ANDA SEDANG MEMBACA

47

Never Say Never

Lucius Maximus Khamis, April 14, 2011 , ,




See I never thought that I could walk through fire.
I never thought that I could take the burn.
I never had the strength to take it higher,
Until I reached the point of no return.

And there's just no turning back,
When your hearts under attack,
Gonna give everything I have,
It's my destiny.

I will never say never! (I will fight)
I will fight till forever! (make it right)
Whenever you knock me down,
I will not stay on the ground.
Pick it up,
Pick it up,
Pick it up,
Pick it up up up,
And never say never.




I never thought I could feel this power.
I never thought that I could feel this free.
I'm strong enough to climb the highest tower.
And I'm fast enough to run across the sea.

And there's just no turning back,
When your hearts under attack,
Gonna give everything I have,
Cause this is my destiny.

I will never say never! (I will fight)
I will fight till forever! (make it right)
Whenever you knock me down,
I will not stay on the ground.
Pick it up,
Pick it up,
Pick it up,
Pick it up, up, up,
And never say never.


47 Ulasan:

A w a N berkata...

it juz nice lucy.. juz nice.. ohh.. poor torres..

rashideeshukri berkata...

babi, tak dapat fess

rashideeshukri berkata...

apasal lagu Bieber ni? cilake

ihsan berkata...

kesian nando

LS berkata...

torres fail!

dewajiwa berkata...

Torres nie top class player. aku suka mamat nie dan tak pernah berenti berharap dia akan jadi El-nino balik

GGMU berkata...

SEASON BELUM BERAKHIR WAHAI RAKYAT CHELSEA.

KEJUARAAN BELUM MILIK KITA WAHAI RAKYAT MAN UTD.

MUSIM HANYA BERAKHIR UTK RAKYAT RAKYAT THE KOPS SHJ.

Jarr berkata...

Tetiba GGMU menunjukkan kotey beliau...ni cerita chelsea lwn man u..tapi takpelah,pesen budak baru bangun pagi mmg cenggini.ahha

nu_Ox3r berkata...

dlu lucy salu cite psl american footbal,kriket la bila chelsea kalah.so bila lucy nk cover up psl fenomena justin bieber plak.hahha.bila nk wat review psl liga malaysia yob

rashideeshukri berkata...

@GGMU: amboi, jahatnya.

kejuaraan akan menjadi milik MU kalau Liverpool kalahkan Arsenal tau. haa, time-time camni la yang korang kena bergantung harap dekat Liverpool. tu pun harap-harap diorang tak jual game ni la kat Arsenal.

Remy Maximus berkata...

hahahahahhaahahahhaahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

macam sialll lawak!!

never say never

In berkata...

Hahaha... Siyal... Wa cuma mampu ketawa sambil menaip... Hahaha

Jarr berkata...

Rasyidee jgn buat statement bunuh diri gitu.Mancs ada mcm mcm fakta utk menidakkan anda.Buat sujud sejadah ke tidak pagi tadi?

drizzt berkata...

Gerrard injured .. kalau tidak boleh dia pass bola cantik pada Van Persie tahun ni ..

ala macam dia pass cun² dekat Drogba last year ..

offtopik maut ni haha

rashideeshukri berkata...

@jarr: lupa la, adesss.

Tukang Terjun berkata...

torress perlukan partner yang jambu baru boleh score agaknya. Macam Kuyt kat liverpool dulu, dan Fabregas kat Spain.

rashideeshukri berkata...

@tukang terjun: dekat Spain pun score suam-suam kuku gamaknya. Villa lebih menyerlah dan hebat.

GGMU berkata...

Rashidee: dalam EPL nnt gerenti Arsenal menang dgn Liverpool. no doubt about that.

Jarr: U ni sensitif la. tgh period ker?

Jarr berkata...

Makan apa GGMU ni kabo aku sensitip...haiss.

ijan berkata...

ye dok c gerrad nk pas,kabo nye tgh cedera...
suarez xtau sgt sejarah backpass ni..tkut die terskor mase lawan arsenal nnt..

top_ace7 berkata...

Jangan gaduh-gaduh. Nak gaduh pergi Beautifulnara.com. Kah kah kah.

wanbu berkata...

torres perlukan abam ayoun sbg partner match baru leh skor agaknya haha... :P

Pet Shop Boys berkata...

Torres banyak sangat main rambut kat tengah padang. Ancelloti patut gunting rambut Torres ni, kasi botak.

Manja sangat dekat Torres ni watpe?

top_ace7 berkata...

