ANDA SEDANG MEMBACA

10

Tiada Kasta Dalam Bolasepak - OKUpun Boleh Pitch Invasion

Obefiend Weiland Isnin, April 25, 2011 ,
Joseph Wheelchair?

Di UK ada ruangan khas disetiap stadium untuk warga OKU menonton bola. Kerap kali juga aku nampak orang lumpuh dan adik-adik down syndrome layan bola dari sideline. Sungguhpun dari golongan OKU diorang support team kegemaran dengan passion yang sama seperti orang cukup sifat. Dibawah ialah video seorang OKU melakukan pitch invasion bila pasukan beliau menyekor pada saat gama nak habis. Fucking legend!



10 Ulasan:

lara_nur berkata...

suka2 hati dia je. tapi nak marah balik pun tak sampai hati.

lara_nur berkata...

eh first?

lara_nur berkata...

*bunyi cengkerik*

hantuLongkang berkata...

ahh...jenis nak kena terajang je ni...
*bunyi kena terajang*

Abdullah berkata...

Joseph Wheelchair..lol..

creater berkata...

Nasib baik dia tak bangun ala-ala usop wilcha neh....

Budak Nakal berkata...

'Saat gama nak habis' bermaksud saat senggama dah nak inzal.

Sekian.

Solahuddeen berkata...

terai la wat kat setadium kat mesia. semestinye abang2 FRU sudah bersedia dengan cota masing2. u masuk u ngapp~ hahaha

r.k berkata...

buat dekat malaysia ? dengan pagar setinggi gunung ? keh keh keh .

Streetwizer berkata...

usop wilcha boleh ajer masuk kalu ader game Perak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...