ANDA SEDANG MEMBACA

127

We're the famous Man United and we're going to Wembley

You can take Fernando Torres out of Liverpool BUT you can never take Torres, Liverpool or Chelsea to the Champions League Final!

Betul ke kalau JS Park yang score, kira H I N A ??

Ah, entah kenapa aku tak ada mood untuk menganjing, menghina atau mengayamkan Chelsea. Aku kecewa dengan persembahan mereka malam tadi. Terlalu lemah untuk diangkat sebagai wakil England ke semi final UCL. Hanya Drogba yang nampak bersungguh-sungguh. Juga Ramires yang berasal dari Kenya. Yang lain, sekadar mengisi tempat kosong. Langsung takda babak cemas, mendebarkan atau ciri-ciri suku akhir UCL.

Ancelloti dalam kenyataannya sebelum perlawanan meminta pemain untuk yakin diri, percaya dan boleh lakukan. Jika kau fikirkan kau boleh..... Tetapi lihatlah muka pemain Chelsea, langsung tak bersemangat! Salomon Kalou ketika mahu dibawa masuk pun muka macam baru bangun sahur.

Berbeza dengan kenyataan Pak Alex, iaitu Manchester United sentiasa laparkan kemenangan. Sentiasa 'obsess' dengan kejuraan eropah. Dan mereka buktikan dengan penuh bergaya. Giggsy dan Rooney buat pertahanan Chelsea kucar kacir. Vidic dan Rio pula adalah 'reliable defender' Hernandez...? Hernandez adalah seorang striker yang menjaringkan gol! Pelik? Tak pelik kan?

Dibayar untuk menjaringkan gol

Apa yang pelik?

Fernando Torres! Apa makan Torres, jadi striker tak mahu jaring gol? Apa rekod yang sedang diciptanya? Besar mana lagi gawang gol mahu dilebarkan atau berapa juta lagi Roman Abramovich nak keluarkan? Macam ni punya pemain, Giggsy lorongkan bola pakai tangan pun dia tak boleh score!

Momentum Manchester United memang tak boleh dikejar lagi. Bagai Concorde yang sedang berlari di landasan pada kelajuan lebih 300km/j. Tiada pilihan untuk berhenti, hanya mahu terbang tinggi.
Setan!

Manchester United adalah satu-satunya pasukan dari England yang paling layak untuk bermain di final Eropah nanti. Pasukan lain bukannya tak layak..tapi mereka lebih kepada tak boleh harap. Membebel kat media bolehlah.. Sebagai pasukan yang bermain bolasepak sebenar, lengkap dan mempunyai jurulatih terhebat, tempat Manchester United adalah dipentas akhir eropah. Tak begitu saudara Putra?


Giggsy. Yang ini serius kene check. Apa dadah Giggsy makan ni? boleh main 90 minit setiap minggu? Tiap tahun porak porandakan kelab-kelab lain, tak muak ke cium piala? Tolong la bersara musim 2019 nanti! Sudah-sudahla jadi Man of the match!

okla.aku nak masuk meeting!

Youjizz

Cai 1314

Amboi..amboi..amboi..seronok sakan nampak?

127 Ulasan:

KimiCnoL berkata...

glory2 man utd

Nabil Hussein berkata...

sekennnnn~man u power.

AH7 berkata...

hahhaa...target ramalan aku mmg betol..mu mng 2-1 match ke2 smlm...ahaha..GGMU

payid23 berkata...

Park Ji Sung pon score. Nice. Hidop Asia!

Kusa berkata...

u mad brah

Askar MUFC berkata...

Artikel yang penuh unsur2 takbur, bongkak, angkuh, riak dan putra.

Macam ini baru setan!

Memang seronok membacanya..huahauhaua

roda berkata...

Betul ke kalau JS Park yang score, kira H I N A ??

hahaha...best²..nice entry.. mane PUTRA??

drizzt berkata...

jisung park skor .. mmg hina haha

wordveri = kepetabz .. kipidap? oyes!

-KingSyahmi- berkata...

hehe....lantaknet ngan putra nih mane?


aku igt kat sini

zahir adnan berkata...

