ANDA SEDANG MEMBACA

110

Kunyit

Lucius Maximus Isnin, Mac 07, 2011 ,
Ini adalah Kunyit dan rakan-rakan




Ini pula adalah Dirk Kunyit dan rakan-rakan



Macam mana Manchester United boleh terkena dengan kunyit? Hah, macam mana?

110 Ulasan:

apies berkata...

dang muke..tu la kutuk ag livrpool

Nik Saiful Anuar berkata...

i loike this, haha

talkIZcheap! berkata...

kalah dgn Kunyit memang lagi memalukan daripada kalah dgn Wolves... dang!!

siot...

α.φ.a.k. berkata...

steady2! keh keh

Street Spirit berkata...

Kunyit bukan sebarang kunyit... kunyit berasal dari Belanda!

Raiden berkata...

Kunyit sememangnya menambah perisa kepada lauk sehingga diratah dengan lazat..

Tipu Tapi Benar (TTB) berkata...

Jikalau adik ke rumah Adnan,
Jangan dilupa bawakan buah tangan,
Apa hebatnya kebal 29 perlawanan,
Kalau kalah dibelasah pasukan 'Sandarkan Pada Kenangan'?

AMRI berkata...

kunyit+arnab sodap wat satey..

kah3x..

Ozzz300 berkata...

MU kena titik ngn kunyit = MU+NYIT. MUNYT. wakaka

Ajeossi berkata...

terbaek TTB..
hahaha..

Tipu Tapi Benar (TTB) berkata...

Kunyit bukan sebarang kunyit,
kunyit berasal dari Belanda,
Peminat Man U sudah lari mencicit,
Kerana Van der Sar sudah bolos tiga...

mangifera berkata...

kunyit pun kunyit la, setan goreng kunyit pun sodap.

Aku dengar berita Archbishop of Canterbury nak excommunicate Liverpool players especially Carra sebab duk perkotak-katik kan Manure atas padang tadi. Dahsyat pengaruh Freemason ni.

Muka Pak Alex toksah nak cakap la...macam buntut binatang mughallazah berhidung tonyok...macam kena salai bai...sikit lagi nak sondol king kenny. Kalau tak boleh tengok la kat astro, in HD and in 3D.

Steady la arnab Suarez menggelecek seperti arnab jantan cuba menutuh arnab betina berulang-ulang kali. Boleh contender goal of the season tak? Tapi kalau tanya FA English, derang mesti bagi gol rooney la. sebab derang cakap rooney yang macam shrek dan lutut lembik sbb byk sgt fucking grandma tapi boleh buat overhead kick macam tu, memang superb la. Manure kan setan kesayangan FA English. Derang takleh hidup kalau takde setan sekor ni, almaklumlah, duit freemason masuk byk dalam poket derang. Cuma under the table je...kalau atas meja dan terang lagi bersuluh, boleh tapau Barclays jadi main sponsor utk BPL.

Anyways, it will be Reds of Liverpool tonight. :)

kulu izwan berkata...

hahahaahaha... mengaum dan memancut2 sekalian peminat kop...

hantuLongkang berkata...

lawan MU je pun...what do you expect from them?...why so suarez?..haha

Zomba berkata...

LAUK LAGI MANCIPAP UNITED..AHAHAHAHHAA

mangifera berkata...

sekali sekala nk bahan manure. asyik liverpool jadi bahan..seronok jgk bahan org lain. hahaha.

orgasm doo tgk manure kena 3 bijik. huhuhuhuhuhu.

Stammofa berkata...

Kem penyokong Man u tak tgk game mlm tadi.. dok tunggu keputusan pilihanraya kot....sebab tu komen balas tak datang2 lagi nih..

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

lalalalalalala :-)

Nazri berkata...

hahahaha. Laundry best Lucy?

en kentang berkata...

kah kah kah kah..

serigala.. singa skang bangau lak..

matbong berkata...

MENCIPAP UNITED jangan lupa catatkan hatrixxx ye..
Selepas dimalukan Chelsea dan dihina-hina macam taik oleh Liverpool..
KEH..KEH..KEHHHH

aRief berkata...

hahahaha~~

xbace caption, tgk gmbar je dah tergelak. lol.

naisss~~

Lucius Maximus berkata...

