ANDA SEDANG MEMBACA

123

Harapan Terakhir Umat Manusia

Lucius Maximus Rabu, Mac 02, 2011 , , , ,


Seekor singa bernama Aslan




Seorang manusia berambut macam Aslan





Sementara itu di Stadium Perak...



Hantu Kak Limah - kini dengan kuasa laserin!

123 Ulasan:

'Ariff Ansaruddin berkata...

first!
macam pelik je, hahaha
wutahal nape daud ni tak kena card walau main macam harjad

hellghast berkata...

2nd!!! jadilah

adeh tewas tapi masih Klasemen...demm time jam loceng aku tak bunyi kul 3 pagi td,time tu la Man Lu kalah huhuhu....

hellghast berkata...

btw...let the woof...woof...woof...!!!
begin...hahaha!!!

nu_Ox3r berkata...

selamat perak seri.klu x mmg mlm gemilang buat lucy la.

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

gua redha..
kalah pun gua terima..
hati gua terbuka untuk kekalahan ini..
gua tak meroyan..
gua tak melatah..
gua pasrah..

mulakan penganjingan kalian dengan woof! woof!

mrlrie berkata...

reff kayu... berat sebelah..

tralalaala lalalala

Awang Joe berkata...

hidup lg binatang nie rupe2nya...ingat dh mati kna kokak...menyamar jd player chelshit rupe2nya...terima kasih aslan kerana berjaya menumbangkan setan merah...hehe...

GGMU berkata...

x apa kalah kali ni. aku redha shj dn x berminat nk bagi alasan. silakan menganjing. ni shj peluang korang yg ada.

LS berkata...

GGMU punya alasan mmg cool. "ni shj peluang.."

xde hal lah. woof, woof.

I Am Legend berkata...

Teman dalam diam Man U.

Tapi yang last tu, memang teman gemor. Kak Limah punya laser memang power!

adek dah besar berkata...

MU kalah?

kah kah kah kah...

cepat cepat, tak sabar nak tunggu entry Mu-chelsea ni...

Bunut Payung FC berkata...

zhirkov dive! luiz patut kena kad merah! perak main laser!

chelsea=perak=kaki tipu!

matbong berkata...

Time kalah pandai plak menyepi Fuckerster Utd ni...

Xnk tayang bontot dh ke kt sini??

MUUUUUAHHAHHAAAHHAHAHAAA

adinda anna liyana berkata...

kalau nk tgk yana emo, inilah harinya..

maafkan saya tp saya rs sgt nk mencarut arini.

fak ar chelshit!fak the ref too!

MU pun satu, byk lagi team lain ko bleh bg mng tp knp chelsial ko menangkan? KENAPA????!!!!

satu penghinaan bila MU klh gn chelshit.

sumpah aku mmg emo arini.

Putra berkata...

sangat bodoh tau fan manESTET salahkan ref,keh keh keh...

kitt berkata...

gua rasa nak menyinga je dgn martin atkinson ni..

adinda anna liyana berkata...

ohhhh....kalau MU mng sbb ref korang slh kn ref jgk?

cmne tu putra?
kira anda bodoh jgk ke cmne?

Streetwizer berkata...

woof wooof

auf auf

for kak limah
laserinnya bayk gitu dong...

budak BAIK berkata...

fak gaya runi celeb goal.
bajet acaca titanic jer.
dah shrek tu shrek la jugak.

man u memang loser asal lawan dgn chelsea.
6 berbalas 1.6 memang tak banyak pun.

Pet Shop Boys berkata...

fan CHELSEA mmg takut dgn MAN U.

Dah beat Man u pun alahai....letak gambar Aslanlah apalah. Kutuk ler bebanyak.

cantik Fernando Judas tu score ek ?

Putra berkata...

yana penah nampak ke sy salahkan ref, bangang bangang bangang yana nih,keh keh keh...

