ANDA SEDANG MEMBACA

45

Champions League Quarter Final Preview : Chelsea vs Manchester United 2011





Dilarang membuang kulit pisang merata-rata. Sesiapa didapati dilihat memakan, menyimpan, memiliki, mengedar atau membuat bunyi PISANG sekitar Stamford Bridge malam ini akan ditangkap.

45 Ulasan:

'Ariff Ansaruddin berkata...

first!
macam sengal je entry ni, macam la orang London atau Manchester suka makan pisang. lain la kalau ada golongan gay yang sukakan PISANG, hahaha

http://ariffcantabile.blogspot.com/2011/04/entry-bongkak.html

SembangKongkang berkata...

menyu penyu will going down....kalau chelscum byr ref lebih dari menyu

shahirahkhairudin berkata...

seken !
nak cakap GGMU je.. okey babai !

shahirahkhairudin berkata...

cis ! third !

LS berkata...

cam haram.

j or ji berkata...

duh!

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

lepas makan pisang, kulit pisang campak merata-rata di dalam rumah. barulah hidup ni ada cabaran.

-Pipiyapong (Cewah)

'Ariff Ansaruddin berkata...

walau aku kipas susah mati Man United, tapi aku tak sure Man United akan menang di Stamford Bitch. eh silap, Stamford Bridge. tapi di Old Trafford, who knows?

ariffcantabile.blogspot.com/2011/04/entry-bongkak.html

drizzt berkata...

perit nih .. dah 9thn kelaut je result kalau @ the bridge

demm!

pjoe berkata...

dont' worry jorji, terry will eat his own banana.
after that dia boleh balun pussy ex-gf kawan dia as dessert.

top_ace7 berkata...

Tapi Avram tak boleh nak XOXO pujuk Terry lagi. Hahaha.

Encik Akmal berkata...

aww..

'quarter', bang.

Pet Shop Boys berkata...

Bukan salah pisang, saje je Terry terjatuh sebab dia tau dia tak boleh score....nak coverlah tu

Shankly berkata...

tak yah lah susah² wat prediction or buang masa tgk depa main .
result dah keluar pun

Final at wembley
Barca vs Real Madrid .
yg lain lain tu sajer cukupkan jadual aka sedap kan hati .

PakCu berkata...

barca vs madrid ?
biar benor shankly..bukan ke semi nanti barca akan jumpa madrid..?

kalau man.u menang jumpa schalke yg dah menang besar pagi tadi ?

Maafkan gue jika tersilap..

Berbo berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
rashideeshukri berkata...

semua salah! Liverpool akan menang UCL tahun ni. tak qualify pun diorang menang gak sebab 'every year is theirs', kah kah kah.

maaf ye peminat Liverpool.

kareem berkata...

membuat bunyi PISANG? cmne tuh jorji?ke KL main pisang?kahkahkah...

Askar MUFC berkata...

Aku rasa Chelsa dengan MUFC sama kuat musim ini. Bezanya sikit jer, striker MUFC dah tak ada masalah segan nak sumbat gol macam striker Chelsea..huahuahaua

-yzd- berkata...

Hahaha adoii Shanks, Barca tak boleh jumpa Real kat final lah. Kalau Real tak 'do an Arsenal' time second leg lawan Spurs and Justin Bieber tanpa gagal score 2-3 bijik for Barca lawan Shakhtar nanti, insyaAllah mereka akan bertemu di separuh akhir.

Nik Saiful Anuar berkata...

mlm ni torres score, 2 biji cukup la, haha

Hazard Ali berkata...