Laundry banyak awek Cina dada flat. Dan Serena C usap-usap belakang aku.

en kentang berkata...

bah lucy jgn kasi lama.. leehing la dgn sumandak

momokonyok berkata...

"why so suarez"
terbaik!

Raiden berkata...

Hahaha haremm post EPL paling senang, 1-2 gambar, sebaris ayat, komen konfem mencanak cecah 100 sampai esok haha..aku rase dah tetap format nie untuk semua pengulas..

papepon..MU lauk,lauk lauk!!! (3 kali lauk sempena 3 gol)

MuKaHaNTu berkata...

NANI: The boy who cried wolf

Pix #1

Pix #2

& a song to cheer all Men Yu fans..

PENJENAYAH LICIN
♫ Nani are you OK? Are you OK are you OK Nani? ♫
♫ You've been hit by, you've been struck by, a smooth Carragher ♫

kareem berkata...

nani nangis mcm bapuk...yana pun tak nangis camtuh.kahkahkahkah...

dewajiwa berkata...

tahniah Liverpool dan kem penyokong The Kop. even manutd.com pun akui hatrik Kuyt tu bagi Liverpool a deserved victory at Anfield. The Kop memang a better team match nie. kudos.

GGMU.

hantuLongkang berkata...

@dewajiwa:
walalupun ko come in peace, MU akan tetap dikondem...keh2...

btw, memang dah padan dengan nani..selalu berlakon je, elok kalau dia rasa yang betul2 punya...hahaha

hantuLongkang berkata...

why so suarez?

aju ramsey berkata...

semalam jek 8 orang budak man u gua tapau sebab menyorok bawah katil...kebanyakannya sedang menangis sambil peluk gambar pegusen...kalau memang riuh sekampung...sampai sekarang gua tak nampak lagi mana budak man u...

hantuLongkang berkata...

ahh..tak reti letak link...hambik nih...hahah

http://img39.imageshack.us/img39/50/whysosuarez.jpg

jose berkata...

har3x selagi boleh hentam rapat2..kesian nani da la tlg assist kena sodok ngn carra plak haha

MuKaHaNTu berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
matbong berkata...

nani menang oscar...

http://img26.imageshack.us/img26/4194/nanioscar.jpg

Abdul Sokernet berkata...

kui3

akubukanpemikirhebat berkata...

#3 Lessons For Manchester United today

#1 Make sure to watch out you main defender to do not make any problems before the big game.
#2 When you have a ball in your own penalty box, clear the ball, not header the ball to your own goal.
#3 Do not underestimate your opponents even you the leader and your opponents in 6th place in the league.

dewajiwa berkata...

@hantuLongkang

takde nak come in peace sangat la. just nak congratulate untuk pemenang je. bajet nak tunjuk sportmanship la kununnya. tapi main kat Anfield kali nie memang beza environment dia. fan dengan team dah kembali bersatu kot. MU bukan main buruk mana pun. tengok je formasi line-up. bukan untuk bertahan punya taktik. tapi Liverpool on their best tide. lagipun match klasik memang persaingan di kelas berbeza, as always. tahniah King Kenny juga.

Zinedine Zaiddin berkata...

Secara taktikalnya aku dapat perhatikan yang Mencipap United tidak mempersiapkan barisan pelapis mereka seadanya.

Chris Smalling? So small last night.

adinda anna liyana berkata...

assalamualaikum...

amboi amboi kareem...
motif sgt nk nangis...
korang ni melayu mudah lupa tau, abg luci ni pun lupa nk study kot...

time kat OT dulu, abg berba rilek je bg 3, hatrick jgk kot..igt ke tak igt? biarlah liverpool nk mng...dorg tiap2 season sandarkan pada kenangan, sekali sekala bg la MU pulak sandar kat tiang gol...

MU ni pun satu...asyk nk berharap kt vidic, ferdinand gn evra je jg dpn..bek letak keta kebal je... setakat kunyit tu tak rasa ape pun kena lenyek...

btw, smlm i tgk mentor la u'ols...
:)

Mohd Idzwan berkata...

"tak sangka gua tapau 5 orang skali gus, ingatkan power sgt defend MU nih!", ujar suarez sambil tersengih2

saya reds, saya okay!

Awang Joe berkata...

dh suwey ngan perancis x abis lagi badi...pkai lilitan kpten terbalik...tue yg kalah...hahahahaha...woof woof...2 minggu...satu lagi utk jd hatrik meng-yu kaloh...