Putra berkata...

terimalah kekalahan tu yana oii...nampak sgt hati kristal + bangang dgn komen awak tu :P

arwan berkata...

tahniah aku ucpkan pda chelsea terutama torres&drogba kerana berjaya mnyumbat gol pagi tadi...hahaha
pasni kalah pulak kan,singa aslo memang camtu..

momokonyok berkata...

banyak bunyik pulak man u fan ni,
reff dah bagi can kat rooney minggu lepas dahla, nak lebih lagi sila la buat bayaran tambahan kat reff.
minggu ni adalah minggu menganjing man u,
dengan ban nya vidic, maka aku boleh menjangkakan kekalahan ke-3 man u season ni.
apa?liverpool korg igt korg boleh beat ke?
mmg jauh lagi kuat dari wolves!

GAY GAY MANCHESTER UNITED

Tipu Tapi Benar (TTB) berkata...

Kebanyakkan peminat Manchester United memang ghapla jingga!

Selama ini banyak keputusan pengadil menyebelahi Manchester United (hinggakan boleh lepas walaupun menyiku lawan), tiada pula saya dengar ketidakpuasan hati dari peminat Manchester United.

Bila tiba karma, bukan main pula peminat Manchester United menyalahkan pengadil kerana tidak berlaku adil.

Buat apa hendak bising-bising sekiranya dari dulu kebanyakkan dari anda, yang mengaku peminat setia Manchester United, tidak pernah membantah keputusan yang memihak kepada Manchester United?!

Telan sahajalah!

Padan Muka!

WOOF! WOOF!

Putra berkata...

ref dah tolong ape kasi extra time 4 minit, kalau team lain dpt 30 saat je

Ozzz300 berkata...

ttb punya ayat mmg power lah kan? haha manu, manu.. mesti berpeluh ketiak arsenal makin rapat. kemarin duk bahan arsenal kalah ngn brmingham..amik obat..

Hazard Ali berkata...

Gua MU fan.
Gua tak salahkan ref.
Untuk first goal, gua salahkan Evra, and Van Der Sar.
Untuk 2nd goal, ada laa sikit² gua tak puas hati. Tapi memandangkan MU pun penah banyak kali dapat manfaat dari situasi yang serupa, makanya telan saja (sambil tunjuk bontot gebu gua).

Telan saja.
Sambil tayang bontot.
Tamau salahkan ref.

Apa lagi korang nak? Silalah request.

Gua MU. MU top of league. Chelsea no.4, beza 12 mata. Gua OK.

;)

adinda anna liyana berkata...

selama ni gua tak pernah sentuh psl ref langsung...korg nk ckp MU rasuah ref, gua diam, ref syg MU gua diam, ref lebihkan MU dari segala sudut gua diam...

tp kalau dah fan kelab lain pun nampak benda tu disengajakan, takkan gua nk ckp tak plak...

mcm nnt tak main kt OT kan?

Pak Alex & Co. berkata...

kehkehkeh..jarang2 rasenye MU didoggy org2 sokernet season ni..xpe2, lepaskan la prasaan yg korg kumpul tu..nnt migrain plak.spread it..aaahh,mesti korg lega la shal..lame tahan.huahuahua

Pak Alex & Co. berkata...

sokey yana..lets enjoy this doggy moment..skali skala je kot..

AMRI berkata...

You have won the bet on the PREM: Chelsea v Man Utd game! You bet $1,000,000,000 on Chelsea and won $2,200,000,000! You can withdraw your money next time you visit the bookies.

dewajiwa berkata...

dari atas sampai bawah, saya cuba mencari komen yang bleh menggeletek usus perut. bajet dah redha la kena nganjing kaw-kaw kan. tapi..

itu je?

kamon la.
btw, MU masih top kan? ke dah jatuh ke 4th place? 6th place?

ya MU kalah pada Chelsea, tahniah Chelsea. saya OK.
GGMU

momokonyok berkata...

kalau ada button like,
aku dah tekan like dekat komen hazard

ijan berkata...

pffttt..

adinda anna liyana berkata...

jarang gua emo cmni...
cilake punya aslan.

tapi nama torres cm lenyap je ek?
wujud ke tak dia?

arwan berkata...

@yana....torres duk posisi defend,tu yang nampak cam xwujud.