MU power sial..sape xsokong MU mmg bangang mcm putra

Fahmi Ismail berkata...

sekarang dalam hati aku ada 'Park'

talkIZcheap! berkata...

amboi, amboi, amboi...

wv: twabona=tua bona= Giggsy+VdS?

mrlrie berkata...

BREAKING NEWS !!! Abramovich prepared 50m to buy Ryan Giggs as replacement for Fernando Torres

Jarr berkata...

tahinah (spelling ikut gaya FdausAhmad)

jorji,entry musuh jang abih binaso jgn lupa..

torres kena banyak minum Gatorade.

AiSy_NaDiAz berkata...

ulasan yg hebat!
glory2 man utd~
bring on city !!

Azfar Ridhwan berkata...

Terbaik entry kau ni jorji!
Ryan Giggs nyer final ball memang superb. Walaupun dah tua, selamba je main box-to-box midfielder.
Hail Sir Ryan Giggs!

LS berkata...

takde mood nak mengayam. -- mcm haram! dia punya entry mcm dah menang ECL la. haha

NICE ONE LA! GGMU!

wan noor adila berkata...

dengar cite chelsea tu hebat... kawan aku la yang cakap... tapi lepas game smlm aku tengok chelsea tu x la hebat mana... ayam je...

torres main lagi la mcm ayam... duk korek2 pasir main guli atas padang...

puas ati aku bersorak tepuk tangan kt kedai smlm... dah macam final ucl...

ggmu...

uncle fly berkata...

ape makan budak² MU ni

Jarr berkata...

wan noor adila jgn tunjuk sgt perangai glory hunter tu..

nampak gayanya mcm semi nnt lawan schalke kalau inter tak meroyan.

dah nampak final ulangan...Man U vs Barca.

pastu main kat wembley ingat bleh tapau arr?okeh okeh jauh lagi kesitu..

adinda anna liyana berkata...

hi jorji.

nak senyum je...:)

I'm truly admire ryan giggs.
Genuine hero. best among the best.
credit to other players.

dan itulah cara sang juara bermain.

-yzd- berkata...

Great game. Great goal from Park. Great Old Trafford atmosphere. Bad comment from Putra.

kareem berkata...

entri negeri semilan mane?entri negeri semilan???mane??mane?dah xnampak batang hidung dah skang entri 'musuhnya habis binasa'???kahkahkah...

orang_es berkata...

ah man utd, semi final ucl tu biasa2 je bg mereka.

Amjat berkata...

banyak betol glory hunter dalam nih. Dah menang, baru menyalak. Yang paling tak tahan tu, siap kata bangang lagi sape tak sokong MU. Ape bangang punye pikiran..

mangifera berkata...

congrats. perjalanan masih jauh utk ManU. Nama pun UCL kan, mesti la jumpa juara. Kalau boleh menang dgn Barca, salute la ManU. Kalau tak, takde maknanya kan. setakat dgn chelsea, boleh la.

hehehe.

orang_es berkata...

amjat kalau period jgn la bukak sokernet

nyzm berkata...

Ryan Joseph Wilson Legend! GGMU!

Shamil Gunsō berkata...

>BUT you can never take Torres, Liverpool or Chelsea to the Champions League Final!
>never take Liverpool to CL Final
>Liverpool

Hey, i bet this is the first Champions League for ya...

Jarr berkata...

memetik kata mangifera my fellow kopites,setakat chelsea,apa la sgt.

betul,chelsea ngan man u..dedua kena tapau ngan Liverpool.Makan apa budak Liverpool ni.

ok standby counter attack dari Mancs atas akibat statement diatas.

1.Kami main UCL,kau ade?
2.Kami kalah kami masih on top,kau ada?
3.Kami dah nak amik 19th title,kau ade?
4.striker kami pandai mencarut depan kamera,kau ada?
5.kami dpt treble season ni,kau apa ada?
6.kalau kami menang CL season ni,kami dah menang 4 CL!!Liverpool baru 5!!Kau ada?


ok itu soklan2 yg aku kena standby..selain tu aku berserah.kah kah kah :p

Shamil Gunsō berkata...