MuKaHaNTu berkata...

Yana babe, when fans from other teams menjawab bila kalah, U may call them butthurt etc & U hug the glory all by yourself.
Now, it's their turn to hug their pride. Can U not spoil it by still bragging? Call them Sandarkan Pada Kenangan? NEWSFLASH: Berba hattrick on September 2010. Ain't that called "kenangan" as well?

Pfft.

P/S: Btw, U R PWNT Yana!

MuKaHaNTu berkata...

Tambah lagi:
Fergie BUYS refs.
Wenger BOUGHT Ancelotti & Daglish.

Thx Blues & Reds.
Regards Gunners Camp

Askar MUFC berkata...

Pawer plak Liverpool semalam, laju pace sampai tak terkejar defender..hampeh

To Akubukanpemikirhebat, nani bukan saja saja nak tanduk ke dalam, dia nak tanduk ke luar tapi timing silap.

Apapun, Liverpool memang the better side semalam. Kena nganjing lagi minggu nih, hampeh btol..huahuahauhaua

LS berkata...

def mcm haram!

encik azuwan berkata...

kecil-kecil..kunyit hidup..

GGS aka gi gi suarez.

Shankly berkata...

hahahahaha ... apa kata commentor utk 1st Goal..

fantastic dribling from suarez - best assist for this season ..
kah kah kah

biar x menang cup janji belasah man utd .

SocketWorld berkata...

aku harap korang jangan ngada2 sarankan peminat2 MU makan "Nasi Goreng Kunyit"..

diorang 'allergic' seminggu. oh maybe sebulan.

talkIZcheap! berkata...

first time nampak fan Liverpool komen panjang2 dgn nada happy warrior gitu...

seronok pulak rasanya bila dapat berikan kegembiraan kpd orang lain... :)

Apa? Beza 3 points dgn Arsenal, Arsenal ada satu match lebih?

Arsenal being Arsenal, they are trophy-shy, cabaran terdekat Mencipap tetap datang dari Spurs...

:p

Pet Shop Boys berkata...

Aisyeman Liverpool menang! Makin bencilah pengulas-pengulas Sokernet pada Liverpool ni :(

Aku lebih rela Liverpool kalah dan disukai oleh pengulas Sokernet, dari menang dan dibenci :(

Kurast berkata...

kuang..kuang..kuang...

adinda anna liyana berkata...

what else do you want from MU?

k'org dah bg menang bising, k'org menang bising...apa yg sebenarnya korang nak ni?MU tak wujud dlm epl?

gile ke ape?

to mukahantu, jgn la serius sgt...

incik neng berkata...

dan kawan kawan begitulah caranya bagaimana membela seekor arnab uruguay yang nakal ik3

mangifera berkata...

Yana: kami nak another Munich incident. Boleh? Untuk kesejahteraan umat sejagat, setan2 di manchester mesti dihapuskan. :P

nu_Ox3r berkata...

ak xexcited pn liv mng smlm..sbb man u men pahang je..busan.kah3

shahirahkhairudin berkata...

kalah pun tetap GGMU.. kisah ape aku.. haha :p

GGMU GGMU GGMU GGMU GGMU GGMU GGMU GGMU GGMU GGMU GGMU

Putra berkata...

to yana, jgn la serius sgt...

Hazard Ali berkata...

Hahaha.. hahaha..
Nice entry, Luci.
Nice fight, Kops.
Bad game, MU.

All in all, eh.. stil top rupanya?
Hahaha..

Owh.. nah, bontot.
Tak cukup kuat nih.. tak merah pun...

;P

AKSARA : 'hoonglog'. HotDog, versi Uruguay.

gula-gula berkata...

kesian aku tengok yana ni ye

sinach zawawi berkata...

haha yana.owned!

anyway, good game smalam.beza sangat liv masa main lawan wes ham.kalo main cam smlm lawan wes ham kan bagus. apa laaaa..underestimate le tu.

suarez the best smlm. even debut the most expensive english player pon xde sapa nk layan.suarez very unselfish striker. tp gerrard mcm lembab siot. demit. cam xterkejar ngan fast play by suarez-kuyt-meireles.

now, up to u arsenal.

adinda anna liyana berkata...

bkn serius tp cuba utk memahami kehendak umat manusia bolasepak...

mangifera: choi! devils sekadar nama, kalau nk ckp devils, korg pun lebih krg je...tettt!

