ANDA SEDANG MEMBACA

36

3 Tumbukan Padu Ke Udara - Lambat Klimaks!

Jorji Isnin, April 04, 2011 , ,
Euww!!

Aku keliru.

Dimana harus aku bermula?

Mahu bercerita tentang kebebalan Arsenal yang tidak tahu menjaringkan gol selama 90 minit masa permainankah? Sudahlah tak mendengar, bebal pula! Tak guna juga bercerita tentang pasukan yang tak mahu menang piala. Membazir! Apa makan pemain Arsenal ni?

Adakah aku mahu bercakap tentang hal kononnya ada pemain baru yang hebat dan menonjol di Chelsea? Berambut gondrong tapi hanya mampu seri 1-1. Tak berbaloi... Ancelloti dah lempar kain putih mengalah apa guna lagi kita membuang masa bercerita hal Chelsea. Mereka jelas tiada semangat juang tinggi. Tapi sekurang-kurangnya mereka tahu mengukur baju dibadan sendiri dan sudah berusaha sebaik mungkin. Ingat! matahari akan bersinar semula selepas hujan dipagi hari. Kui3.

Atau haruskah aku terus menghina pasukan Liverpool? Tidak wajar! Umpama masuk ladang durian bawak durian atau pergi sempadan Siam bawak gepren.. memang tak berbaloi! Apa guna menghina pasukan yang dah memang hina? Gigi Arnab la.. Roy Carroll la..King Kenny penyelamat laa. Roy Hodsgon malas nak cakap aje..kalau dia busuk hati (macam aku) dah tentu dia tapau Liverpool 4 gol!

Dia malas aje. Tu pun aku tengok dia separuh hati je duduk tepi padang tu. Yelah..dah biasa buat Liverpool kalah, takkan dia tak tahu camna nak kalahkan pulak! Ye dok? kakakakak..

Baik kita bercerita tentang..bukanlah greatest comeback sangat pun sebab selalu buat! tapi itulah BOLASEPAK SEBENAR. Walau dihalau Pak Alex dari stadium itu pun, semangat juang anak buah tidak pernah mengecewakan. Walau ketinggalan 2 gol hasil konspirasi tertinggi FA Inggeris dan pengadil namun mereka tetap percaya bola itu bulat dan Wayne Rooney itu Rudeboy sebenar! Nampak?

Nak tahu apa Wayne Rooney kata pada kameraman? Tak sampai hati aku nak tulis. Terlalu keji. nanti apa kata kanak-kanak atau ibubapa yang membaca disini.... hmmm...

oklah! aku bagitau apa Rooney cakap kat satu dunia;

"Fuck off! Berambus kau dari sini! kau ingat aku Gerrard? dah score gol nak cium kamera?? Fuck off! blah! aku ada banyak piala nak cium lepas ni!!"

Aku dah kata,aku tak sampai hati nak tulis.

Bukan salah Rudeboy. Dia memang dah rude. Salah kameraman tu la yang cuba 'menggoda' Rooney. Bukan semua orang stim kamera ok! Hanya 'segelintir' sahaja. KAHKAHAKAH!

Rudeboy! 100 gol dengan hatrik.

Aku syok sial! Bukan syok sendiri..syok bersama setan merah lain. Pak Alex tenang membuat perkiraan taktikal dari tempat duduk penonton. Apa ada hal! Dah 20 tahun dia buat percaturan.

Siapa yang mempertikaikan teori momentum selepas rehat international game aku pada entry lepas?

Nampak?

Glory Glory Rudeboy Rooney!

36 Ulasan:

aju ramsey berkata...

celaka !!!

amexhazwan berkata...

GGMU!!!!!!!

dewajiwa berkata...

hehe

dewajiwa berkata...

producer cepat2 cantas dan tukar ka kamera lain. baru je nak buat The Best Quote dari Rooney. padan muka cameraman tu

wan noor adila berkata...

hahahahah...

jom kita roo utk 3 bijik gol oleh rudeboy... rooooooooooooooooney... kita roo skali lagik... rooooooooooooooooney... skalik lagi... rooooooooooooooooney...

GGMU...

Askar MUFC berkata...

Arsene: kami akan mengekalkan rekod tanpa piala kami musim ini.

Carlo: kami beli striker utk jual lebih jersi musim ini.

Kenny: musim depan musim kami, gampang.

Alex: kami main macam biasa, macam juara.

Pet Shop Boys berkata...

