ANDA SEDANG MEMBACA

23

Ko Tunggu, Ko Tunggu...

Pipiyapong Abdillah Hamzah Selasa, April 05, 2011 ,


Apabila budak budak yang kena ayam tu mengenal erti kejahatan, tau la budak yang handal sangat tu. Ko tunggu, ko tunggu...

23 Ulasan:

eszol raar berkata...

kaki ayam pasti mati

Skype Crew berkata...

kesian teamates dia yg len..bek dia men sorang lwn 100 org..hahaha..

mmg superb r bdk nie..

Awang Joe berkata...

naik darjah4 dan kenal rokok...tak kemana laa budok tue...skill campak ke laut jer nnt...hehe...

Muhammad Syahzannizam berkata...

team ade sepuluh main sorg2.. time budak2 ni senang laa menganjing dah besar nanti knpm tak lepas punye arr..

uncle fly berkata...

mujur dalam team lawan tu takde yang cam perangai nigel de jong

rashideeshukri berkata...

dah takleh nak tunggu dah derr, kat home pun boleh seri ni apa citer.

hellghast berkata...

benci aku kalau main dengan budak yang main kuat gentel,nak main bola sorang2 pegi main kat rumahlah...

skill memang hebat,tapi lepas ni suruh dia main sorang2 lawan 11 orang....camne tu?hahaha!!!

alien berkata...

elok pukul je budak tu
bolasepak kan permainan berpasukan
nak main sorang2 main boling lah

Hazard Ali berkata...

dia takkan sempat naik skolah menengah pun kot. kaki dia akan kena pijak ngan wilcha. Hahahaha~

JAJANdanNGETEH berkata...

POWER betoi!

SFB berkata...

haha kalau la budak2 tu jahat... mmg patah tiga la kaki budak tu....

Muhammad Fadhli berkata...

konpem masuk tadika arsenal

.Gory. berkata...

Macam messi mase kecik. Cuba letak dia dalam akademi FAM dekat gambang. Mesti jadi mat rempit lepas ni

kareem berkata...

kalau gua jadi teammate die, gua takik je kaki die..takyah tunggu team lawan yang takik

Super AL berkata...

aku taleh bg konsentrasi kt video. dgr2 je music tu, terus aku on pes, smbg main ML. ML ni bukan ML yg lucah tu.

Streetwizer berkata...

mau kena tndang ajer budak ni.....pueh ati aku...

Ajeossi berkata...

passing la woi!!

Muz@mmil berkata...

tunggu la besar sket,mcm cristiano ronaldo tu,dok menari joget dpn defender,mampus kena cantas...huhuhuhu

pemboncengsetia berkata...

"adik,pasni masuk taski pak cik yer.." kate wenger..

lantaknet berkata...

budak ni elok benar masuk kelab sengal...arsenal suke bebudak main seko

Budak Nakal berkata...

Team budak ni x dipupuk semangat 1Malaysia.

Harap Najib blh luangkan masa lakukan kerjasama dua hala dgn negara ni.

Imran Zainal berkata...

main sorang2..bolot..:P

shahirahkhairudin berkata...

dah besar, kawen artis.. ke laut !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...