ANDA SEDANG MEMBACA

100

Fucking what?! What?! Fuck off!!

Obefiend Weiland Khamis, April 07, 2011 ,



Chelsea 0 - 1 Man United


Apa punya gaya selebret ni? Fuck off.....



100 Ulasan:

Hidup Sihat berkata...

1st

Obefiend Weiland berkata...

congrats now FUCK OFF

kitt berkata...

seconde!!

gaye celebrate ya aa aww!!

azma azmi berkata...

Celebrate FAIL tapi still WIN harhar

LS berkata...

hahaa! apa punya gaya ni rudeboy!

Fahmi Ismail berkata...

gaya sembaman muka secara padu ke tanah...harus di cuba ni di padang nanti

Awang Joe berkata...

overdose gembira siRudeboy nie..

skystrike berkata...

kalo mencarut kt depan kamera takut kena ban lak....sebab tu dia celebrate gaya pelik...haha..

oh btw muka torres kat banner atas tu cam sial je...ahahahaha...

haha berkata...

roon celebrate gaya heimlich menoeuvre style..kah kah kah

drizzt berkata...

janji skor & menang

pastu nak selebret gaya tunjuk lubang hidung berbulu pun gua x kesah haha

iR berkata...

chelshit gampang..arsengal gak pawerr!!! ahahaaaaaa :D

uncle fly berkata...

"gaya sembamam padu ke tanah"

keh keh keh

xirsme berkata...

its not handstand but headstand!! cool!!
rudeboy rooooonehh! ;D


aksara : aemen <----amin!

Lion-O (Thundercats) berkata...

Inilah gaya "Ass cursing"..i can't curse u with my mouth then i'll curse u with my ass..

PELAUNG PULAU berkata...

cium tanah lagi mulia dari cium kamera

Shankly berkata...

Di mana sebenarnya salah dan silap Chelshit yang masih tidak dapat dimaafkan ??

Di mana DI Mana sebenarnya salah dan silap Torr*s sampai kena Boooooooooooooooooooooooo yang masih tidak dapat dimaafkan ??

di mana di mana di mana ... ???

shahirahkhairudin berkata...

cool ape obe.. haha ! oh ye.. GGMU ! oke bai..

top_ace7 berkata...

Rooney nak ajar Torres, lain kali nak dive, dive macam ni. Ref tengok pon nampak sirius kamu tahu. Kah kah kah.

Askar MUFC berkata...

Kalo dah skor gol dan leading game, buat gaya macam mana pun orang suka tengok kot. Oh, kecuali gaya tarian Dani Alves semalam. Memang menjengkelkan.

the writer berkata...

obe jelez dia tak boleh buat head spin camni.lol

Streetwizer berkata...

ini sgt ffffuuuu!!!

Pak Alex & Co. berkata...

dia mencarut la tu..tp takut kamera nmpk, maka dia cover dgn mncarut hala ke rumput pdg..nice try rudeboy~ nk buang habit tu xbleh, tp skurg2nye skg org da xnmpk..

drizzt berkata...

wat? fcukin wat? fcuk!

'Ariff Ansaruddin berkata...

dia nak buat sujud syukur namun tak reti, so dia sembamam muka ke tanah pun sudah memadai

www.ariffcantabile.blogspot.com

pjoe berkata...

terpijak kulit pisang la tewww

talkIZcheap! berkata...

itu namanya rebah setelah kena head shot dari FA...

kui kui kui!

rashideeshukri berkata...

tahniah kepada ref yang telah menafikan satu penalti yang obvious untuk Lampard.

end.

aksara: simpheti - cheit, macam tau-tau je aku kesian kat Chelsea hari ni

kforkml berkata...

UCL Highlights 06.04.11 Quater Final 1st Leg

ITV Chelsea v Manchester United
http://www.mediafire.com/?cq2homqu60s8adz

rashideeshukri berkata...

Ramires* - bukan Lampard, sorry

-yzd- berkata...