Apa entah nak jadi Arsenal ni (sambil geleng kepala)

LS berkata...

macam celaka. tapi terbaik!

tak la greatest comeback sebab dah selalu buat. haha!

i'msosupernotcool berkata...

faking.
ini memang klasemen punye post.

tapi saya gunners dan saya ok.

top_ace7 berkata...

Baik kita bercerita tentang..bukanlah greatest comeback sangat pun sebab selalu buat! tapi itulah BOLASEPAK SEBENAR.

EPIC. Dah bosan sangat buat comeback sampai orang tak nampak. Kah kah kah.

xirsme berkata...

terbaik!

zhrf. berkata...

style joji!

Hazard Ali berkata...

Aku jua sepertimu, Jorji. Keliru yang tak sudah.

Hahaha...

i77uddin berkata...

terima kasih MU krn sudi memberi sedikit kegembiraan kpd pasukan loserpool itu hr...apa la sangat kan...hahaha

Streetwizer berkata...

ini tersangat klasemen....

Hizwan Nizam berkata...

bulu roma aku meremang seperti berada di old trafford, tak termasuk bulu ketiak lagi. ohh ~

ggmu !

-KingSyahmi- berkata...

orang stim kamera = cameraphile?

talkIZcheap! berkata...

sorry to say, but PSB's comment adalah yang terbaik... LoLZZ!

biasa je artikel ni, klasemen macam biasa...

Macam MenYu jugak.

adijaya berkata...

tunggu jumpa arsenal di emirates wahai rudeboy, tgk boleh hattrick ke tidak.

arsenal still on the right track. just slipped a little bit this week.

daem- berkata...

terbaik jorji! hahaha

keli berkata...

Cerita Rooney pye hatrik nmpk bese2 je kalo nak dibandingkan dgn patung Michael Jackson kat Craven Cottage...hoooo..cayalah Fulham.

adinda anna liyana berkata...

agak ketinggalan mengenai bola lately ni...

syg tak dpt turut bergembira gn fan MU yg lain..tp da tau mst mng punya.
sebok gn keje kat genting...syokk wooo..

kalau usop wilcha mng lagi syok...

Imran Zainal berkata...

arsenal memang mangkuk tul..bikin gua sakit ati..:(

blitz berkata...

"tunggu jumpa arsenal di emirates wahai rudeboy, tgk boleh hattrick ke tidak."

adijaya: masa tu man utd dah menang liga dah, SAF kasi Bebe je jadi striker..

Alke berkata...

Jorji : entri lu memang cilakak klasemen....HHMU!!!

adijaya : lu baca balik catatan blitz. itupun kira Pak Alex respect lagi tu, buatnya time tu dia taruk Kuzcak jadi striker, tak ker haru? kekekekeke

kaka1407 berkata...

perghhh...sbb ak fan MU so aku tibe2 terasa syok baca entry ko ni bro...mantop2...haha...

Tools of the Trade berkata...

at least arsenal n chelsea betul2 bg fight back.ini lom ape2 dh pk slot europa league.eeee....sadis..you walk alone as a loser!

ggmu

Persatuan Ragbi Pulau Pinang (PRPP) berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Manure11 berkata...

"COME BACK when you've won 18" ..... ini baru greatest come back. no?

Awang Joe berkata...

memang keji...YNWA.

moze berkata...

Terbaiklah J!

Commentator pon mase halftime pon ble ckp "never write off United even they 3 goal down", inikan kita penyokong United yg dah mmg dah tau apa MU mmpu buat.

Aku rasa bile Rooney score free kick ala beckham tu, West Ham mcm dah pasrah yg diorg akan kalah. Lol...

Bile MU menang and other team yg dok ngekor tu drop point.... Mmg aman tepon aku...wakaka..

GGMU

hijaz.mohd berkata...

penulis pun mmg setan sbnr...tau kutuk team lain je...bongok...

nyzm berkata...

asal tak bako je camera tu kahkahkah

mangifera berkata...

rooney nak kena gantung 2 matches dgn English FA, camno? tu la...rude lagi. elok2 takde masalah, carik masalah.

let see if he get away with it this time. :)

Budak Nakal berkata...

He shouldn't have fucking sworn.

I think fucking swearing is disgusting.. especially on fucking TV with all those fucking kids fucking watching.

Fcking hell.. whats this fucking world coming to. He should get a fucking ban!

-the fucking bastard.-

nasz playersz berkata...

^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...