ANDA SEDANG MEMBACA

62

Champions League 2nd leg Quarter Final Preview : Manchester United vs Chelsea 2011

Jorji Selasa, April 12, 2011 , ,

Old Trafford aka Theatre of Dreams aka House of 1,000 Nightmares (75,957)

Hunger vs Believe




62 Ulasan:

Sukasuki berkata...

muntah darah singa biru

-KingSyahmi- berkata...

1st!!


"What!? Fucking What!?"
-WR10-

-KingSyahmi- berkata...

dem...lambat

adinda anna liyana berkata...

hi jorji.

Hambali ® berkata...

tongkat setan ada tiga cabang besi tajam. rodok perut bleh terburai.

tongkat singa ada bulat. cucuk buat geli2 blehla kot. tak caya tanya abang nando. atau abang luci.

j or ji berkata...

hi anna liyana

xirsme berkata...

B E L 1 9 V E




aksara : hussin <--wtf!!

mrlrie berkata...

huhhhh dari dulu lagi singa biru dok terjelir lidah...

andy krool dah score.. abg nando bila lg nak score... huhuhu kalau nak buat rekod, simpan la gol sampai abih season... mesti rekod punya...

Mohd Idzwan berkata...

memang pesen skarang update pakai gambar2 je ke??

MOFASAD berkata...

hi jorji.

j or ji berkata...

hi mofasad

Shankly berkata...

wpun Man u bkn arsengal-->but i beliv sejarah wayne bridge score last minute will b repeated or recycle .hehehe

Ramalan bookie (jackpot )
Man U 1 - 2 Chelsea ( tores x 2)

Jarr berkata...

hi jorji,

david luiz kabo nanti dia skor..

talkIZcheap! berkata...

aku memang risau game malam karang.. Chelsea memang boleh buat come back. Ni bukan team main-main macam Sabah atau Perak, contohnya...

Tapi bila aku tengok Shankly dah buat ramalan United kalah, terus aku tenang... Ramalan Shankly ni macam team kegemaran dia jugak, ke laut...

:p

Hazard Ali berkata...

Tapi Singa ada kuku weh.. nampak tu?
Sambil geli geli, dia leh KUTEY PEGHUT, habaq hang!!!

j or ji berkata...

jarr : tapi dia tak main..hehehe

Jarr berkata...

jorji:ha'ah la plak kan..dia tak main.harap ke torres?ehmm kelaut...

ZombA berkata...

jangan bermimpi disiang hari...
bukan terlalu mudah utk chelsea lepaskan UCL...
KAH3....

A w a N berkata...

Ape jadi pd entri Liverpool vs Manchester City?? Xde org nak up ke.. Mmg pro-Man U btul la.. cilakak..

Mlm ni 2 - 0, Chelsea menang, gol Anelka & Lampard.. nuff said..

adijaya berkata...

aduh.. mana update game semalam ni? liverpool dah perform, takde plak penulis nak post entry. huhu.

tapi posting ni pun confirm akan cecah 100+ comments. biasa la kalo team EPL main, gambar sekeping ngan ayat sebaris dua, berdesup la ruangan komen. tak caya tengok malam ni.

goodluck to both of red and blue. hanya anda berdua harapan england untuk main kat final wembley. arsenal menunggu season depan untuk tapau semua piala yang ada kat mukabumi. nantikan kebangkitan gunners!

j or ji berkata...

liverpool menang nak update buat apa? membazir megabyte je

Hazard Ali berkata...

Memang bukan 'TERLALU SENANG', tapi ' TERSANGATLAH SENANG'. Hehe...

David Luiz kemsalam sebab dia takleh jumpe depan2 cakap sendiri le tu.. kui kui...

AKSARA : 'confi' = dent.

Askar MUFC berkata...

Chelsea menang malam nih? Torres skor 2 bijik tak semena mena? Sepak pun tak kena ada hati nak skor dua..huahuahuahua

Tengok jer laa Rooney mengamuk sebab tak boleh main weekend lepas. Ryan Giggs dan Chicarito yang dah cukup rehat juga akan kembali bermaharajalela

Putra berkata...

aku nak tengok je mamat2 m.u yg menyalak hari ni, kalau awal pagi nnt m.u kalah ada tak diorang menyalak kat sini

Nik Saiful Anuar berkata...

prediction mlm ni

man u 0 - 2 chelsea

2 setpiece goal from torres, wahaha

Muhammad Syahzannizam berkata...

abang nando takkan score malam ni percayalah.. die tu nak buat rekod tak score sampai hujung musim..

prediction aku..
Manchester United 1-0 Chelsea

shahirahkhairudin berkata...

aku tak nak ramal apa-apa.. chelshit kalah je mati aku kutuk!

Kap berkata...

jangan lupa cerita spurs sekali.

