ANDA SEDANG MEMBACA

35

Tahukah anda?



1. Err... Tahukah anda yang Arsenal draw dengan Sunderland semalam?

2. Mizi Sports Sokernet Futsal 2011 berlangsung dengan amat meriah sekali?

3. Kedudukan terkini BPL:








(klik untuk lebih besar)


P/s:Cuba tengok siapa dok no.1? Keh keh keh!

35 Ulasan:

karamazov berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Ajeossi berkata...

cis, ubah topik!

talkIZcheap! berkata...

Wenger kritik ref semalam takde tindakan dari FA??

asks berkata...

Iye ke? Tak tau la..

ce cite.. ce cite.. ce cite...

asks berkata...

eh, ada jadual pulak. tadi tak ada.

AMRI berkata...

hehehe... xkisah la seri tuh... 1point dapat.. lalalala

adek dah besar berkata...

kah kah kah... buat malu abdul sokernet aja.

tahukah anda latest siapa di kedudukan paling atas liga?

haa, jawab abdul, jawab...

Zinedine Zaiddin berkata...

Penulis Liverpool tolong gerak sket. Kekalahan MU ni patut dieksploit semaksima mungkin. Sebab mungkin lepas ni hanya tinggal kenangan.

latecomer berkata...

liverpool nak tunjukkan pd dunia..'who's the man!'

Abdul Sokernet berkata...

"kah kah kah... buat malu abdul sokernet aja.

tahukah anda latest siapa di kedudukan paling atas liga?

haa, jawab abdul, jawab..."


hoi bangang!

tak reti tengok table ke?

bangang bangang bangang!

mr dimaz berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
adinda anna liyana berkata...

inilah akibat bila player ke-12 tak beraksi dgn sebaik mungkin...

tett!

saya redha dgn kekalahan ini...

karamazov berkata...

Kekalahan Manure ni di atas faktor ketiadaan beberapa pemain utama seperti Vidic, Ferdinand, Clattenburg dan juga Howard Webb ..next game ada la tu ..jangan risau, minor blip aja

Aissati Isonfire berkata...

Where is Howard Webb? ur team just lost :( trolololol

arwan berkata...

adik blum bsar...len kli tgk la btul2...kah kah kah.

α.φ.a.k. berkata...

selain menyalahkan ketiadaan pemain defend yg sasa dan sudah tentu sekali pengadil yg baik hati, ferguson juga bakal menyalahkan matahari dan sudah tentu sekali nani.

aRief berkata...

aku sokong bolton pasneh.
daniel sturridge

gogo bolton

AMRI berkata...

nani player ke-12 liverpool.. tu mmg alasan terbaik setakat ni... kah3x..

saket jubo saket jubo

mr dimaz berkata...

adik tgh bergumbira tu,,jgn ketawakan dia..kahkahkah..
lwn sengal kami nk webb beraksi..

**abdul cepat la update kedudukan

AMRI berkata...

update kedudukan hape lg... dah terpampang table.. kah3x.. sorang lg xnmpak table.. kui3x..

mr dimaz berkata...

amri ni terlalu betoi orgnye...kahkah

Nik Saiful Anuar berkata...

u deserve to use this excuse, kehkehkeh

talkIZcheap! berkata...

weyh, jangan salahkan adek sudah besar, gambar tu yang tak besar-besar dowh...

:p

Muhammad Syahzannizam berkata...

yang menang Liverpool, yang berkokok lebih Arsenal (setelah 6 tahun duduk dalam tempurung kelapa), tapi top of the table still Manchester United, ape kes??

Abdul Sokernet berkata...

amboi Muhammad Syahzannizam,

beli kat mana spek itam tu? danau kota ke?

Muhammad Syahzannizam berkata...

buat ape beli kalo boleh pinjam member punye..

Emoon Zulhilmi berkata...

kah kah kah..
utk liverpool,
semoga berjaya ke ucl..

=)

Admin berkata...

hahahah

120 markah untuk jawapan syahnizam

momokonyok berkata...

alah
kalau arsenal kalah yg berkokok lebih Man u jugak.
belan 1 game jgn buat2 x nampak plak.
boleh sama point

kareem berkata...

Memang jadi dasar mana2 MU haters pun kalau MU kalah, tak kira ape kelab, arsenal ke, lvpool ke, chelsea ke akan berkokok. Sebab tulah MU kalah memang seronok menganjing...

wofff...wooofff...

LS berkata...

adek dah besar, masih belum besar rupanya.

dah cek official site of premier league? buat malu kaum aja lu ni!

pokde berkata...

ref arsenal mcm babi..maenang babi ref!!!

pokdegrunge berkata...

lwn west bahang gol la bodo...

adek dah besar berkata...

ok ok. my bad. sori abdul.

Streetwizer berkata...

kalah 2 kali tp masih klasemen...hebat2...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...