ANDA SEDANG MEMBACA

40

Pool? Apa Ada Hal?

Lucius Maximus Selasa, Mac 08, 2011 , , , ,


Kalau Manchester United kalah kepada sebuah pasukan Pool 3-1, Chelsea pula menang ke atas sebuah lagi pasukan Pool juga 3-1.

Dalam tempoh 2 minggu kelebihan 15 mata telah dipotong kepada hanya 9 mata. Anak Rusa Nani khabarnya masih teghoyak di hospital sementara Rudeboy Rooney sudah jadi Goodboy Rooney.

Tetapi ada beberapa perkara yang masih kekal seperti biasa. Antaranya,


Dubuk Albino masih jinak seperti biasa



Captain Marvel masih mengganas bila perlu



Dan Super Frank tetap superb


Ada lagi 10 perlawanan, apa ada hal?

40 Ulasan:

shahirahkhairudin berkata...

first !

FS berkata...

second!

shahirahkhairudin berkata...

ada lagi sepuluh perlawanan.. ape de hal..

GGMU !

alan zed berkata...

dubuk albino satu pembaziran...

:)

Encik Akmal berkata...

Yeah!! "Ape ade hal" dah kembali!! Har har har!!

KTBFFH!

matbong berkata...

FUCK YEAHHHHHHHHHHHHHH

AwesomeFriday berkata...

aku nk tgk sampai bile yenuwa bule bertahan dok nombor 6....

Zomba berkata...

KTBFFH!!!!!!! YEAH!!! TERBAIK LAH...

nu_Ox3r berkata...

aku suka dubuk albino xskor.

DUBUK ALBINO:satu lagi projek gajah putih oleh kerajaan abramovich

Awang Joe berkata...

cuba bg dubuk albino tue mkn daging ank rusa nani...mesti mengganas lps nie...hehe...

LS berkata...

torres malu berdepan gol?

i'msosupernotcool berkata...

gudjob pool!

r.k berkata...

sedangkan berbatov pun perlukan setahun untuk menyinar , inikan pula dubuk albino .

Torres tak skor , tapi Chelsea menang ... apadahal .

:)

Hazard Ali berkata...

King Dalglish dah declare nak grab BIG FOUR. Hurm.. sape agaknya yang dia nak kick out tu ek...

Owh.. btw.. gua dah repeat Kacang Pool Plaza Larkin itu ari.. sesedap selalu...

E berkata...

tak ada halll lahhh (:

aRief berkata...

hell yeah~
gogo bolton

galileo berkata...

ada ak kisah torres x score?haha
janji chelsea menang~
haha

pakkordi berkata...

Chelshit beli seorang pemain yang bagus. Mungkin bini dia ada buat hal membuatkan dia main macam mat bunga lately.

Cob Nobbler berkata...

Fikiran Torres melayang ke Terry dari ke bola sebenarnya..risau2 je dia hinggap ke rumah..

Muhamad Aliff b Muhamad Noor berkata...

bagi masa kat torres 2...
dulu berbatov masuk man united pown sama gak, x boleh pakai... kah3..

Muhamad Aliff b Muhamad Noor berkata...

galileo berkata...
ada ak kisah torres x score?haha
janji chelsea menang~
haha....

damn right... ada kami kisah?

pokdegrunge berkata...

balik atlectico rr..bru sdap maen

Besi Karat berkata...

Dubuk albino ni tak berapa agresif.

p/s: Lucy kembali bercerita tentang BPL?Hehe.

Muhamad Aliff b Muhamad Noor berkata...

pokdegrunge berkata...
balik atlectico rr..bru sdap maen???

ada ke club 2 nak beli torres balik??

Tengku Sidek berkata...

Torres masih mengekalkan 'clean sheetnya'..satu rekod yang amat bagus..TAPI untuk penjaga gol daa..hahahaha

Pet Shop Boys berkata...

COme on! give that man a chance....Supportlah dia sikit. Bukannya orang lain, janda kita juga

hantuLongkang berkata...

@Hazard Ali:
mana ko dapat cerita fitnah tu?..haha

@Pet shop boys:
i'll support xabi alonso, babel, any day, but not this twat..never hate him, but he's just not worth any support from liverpool fans..kehkeh

just leave his fate to the Kedebeff(KTBFFH) fans..

Kedebeff forever!..but you won't win this this year..hehe

Nik Saiful Anuar berkata...

i hope he is not another version of sheva, next game again man u prove it, hehe

ijan berkata...

kedebeff mcm sedap je..
yenuwa n kedebeff..
best3

MuKaHaNTu berkata...

Thirthiest!!

talkIZcheap! berkata...

"i hope he is not another version of sheva,"

I'm afraid he is already...

:P

WV: calbgf... dah dekat-dekat kedebeff dah tu...

keli berkata...

Judas judas judas....

mr. hafis berkata...

http://www.youtube.com/watch?v=WGDxe9q9Ir4

keli berkata...

Lu punye link lagu tu penoh muke joe cole jer...Skrang da ade kat Liverpool lerrr....lalalala...

Raiden berkata...

Kat Fool boleh la Torres jadi star,kat Chelsea saingan kuat, ko tak perform pon ade je pemain lain jadi match winner..Pedulik hapa Torres tak gol, yang penting Chelsea menang..

9 mata, kurang satu game dari Manure, tolak 3 mata dah jadi 6..boleh lagi tu tak jauh mane la sangat..oh ya, anak rusa nani injured pulak dah..

keli berkata...

Jgn bukak citer pasal nani dah...berhantu dan seram woooo....ade darah2...hish..kiki

nyzm berkata...

harap Torres akan terus tak score la lepas ni

dewajiwa berkata...

Torres nie maybe dapat arahan Carlo nie. jadi live-bait. jadi player Chelsea lain bleh selit score. licik gak strategi begini. Chelsea mesti dapat pertahankan kejuaraan kalau Torres ikut plan Carlo. biasa la hero (juara) mesti kalah dulu. last-last nanti mesti Chelsea strike terus juara. fuuh..penuh drama komen aku. kipidap The Blues

talkIZcheap! berkata...

"9 mata, kurang satu game dari Manure, tolak 3 mata dah jadi 6"

sepatutnya tambah lagi 3, jadi 12, pasal ada satu game kat Old Trafford lagi tu... keh keh :p

Streetwizer berkata...

asyik fikir psl bini la gamaknya tu,takut terry buat hal...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...