ANDA SEDANG MEMBACA

35

MOTM Liverpool vs Man U

dingin Isnin, Mac 07, 2011





35 Ulasan:

A w a N berkata...

Tu dia... Nani da mai!!! hahahahahahaha...

aSr1 berkata...

2nds...nani...actor terbaik

makanbola berkata...

kui3

Najmi Hayat Bin Abd Malek berkata...

bangang bangang bangang!

3rdfrom9 berkata...

ref tgk kaki aku ref .... waaaaaaa sakitnya ref .... dh patah nie ref waaaaaaaa ....

Street Spirit berkata...

Harap2 Nani masih mampu melakukan aksi-aksi sebegini rupa selepas kakinya pulih! Kui3

Kurast berkata...

aje..je..punye nani..mangkok tingkat terbaek

talkIZcheap! berkata...

8th!

nyzm berkata...

crying baby... nani... crying...

GGMU!

lara_nur berkata...

dramatic nani is dramatic.

incik neng berkata...

ni ape letak gambar razali umar kandasamy ni?

gula-gula berkata...

nani wuuu wuuu wuuu..budak arsenal pun tak macam ni..hahaha

Hazard Ali berkata...

wongey! wongey!
13th!

aSr1 berkata...

nani tak pakai shin pad ker??shin pad buatan per??

adinda anna liyana berkata...

one thing I love the most about sokernet is, the picture that you guys upload, really make my day!

nani dah sesuai sgt anta gi universal studio.

ijan berkata...

ramsey patah cool je baring2..
c nani ni blh plak jalan dpn ref lps 2 jatuh blk..
bangang bangang bangang!

sally allen berkata...

Thats why la injured last nite..suka main terjun tiruk atas padang rupanya..tulang rapuh daa..

desert berkata...

nani menang oscar...

http://img26.imageshack.us/img26/4194/nanioscar.jpg

Askar MUFC berkata...

nani nani..aishh, kalo ko duduk diam diam lepas kena pun bagus. semangat plak lari ke ref pastu jatuh balik, janganlaa ikut perangai tak senonoh drogba tu..huahuahauhau

evra pun sengal gak, mentang mentang dapat jadi kapten memanjang nak gaduh dgn ref, cemuih plak aku tengok. kalo giggs kompem rilek jer sembang sembang dgn ref tu.

Pet Shop Boys berkata...

This is the pictures that inspire carragher untuk terajang kaki NAni.

Dan yang the best timing adalah carragher sepak Nani lepas Nani bantu gol kedua Liverpool! Nice one Nani. good job Carra.

Liverpool bukan sahaja beat Man U 3-1, tapi dapat makan betis lagi hahaha.

Apa lagi Arsenal. take overlah cepat!

Hazard Ali berkata...

Tahnye. Take over lah cepat. Ngeeeee~

top_ace7 berkata...

King Kuyt and Super Suarez. Natang Nani.

talkIZcheap! berkata...

PSB: Carra ni tak bersyukur, molek-molek Nani assist (mentang-mentang lar dia raja assist EPL) 2nd goal Kuyt, dia baginye penerajang kat Nani.. sian budak tu... huhu

hakeem kira berkata...

semua yg komen kat atas ni cuba try orang taji kat kaki korang tu . tgk nangis tak nangis .

Hazard Ali berkata...

Kalau berani, cer taji masa dia dok lompat lompat.. tengok sape yang nangis! Wakaka~

Askar MUFC berkata...

mestilaa nangis brader hakeem. kalo orang siku perut aku pun dah menitik air mata inikan plak kena taji kaki..huahuahuahua

pokdegrunge berkata...

acapan portugal

zuhairul berkata...

budak2 memang macam tu je cara nak mengajarnya.
asyik nak menggelk je kejenya.
kan dah mendapat!
suarez rilek je gelecek jarang2 je.
tapi sekali gelek, lepas jugak la sampai 12-13 orang..

Nizam berkata...

igt kera mana yg terkinje-kinje tadi.nani ghopernye

exacmust berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
kakiberita berkata...

Nani memang power. kaki kena parap smpai koyak. mmg sakitla. bulih diterima tangisan dia tu.. kau orang jgn kejam sangat.. caragher maen mcm xde otak.. korang xnampak ke unsur cipan kat situ?

ape2 pun korang cakap. MU ttp no 1 kan? kalah 8 perlawanan pun MU ttp no satu lagi (gua edit chart)

mat berkata...

apsal Fantasy Football x bg point kat aku... bkn main bgus lagi Nani assist kat Kunyit...dh la Nani tu kapten aku... hahaha

keli berkata...

Lompat si katak lompat....kakakaka..nak lompat2 pegi sarkis lar...

Streetwizer berkata...

nani leh lompat lipat...


suarez boleh?

Awang Joe berkata...

suarez ada gigi cam arnab...

nani ada x?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...