>1.Kami main UCL,kau ade?
>2.Kami kalah kami masih on top,kau ada?
>3.Kami dah nak amik 19th title,kau ade?
>4.striker kami pandai mencarut depan kamera,kau ada?
>6.kalau kami menang CL season ni,kami dah menang 4 CL!!Liverpool baru 5!!Kau ada?

8/10

>5.kami dpt treble season ni,kau apa ada?

1/10

adinda anna liyana berkata...

hi jarr.

Hizwan Nizam berkata...

"Salomon Kalou ketika mahu dibawa masuk pun muka macam baru bangun sahur."

ayat cam haram. haha!

ggmu !

Jarr berkata...

hi adinda...

wan_jb84 berkata...

@amjat : nk melawak pn xbole..awat serius sgt?

apa makan budak shrek ni..selamba jek angkat chicarito + park..

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

Arise Sir Ryan Giggs! pehh.. orang lama macam jarr ni kalau komen mesti padu nye la.. yela.. kami mengaku kami kalah ngan liverpool.. hahaha..

mangifera berkata...

shamil: biasalah, melayu mudah lupa. takper la...budak2 ManU ni memang bukan jenis nak baca sejarah, ramai glory hunter so derang tak reti sejarah2 ni. derang celik2 mata nak sokong ManU je, ManU dah sampai semi final UCL dah.

treble tu dah confirm ke dapat? dah confirm dapat, nak riak sampai langit ke tujuh pun riak la.

hahaha. bakar2. :P

-yzd- berkata...

Sama jugak macam anda Mangifera. Kecil kecil dudlu sedar sedar je dah sokong liverpool. Kenapa? Mungkin sebab masa tu liverpool masih lagi champ. Apa beza anda dengan kami smeua yang lahir lahir celik mata dah support United? Kitorang lahir pada zaman United cemerlang. Tak salah nak support mana mana team.

Scott the Red, penulis blog republicofmancunia, big big fan of united, orang manchester sendiri pun tak kesah dengan supporters yg baru support United.

United fan from 99 till forever

jerong berkata...

apekejadah dak2 fool yg meroyan lebih ni...xabes2 ngn sejarah lu org...bosan bosan bosan.....

pesanan setan tuk ayam: g kejar slot europa dulu okay!

nu_Ox3r berkata...

aku gembira chelsea kalah sbb torres dlu bkn men kata peg chelsea sbb glory hunter la dan berbagai2 alasan bodoh dia.nah skg chelsea kalah.nak UCL trophy la sangat.padan muka.hahha


captcha:torses

kebetulan

talkIZcheap! berkata...

7. Kami HAMPIR dapat treble kedua dalam masa 12 tahun, final CL ke-3 dalam masa 4 tahun... ko ada? ngeh ngeh

:P

hellghast berkata...

Peh!!!
Rooney peluk Hernandez penuh kemas dan romantik! dapat la mlm ni...hahaha!!!

Jarr berkata...

jerung budak baru bangun pagi..

Hazard Ali berkata...

Aiseh.. Putra yang ditunggu, Amjat lak yang muncul. Ahh, kira aci lah! Hahaha..

Janji, GLORY GLORY!~ Wakaka...

Tukang Terjun berkata...

MASA MENANG LA NAK MENYALAK.. TAKKAN TIME KALAH PUN NAK MENYALAK JUGAK? NANTI ORANG CAKAP GILA ISIM PULAK KAN?

PESYEN BEBUDAK LIVEPOOL JEK KOT BILA TIME KALAH PUN NAK MENYALAK?

Askar MUFC berkata...

@nu_oxer

Betul laa Torres kata nak pergi Chelsea main Champions League. Tak skor pun, tak menang tahun ini pun, tahun depan ada lagi.

Kalo duduk kelab lama, belum tentu masuk Europa lagi tahun depan..huahuahauhua

Jarr berkata...

tukang terjun,anda tertekan caps lock ekk?

P.O.N.G berkata...

Hi Jarr...selamat tgh hari

Rezal Ishak berkata...

asia untuk asia !!!