Zinedine Zaiddin berkata...

Manchester shame. Dua2 team dari Manchester give performance below expectation.

Manchester City seri dengan Fulham, Mencipap United kalah dengan Chelsea.

Bagi aku agak fakap gak la bila Men Yuu scumbag meroyan royan kata ref berat sebelah. Seriusly fakap. Memang la boleh senyap rilek2 berjimba jimba time orang lain kata ref bias kat MU. Sebab MU menang, boleh elak kad merah padahal main siku2 rilek aje.

Dah kena karma, jangan nak marah kt ref la. Lain kali bayar banyak sikit. HAHAHAHAHHAHAHA

adinda anna liyana berkata...

saya terpaksa akui en zinedine zaiddin, anda benar...

babinya rooney.

in rooney, i frust.

ijan berkata...

pfffttt
priest giler

kareem berkata...

kahkahkah...obat...obat....

wooff...wofff

jamsarisabian berkata...

stakat siku rooney..nah ko amik pehe luiz..hahahaa..

SFB berkata...

Tercalar sikit Keangkuhan Man Utd semlm.

Takpe.. rilek, cool, bertenang. Kita pun ada masa kalah ye idak? yang penting bangkit balik pasni.

Hazard Ali berkata...

Takde request lain? No?

Ok. GGMU. ;P

-KingSyahmi- berkata...

aku menerima kekalahan ini dgn dubur berdarah...kah kah kah

TTB spt biase komen pjg berjela, namun ku tak baca...juling mata gua...

MU kalah, tp still topof the league, MU OK

matbong berkata...

Seingat aku season lepas, time2 mcm ni la manu hilang semua advantage dlm epl..siap ucl sekali kena tendang oleh bayern..KEH3

Hazard Ali berkata...

MATBONG - so true.
Sebab tu gua cakap, TELAN SAJA.
Cakap pongpangpongpang tapi kalah, buat apa!
Kak Limah pun malu nak ngaku sekampong!

AKSARA : 'rumenla'. pegi romen lagi bagos.

hantuLongkang berkata...

team lemah macam chelsea pon MU tak boleh makan?...lain la kalau team kuat macam west ham contohnya..team2 lain selamba je titik chelsea 2-0, 1-0..hyahaha

ferguson pulak buat2 nyanyuk salahkan ref...main kuda lagi bagus la, mr. ferguson...yahaha

vidic pulak buat2 kena kad merah...takut nak main next macth la tu..yahaha lagi..

rooney pulak.....ah! malas nak tulis panjang2...MU memang sampah la senang citer..haha

talkIZcheap! berkata...

tipikal MenYu fans, salahkan ref bila kalah... siap photoshop gambar kata ref tu pemain ke-12 team lai... eh?

"Time kalah pandai plak menyepi Fuckerster Utd ni..."

pandai jugak ko menulis bagi seorang yang tak tahu membaca, ye, matbong...

SFB berkata...

Bola itu bulat, kalah-menang biasa.
Tapi kami rilek..

sebab apa?

Kami Man Utd, Kami OK

hehe

(kasi up balik morale)

hellghast berkata...

banyak yang bontot berdarah disebabkan Chelsea? emmm kerja abg Terry agaknya...hahaha!!!

aRief berkata...

congratz Chelsea.

papepon gudluck MU kat anfield nanti. alah liverpol je pon.

Tipu Tapi Benar (TTB) berkata...

@ Zinedine Zaiddin

Saya ingin mendapatkan kebenaran anda untuk menggunakan 'Mencipap United' sebagai bahan untuk penganjingan saya terhadap Manchester United di masa hadapan.

Akan saya patenkan 'Mencipap United' di United States Patent and Trademark Office dan berusaha untuk menjadikan 'Mencipap United' hak awam di Sokernet.

Sekian.

WOOF! WOOF!

talkIZcheap! berkata...