Wasn't a penalty lah Rashideeshukri. Kalau offence pun benda tu out of the box.

http://therepublikofmancunia.com/picture-sorry-chelsea-fans-it-wasnt-a-pen/

rashideeshukri berkata...

@-yzd-: rasa berdosa pulak bukak link tu. jangan la guna website setan merah untuk proof. amik la dari the sun ke, telegraph ke, baru ada neutrality sikit, kui3.

dewajiwa berkata...

takpe jatuh sebab adrenaline tengah banyak masa nie. guling-guling setengah padang bola pun tetap tak sakit. yang penting di akhir game, berbaloi la jatuh pun.

GGMU~

Hazard Ali berkata...

Now THIS is Shrek-style!
DUSH! DUSH! DUSH!

(maybe Rudeboy dah bosan orang asyik tiru trademark 'tumbukan padu ke udara' kat sokernet ni kot)

GGMU nevertheless!!!

talkIZcheap! berkata...

hahahha-HA!

para fan Liverpool pasti berdarah bontot lebih daripada fan chelsea itu sendiri!!!

I LIKE!!

United closed on 19th, closed on 4th CL...

mana rekod diorang yang tak terancam lagi sekarang ni? Lepas-lepas ni, nak bersandar pada kenangan pun dah tak boleh dah... ha-HA!

Kejam, kejam... dunia memang kejam...

Pet Shop Boys berkata...

Liverpool je yg boleh beat Man U ni...

tak payah pretend dive macam Torres cuba buat nak dapat penalti. Bongok! dah kena kad kuning...

AH7 berkata...

hahaha..united mmg power...

drizzt berkata...

ksian torres ... macam nak menangis je kena sembur ngan abe rio ..

sapa suruh dive ngok haha

Hazard Ali berkata...

Tapi gua cam seram sejuk gak tengok Ferdinand 'dukung' Torres masa first time dia dive tu.. mesra semacam siot.. hahahaha~

Nik Saiful Anuar berkata...

this is what we call "heading to the ground"

-yzd- berkata...

Hahaha ala rashideeshukri. Link setan merah tak dapat mengcover gambar tu kan? Pictures don't lie. Proove lah tu bro haha :D

LollyHatesMe™ berkata...

41st!!!

rambut tade pun dah tersembam camtu kalau la rambut sebanyak torres maunya tertanam dalam tanah





iness = inesta

Encik Psychopath berkata...

jangan terlalu taksub dengan champions league.


selangor leading.

nyzm berkata...

ini serius kreatif!

adinda anna liyana berkata...

thank you obe for the update. on 7 of april...sgt bermakna tuk saya yg menyambut ulang thn ke-24 dan lebih bermakna dgn kemenangan MU pagi td. bertambah manis apabila mengalahkan satu2 nya team bola yg saya tak suka, CHELSEA.

saya suka hadiah ini...

keli berkata...

Kakakakaa...!!! Mmg simbolik habis...ape gaya ni...die nak tunjuk fuck gune body language ker? Kakakaka...gua pon tak tau...

lantaknet berkata...

@-yzd- : penalty la dol..! cube perhati betul-betul..>< budak tuu jatuh kat kotak penalti... web mancunia tu tipue..! video prove than lie pic
..::

http://www.dailymotion.com/video/xhzxh9_chelsea-man-un-amfisvitoumeni-fasi_sport#from=embed

Hazard Ali berkata...

Hahaha tak semestinya video leh buktikan pape. Skang pun ada je contoh kot; takde orang percaya pun. Wakakaka off topic suda...

Tipu Tapi Benar (TTB) berkata...

Nama sahaja Laporan Champions League, tapi masih berpaksikan pasukan Kelab Inggeris. Mana dia laporan perlawanan Champions League yang lain, terutamanya tentang kemenangan MAHA HEBAT LAGI MENGKAGUMKAN Barca keatas Shaktar Donesk?

