ANDA SEDANG MEMBACA

36

Di Mana Liverpool? - Satu Penghinaan Terancang!








Gambarajah di atas diambil dari Daily Mail dan hari ini turut dicetak dalam mukasurat 39 akhbar tempatan iaitu New Straits Times.

Abdul merasa kecewa dan tersinggung dengan tindakan Daily Mail dan New Straits Times yang langsung tidak mengambil kira sensitiviti para peminat Liverpool sehingga mengabaikan kelab bersejarah itu dari gambarajah The Title Run-in ini. Kenapa kedua-dua Manchester dimasukkan berserta Arsenal, Chelsea dan Spurs tetapi tidak Liverpool? Kenapa?!

Dengan itu Abdul telah bertindak pantas membuat laporan polis dan berharap pihak polis boleh mengambil tindakan segera ke atas Daily Mail dan New Straits Times! Abdul juga akan mengemukakan saman berjumlah RM500 JUTA kepada kedua-dua akhbar tersebut kerana telah mendatangkan kemaluan yang amat besar buat Liverpool dan penyokongnya!

UPDATE - 11:36AM 4th March 2010

Latest police report that I lodged is:

JTRAZAK/001895/11

Lodged the above police report today, against Daily Mail and New Straits Times for embarrassing Liverpool and its fans.

To Papa @ King Abdullah of Saudi Arabia

Please help me to sue this two newspapers and don't forget to bank in USD1 billion to my Al-Rajhi Bank account number.

Prince Abdul Sokernet

36 Ulasan:

Abdul Sokernet berkata...

1st!

julu berkata...

2nd.. abdul smayang jumaat x??
btw.. cer tgk link ni..
daily mail mmg nak kena..

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1362549/Kenny-Dalglish-United-19th-League-title-weve-got-European-Cups-Anfield.html

aSr1 berkata...

top 5??

aSr1 berkata...

agak banyak bank-in tu...kasi la liverpool sikit..buat beli player...buat stadium ker..

zX berkata...

kene lagik! tihihi ...

sandarkanpadakenangan.com

LS berkata...

gila sadis.

Pet Shop Boys berkata...

mabuk ke?

tak kelakar lansung lah oi!

Hazard Ali berkata...

Hahahahahahahahahahahaha
DUSH DUSH DUSH DUSH!

meen berkata...

rasanya sorang fan liverpool pun tak ada yang harap menang title ni tahun ni.

Nabil Hussein berkata...

lol

Mohd Idzwan berkata...

abdul dah xde modal lah tu..

saya reds, saya okay!

aSr1 berkata...

saya reds juga..saya ok walaupun epl bukan digenggaman kami tapi mengalahkan MU nnt merupakan satu kepuasan tahap dewa.

Tengku Sidek berkata...

sekadar hiburan ringan..YNWA..

DIYSAR berkata...

hahahhahha woi dan lagi nak kutuk ank sultan sebelah hahahahah

flazeroth4th berkata...

anak sultan murka nnt... nak troll pon agak2 la... hahahahahaha

Sylarius berkata...

Kahkahkahkahkahkahkah!

Lawak macam gampang.

AzhaRi naYan berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Blog Reader berkata...

gampang betul si abdul ni, saja nak potong line anak angkat sultan hassanal bolkiah tu!

Azfar Ridhwan berkata...

kah kah kah

pengaruh luqiee dah menular ke dalam sokernet! semua nak buat laporan polis :P

Obefiend Weiland berkata...

Sialan Lu Abdul. Ada gak lawak prince puki sesat kat sini

Tipu Tapi Benar (TTB) berkata...

Raja Abdullah tiada masa untuk hal remeh sebegini kerana baginda sibuk mempersiapkan tenteranya untuk menghadapi kebangkitan rakyat di Arab Saudi.

oni berkata...

mapuh demo mapuh!

Ucop berkata...

ini satu penghinaan...kita turun demo...hahaha

hantuLongkang berkata...

this joke escapes me..and the comments made this entry fell 2miles away further from making any sense...

apa kaitan raja arab saudi, anak angkat sultan brunei, prince puki, luqiee dan saman malu dengan penyokong liverpool?..seriously, aku tak paham...adehh...

abdul!..apa ko merepek ni?..haha

tak payah paham pun takpelah...aku pergi tanam mayat lagi bagus...hahha

Awang Joe berkata...

psiko punye abdul...siap suruh bank in 1bil yg xleh blaa tue...YNWA.

Cob Nobbler berkata...

hantu longkang:you got to tweet nowadays..baru leh dapat maklumat ni kahkahkah!

Streetwizer berkata...

kite bakor ajer new straits times tu..kita bako!!!

anakkaklimah berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
anakkaklimah berkata...

kenapa abdul sungguh bangang sama sekali.. akhbar tu tak menyiarkan the title run-in liverpool sbb kelab engko tu sudah tersasar jauh dari perebutan liga ... tottenham, mancitik, chelsea disiarkan kerana mereka masih berada dalam persaingan...

itu tak boleh pikir ke... lol..entri sampah macam tuannya

blitz berkata...

anakkaklimah ni baru baca sokernet gamaknya..

komen sampah macam tuannya..

kareem berkata...

satu lagi haris adam dalam pembikinan

ayobkelubi berkata...

macam gampang.keh keh keh.

skang semua tak nak pakai nama sebenar eh nak nganjing?.

dewajiwa berkata...

ya, lagi seorang sudah mari. kita saksikan komen seterusnya dari calon baru ini.

nu_Ox3r berkata...

KAHKAHKAHKAHKAHKAHKAHKAHKAHKAHKAHKAHKAHKAHKAH.akhirnya tau gak ak psl luqiee ni.lawak2.


JTRAZAK/001895/11

JTRAZAK=Jib Tun Razak ke?

Zinedine Zaiddin berkata...

anakkaklimah lak dah...hahahaha

zool berkata...

LAWAK CAM SIAL..hahahaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...