Semalam di ESPN Sportcenter Shebby Singh berkata: "After the pre-season next season, we'll see a different Torres". We'll see. Hahaha.

GGMU berkata...

den sentuh skit je psl liverpool, adik Jarr dh melatah. alahai...jgn ler gitu.

GGMU berkata...

top_ace7: ada betulnya kata shebby tu. don't underestimate him. batov pun flop jugak masa 1st season di MU. Nani last season pun flop jugak. Ryan Giggs jugak yg maintain je memanjang.

Hazard Ali berkata...

GGMU : Sokong!

Cuba imbas kembali Torres seblum datang England, hebat gile kot. Kalau tak, takkan orang panggil dia EL NINO tanpa sebab. Durhhh.. cuma.. err.. next season tatau le plak. Berba pun amek masa 2 tahun. Huhuuu...

Tapi Brader Jarr memang lain macam la 2-3 menjak ni.. garang siot.. akut.. akut akut...

Shankly berkata...

seriyes bai .. bunyik tak sedap ..racism ..tpi mmg perlu direnung renungkan ..

Chelsack nie need black people jd strike .. mcm Hasselbank ngan drogba.

klu white people jd strike .. harap nama jer nggan reputasi yg lepas..
sutton , Kezman , Muthu , crespo , shevko and torres .. all the same story mory ..

Jarr berkata...

awwwwwwwww...GGMU,u made my day.Panggil aku adik..yeay muda balik.

hazard jgn nak macam macam..dah zohor belum ni?Jgn lupa amalkan Al-Mathurat tu sekali..

Sylarius berkata...

Abang Lucy, naper dah lama tak buat ulasan perlawanan Liga Super macam sebelum ni?

jerong berkata...

ex-player mane tah mamat jambu ni...haddoi...beli mahal2 dok berlenggang je..lupe dah kot cara nak score gol..pity2...

Hazard Ali berkata...

Baek bang.. sudah bang.. huhuu...

Tapi gua dalam dilema nih.. nak kena jumpa idola gua masa Semi.. Raul.. Raul.. apsal laa lu pegi Jerman.. haih...

mangifera berkata...

torres kena tukar fesyen rambut jadi cam bieber, baru laku. at least jersey la laku. :)

saphire berkata...

tores perlukn ms utk sesuaikan ngan corak chelsea.mgkn next season xpn next 3 season.hehe

Streetwizer berkata...

miguel torres lagi mulia dari nando torres...

nu_Ox3r berkata...

Hazard Ali: El NiƱo (The Kid in Spanish

Hazard Ali berkata...

Thanx NUOX. ;P

http://www.fi.edu/weather/nino/nino.html

adinda anna liyana berkata...

alamak...mula2 tgk entri ni dah ternampak sesuatu yg seksi kt torres..kat tmpt yg tak sepatutnya plak tu..

luci, lenkali cari gmbr sopan sket..

adijaya berkata...

update ISL (baca: indonesia super league)

persela lamongan 1 - 1 pelita jaya karawang

safee sali score sebijik.

game kick-off 3.00 petang semalam, ada live kat antv. tapi gua baru sempat update petang ni. plan nya nak update malam tadi, tapi gi white hart lane tgk real madrid.

majulah bola sepak malaysia di persada nusantara.

sekian dari saya, kita jumpa dalam update ISL yg berikutnya.

Hazard Ali berkata...

ADIJAYA : Salute!~

YANA : Luci belanja u kot.. hauhuahua~

ENCIK TIKUS berkata...

kah kah macam babi !

keli berkata...

Nape kat tengah padang gak kotey torres tu nak terpacak....Yana plak nampak je benda2 tak sopan...kakakakaa...Beselah org pompuan....kikiki:D:D:D

julu berkata...

adijaya..
ko duk mana?

kareem berkata...

gua syak mesti luci dah tgk filem never say never ni sambil pkai spek 3d...kahkahkah




Pengesahan perkataan:steiver (bieber??)

Hazard Ali berkata...

KAREEM : 'Steven' Bieber kot.. Gerrared tetiba nak ngaku adek.. hahaha~

ymn berkata...

There was something in the air that night
The stars were bright, fernando
They were shining there for you and me
For liberty, fernando
Though I never thought that we could lose
There’s no regret
If I had to do the same again
I would, my friend, fernando

zuhairul haswazie berkata...

aku rasa si torres ni banyak dah kena sumpah dengan fans lfc tu. tu yang jiwa tak tenang dalam padang, langsung mengakibatkan kecelaruan fokus.
tu la, aniaya orang lagi. kan dah kena sumpah.
dia nak menang piala instead of tolong dapatkan piala.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...