Jarr berkata...

hi pong..Jambu camne?dah confirm?haha

penulis tamu tak publish arini?buat letih aku je buat artikel merapu kasi dorang ni..publishnye idak...

boikot,jgn hantar artikel lagik...tau la artikel tak articulate mcm abg lucy.woohoo

SFB berkata...

nice one brader jorji...

mari ke Wembley lak weekend ni
haha

P.O.N.G berkata...

jambu plak yg suruh aku taruk harga...demmit.....mana aku tau nk kasi harga

SFB berkata...

Jarr, maybe caps lock Tukang Terjun tu tertanggal kut...

kuikuikui

kalau pasal trebel tu aku no komen lagi... bola ni sekejap kat atas sekejap kat bawah. jauh lagi perjalanan.

ada rezeki dapat trebel, takde rezeki gk dpt double je, xde rezeki lagi dapat 1 piala je..
paling teruk xde rezeki, telur je la dapat.. hehe

dewajiwa berkata...

keh keh keh. komen Jerong dengan Tukang Terjun TER-BAH-EKKKK

Jarr berkata...

SFB - mungkin jgkla..mungkin ada hama melekat kat button caps lock.

pong - lu letak je rege standard 5k..tgk apakata deme.

nu_Ox3r berkata...

Askar MUFC

chelsea pn blum tntu dpt men UCL next season.hahah.silap2 men europa skali ng liv.hahah

Askar MUFC berkata...

okey, kalo masa itu tiba, aku akan gelak extra panjang..hauhauahua

incik neng berkata...

gua suke tengok ragam budakbudak MU menyalak. boleh detect true fan ke sokong butebute dengan senang ik3.
best ah budakbudak MU

dem you old wales wizard. bile nak penchen

Askar MUFC berkata...

aku pula suka tengok ragam ABU mengomen. boleh detect true fan ke butthurt dengan senang..huahuahauhau

keep on chanting:
Glory! Glory! Man Utd!

julu berkata...

neng
aku true ke sokong bute2?? keh2.

park injured kat mata.. mata makin sepet..
tp still leh score.. :D

Shankly berkata...

Ok .
to all Liverpool supporters (baru dan lama , tua dan Muda )bergabung tenaga utk schalke.

Calling² to all Liverpool Fans , buta², celik² or Baru lahir
together gather menyokong Man city ..

and To all the reds boy and girls ,
doakan kejayaan Arsenal (bkn skrg lepas 17hb nanti )

.keh keh keh

Tukang Terjun berkata...

haha.. gua tak perasan caps lock on.. tgh bikin keje opis tadi.. apa-apa pun janji mesejnya sampai.. secara memekak atau tidak itu kira terpulang pada individu lah ye..

Hidup sokernet!

rashideeshukri berkata...

@shankly: tapi, kalau ikutkan gua, gua lagi rela Arsenal menang 17hb ni.

takkan korang nak tengok MU angkat title lagi sekali kot? 19 to 18 dah kalau MU menang season ni. berkorban la sikit. kui kui kui.

Hazard Ali berkata...

Gua pulak CONFUSE tengok ragam ABU mengomen. BUKAN SENANG nak detect true fan ke butthurt dengan senang; jauh lebih SUKAR untuk detect fans kelab mana diorang ni.

Kejap sokong Liverpool, kejap bunyi Arsenal, Chelsea, Shitty.. paling tak tahan Schalke pun dia tapau skali. Punyalah ABUtthurt!

DUSH!~

Jarr berkata...

Hazard lu jgn nak macam macam..nak jadi mcm Haji?

Nik Saiful Anuar berkata...

maybe ramai claim man u x lekang dek klb liga barclays, since bpl is most prestige league

ramai gak yg claim barca and real je yg dominate la liga

well, we'll see

but for fergie last season sake, i beg barca o madrid please be gentle to them, rofl

rashideeshukri berkata...

@hazard: ABU ni golongan mulia tau. kita sokong dan gali rahsia dan info kelab-kelab yang dibacking.

ABU adalah golongan yang paling knowledgeable dalam dunia bola (kebanyakannya).

jenjibam berkata...

kitorang kasi orang asia je score. lu orang ada?

rashideeshukri berkata...