TTB: takyah lah gunakan pada masa akan datang... entah bila plak akan ada peluang, kan...

penantian itu satu penyeksaan, kalau nak guna, guna je sekarang, bukan first time pon mencipap united ni keluar kat sini, ye dok? keh keh...

adinda anna liyana berkata...

saya setuju betul gn ada iz...

sayang...mata je celik tp buta hati.

dia x nmpk ke or fan MU nye komen kena invi?teetttt...

Tipu Tapi Benar (TTB) berkata...

Matematik BPL :

Jika Arsenal > Chelsea, (berdasarkan keputusan Arsenal 3 - Chelsea 0),

dan Arsenal > Wolves (berdasarkan keputusan Arsenal 2 - Wolves 0),

maka kesimpulan Arsenal > Manchester United (Arsenal is GREATER than Manchester United) adalah benar.

talkIZcheap! berkata...

dengan andaian:

Man Utd > Birmigham (abaikan)

ye lah... bila lagi, ye dok? :P

WV: catio - ratio?

adinda anna liyana berkata...

persetankan matematik yg dorg buat ni...

tak sedar dari koma lagi bdk2 arsenal ni...

mmg betul bdk taski.

talkIZcheap! berkata...

ishk... Yana ni, kurang kasih sayang betul..

adik-adik nak gembira-gembira sikit, biar la diorang, bukan selalu pun... huhu

nanti Park Ji Sung sihat balik, menangissss balik diorang... :P

Tipu Tapi Benar (TTB) berkata...

Ditambah dengan andaian yang

Barca > Mencipap United,

namun Arsenal > Barca,

maka sesungguhnya teori talkIZcheap! tidak terpakai dan hukum Arsenal > Mencipap United adalah benar belaka!

Sekian.

talkIZcheap! berkata...

Barca never win in English soil:

All England Clubs > Barca

nothing new there...

Tipu Tapi Benar (TTB) berkata...

"nanti Park Ji Sung sihat balik, menangissss balik diorang... :P"

Kenapa tak mengharapkan sahaja Busby Babes bangkit dari kubur dan bantu Mencipap United memenangi Liga?
Bukankah itu lebih baik?

AMRI berkata...

Psttttt....

ade orang saket jubo...

kah3x...

Tipu Tapi Benar (TTB) berkata...

@ talkIZcheap!

Sesungguhnya kebenaran itu pahit.

Padan Muka!

Woof! Woof!

Putra berkata...

kelakar lak tgk m.u fans meroyan, yana period ke hari ni? kah kah kah...

Zinedine Zaiddin berkata...

@TTB:

Terima kasih kerana memohon kebenaran dari saya mengenai perkataan itu. Silakan guna perkataan "Mencipap United" dengan berbesar hati.

Not-So-Men-Not-So-United scumbags ada berangan2 nak bangkitkan Busby Babes dari kubur, tapi nanti takut dicop jadi penyokong "Sandarkan Pada Kenangan".


@AMRI:

Sama-sama kita kutip sorang sekupang untuk beli ubat jubor buat geng2 ni..


Pengesahan perkataan untuk hari ini: FOROHM

talkIZcheap! berkata...

TTB: beza antara budak2 ngn bukan budak2 (aku tak rasa diri sendiri tua sangat)

budak2: mengharapkan sesuatu yang tak pasti atau mustahil

bukan budak2: keep our head in the cloud and our feet on the ground...

Hazard selaku raja statistik dipersilakan untuk memberi jumlah perlawanan dan jumlah gol PJS terhadap Arsenal, dipersilakan...

:P

AMRI berkata...

hati pedih sape yang thu..
kah3x...

Ajeossi berkata...

gambar last
nice..

btw woof, woof

adinda anna liyana berkata...

hello en putra..gua tak period...
tp aslan buat gua rasa cm nk period...

bkn selalu dpt tgk gua emo.

MFG2u berkata...

apa lu orang mau bising "Mancipap United"....

chelsea sudah menang... senyap sudah lah Mancipap United....ahahaha

talkIZcheap! berkata...

senyap marah (matbong)

tak senyap, marah (MFG2u)

butthurt betul... dah menang pon butthurt lagik??

:p

WV: deris -> keris??

AMRI berkata...

nyorok dalam kain pelikat lagi best... kekekekeke...