Pak Alex & Co. berkata...

aku pun nk tgk si putra ni brani tnjuk muke lg ke x kalo MU mng mlm ni..heh

Fiffy berkata...

hujung tongkat bulat tu standard tanduk atas pale teletubbies je kot. wakakaka

chelshit

ape kejadah word verification ni: mallupa. wadefak!

Firdaus Alim berkata...

Ok mane Entri review kemenangan liverpool smalam?

Streetwizer berkata...

ok mlm ni aku nak tgk terry menangis lg...

keli berkata...

Mmg UCL tp cam tgk EPL je pon...Liverpool menang je pon..kikikiki...

adinda anna liyana berkata...

kalau da 40 org ckp torres score mmg confirm dia score...

kalau lawan chelsea ni tak berani nk predict.seriau.

all the best MU!

mizu_sama berkata...

perak 2 - 0 kelantan

Tipu Tapi Benar (TTB) berkata...

Negeri Sembilan apa cerita?

Ť3ᶄ3Ɱ berkata...

lol chelsea da kuar jersi baru next season >>> http://www.chelseafc.com/page/LatestNews/0,,10268~2336619,00.html

awal betoi...bakal dipakai last game vs Newcastle

-KingSyahmi- berkata...

kite tgk putra muncul tak nnt ble MU mng...percayalah, aku akan menujukkan muka walaupun MU kalah

AH7 berkata...

Glory Glory Man Utd

kareem berkata...

kelate oh kelate...

ijan berkata...

adui jorji mane semngat nogori??
terus jadi setan,ilang semngat jang..
update la skit bg den dan jang2 sekalian hilang sodeh...manjang kalah sori yo :(

musalas berkata...

minta pendapat sokernet pasal sultan bola jadi presiden AFF... benda pertama dia minta, nak buat banggunan kat kl...kah kah kah

-yzd- berkata...

Putra mana Putra?
Lantaknet taknak komen pasal penalti?

-KingSyahmi- berkata...

putra~ oh putraaa~

mane ko?? lantaknet, member ko si putra tu mane?

M Fadhil berkata...

2-1..
kah kah kah

siPenGarut.. berkata...

kalau park.ji.sung leh menjawab kepada drogba punya goal..emm...
lu pikir la sendiri....

Daus Van Dollah berkata...

sekali singa biru kena tikam dengan serampang 3 setan merah laa..haha

anerp berkata...

putra mane?

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

putra mane? telo masuk bontot ke brader? kahkahkah!

Askar MUFC berkata...

Papehal pun aku respek sama Drogba (untuk game kali nih jer). Nampak dia jer yang semangat nak menangkan Chelsea. Kalo laa dia main dari awal, mungkin Putra kan tergelak besar ketika ini..huahuahauhau

jerong berkata...

mu menang putra lak jd bahan penyedap...apsal ni sume cari dia wey....(sj buat2 tnya...haha)

mmg best perform mu td...suke tgok dorg buli last2 menet...pdn muke drogol..gol kau xde maknenye....bako bako bako...

lantaknet pueh hati x ni...ke nk kena repeat lg?xpe2 jumpe lg di tempat yg same tp lain cup la ye..

Zaqquan47 berkata...

to AWAN..nuff said la ye...kalah sudah..kakaka

talkIZcheap! berkata...

ala... menang pulak...

tak dapat tengok lantaknet, putra dan awan bergembira...

hanya TTB je yang hepi pasal belasah Happy Warrior sampai 4... huhu

tahniah Perak :p

Alke berkata...

WOI PUTRA!!! MANA KO!! sebelum main dah berkokok....kami ni Man uTD Fanla, kalah menang adat...dah biasa dah, kami ni, bila kalah, hatta peminat serie A pun kutuk kami.apa ada hal?

sero berkata...

cepatlah J or Ji atau nazri photoshopkan gambar "Respect The Don" tu...

afiqazizan berkata...

padan muka torres tak score gol lagi.sebagai liverpool fans aku rasa happy bila torres tak score gol lagi.

roda berkata...

kak limah mengganaz...setan serampang 3 mata mengganaz..rase² mlm td mmg malam perayaan spesis ghaib kot

roda berkata...

mohon copy gambar setan cucuk singa..

Hazard Ali berkata...

Putra di Awan, dilantak dek si Net.
Aduhai..

Itulah, cakap siang pandang². Cakap dengan setan, tak yah nak garang sangat kot.

Hahaha DUSH! DUSH! DUSH!
Glory glory~

Jarr berkata...

aku dpt rasa Lucy tgh buat entry Perak ratah Kelantan...ye dak?

talkIZcheap! berkata...

@jarr: itu sudah semestinya... tipikal Lucy, kui kui :p

Amjat berkata...

gua rase Lucy tgh buat artikel pasal sukan F1 plak. Biasa la tu, kalau chelsea kalah, cari modal lain la tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...