Mana pula laporan untuk Copa Libertadores? Tidakkah Sokernet terfikir yang peminat Neymar di luar sana akan terus kecewa dengan Sokernet kerana tiada laporan untuk Copa Libertadores?

Kenapa ada laporan perlawanan Champions League sahaja, mana dia laporan mingguan untuk perlawanan Liga Super Malaysia? Kenapa bolasepak tempatan diabaikan?!

Mana laporan yang menceritakan tentang pemain-pemain Perak yang membuat gimik lambaian Usop Wilcha (Hantu Kak Limah) apabila berjaya menjaringkan gol?

Mana? Mana? Mana?

Pet Shop Boys berkata...

Orang tak dapat minum coke macam nilah jadinya...

Oh by the way I hate Usop Wilcha,its a total rip off of Shaolin Soccer.

hellghast berkata...

nais one Pet Shop Boys!
hahaha!!!

-yzd- berkata...

Woo Lantaknet. Rilek duluu. Kalau jatuh dalam kotak penalti still tak kira penalty. Offence start luar kotak. Bukan mana anda jatuh. Tapi bila dan dimana anda difoulkan.

Oklah if korang semua nak kata penalty pun, since when the referees ni adil pada semua orang. Kalau semua penalti diberikan secara adil, game premierleague haritu berkesudahan 2-2. Terry handballed dlm kotak remember?

A win is a win. Lets all hope for video technology

rashideeshukri berkata...

@hazard: yang "itu bukan perut suami saya" tu ke? kah kah kah

Hazard Ali berkata...

RASHID : Syyy.. gile lu.. gua cakap pasal video bola la.. bola!
;P

AKSARKASTIK : 'quistic'

lantaknet berkata...

@-yzd- : bodo ar ko ni...org cite pasal yg terbaru bukan yg hari tu bongok... mata ko rabun ke dol...offence jatuh kat kotak penalti...bukan outside bongok..bute ke

talkIZcheap! berkata...

ye, betul tu...

memang penalti, kah kah kah!!

padan muka chelsea tak dapat penalti, kah kah kah!!

tak menang lagi lar celsi cempiyens lig tahun ni, kah kah kah!!

the look on abrahamovic face, priceless... kah kah kah!!

treble, here we come!

p/s: TTB tu nanti perak start kalah, diam la dia, cam time arsenal kalah ari tu la... huhu :P

Tipu Tapi Benar (TTB) berkata...

Walau Perak a.k.a The Yobs dibenam 15-0 oleh lawan mereka sekalipun, saya tetap akan memeriahkan Sokernet. Bila lagi hendak bersorak dengan kekalahan besar sebegitu?

Sesungguhnya contoh seorang manusia unggul ialah manusia yang mampu mencari komedi di sebalik tragedi yang berlaku ke atasnya.

TTB tidak mahu menyibukkan diri dengan Liga Inggeris sekarang ini kerana Liga Tempatan sedang berlangsung. Pada TTB, tiada gunanya sibuk menyanjung dan mempertahankan pasukan Eropah habis-habisan sekiranya hubungan diri sendiri dengan pasukan negeri kelahiran atau pasukan kegemaran liga tempatan masih tidak dalam cintanya. Seperti pepatah orang Nigeria, 'cinta senipis kulit bawang'.

Adat apabila kalah terus lari meyorok di puncak Gunung Ledang bukan adat TTB, tapi adat peminat Manchester United.

Buwek!

Hazard Ali berkata...

Buwek jugak! (Apa ada hal)...

talkIZcheap! berkata...

tak kisah la ko minat apa atau tak minat apa, atau nak lari ke mana, tapi biarla orang dengan minat mereka masing-masing...

everybody entitled to their own opinion, but that doesn't make them right... :P

Tipu Tapi Benar (TTB) berkata...

@ talkIZcheap!

Sudah emo?

talkIZcheap! berkata...

entah, ko rase? :p

Tipu Tapi Benar (TTB) berkata...

@talkIZcheap!