Awang Joe berkata...

mencipap united....kool...hehe...

Tipu Tapi Benar (TTB) berkata...

Sebab utama kenapa peminat Mancipap united begitu EMO sekarang ini adalah berpunca dari perasaan terlalu bangga dan kegembiraan melampau dengan kekebalan Mencipap United selama 29 perlawanan Liga sebelum ini.

Kekalahan dengan Wolves tempoh hari bagaikan rekahan di empangan EMO peminat Mencipap United, dan kekalahan kepada Chelsea pagi tadi menandakan pecahnya empangan EMO di dalam jiwa peminat Mencipap United.

GGMU!
(Garu Garu Mencipap United!)

Aqeel berkata...

bola bulat takpa . KAH KAH KAH

talkIZcheap! berkata...

sebab utama peminat Arsenal butthurt plak?

keh keh :P

Ejoi berkata...

‎Tahukah anda yang Manchester United kalah malam semalam disebabkan oleh keengganan Sir Alex menaikkan bayaran rasuah yang diminta oleh Persatuan Pengadil Seluruh England?

Raiden berkata...

HAha padan muka Setan merah kena rejam kat Stamford Bridge!! Menyampah aku dengar dak Manure meroyan..ni semua KARMA, KARMA!! Rooney siku player, semalam kena terajang dengan Luiz..adil bukan?? Lagipun berapa kali MU dah dapat layanan VIP dari ref?? Setakat sekali tak dapat dah bising nak mampus..Lain kali bayar lebih, fan Manure dah tersangkut perangai Fuckerson kott..

Yang penting Chelsea dah menang,muktamad!! KTBFFH!!

xirsme berkata...

Man United haters,

ref & FA bias? ref pemain ke 12 MUtd? ref dirasuah Mutd?
Get your facts right la haters..baca nih! maleh nak tulis panjang-panjang

AMARAN!! baca dengan penuh rasional!

http://therepublikofmancunia.com/fa-target-united-7-reasons-why-whelan-is-wrong/

kesimpulan : Stevie G-String je yang selalu escaped punishment.pfft!

anyway, kongratulasi abg Black Money team (refer to Chelski)


akhirkata,
" Form is temporary, class is permanent" <--hak cipta terpelihara untuk Man United sahaja! noktah!

GGMU!^^

Hazard Ali berkata...

TIZ : Raja stats wak lu! Haha.

Ok ok. Here's one.
Park Ji Sung.. been scoring against Arsenal since the last two games - one early last year, one in year-end before leaving for Asian Cup. Satu header, satu grounder.

Owh.. tak mungkin dilupa - satu chip untuk Abg Almunia kita masa UCL 2009's 2nd leg, yang menyaksikan Arsenal terus kesengalan dalam meraih gelaran Juara Eropah.

Haih.. tapi itu semua statistik sahaja. Diorang kena tinggal by 4 points juga statistik. PJS dah merasa 3 piala EPL pun statistik. Diorang tak merasa apa² dalam 6 tahun ni pun statistik.

Statistik je bro.. apa ade hal.

DUSH!~

AKSARA : 'averwh' = 'arwah' Henry nak join balik? Apa ade hal...

arwan berkata...

100 kali kalah ngan chelsea pon gua xheran..yang penting epl taon nie MU punya..team adik wilshere?bongok..bongok..bongok...

hellghast berkata...

tapi musim ni bukan takat kalah dengan Chelsea,tapi kalah dengan Wolverhampton...
so senang kata Mencipap United bangang...bangang...bangang...

hahaha!!!

Pengesahan perkataan pada ptg ini ialah aksara : fulan...dah mcm bunyi Fulham aje!!!

AMRI berkata...

@Xirsme

panjang nye komen...
aku jeling je....

kah3x.....

Obefiend Weiland berkata...

"Form is temporary, class is permanent"

since when does the whiny Mancunian CUNTS ever have class?

sorry bud.. but class will never be associated with Man U

Kap berkata...

akhirnya bertemu juga aku dengan kotak komen.
hah.

talkIZcheap! berkata...