@jarr: ko panggil si Nasir M., tarbiahkan sikit Hazard tu. dunia dunia...

Hazard Ali berkata...

Hye Jarr.. ngeee...

Jarr berkata...

kau jgn petik Nasir M.Nak kena ban?haha

Hazard,final Wembley nanti turun tau..ABU ade buat function malam tu.

Remy Maximus berkata...

fans liverpool sume stok jenis sembang derass

sebab tu lah selalu kena nganjing ngan sokernet.tak abis-abis ungkit cerita lame,europa league pun x boleh menang

sembangggggggggggggggggggggggggggg!!!!

adinda anna liyana berkata...

knp mst nama liverpool jadi bahan dlm setiap entri...

tak puas lagi ke korg nk bahan? kt fb kena, kt sini kena..

selamat petang jarr..

hi hazard.

Askar MUFC berkata...

Aku harap Liverpool lebih mengutamakan kelayakan ke Europa sebab walaupun Gerrard pass belakang ahad nih, belum tentu Arsenal boleh potong Man Utd habis musim nanti. Ala, budak budak mana boleh harap sangat..huahauhauaua

Pet Shop Boys berkata...

Teka teki: Apa dia 50 juta dan tak score goal?

r.k berkata...

j or ji , indeed thats true mate . ghua pun sakit mata tengok chelsea tak melawan . takde semangat , takde believe , tak lapar nak menang .

anyway , ghua akan patiently wait for next season . till then mates .

tahniah , MU , u deserved it . :)

julu berkata...

bebe - 7mil - 7 apps - 2 goals
torres - 50mil - 11 apps - 0 goals

Remy Maximus berkata...

r.k:i like your comment.macam tulah fan bola.chelsea still a powerful team in EPL.

b.e.l.i.e.v.e!

Mohd Aizat Nazmi berkata...

betul apa yang di ulas r.k tu , chelsea semalam memang takde semangat nak melawan , dari keeper sampai ke striker . torres? serius tak berbaloi . carlo mesti menyesal masukkan torres awal permainan . drog jugak yang buas dan laparkan gol .

apa2 pun , kita tunggu musim depan apa jadi . haha

tengok final , messi pergi macam mana .

zuhairul haswazie berkata...

hmm manu memang dasat. kalau tak turun full string pun, aku rasa masih boleh tapau chelsea lagi.
itu kalau based on performance chelsea yang haram tak semenggah langsung la pagi tadi.

tapi satu je yang aku musykil dari dulu.
kenapa orang kata HINA sangat kalau park ji sung score ha?
naper dengan dia? dia terer apa. banyak jugak dia skor selama ni.

Abi-iRFAN berkata...

zuhairul, ini jawapanya..

HINA kerana dia skor dengan menggunakan hanya separuh dari keupayaan penglihatan kalau dibandingkan dengan player lain.(maybe less)

kehkehkeh...

se7en berkata...

maunya tak hina... Ji sung Park dgn mata sepet antara nampak tak berapa nampak leh score goal dari org bermata bundar,.. apa makan Park Ji Sung nie?... Park ji Sung jawab, Sup katak...

top_ace7 berkata...

Kenapa Manchester United ni hebat sangat? Tak paham lah.

eme berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
eme berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
mangifera berkata...

-yzd-: eh..samalah aku sokong Liverpool tahun 99. owh ye, waktu tu liverpool dah 9 tahun tak menang league kan. and tahun tu ManU menang treble kan? HAHAHAHA. gile glory hunter!

jerong: sejarah la seronok beb. in order for you to move forward, you need to know where you have been. sebab tu budak2 ManU ni tak reti2 kenapa ManU dgn Liverpool asyik nak duk berbadi..sebab budak ManU tak reti2 nak study sejarah kelab derang.

Tukang terjun: adeh..takkan kena bahan sikit dah emo kot. baru baligh ke bang?

askar MUFC: bakar membakar amalan mulia. hehehehe.

remy: yer la....budak ManU takleh nak sembang deras sebab ramai glory hunter je. tatau hujung pangkal cerita, psl tu takleh nak sembang. hahaha.

liyana: ini betul2 ke cobaan?