Memandangkan anda seorang peminat setia Manchester United, saya pasti anda emo.

;-)

-KingSyahmi- berkata...

tu je la modal TTB, peminat setia Manchester United = bdk cpt emo/butthurt/Saiful Bukhari


here's a thought, Arsenal fan = DSAI

dua2 kempunan...sorg nk jadi juara , sorg lagi nk jadi PM..kalau saudara cerdik lagi cerdas, sila padankan dengan tepat

-KingSyahmi- berkata...

;-)

Hazard Ali berkata...

Lorh.. abes tu takkan Liverpool = BN kot? Bilenye dia menang pilihanraya memana? Hauhuahua...

AKSARA : 'pacar'??? WTF????!!

Budak Nakal berkata...

butthurt war!!!

wakakakak....butthurt mcm rooney dpn kamera.

keli berkata...

Nak politik pegi Sarawak Jak....kakakaka...

talkIZcheap! berkata...

sik mau...

-yzd- berkata...

Amboi lantaknet. Bodoh bagai semua keluar. Kalau tak dapat penalty pun takyahlah butthurt hahahahah. Aku cakap pasal game latestla ni. Sambil ingatkan ko yang haritu pun United layak dapat penalty. Fair.

Dummass

lantaknet berkata...

@-yzd- : bodoh sekali lagi utk ko.. aku cakap pasal game cl bukan epl..yg terry handball tu game cl ke epl, bongok ? sial..butthurt ke, aku peduli ape..wahaha

terry handball pengadil tak nampak, budak brazil sape entah tu jatuh pengadil nampak, woi...

fair hotak hang..scum u shit

-yzd- berkata...

Hahaha oklah lantaknet. Penalty lah. Penalty. Goodluck untuk Chelsea next game. Takde niat nak gaduh pun.

-KingSyahmi- berkata...

-yzd- lantaknet ni dah mcm betul2 x puas hati nih...kalau boleh sume kata2 kesat kuar....

-yzd- berkata...

Kingsyahmi nak buat camne. Niat untuk sama sama meriahkan dunia fan bolasepak disalah ertikan. Takpe takpe. no hard feelings bro :)

lantaknet berkata...

laen kali tengok dulu sebelum cakap...butthurt ke, kate kesat ke, aku peduli ape woi... aku bukan fan chelsea, aku nak cakap tu penalti je weiii

Abi-iRFAN berkata...

"aku bukan fan chelsea, aku nak cakap tu penalti je weiii"

ABU sakit bontot lettteewww!

Sifha berkata...

Sore loser....

jerong berkata...

lantaknet mmg emo tahap bangang....kalu bukan fan celsea sahla budak tadika sengal milik mr.bean...ade sorang tu dh lame nyorok skali kuar komen cam gampang..

-yzd- berkata...

Yelah memang aku sorang je yg kena tengok dulu baru cakap. Kau tu takyah fikir dulu sebelum cakap lantaknet?

Kesat bai. Aku takde pun bodoh bodoh dengan kau. Rilek rilek sudah ah. Sama sama fan bola. Kau nak cakap aku bodoh sebab cerita pasal epl sedangkan kau cakap pasal champions leage? Dah tu cleague dengan epl bukan permainan yg sama? Bukan bolasepak?

Sebabtu aku cakap kena ada video technology. Supaya referee buta kau tu nampak handball Terry. Supaya penalty yg kau agung agungkan tu diberi.

paksenin berkata...

cara rooney buat sujud syukur...lol haha...its devils style~

Amjat berkata...

ni pehal lak ade cite DSAI kat sini? tula, asyik bace utusan ngan tgk tv3 je..king kunun...

lantaknet berkata...

nyorok tu engko ar jerong...
fuck off manshitter<>!

Hazard Ali berkata...

aiseh.. laku btul vasseline 2-3 hari nih.. semua topik pun pakat sakit teloq...

Abi-iRFAN berkata...

wooff!!..woofff!!