"Lagipun berapa kali MU dah dapat layanan VIP dari ref?? Setakat sekali tak dapat dah bising nak mampus.."

LoLzz! Fan lain bising takpe? kui kui kui...

Hazard: thanks bro... tak silap aku, PJS dah score against Arsenal lebih byk daripada dia score against team2 lain... makan apa PJS ni? Jus katak?? eh... tu minum...

Yana berkata...

padan muke setan terbako kat jambatan..kalu dtg stadium ipoh pasti siku wuni kene lazer ngan kak limah..

Pak Alex & Co. berkata...

bguling2 baca komen2 MU haters..dr cara komen je aku tau da lamo da tahan tu..x tpancut2 lg..dpt skali skala..aaa..nikmat x tkira ye dak?? truskan2..pluang mungkin dtg 3-4 kali je season ni, jgn lepaskan~

LoStGuErReRoZzZ... berkata...

Tahukah anda time2 ni la fan ahsengal dan liberpool dapat bersuka ria setelah dua hari berada dalam kekecewaan sambil menonton sinetron... Let it be la wahai ManYuu...

Go KL !!!

kareem berkata...

toksah la nak bagi statistik itu la..statistik ini la..ni blog parodi. Bukan blog statistik. Dah kalah tu terima jela. Takyah nak nganjing team lain plak tetibe.. Kalah ngan chelsea, anjing arsenal plak. Kalau kalah ngan arsenal, anjing lvpool plak...Memang takleh terima kekalahan la tuh...kehkehkeh...

hellghast berkata...

gua sokong lu Kareem,kalau pool dgn art kalah diaorg kena nganjing,diaorg tak petik team lain,cuma sibuk bising defend team diaorg,tapi Man Lu kalah,petik team lain pulak...hahaha!!!

ijan berkata...

bernas komen karim...
klu nk main statistik pegi ddk kat wall street..
kire kelajuan mulut fergie mngunyah chewing gum bile klh smalam

mark berkata...

Serius gua suka statement kareem!

Like!
LikE!
Like!
LikE!

Zinedine Zaiddin berkata...

Perkataan Mencipap United aku dah dipatenkan oleh TTB.

Kalau kutip royalti mau kaya raya ni. HAHAHA

keli berkata...

Fakta perkataan MU haters.....
MU haters ayat bongok fan MU seluruh pelusuk dunia kalo fan lain kutuk team die kalo kalah....kalo kalah mmg sahlar kutok...tak kire la Chelsea, Arsenal, Liverpool...TAPI bile MU kalah je teros kne cop MU haters plak da macam MU vs the world yg dowg rasa ...takde plak org kata Chelsea haters ke atau Arsenal haters...burit...

Zinedine Zaiddin berkata...

Sebab itu kita gelar puak-puak Not-So-Men ni sebagai Manchester scumbag.

Xpun Kipas Susah Mati Mencipap United.

Pergh perkataan baru lagi.




Perkataan pengesahan kali ini:

SUBSU = dah macam susu pulak

keli berkata...

Statement kareem mmg jitu....
Hidop kareem! yana dan Mencipap United boleh blah....kakakakakaka gua pon nak cetak rompak word lu gak ZeZaidin...tpi gua mmg respek dgn minah nama yana ni..bekap MU secara membuta-tuli...kikiki...bagos.

ijan berkata...

sister mancherter kot keli..
mmg bekup membabi bute la..

ijan berkata...

jap 100..hahaha

Zinedine Zaiddin berkata...

Orang tua2 kata gelak jangan lama2..kang sedih x bangun2 kang.

Bontot diorang yg berdarah pun dah kering..buat hape nak kopek kuping bontot diorang tu..heeee yucks.

Fokus to the next game bebeh! HAHAHAHA



Perkataan: dures <--apakah jadah ni?