SFB berkata...

kalah ngan team Kenangan FC.. Morale Down yang amat terus...

kalah ngan Woof Woof pun tak rasa mcm ni.

demm...

:(

Adleen berkata...

adinda anna liyana -
btw, smlm i tgk mentor la u'ols...
:)


Typical Man U poseur fan. All in when the glory is around

encik azuwan berkata...

owh..setan sekarang takut kunyit.kalau xnk kne goda dgn setan makan kunyit byk2 atau buat kunyit sbg gelang atau rantai atau jeruk atau jajan.

why so suarez yana..wakaka..

SFB berkata...

semlm form Pool luarbiasa sket. Sbb lawan Man Utd. Pasni jadi mcm biasa balik. Normal stuff. Hehe

Askar MUFC berkata...

percaturan kenny terbaik. kombinasi si suka dribble suares dengan si workaholic kunyit memang kasi kucar kacir si nervous smalling sama si jarang-main brown.

as ferdy said, bad result today no excuses..huahuahauhaua

adinda anna liyana berkata...

erk cik adleen...tak bermakna sy tgk mentor, sy taktau ape yg berlaku kt padang anfield...

why so serius and why so mean?

aranhellstorm berkata...

wei..wei..ulasan Futsal Sokernet mana ni woi??

haha..

sinach zawawi berkata...

hahahahaha Adleen.nice one!

Pet Shop Boys berkata...

Safee pun score on debut ok. Pelita Jaya menang lagi. Torres ada?

50 juta tu baik bagi makan rakyat Russia yg banyak kebulur.


Tetiba....

Hazard Ali berkata...

Haih..
Senang macam ni la.
Kalau kalah, senyum dan ngaku jelah kalah.
Yang nak dalih berjela tu watpe?
Lain laa kalah 1-0, own goal or penalty. Still kalah, tapi arguable.
Ini TIGA KOSONG beb!

Tak salah being proud and consistent, tapi janganlaa time kalah pun nak taikkan orang jugak.

Kalau saya kamu, malu saya...

p/s : Gua kalah, gua ngaku. Baju MU tetap gua pakai ari ni datang opis. Apa ade hal...

AKSARA : 'tricares' = Don't care too much. Just chill, and enjoy the scenery up there...

Hazard Ali berkata...

SATU goal Chica tu tak yah kira.

Jarr berkata...

oh liverpool menang eh?

tahniahla..

Pet Shop Boys berkata...

Hazard Ali, Kungfu Panda 2 dah nak kuar ni. 3D lagi ok!

gula-gula berkata...

+1 hazard

MuKaHaNTu berkata...

OMG OMG OMG...
Q: Y so srz mukahantu?
A: Can't get my humor babe?
My advice, berenti menjawab, then wi'ols pun berenti personal attack u.
The only reason your being an antagonist here is your trying too hard. But U still fail.

Follow your comrades. Just take it like a man...
Oh shoot! You ARE NOT a man. Nvm then. Camna nak cakap senang bagi paham ek? K..letak tangan 2 belah kat bahu, mata tgk atas then cakap "DAH KALAH TU DIAM JE LERRR". Ulang sampai paham.

BTW, patik tersangat suka ayat Sinach: "now, up to u arsenal"
Aku pun patah ati Carling Cup tak abih lagi. Thx for the heartwarming remark.

FeRoZ SuLaiMaN berkata...

anak rusa nani goreng kunyit pon sadap bah itu

kakiberita berkata...

tu la korang. orang bagi menang supaya korang gembira dan bersemangat kesukanan, tp skang bukan maen menyalak-nyalak. fine.

tak nampak ke REF berat sebelah? tak nampak ke?.. kaki NANI sampai koyak bg kad kunig. ape bebal ref. MAN U kalah sebab ref bebal.

yang keduanya. tak nampak ke semua gol offside? atau korang xde matae? tiap kali liverfool gol je defend MU angkat tangan. bila dah angkat tgn kan bermkna offside... jelas.. tak nmpak manipulasi ref disitu?

korang semua tak nampak ke persatuan Ref se-england mahu memboikot ferguson kerana beliau nak mencabar keputasan FA dgn mencabar FA bahawa dakwaannya harus dibicarakan. semua ref tak suka. dan mereka menunjukkan boikot secara terang-terangan..

