ANDA SEDANG MEMBACA

25

FCB - Football Club Bieber!

Obefiend Weiland Selasa, April 05, 2011 ,
Bieberlona

Tahukah anda Justin Bieber ialah peminat kelab pimpinan Pep Guardiola?






25 Ulasan:

Obefiend Weiland berkata...

FIRST BABY BABY OHHHHHHHH

Nabil Hussein berkata...

sekeeennnnn~

saphire berkata...

kidal rupanya bieber ni

azma azmi berkata...

Terasa spt pedobear sbb tgk pic last lama2 :|

ashraf berkata...

nice tits

PELAUNG PULAU berkata...

ini bermakna justin bibir seorang glory hunter....

sekurang-kurangnya dia nampak serius bermain futsal, kasut yang betul,attire yang betul, cara merembat yang betul walaupon teknik pon tiru david beckham....auuuwww i know u love me...

eszol raar berkata...

ahhhhh


my eyes

why kena ada drillz 4 pedobear???!!!

Pet Shop Boys berkata...

whats with Obefiend with Justin Biebier? this is not his first post on that teen idol?


hmmm...something fishy here

Fahmi Ismail berkata...

Pergh...kaki takda bulu tu...yummy

top_ace7 berkata...

Entah-entah lagi handal dari Bebe kut?

Özgür Çek berkata...

blakang jersi mesti ada nama bieber..

shahirahkhairudin berkata...

eawwww !

Kap berkata...

Yup.
something fishy and fishing the anak ikan here.
harharhar.

Hazard Ali berkata...

Aku tak yakin dia boleh habiskan game tanpa kena rogol kalau camni.. Hahahaha~

.Gory. berkata...

Hahaha. tapi Bieber sebelum dia ber-Baby baby memang seorang soccer player pun. In fact, playing and winning seriously for his school. Ok, damn. Apa pasal aku tau pasal Bieber macam macam ni? Aaaaaa!!!!!

kitt berkata...

hahaha... Gory lagi fishy dari Obe la.

Obefiend Weiland berkata...

gory pedo pedo pedo uhhhhhhhhhh

talkIZcheap! berkata...

Justine Bieber Beckham...

nantikan kemunculannya...

Darkk berkata...

Last Picture.

TITS OR GTFO.

Hazard Ali berkata...

*facepalm gory...

THE ZUL berkata...

teknik tendang mcm kaka!

Arsenal should scout this youngster.

kareem berkata...

ah,gua ingat blog gadis-gadis je ade post pasal nih, ghopenyer sokernet pun ade...bala...bala...

talkIZcheap! berkata...

eh?

sokernet bukan blog gadis-gadis ke??

Streetwizer berkata...

Justin bieber?ffffuuuuu!!!

Sito Kebaboom berkata...

wtf!?!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...