ANDA SEDANG MEMBACA

27

Sandarkan pada kenangan!



Sesekali kami pun nak sandarkan pada kenangan jugak!



LOL!

Credit: Usman MUFC.

27 Ulasan:

MuKaHaNTu berkata...

Pas tgk Mentor, Yana tgk vid ni...ingat live telecast.

MuKaHaNTu berkata...

Sorry Jarr

Hazard Ali berkata...

Hahah itu lucu! Thanx MukaHantu (gua wakil yana)

ijan berkata...

kah kah kah

Tipu Tapi Benar (TTB) berkata...

Abdul Sokernet dan rakan-rakan Kops yang lain sudah mula melupakan kenangan silam dan memulakan hidup baru dengan meraikan masa kini.

Namun di masa yang sama, KingSyahmi, Yana dan semua peminat setia Manchester United yang tidak stabil emosi mereka mula menyandarkan segalanya pada kenangan.

Begitulah pusingan roda kehidupan.

Tipu Tapi Benar (TTB) berkata...

Di mana hilangnya KingSyahmi?

Jarr berkata...

apsal nama gua kena petik?

keli berkata...

Cam cilake abdul sokernet...sempat lagik tuhh...kakakaka...Sandarkan Pada Kenangan jugak....kan best ye tak..kakakakaa
Tp mmg tak terlintas kat pikiran gua ni Dirk Kuyt hatrik...thanks for suarez...

talkIZcheap! berkata...

Jarr: pasal Muka Hantu mengata Yana, heh heh...

Ni apa ni main sandar-sandar jugak ni?? Janganla merendahkan martabat sampai macam tu sekali ni, dah la kalah ngan sek-sek dio, sekarang ni nak jadi sama dengan sek-sek dio pulak??

Kalau nak sandar jugak, cari Fasha Sandha...

mat berkata...

BAd loser...manu..sia

keli berkata...

Alaaaa lu ni Tiz sekali sekala jerr...eleeehhh martabat ape yang nak dipertahankan sangat tu weeii...ape salah...Entri ni cuma nak mengubat hati fan MU yang duka lara tu jer...kikikiki. Tak caya kasi abg Berba tgk video ni...kompem terubat kekecewaan die tak score langsung malam tadi..kikikiki

hantuLongkang berkata...

@keli:
macam mana nak score...diorang nak duit bookie 100j...keh2

AwesomeFriday berkata...

alaa.. tiap2 ari nk menang susah la.. nanti suma team2 lain x nk main ngn MU plak... tgk jadual nk men ngn MU je, sume da pakat demam beramai2 la.. saket gigi la... tetido atas padang la..

Streetwizer berkata...

mmg kenangan ler....

aRief berkata...

AwesomeFriday.

cube try menang ari2 kalau dpt.

Awang Joe berkata...

alasan paling logik dr awesomefriday...mana ada game tiap2 ari...2kali seminggu jer dol...tu pun klu ada cl atau cup...hehe...

talkIZcheap! berkata...

ala Keli... mana syiok asik bersandar pada kenangan, dia mana ada figure cam Fasha... keh keh

fokus beralih kepada next game, untuk menyekolahkan team budak-budak Meriam Buluh FC...

Mr. Schomey™ berkata...

minggu ni minggu kecewa manchester united. tape la. berduka seminggu untuk semusim.

tu la fergie. dulu deal ngn suarez main2, sekarang kena titik ngn suarez.

keli berkata...

Ape barang fasha...Megan Fox larr...kakakakaka.

julu berkata...

haih..
mjur aku bz x smpat nk layan fans len menganjing..
anyway.. GGMU..
yenuwa, congrates.. harap2 dpt jumpa kat UCL..
kitorg nak balas dendam.. eh..

adinda anna liyana berkata...

erk?

kenapakah?

tiba2 je main petik2 nama ni...
pape pun terima kasih diatas ingtan anda muka hantu...dan kpd hazard jugak sbb jd saya pny spoke person.

mr. hafis berkata...

anna.

anda ni hodohlah.

keli berkata...

Adoyaiii komen jenis ape ni..very insolent dude..

hampaLA@hantu berkata...

phew berpuluh gua nk komen insiden nih..xpe kte biar abg keli setlekan..xpun mintk abdul tlg boh liquid paper kt komen >Mr. Hafis

AwesomeFriday berkata...

@awang Joe : ala bro, tu penambahan la bro... nk menunjukkan selalu memang... lu ni der~ aayt camtu pun lu nk amek sepenuh jiwa raga..

Awang Joe berkata...

awesomefriday...hehe...

Hazard Ali berkata...

*facepalm

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...