Mr. Schomey™ berkata...

tak best pon "mencipap united" tu.. better guna ASS-anal untuk arsenal. seakan-akan je bunyi nye.

semalam evra memang faktap. cam gampang byk lost focus. bagi rehat la fletcher tu. nak passing pon tercungap2. pancit sepanjang game. fuck fuck fuck!

kalau bukan luiz tak kena red card, game tak ubah camtu baiiii

mr dimaz berkata...

mu mmg layak kalah ngn cesi x layak dok kt atas..cesi,livepool dgn sengal lg layak..x gitu..

Askar MUFC berkata...

Hmm, aku nak kondem MU jugaklaa alang alang dah kalah..huahuahuahua

Pertamanya, aku memang tak gemar langsung dengan strategi Pak Alex yang pakai O Shea instead Rafael. Kalo tengok dari game lawan Wigan aritu pun, O Shea terkontang kanting nak defend. Dahler tak tolong bahagian attacking. Tapi aku tak kesah sangat sebab aku ingatkan Pak Alex nak rest Rafael untuk match lawan Chelsea, rupa rupanya haram...

Keduanya, Vidic memang cari nahas semalam. Tak silap aku dia dah kena last warning masa minit 90 tapi dia buat silap lagi, akibatnya kad merah minit 92. memang tak signifikan langsung kad merah tu. tak pasal pasal tak boleh main lawan Liverpool nnt..satu lagi haram..

Pasal ref tu malas nak komen. Apa yang aku pegang sapa buat salah patut kena hukum, contohnya insiden Rooney masa lawan Wigan. Kalo kena hukum memang silap dia dan aku terima. Tak tau plak kalo orang lain atau fan MU lain pegang cemana.

Anyway, defend untuk lawan Liverpool weekend nih tak tau cemana. Ferdinand agak agak sempat sembuh tak? Kalo tak tinggal Smalling dengan Brown jer laa kot jadi cb. Truthfully, MU dapat duduk atas season nih thanks to our solid back four (tak termasuk O Shea dan Neville). Hopefully back four kita akan dapat mengekang asakan hebat dari Liverpool dan hopefully Carroll tak fit lagi..huahuahuahua

Peh, macam luahan perasaan plak tulis panjang panjang nih. Serupa TTB rasanya.

Hazard Ali berkata...

Owh.. by the way, gua agak suka jugak Mencipap United tuh. Rasa berahi. Cuma jangan letak Mengonek United je. Itu, dengan gua skali period. Hahah.

Ok. Nak gi amek class kat Wall Street.
Ciao.

AKSARA : 'stoman'. tatau apa maksud, tapu gua rasa macho.

Encik Akmal berkata...

Chelsea > ManU > Birmingham > Arsenal = Liverpool

Pelita Jaya > Semua team kat atas.

Safee Sali superior!

Adleen berkata...

lucy letak dua gambar bout chelsea-man utd n lastly satu gambar bout perak-harimau muda

obviously ramai yg just tau pasal david luiz patut kena kad, vidic kena red card n etc bout the game

tak ramai kot yg sedar perak score thru wonderful free kick dari mata seorang yob. tapi dari mata orang lain perak score sebab keeper harimau kena tembak dengan laser hijau

talkIZcheap! berkata...

kah kah! aku suruh Hazard letak statistik pasal ada orang tak paham parodi lar... lgipon, statistik tu pon bertujuan utk parodi jugak... camner seorang pemain yg dibeli utk jual t-shirt kat Korea boleh score sebegitu banyak dengan "team yang lebih besar dari Barca"?

tak paham parodi, pegi salahkan orang lain, keh keh...

apa salahnya bahan team lain kalo team lain lagi sengal? Nama pon parodi...(?) :P

Adleen: nak buat camne? Berapa kali dah highlight game Chelsea-United ni diulang2? kat Nadi arena ada, Sportcenter ada, ESPNNEWS ada... sampai sekarang aku belom tengok highlight gol Kelantan-N9 ari tu... aper cer, Estro/RTM/Media Prima/whofuckingeveryou are??

Askar MUFC berkata...