Lion-O (Thundercats) berkata...

mangifera: dok bising2 apa, pi la belajaq sejarah smpi pandai, team2 lain semua nk menang troph

anerp berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Si Hafiz berkata...

Go Spurs!

flamez berkata...

@zahir adnan
'MU power sial..sape xsokong MU mmg bangang mcm putra'

Apa punya jenis komen macam ni..siapa yang patut di bangangkan?
Engkau makan apa jadi sampai macam ni?
Kalau nak komen kasi komen yang munasabah sikit. Selalu sangat bangangkan orang diri sendiri lagi bangang.

keli berkata...

Glory hunter rules....!!! kikiki....Btw syabas MU. Season depan Roman kena beli Gerrard plak sbb nak assist torres kasi score...kalau tak mmg tak score. Carroll yg injured tu pon dah score. Kikikiki...opps sori kalau komen gua takde kaitan..lalalala...

zahir adnan berkata...

hai flamez..marah betul ko ye..kahkahkah

Tukang Terjun berkata...

@mangifera - apa yang emo bang oii.. gua rasa lu yang emo terlebih.. gebang kuat cakap bakar membakar amalan mulia konon.. gua rasa lu yang banyak terbakar nih...

Van der Rui berkata...

"Not arrogant, just better" ...kehkehkeh


@Pet Shop Boys
Aku rasa jawapannya ada kaitan dengan lagu baru Fynn Jamal, '50 juta'.

nu_Ox3r berkata...

remy ni mcm kecewa kaw2 je ngn chelsit dia

adinda anna liyana berkata...

sudahlah.

buang yang keruh, ambik yang jernih.

Abi-iRFAN berkata...

Apsal aku rasa macam ada fan liverFool yang sakit ponggong kat sini? Biasalah kalau MU menang. Diorang kan team kuat. Kahkahkah.

Lebih baik jadi glory hunter dari jadi history keeper.

Sebenarnya sejarah ni bagus jugak, kalau kita guna buat naikkan semangat untuk capai yang lebih baik dari itu. Tapi kalau banyak tahun dah takde apa2, makin merudum pulak jadinya apa hal. Pastu sakit bontot bila tengok orang lain lebih. Cantik punya perangai.

kehkehkeh..

Hazard Ali berkata...

Honestly speaking, gua masih tak berapa nak respect Chelsea and Shitty. Sebab? Kalau setakat naik lepas Roman Abram suntik modal berjuta, tak yah la.

Tapi melihat dari sudut yang sedikit positif, at least Chelsea capai gak aa misi untuk JOIN (je) UCL tiap tahun, berbanding Shitty yang "sembang tak jatuh buat kerja macam b**uh" tu.

And yes, gua sengaja tak sebut Liverpool. Diorang dah mintak next season, apsal lu orang nak hanjingkan jugak? Kasi je laa.. next season Dalglish akan tapau semua sekaligus - 1st sampai 10th EPL semua LIVERPOOL punya!

Hahaha (apa aku cakap ni.. apsal cam neves je dengar nama NASIR M tu)...

incik neng berkata...

rilekla kalah je pon tak rosak pon kehidupan harian manusia.dah memang chelsea men macam swansea city nak wat camana.kalah je la layaknye.
menyalak? biasaa~

@julu - aku syak kau true,pasal kau penah masuk final futsal kebangsaan ik3

Tools of the Trade berkata...

borring game smlm.dak2 setan main mcm main bola petang2.team2 org tua dgn gaya rambut blonde sikat tepi macam baru lepas bukak pose.bg la skit saingan.drogba je power.yg lain masing2 dh plan nk buat onar on weekend.baik bg liverpul main smlm.eh silap.hikhikhikhik

ggmu

-yzd- berkata...

Hahaha mangifera. Memanglah glory hunter. Umur aku time tu baru 7 tahun. Budak kecik.Menunjukkan aku true fan is, sampai sekarang aku tak pernah tukar team. Kau maybe suka liverpool sebab time tu ada owen time muda kot. Kau gay ke suka mat mat jambu ni? ahahahhaha joking joking.