Aku neves. Serius.

lantaknet berkata...

bangang... barca mane bleh jumpe r.madrid kat final...semi final buleh ar

lantaknet berkata...

bangang sungguh bile fans liverfool wat prediction..

adinda anna liyana berkata...

mmg cm haram entry ni but i like...tp sedih gak bila tgk terry nangis x dpt skor..erk nangis??? xd lak kena bahan terry nangis sbb tak dpt skor penalti..nani kena terjah, nangis, korg bhn.

btw, aku setuju dgn drizzt, mmg ssh nk mng kt SB...n plg takleh terima, match pg ni jatuh pada hari jadi aku plak tu..kalau klh mmg hadiah plg sedih thn ni...
gn chelsea plak tu, team bolasepak yg plg aku tak suka.

aRief berkata...

same2 lah kite menikmati sukan bolasepak. kalah menang tu adat.
enjoy de game tonite~

gogo Chelsea !

talkIZcheap! berkata...

@lantaknet: ni bukan masalah fan liverpool yang buat prediksyen ke tak, tapi dah namanya shankly, memang macam tu lar dia sejak sokernet ni mula bertapak lagi... huhu

LollyHatesMe™ berkata...

harap2 banana in pyjamas tak jadi maskot la tuk game pagi nnt hikhikhik

KampungChelsea berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Ť3ᶄ3Ɱ berkata...

fan2 Menyu suke betul ngutuk, kalah mlm ni kang baru tau,
tgk fan chels...cool je~~ ye dok?

Wan Gerrard berkata...

hehe harap banyak gol macam match pagi tadi..

akubukanpemikirhebat berkata...

Lawak 3 tahun lepas nih...Yang pasti aku pun ada kelab paling tdk disukai iaitu M.U la!!!

lantaknet berkata...

penulis sekor neh suke bebenor kutuk klab org laen..

karang kalah padan muke leee...

Askar MUFC berkata...

amendaler yang kalau kalah karang kalah nih. kan ker dah menang tu.

aku dah kata, striker Chelsea tak jumpa lagi ubat penyakit malas menjaringkan gol. sipi sipi adalaa..huahuahauhau

btw, happy birthday Yana.

p.s Ramirez kurus kepala besar main ganas. serupa alien.

drizzt berkata...

hadiah utk Yana haha

GGMU

mrlrie berkata...

makan apa laa si rudeboy rooney tue yea.... kat kandang singa pun bole dok sumbat gol....

rashideeshukri berkata...

cilake punya Rooney.

peristiwa Howard Webb berlaku lagi hari ni. biasa la, macam kita tak tau je yang kalau MU main mesti kes-kes duit bawah meja ni ada. terang-terang punya penalti pun boleh tak dapat?

aku syak Sir Alex main dukun.

hellghast berkata...

takpe second league ade...barca tewas pun boleh menang dengan team yang lebih art ditempat lawan...

@ yana : selamat lahir,cilake suke la tu Man Lu menang!

blitz berkata...

game ada 90 minit, takkan nak harapkan ref kasi penalti baru boleh score..

xirsme berkata...

BPL : Chel vs MUtd
MUtd ada 2 penalty claim, tak dapat

UCL : Chel vs MUtd
Chel ada 2 penalty claim, tak dapat

it's KARMA yo!!

drizzt berkata...

akhirnya badi 9 thn dah langsai pagi tadi

fuhhh!

g0rg0nz berkata...

torrest cibai nak harap penalti je. sekali kena kad kuning baru ada akal. ferdinan memang maki kaw2 la bila dia cuba terjun tiruk.

Streetwizer berkata...

skali menang daaa...pueh hati aku...

'Ariff Ansaruddin berkata...

clown of the match, abe nando kita. dia telah menunjukkan yang dia penghibur sejati game pagi tadi, dan ancelotti sedar game tak akan menarik kalau dia dikeluarkan, so ancelotti terpaksa keluarkan didier dan masukkan nicolas. dan dengan aksi diving dia yang terus dikecam oleh abang rio, terus muka macam telan cuka. ditambah dengan skill yang menghiburkan seperti sepak tak kena, tanduk melencong.

rating individu: 7.5

www.ariffcantabile.blogspot.com

adinda anna liyana berkata...

yeay!!!

thank you askar, hellghast n drizzt...
suka sangat!!!!!!!!!!!!!!!!!!

thank you Rooney!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...