@tiz,

ada jer rangkuman gol bola sepak Malaysia dalam Buletin Utama malam semalam, tak perasan plak gem Kelantan-N9. yang aku perasan Kedah kena tibai dengan Selangor 2-0..gampang

talkIZcheap! berkata...

aku ada tgk game lain, Perak-HA tu sah2 la ada Live kan, Sel-Ked ada highlight, aku tgk kat Arena, tp tu lar, tak semua game ada, Kel-N9 ni antara yg top of the table kot, takkan takde sekelumit highlight pun, kan?

ke kamera dah pecah kena baling mercun kat sek-sek hooligan??

dewajiwa berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Hazard Ali berkata...

Memandangkan ulasan ke-111 dah dipadam, maka dengan rakusnya aku merampas kedudukan tersebut!

111 sounds cool. 112 itu emergency.
No.1 league, still MU. No. 2, 3, 4, 10 tak yah la mention kot kan.

AKSARA : 'hadhold' = hats off kot?

Popo berkata...

hari tu ade team kalah sume berebut2 nak up entry..

ni manure kalah mane entry2 dari kem manure..?

menikus!!

ijan berkata...

ak mmg nk cite pasal geng kak limah men laser ni..tp byk fan mu sakit bontot psl gme dieorg..layankan aje..

ak x puas ati la kn bile time mlysia men laser,c karem(x slp aku) mngaku membe die yg main laser 2,abes kne hentam gile2..tp bile fan perak main macam halal plak ak tgk...haihhh
ptut la adik pipi c haris adam 2 emo sgt dgn sokernet...

hahahahaha :p

Pak Alex & Co. berkata...

eleh..ade fan tu doggy MU sbb nk cover team die yg klh dgn cara lg HINA ahad aritu..dgn harapan org x bcerita lg la tuu..n ade gak fan yg doggy MU sbb nk cover kalah ngn team2 bawahan 3 gol..pelepek! kuikuikui

ijan berkata...

nk cover ape..6 entry kot arsenal kne doggy..
ko ckp mcm bru bace sokernet je..
pegi study dlu bai

Tipu Tapi Benar (TTB) berkata...

Peminat Manchester United = Mohd Saiful Bukhari Azlan.

Pak Alex & Co. berkata...

woppodeyy..ter butthurt la plak ye x..hahaha. aku tau la da 6 entry mendoggy ass-anal der..korg pun dah x tercover..aku pun da puas gelak bguling aritu.yela2 aku kasi tukar la statement aku ni supaye maksud aku tu lg clear..

'fan ass-anal ngutuk MU dgn harapan dpt MENGALIHKAN PERHATIAN DARI TERUS MENERUS..men doggy mereka'

haha..lebih clear bukan?

baru x baru da setaun lebih aku jd pemerhati n pembaca sokernet..skrg ni je aku bru nk start komen2..peace

sayahebat berkata...

wow.
korang mmg sayang team bola luar negara.
hebat.
hebat.

keli berkata...

Nasib baik bley klik melompat ke borang ulasan...

Word Ass-anal lg tak sedap cam yahudi totok je...Mencipap tu bunyi lebih berjiwa malaysia sket...lbih ummphhh kalo ikot cam hazard bagi Mengonek....kakakakaka..

Btw, carroll dgn suarez nnt dtg nak buat kacau....kikikiki...

jerong berkata...

pergh...byknye komen....wtpe nak up entry baru...hentam je kt cni....sng sket nk bace....mu tlh bjaya membuatkan sume pedengki2 mu berseronok seketika...

jerong berkata...

perghhh..........byknye komen...klu cmni gaye mu kena kalah selalu la...hahaha....mu telah bjya buat semua pedengki mu berseronok-ronok...

r.k berkata...

Pak Alex & Co. ghua rasa komentar doggy Manchester United sebab Manchester United KALAH .
itu je sebabnya tak kira lah komentar dari kem Arsenal ke , Manchester City ke , Birmingham ke , Tottenham Hotspurs ke , Wigan Athletic ke , Valencia ke , Barcelona CF ke .. tak kesah lah dari mana , tapi mereka doggy sebab Manchester United KALAH .
Manchester United KALAH tahu tak wahai Pak Alex & Co. sebab tu lah para komentar doggy Manchester United . :)
sebab Manchester United KALAH .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...