Iluminati FreeWilly nihhh. kui kui kui

Pet Shop Boys berkata...

macam Boy George je yg nangis tu...

AwesomeFriday berkata...

klo stakat menang, tapi dok no 6, x terklesmen gak kn? klo x menang piala x guna gak kan? klo rak piala tu x berhabok sbb mak cik cleaner dok sapu hari2 sbb sng sgt nk lap, skali lalu je x gune gak kn?

pengesahan perkataan : maliest... mcm meleis je.. hahhaahaha~

keli berkata...

Ayat2 org kalah glory hunters bastard camtu lar...jd bangang teros meneros...

dewajiwa berkata...

menang emo, kalah pun emo. mak datang perangai.

AwesomeFriday berkata...

haahhahahah!! aku da x paham saper yg butthurt da skrg, GGMU or yenuwa...

Streetwizer berkata...

adakah budak ini angry german kid?

r.k berkata...

kalau setakat klasemen tapi kalah pada team nombor enam tak guna jugak kan . XD

happy birthday King Kenny .

Awang Joe berkata...

lepas nie kompom kalah lagi...baru fan meng-yu hatrik kna woof woof...!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...