ANDA SEDANG MEMBACA

31

Menyekolahkan MU

dingin Isnin, Mac 07, 2011 , ,




Ok, mari kita lihat klip ini sambil menyanyi GGMU.

31 Ulasan:

adijaya berkata...

adakah 1st?

encik azuwan berkata...

2nd.haha.terbaek chap ayam.

Shankly berkata...

To be fair United had a couple of key performers missing last night, both Howard Webb & Mark Clattenburg were sorely missed.

Nabil Hussein berkata...

tahniah kepada liverpool sebab menang liga,champions league dan fa cup musim ni.

saya berkata...

lincahnya arnab tu...

kui3...

Hazard Ali berkata...

Cahay matahari silau kat gigi!
Konspirasi!

afrohead berkata...

kahkahkah. NAISSSSS!!!!!!!!

Encik Akmal berkata...

van Der Sar lepas kena owning, terus lari pergi ke reff macam pakcik nyanyuk. entah apa dia protes tak tahu.

hantuLongkang berkata...

@encik akmal:
dia protes gigi suarez nampak ngeri bila kena matahari..senjata tajam tak bolhe bawak masuk padang...

kakiberita berkata...

xdpt bezakan bagi can ngan real ke kwn2..

keli berkata...

Welcome our new hero....

LUIS ALBERTO SUAREZ DIAZ!!!!
Free kick tahap dewa...
Dribble tahap dewa...kakakaka

Nani g mamposssssssssss...uweeekkkk...uweeekkkk...alaaa bucuk..bucuk..cry baby.

sinach zawawi berkata...

right? suarez da man. debut andy carroll pon xde sapa nk layan. haha,sian dia.

Tipu Tapi Benar (TTB) berkata...

Saya tidak nampak lagi komen dari KingSyahmi semenjak kekalahan Mencipap United kepada Liverpool malam tadi.

KingSyahmi mana?

Jarr berkata...

Nabil Hussein berdarah jubo.Tu la makan pedas lagi.

mat berkata...

Messi pun xleh wat cmni... giler hebat. yg paling hebat bila mengelak terkaman Brown n Ole le le VDV.

p/s: nani lum masuk penalty box dh kena bantai cukup2.. Suarez ni kalau Kuyt x sambar bola tu dia sndiri yg g score...hik hik

Streetwizer berkata...

mmg terbaik dari sa-ekor arnab...

Nabil Hussein berkata...

aku troll terus kena cop berdarah jubo pulakkk~ha ha ha..ucap tahniah pun jadi salah pulakkk..

frwls berkata...

1-2-3-4-5

best best.

5 orang kena dengan sa-ekor arnab. wakakakaka

keli berkata...

Pihak Sokernet menyarankan Lube berjenama Saifool sekiranya mengalami pendarahan jubo...kakakaka

oni berkata...

why so suarez?

Awang Joe berkata...

arnab yg lincah...baka liar nie...hehe...

Riderz berkata...

ni match x penting pun.. sbb tu sokernet x ltak banner liver 3-1 manU.. slalunya match2 penting ada banner.. hehe

van der sar hutang suarez 5 ringgit.. xde duit dia p intak kt ref.. wakakaka

nyzm berkata...

memang tahun ni tahun arnab pun kan? kahkahkah!

hampaLA@hantu berkata...

haha thanx2...jgn la puji melambung2 sgt tau la club wa klasemen trunggul..
@nabil hussein aku ade blajar check for intent jgk mse skolah dlu..klw ye pun nk apply gune la contoh msuk akal sket harharhar COY HATERS

2lang berkata...

Skill mengayam teragung

yuri berkata...

bg can?err..kalah 3-1 tu bkn bg can namenye... kah kah kah...

trevor berkata...

lol aku tgk fans m.u ni. ada je alasan.

Mohd berkata...

liv men baik smlm.. MU xdpt nk wat pape.. huh!! but still MU at da top of table.. so ad ap hal..
:D

crone1585 berkata...

betul-betul di sekolahkan...

nawzahs, MB BCh berkata...

gif paling babi penah aku tengok.x penah lagi ade gif sebabi ni haha

profwacko berkata...

macam game fifa dah aku tengok dia gelecek bola

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...