MU true champion!!

Putra berkata...

kakiberita, pegi study undang-undang bola dulu, baru blh sembang pasal rules offside, bangang bangang bangang

kakiberita berkata...

xkan defend MU angkat tgn saje2 je?
diaorang pro, gaji ratus2 ribu. bayar minggu2 pulak. xkan dorang nk tipu..

guna otak sikit putra.. pemain gaji ratus2 ribu tu.. pro pulak..

sinach zawawi berkata...

itu normal reaction la.mesti angkat tangan jer. dah tu linesman gaji 2ribusetengah? cer citer,cer citer tang mana yg offside. pastu sama2 kita tgk replay.

Zafrie berkata...

bangang pny kaki berita. nk argue xde point. apa jadah nk ckp isu player agkt tgn? bodoh sbb x reti tgk bola. player agkt tgn argue kt reff sume player yg betul. bangang bangang dan bangang! mcm nie r rupe fan pathetic x dpt terima kekalahan, smpai point mcm najis pn boleh nk buat alasan.

kakiberita berkata...

xnak denga. MU ttp power. biar la kitaorang nak ada alasan. apa dengki korang ni.. kitaorang kalah.. dan kitaorang ada alasan.. korang ada?

emo ade lah..

MuKaHaNTu berkata...

HAHAHAHAHAHA...I LIKE!!!

Tak nampak ke? Ayat best.
Nampak sayang. Berba angkat sebab nak tipu ref konon bola kena tangan Meireles. Tapi Men Yu kan tak main tipu...
Dem..patut la aku angkat tangan kat kedai mamak tadi macha tu buat taktau ja. Aku offside rupanya. Demm..

BTW, ur pretty good at trolling dear.

flamez berkata...

kakiberita
Orang cakap pasal bola kau pon nak cakap jugak...Akhirnya teros nampak anda seorang yang bangang. Kalau bangang simpan je jangan tunjuk kat semua orang. Paling bodoh aku pernah baca komen kau ni.

Shabrieyzs berkata...

Kaki berita :: ko tahu ker camner rupanya ofside..?ko pernah main bola?tau undang2 bola?orang bleh tipu beb..tapi camera shot malam td dari setiap angle..maner ader ofside..lenkali check dulu sebelum peraturan klu nak kata bola tu offside..

#2 idup nie maner ader x menipu...idup ko perfect ker?

3# time player man u tipu,mesti peminat man u kata,..."ala biasa ar tipu sikit2"...time orang len tipu,pergghhh menyalak cam hanjing jer..

gula-gula berkata...

wujud jugak orang bangang macam unta ni..lololololl


*ko mesti tak pernah main bola kan? tak pun ko mesti baru 2 3 kali tengok bola kan? sedih sedih

kakiberita berkata...

dengan selamba aku membalas komen2 pedas korang dengan pro dan berdedikasi .

kalau MU tak power. mcm mana dia bleh menten atas wlaupun kalah? mcm mana? kalau MU tak power kenapa van der sar senyum2 je keluar padang? bgtau aku..

itu mnunjukkan dorang bagi can.. pham tk can tu ape? change? peluang.. bg peluang.. eja betol2. P.E.L.U.A.N.G..

Shabrieyzs berkata...

Kaki Berita

kalah wat la cara kalah...terima jerla...xyah nak cakap bagi chance la aper la..senyum la aper la...dah kalah terima jer....xyah nak pusing sana sini...begini lah rupa manusia yang xpernah kena bambu......xleh terima situasi....xyah tgk bola la wei klu ini macam

hantuLongkang berkata...

@kakiberita:
terima kasih pasal bagi peluang2 tu...sampai 3 kali ko bagi peluang...agak2 la..

dan van der sar senyum pasal ada penyokong macam ko...kut :D..

aranhellstorm berkata...

kakiberita: eja betul2 CHANCE bukan CHANGE. kah kah kah!!

tapi lu mungkin betul la katatiga2 gol tu offside, sebab mungkin sebab tv lu masih kaca cembung, sebab tv gua straight so gua nampak macam tak offside pun.

tapi aku peduli apa, tengok final result 3-1 itu sudah cukup.

kesimpulannya agak bangang juga kau ni.

kesimpulan kedua agak besar juga kuantiti fan mankayu yang menyokong pakai taklid buta ala parti2 politik malaysia. Semua orang dosa, aku je yang mulia, semua orang salah, aku je betul. semua player betul, ref je yang salah

kakiberita = contoh klasik tipikal fan mankayu yang kayu.