Hambali ® berkata...

1314
RM 5. 4d dgn daamacai.
Puh kanan puh kiri.

sayahebat berkata...

mana entri liga malaysia?

3rdfrom9 berkata...

kenapa badge UCL Manure ngan Chelski tak sama badge UCL AC ngan Real ader sesapa bleh tolong bagitau kat aku tak .....YNWA

Remy Maximus berkata...

mangifera:lu ingt gua sampah ke bab2 sejarah2 ni.lu ingt lu jela expert pasal bola.lu ingt org lain xtau ke pasal sejarah

SEMBANG NAK KEMASSSS!!!


sejarah:tahukan anda sudah 21 tahun kelab ayam brand tidak memenangi liga sejak 1990

menang dengan MU,chelsea,city tidak bermakna kalau kalah dengan blackpool,WBA,braga.banyak sgt kalah sampai aku pun lupa sejarah kekalahan liverpool.hahaha

KimiCnoL berkata...

dah 100++ komen pon putra x mai lagi..
waiting putra.....
HAHAHAHAHAHA

GGMU berkata...

sebenornya Liverpool dan Chelsea adalah team paling power di atas mukabumi ni. dah dah, fan man utd jgn lawan lagi.

keh keh keh.

GGMU.

Red Doss berkata...

kahkahkahkah..org nak sokong Man United pun ada yg nk marah2,x puas hati..wlupun sekadar glory hunter..ttp jugak peminat bolasepak..dan jgn nk butthurt klu xde org nk jd glory hunter kelab korang...sikit2 sejarah..sikit2 sejarah...xde modal lain ke?

ZombA berkata...

LIGA KITA WAJAH KITA YEOP!!!

MANA CRITER PASAL KEMENANGAN HANTU KAK LIMAH NGAN TEAM ROSALINDA NIE YEOP?...

NIE GARE2 SETAN UDOH BANYOK MASUK KEPALE LE NIE...

USOH TAKSUB BEBENOR NGAN SETAN WEYH...
DUNIAWI2...

UTAMAKAN AKHIRA WEYH... AHAHA....

Jarr berkata...

menda la remy maximus ni..
itu jgn kata kau,anak aku pon tau..
aku pelik dah ni sapa yg butthurt sapa yg membakar?

gua nampak mangifera bakar line...remy maximus yg butthurt..ke terbalik?eh lantak koranglah.

lu takleh pakai nama Maximus tu lah,kurang kental.Nama nak legend tapi hati kiut,mana bleh gitu der..

Remy Ishak boleh la buat perangai gitu...okeh baca footnotes sebelum nak meletup lepas baca komen aku.wheeeeeeeee


soklan aku utk remy,sejak season bila chelsea konsisten top 3?sesuai aku namakan sebagai pasukan baru naik..

soklan kedua,waktu SAF masuk Man U dan sebelum/selepas kenny blah dari liverpool (hillsborough),brape lama baru SAF dpt 1st title dia?

ok lu dibenarkan pakai google.kahkahkah

Pet Shop Boys berkata...

Remy dan fan Liverpool please jangan bergaduh...musuh kita bukanlah Sir Alex Ferguson dan juga bukan awek Man U yang glory hunter poser tu.

Musuh kita adalah Fernando Torres. Sekian :)

Tukang Terjun berkata...

gua tolong jawab soklan no 2 jarr lah.. dia suka sejarah gamaknya. Info baguih untuk semua (yang tak rajin gugel):

1. Pak alex start 6 November 1986.
2. 86-87, Man yoo no 11 liga.
3. 1st league pak alex menang 92-93.
4. Lebih kurang 7 tahun lebih baru pak alex menang 1st league.

Tentang king kenny, kasik fan livepool lah bagi history. kang gua bagi tersilap, ada yang marah pulak kang....

wan_jb84 berkata...

@Jarr
aku nk tanya pasal sejarah ni..thn bila mu mng 4-1 kat anfield?ha..jawab2..

