ANDA SEDANG MEMBACA

19

PEN MERAH..PEN BIRU..

saudagar gaRAM.. Isnin, Mac 07, 2011
MILAN biru..
MILAN merah..

dua dua sama je buat perangai..

season ni kelab chap ayam lolos sampai ke peringat kedua CHAMPIONS LEAGUE..yaaa...CHAMPIONS LEAGUE..bukan EUROPA LEAGUE.

tang tu berita baik..berita buruknya,tiap kali lepas lawan Milan,team chap AYAM punya prestasi main macam cilake..

20 WedAwayInter MilanUEFA Champions League43Lost
23 SatHomeEvertonBarclays Premier League11Draw
30 SatAwayMan UtdBarclays Premier League20Lost

GOOD NEWS.....3 gol dari BALE..dia punya peha macam lengan dah besor..dibuatnya dia sepak kaki gua,mau kena potong jugak ni..terselamat dari malu besar masa tu..comeback dari 4-0 bai..jangan memain..

BAD NEWS.....EVERTON jek bai..bukan tak boleh makan..patut memang boleh sangat..cilakak btol..gua rasa ada patut Pak Harry bagi bebudak chap AYAM makan madu lebah..dapat amek satu mata je dari EVERTON..btol punya kuat hantu orang ITALI..

Kebetulan??mungkin jugak ar..
tengok skali lagi..

02 TueHomeInter MilanUEFA Champions League31Won
06 SatAwayBoltonBarclays Premier League42Lost
09 TueHomeSunderlandBarclays Premier League11Draw


GOOD NEWS.....sambil makan angin je Milan biru kena titik kat WHL..macam main dengan kelab FC TWENTE.

BAD NEWS.....apa cite?BOLTON???
SUNDERLAND??adoiii...bila jumpa ITALIAN memang chap ayam dapat bala besar..lutut ketar jumpa pakcik CORLEONE mungkin..


15 TueAwayAC MilanUEFA Champions League01Won
22 TueAwayBlackpoolBarclays Premier League31Lost
06 SunAwayWolvesBarclays Premier League33Draw



GOOD NEWS.....kalo sebelum ni MILAN BIRU,ni MILAN MERAH plak sangkut dengan chap ayam..RHINE GATTUSO tu pon ntah apa mabuk dia malam tu siap bergaduh..

BAD NEWS.....sekali lagi..tak kira MILAN biru je atau Milan merah,dua dua bawak bala..dengan kelab POOL HITAM plak boleh kena ayamkan..cilake btol..



tapi tak abes lagi..


GOOD NEWS.....

abang JD dah dapat sentuhan semula..hampir setahun bai brader ni tak score..semalam dia score dua gol hero..then SUPER PAV letak chap ayam kat depan skali lagi..gua sebenarnya berharap brader JD buat hat trick skali..

tapi takpelah..dapat touch semula dah kira jadik..at least game depan2 ni brader ni tak malu malu nak score lapan ke,kan?



BAD NEWS.....






..brader ni lu tampor jelah ramai ramai..
payah bebenor nak dapat clean sheet

19 Ulasan:

Zinedine Zaiddin berkata...

Ini gambar amik mana ni..game FM? HAHAHAHA

Zinedine Zaiddin berkata...

Wah aku first? hahahaha


Aksara: Ferslog

Memang terbaik. kah3

talkIZcheap! berkata...

demi saudagar garam, aku tolong komenkan...

Woi! jangan hilang 4th place... kasik hentam sama it Blue Londoners dan Red's Merseysiders!!

Abdul Sokernet berkata...

gua sebenarnya haram tak paham apa SG ni tulis.

patutlah tak ramai orang sokong spurs ni...

Jarr berkata...

abdul punye komen bikin sembur gua punya sirap.kah kah kah.

Ajeossi berkata...

zing~!

Mr. Schomey™ berkata...

hahaha. cilakak abdul.

Berto berkata...

aku rasa kesengalan Hutton turut membantu kegagalan Gomes utk cleans sheet

Merrul berkata...

kucin gbetul abdul sokernet nih..

kah kah kah..

hanya spurs yg memahami spurs..

tapi memang taik la gomes

defend spurs pn byk wat silap.patot kene tampor jgk..

ape ape hal..pagi kamis nih kit tengok spurs tampor set2 milan kat WHL dulu..

makanbola berkata...

Peha lbh besar dr lengan?biol ke pe?

makanbola berkata...

Kalo lengan lg besar dr peha,blhla gak nk npk hebat..

mangifera berkata...

ni la budak baru belajar main UCL. memang payah la nak keep league form.

pokdegrunge berkata...

spur babi..maenang xdap lasom..babi mg nk msuk big4..babi spur north londoner..

Azroy Bin Kassim berkata...

baru gua prasan perut baru gomez.. ngandung??

Hazard Ali berkata...

Lengan besar peha tu Popeye.
Yup, gua pun tak paham, Incik Abdul.
Huhuu.

The Alpha Kotey berkata...

garam ko rilek garam. Aku paham maksud peha tu,, diorang tak spurs, mana paham.

hantuLongkang berkata...

the cock-spurs, they won't make it to the next round..kehkeh

Pengesahan Perkataan: "predi"
pandai2lah korang bikin sendiri "predi" tu apa.. :D

dewajiwa berkata...

cerita pasal pen ke nie? takde pun gambar pen? tapi musim nie Spurs memang steady. agak konsisten dan perform. maybe dah serasi dah nie. cuma hairannya kalau lawan EPL's the Big 3, Bale kurang sengat la. eh salah.. kurang menaji la. Van Der Vaart tu paling berbaloi. napelah SAF tak beli dia tu

Streetwizer berkata...

gua mmg da lame nak tampo gomes nih,sejak kalah dalam game MU dulu tu....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...