Streetwizer berkata...

kah kah kah...ada fan man u emo lebey2 wey!!!

i'msosupernotcool berkata...

cilake kakiberita.
lu makan ape sampai bodoh macam nih?

Hazard Ali berkata...

Sian. Tetiba ramai je terlupa hakikat betapa trolling itu indah.

Dush!~

keli berkata...

Gua rase die dah termakan kunyit mentah kot jd camni...kakakakaaka.

ijan berkata...

hahaha...sial je ak tgk sume org nk pangkah c kaki berita nih,korg layan mkne nye korg kene bodoh kan oleh die..rilex suda,jgn layan samapi nmpk korg jadi emo...
btw i like mukehantu sound yana,bgs jugak d tegur,kurang skit bangang die..kahkahkah

FeRoZ SuLaiMaN berkata...

gua rasa la kan...ada lagi sekor budak berkulop nih terlepas masuk ke dalam ruangan komen sokernet nih...

kakiberita berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
kakiberita berkata...

tu la korang. dah ade team power. susah2 pilih team yg tak power. buat apa pilih team yg buat diri sendiri sakit hati. tengok MU, ada drogba finishing solid.

korang ada drogba.. kah kah kah

matyie torres berkata...

Keli....hahaha..betul tu keli..aku rasa dia dah makan kunyit banyk nie....tersangat byk...tolol punya Kaki berita...

Awang Joe berkata...

kakiberita...tengok MU, ada drogba finishing solid...apa kena mengena drogba ngan meng-yu?

mangifera berkata...

korang ni, maafkan la kaki berita tu. dia tu mentally challenged, sebab tu dia tatau players Man U tu sape. bersabarlah, makhluk2 bangang macam tu memang selalu muncul...orang tengok bola, dia pun tengok bola. orang faham bola, dia duk nga nga.

yer la..players Man U kan maksum, dah dapat blessing Archbishop of Canterbury, derang tak berdosa, tak pernah menipu dan tak main dgn nenek tua. derang sesuci bayi yang baru lahir ke dunia. Korang jgn tak tahu player Man U ni semuanya zuhud, bertaqwa dan cita2 derang world peace.

(aku rasa macam nak mati bila gelak secara berlebihan membaca komen kakiberita.)

Yana: LOL. Liverpudlian the Reds, mana ada setan2 ni. Man U je setan2 ni. Liver bird je.
Untuk fan2 yang selalu mengajuk Liverpool sebagai kolam hati la, Liver tu datang dari Liver bird, bukan hati LOL.

Sinach: tapi gerrard punya long pass still world class. Gerrard tu dah tua, maafkan la dia sebab menjadi serlow. :P

matyie torres berkata...

xyah layan la bodo punyer Kaki berita...bodoh nak mapus...bila plak drogba main untuk man u?malam tadi ker Sir ko tu beli...aku baca ari2 espn,xder pun man u beli drogba....ko nie bodoh bangang cam anjing la...

Cob Nobbler berkata...

TROLOLOLOLOLOLOL kaki berita!kahkahkah!

hampaLA@hantu berkata...

@kakiberita(aku dgr term ni evolve dri kakibangku xgitu?) harhar ye2 MU lah klasemen.game smlam obviously MU bg P.E.L.U.A.N.G mest la top dog kena bg peluang..lg pun gap point kn 'BANYAK' ngn 2nd place.tmbh2 plak team 2nd tu ade extra game plak in hand kn..so memg terang lg bersuluh la MU bg chnce,saje2 klah smlm..memg sgt reasonable lah GGMU! GGMU!

Shabrieyzs berkata...

HampaLA@Hantu...aku sokong ko...tapi kaki berita elok la tukar nama...kakianjeng...ko nie kaki berita...lagi bodoh dari beruk makyeh

incik neng berkata...

harhar mantap kakiberita buat lawak
kami sukala anda ni.
Ni bukdakbudak team mane yang sebok layan kakiberita ni?
mantapp~

kakiberita berkata...

serangkap pantun ingin gua sampaikan disini. MU Power!

kah kah kah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...