Pet Shop Boys berkata...

tak perlulah fan Man U dan Liverpool berpoyo cari alasan team mana yang lebih hebat.

hakikatnya Liverpool beat Man U 3-1 tanpa jaringan penalti.

Dan juga hakikatnya Man U satu-satunya team english ke semi final Champs League kali ini. Dan menurut pakar ayam, Man U akan dengan mudah beat team german itu dan jumpa Barcelona sekali lagi di final.

Kita tak perlu deny kehebatan Man U dibawah Sir Alex.rekodnya memang miracle.

so sape lagi hebat antara Liverpool dan Man U? sudah tentu Arsenal paling hebat.

dewajiwa berkata...

heheh. kali ini aku dapat baca komen dari "full squad" of MU fans. seronok sebenarnya bila status quo masih dipegang kem MU.

pihak Sokernet patut post 1 entri sehari la at least. jadi sesi menganjing dapat refresh. kalau takde entri baru, memang jadi medan ungkit sejarah dan ungkit sapa lebih true, sapa lebih genuine, sapa lebih awal. please la jangan buatkan diri nampak macam budak baru nak up. encik google kan ada kalau nak tau sejarah, tak yah la bangga sangat citer kat sini. tak dibaca pun.

kareem berkata...

Gua boleh nampak wan_jb84 ni budak baru nak up sokong MenYu...kahkahkah

wan_jb84 berkata...

gua sokong fulham la dol..mcm obe..LOLOLOL...kn liverpool suke sejarah..gua tanya la pasal sejarah..xnk jawab xpe..gua xkisah..

PakCu berkata...

jgn gado-gado..
bola utk kesihatan.
Sokong Team pujaan utk gembira-gembira..bukan utk makan dalam :)
jika menang kita hepy. Jika kalah kita cool. Terima dgn sabar :)

Team mana yg hebat itu no.2..masing2 hebat. Pasal sejarah nak compare sampai panas dlm otak, xde makna. Tiap team ada masa di atas ada masa di bawah. Mcm roller coster..Man.U memang sengal pun 20thn dulu..Livpul team yg gempak. Hebat. disukai ramai. Majoriti yg pangkat ayah-ayah kita sokong Livpul.

Apa-apa pun
Pakcu support Man.U..Pakcu OK. Always OK :)

hellghast berkata...

Nasir M oooohhh Nasir M meh la sini tarbiyah bebudak ni hahaha!!!

wan_jb84 berkata...

abam nasir xde ke..xpela..gua tolong PASTE..

"Dan sesungguhnya kehidupan dunia ini hanyalah permainan yang sia-sia dan hiburan (senda gurau) yang melalaikan: Dan demi sesungguhnya akhirat itu adalah lebih baik bagi orang-orang yang bertaqwa. Oleh itu, tidakkah kamu mahu memikirkannya?"
(Al-An'aam 6:32)

Jarr berkata...

kencing buih lagi...ubun ubun lembut.takpe kareem,biarkan mereka.

kalau kau google sekalipun dia akan kuar "makan apa budak jimbit ni"...

wan jgn bermain ngan wiki sgt...nak berpinau mata.

nak jugak jwpn ke?nanti aku email..

Streetwizer berkata...

masuk komen gua dah 122...tp lantaknet ngan putra haram tak melawat lg...

i77uddin berkata...

sandarkan pada kenangan

talkIZcheap! berkata...

kena buat jejak kasih ni cari mana lantaknet dengan putra...

ke Obe dah block diorang pasal menghina MenYU? Ye lah, Obe kan "di bibir Fulham, di hati MenYU..."

:p

SyDen berkata...

Glory Hunter.

So agak2 kalau ada fan Liverpool yang start sapot time era2 Paisley, Shankly, Fagan, Dalglish, etc etc tu kira glory hunter la ye?

shahirahkhairudin berkata...

sandarkan pada kenangan.. you'll never walk alone.. ramai lagi yang menemani..

oh biar lah menyu jadi juara musim ini.. GGMU !

SuperKid Store berkata...

Untuk daddy daddy semua
Manchester United romper - Me and daddy support Manchester United
murah ajer, visit us at http://superkidstore.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...