-KingSyahmi- berkata...

"ni pehal lak ade cite DSAI kat sini? tula, asyik bace utusan ngan tgk tv3 je..king kunun..."

aku mmg king pun...hahaha...king cantona

sebenarnya aku dah lama tak tgk tv n bace paper bm....free time adalah utk tdo...selainnya, utk makan-berak-solat-minum-study

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

gua rase lantaknet ni ialah klasemen forever versi baru... kehkehkeh...

-KingSyahmi- berkata...

kanak taski wenger sgt mudah marah

zahir adnan berkata...

TTB sama lantaknet...

dua dua babi

Tengku Sidek berkata...

one pic mean thousand word.huuu

Pak Alex & Co. berkata...

aku rs komen2 plg bangang dlm ni dr Lantaknet..gila babi butthurtnye..kahkahkah. selalunye bdk2 emo ni fan tadika perpaduan arsene wankers ataupun ABU..so ko mane satu? dua2 la senang..hahaha.

dah2, kite iyekan je la penalti die..die nk ckp ape pun p lantak..kang die nangis mcm gallas kang sape nak pujuk?

lantaknet..aku suggest ko main penalty dlm PES..dlm tu ko nak tapau MU bape byk penalti pun bole..kahkahkah

Pak Alex & Co. berkata...

bdasarkan bahasa Lantak net ni aku suspect die fan kanak2 emo tadika perpaduan arsene wankers...biarlah, kite iyekan je la pnalti die tu..kang nangis mcm adik wilshire spe nak pjuk?

lantaknet, aku suggest ko main mode penalty dlm PES..dlm tu ko nak tapau MU bape byk penalti pun bole..msti puas ati..hahahaha.ops, sapu dulu vaseline kt bontot ko sbb sush nk klhkan VDS dlm PES..slamat mencubee

talkIZcheap! berkata...

what? Fucking what?!!

dah masuk minggu baru dah pun, MenYu dah menang pun tanpa Rooney, dan Nando masih belum score...

takkan nak biar pembaca bergaduh kat entri ni lagi? sampai bila harus kami bergaduh kat sini??


"Sebabtu aku cakap kena ada video technology. Supaya referee buta kau tu nampak handball Terry. Supaya penalty yg kau agung agungkan tu diberi." - klasik, -yzd-

:P

talkIZcheap! berkata...

what? f*cking what?!

dah masuk minggu baru, match baru dah pun, MenYu dah menang tanpa Rooney dan Nando masih belum skor...

takkan sokernet nak biarkan kitorang bergaduh kat sini lagi kot? takde up entri baru untuk kami teruskan gaduhan ni ke??

"Sebabtu aku cakap kena ada video technology. Supaya referee buta kau tu nampak handball Terry. Supaya penalty yg kau agung agungkan tu diberi." - klasik, -yzd-

:p

Raiden berkata...

macam breakdance pon ade..You think you can dance??

pakDin berkata...

hakhak..lawak giler ak baca komen korang.mcm cibai..bangangx3!! haha

Hazard Ali berkata...

Err.. yang mana latest trend kat sini - pembaca bergaduh beramai² pasal penalti or komen kena tinggal 2 kali in a row?

DUSH!~ Hehe peace bros...

ijan berkata...

perak kalah dan ttb xkn bersuara lagi..sekian

-KingSyahmi- berkata...

kpd lantaknet (aka klasemen forever baru)


what!? f***king what!?

Askar MUFC berkata...

Gaduh betul korang yer tak dapat baca artikel Sokernet baru. Apa Sokernet nih ada letak kas kas ker dalam artikel diorang sampai ketagih gini..huahuahuahuahua

kareem berkata...

mane?mane fan kelate??kehkehkeh,..igt perak team felda ke?

-KingSyahmi- berkata...

come on guys, lets make it a hundred comments entry!

ghost writer berkata...

aku ke seratus!yeah!

lain-lain takde aper.

GGMU!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...