ANDA SEDANG MEMBACA

59

Mascherano - Once a Red ALWAYS a Red?

Obefiend Weiland Isnin, Mei 30, 2011 , , ,


Interview selepas wisel penamat

So fans Liverpool. Adakah anda masih marah dengan Monster Masch selepas menonton video dibawah? Javier mendedikasikan kemenangan beliau kepada fans Liverpool seluruh dunia. YNWA



59 Ulasan:

Jarr berkata...

1st!
FAkking!
Monster Masch!

awall udinn'ALFIE'starr berkata...

So by dedicating it to the Anfield faithful does it made #ynwa won their sixth european title. Thee hee hee

Abdullah berkata...

Itu menganjeng namenye..monster dgn troll kn adek beradek

ibnu sina inamza berkata...

salute!LOL

iR berkata...

5th. xtaw malu

hellghast berkata...

ini namanya keji dalam puji! hahaha!!!

rashideeshukri berkata...

nak ambik hati la tu. biasa la, Torres kena label Judas, takkan la dia nak kena label jugak. hahaha.

entri menganjing MU takde ke?

nu_Ox3r berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
nu_Ox3r berkata...

yg penting fan man u boleh tulis BELIEVE style terbaru B3L13V3. (kalah 3-1)

Hannibal King berkata...

nampak sgt mascherano menganjing.

ijan berkata...

monster ni ikhlas nk tujukan pade fan liv sedunia...salute!!!

@nu_Ox3r
memang LOL kahkahkah!!!

pakkordi berkata...

Marah betol adik Abdul Sokernet.

Rilek lah adik. Ok?

Musim depan ada lagi. Musim depannya, depannya, depannya .....

Tengku Sidek berkata...

kesian fan MU..dari semalam kat Facebook, twitter senyap membisu terus..exited sgt sebab ingat menang dan leh nganjing pastu kene nganjing..mau tak senyap..hahah.3 MUDAH, 4 agak sukar, 5 hampir mustahil..hahahaha

Munky itu Hanjeng berkata...

dun wori...still got long way to go..we just wait and see...sit back and enjoi the show....just keep on challenging them for achieving the impossible...someday,you will have your day...

talkIZcheap! berkata...

bit-part player pun boleh menang UCL kalo main kat Barca.... sempat lagi kasik tribute untuk bit-part club lama dia...

ok lah tu...

nu_Ox3r berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
keli berkata...

Final yang mengecewakan. Barcelona membangang-ayamkan MU...langsung tak melawan. Nasib baik 3 bijik je.

Cilako Mascherano...kakakaka..gua ingat dah habis die cakap time last tu..rupenye sempat lagi tu mengeji..babisss.hahaha...ingat jugak die kat liverpool lagi.

Abi-iRFAN berkata...

Kakaka
gila ah fan liverfool.
kena nganjing macam ni pun boleh tak perasan lagi. inilah yang orang kata 'alah bisa tegal biasa' ye dak?

RABUN berkata...

ceritalah pasal MU,dah tak der modal ker? Siannnn.......

yazid berkata...

Hahah ni perli mendalam ni. Macam nak cakap kalau dia stay kat Liverpool sampai sekarang pun dia tak dpt rasa pegang champions league. You can't win with them, join others. Macam Owen ye tak? :D

Mamak Kutty berkata...

haha.. sian aku nengok fans monkey-ass united nih.

they try to deny that they felt very let down with their team's performance in the CL final so they hide it by bashing an already broken team. how sad.. ish ish ish kesian..

Nik Saiful Anuar berkata...

well played Barca

GGBarca
Not Better, just arrogant

talkIZcheap! berkata...

Selepas satu season dikutuk dan dihina (keh keh keh) akhirnya fan Liverpool ada modal nak nganjing MenYU yang kalah dengan Braga...

eh, Barcelona, maafkan saya, Barcelona sebenarnya...

Tahniah Liverpool... kami seperti biasa akan diam sahaja menerima anjingan ini kerana kami memang tiada telur untuk membalasnya...

Mukmin Selamat berkata...

nice la last post pergi tutup komen.
sejak bile sokernet takde balls?

dah kalah - dengan hina - , pergi tarik tim Liverpool tutup malu.

tektik lame.

ps: Valencia game ni nampak usaha dia, langgar messi 24jam. test bahu bidang.

keli berkata...

Yeaahhh...Mamak Kutty. Go for it.

Shots on goal
BAR - 22
MU - 4 (kah kah kah)

Corner Kicks
BAR - 6
MU - 0 (:D:D What the hell!!!)

Possession
BAR - 68%
MU - 32% (kah kah kah)

Offsides
BAR - 1
MU - 5 (Chicarito kah kah kah)

Ini betol ke final..keh keh keh
Ok sekarang teroskan ungkit kisah2 liverpool yang tak main UCL...

rashideeshukri berkata...

keli, gua tabik hormat sama lu.

kalau diorang menyalak lagi lepas statistik ni keluar, gua tak tau lagi apa nak kata. kah kah kah.

"Barcelona sebenarnya bermain dengan penuh berkualiti, manakala MU lebih disukai kerana publisiti." - Abang Subkhiddin.

adibeshak berkata...

officially sokernet takde telur sebab Abdul Sokernet si proxy tak keluarkan komen.so keji..

PELAUNG PULAU berkata...

aku kagum dia bleh main centre back..hahaha

Alif Ozsmarani berkata...

We are machistergk Utd!
We do what we want!.

KAH !KAH!KAH!


U can keep ur 19'english' title.
Do Come back when you win 5.

But for now,we still faking you on the European perch.


YNWA.

shinpad berkata...

laporan harian Metr*
"Masherano bersyukur berpindah sebab main Liverpool tak dapat piala"

GGMU

nyzm berkata...

at least man utd mengaku kalah.. daripada team tuuu membebel kalah... kahkahkah!

muhamad imran berkata...

hello mamak

Raiden berkata...

Monster Masch menganjing dalam senyap, macam la korang tak paham.
Dapat la jugak masuk final dan menang CL, walaupun sentuh bola sekali dua je. Liverpool?? cium kamer aje la. YAWN.

matbong berkata...

Bak kata pepatah, "Jangan biarkan pisang berbuah dua kali"

Bodoh sungguh Pak Alex tua nak mampus..dah tahu dgn Barca xleh main attacking nak attack gak..

So, memang jelas di sini Pak Alex si tua mmg BODOH!!

α.φ.a.k. berkata...

in a small island 19 is better than 18, but in a big continent 5 is way lot better than just itsy bitsy fucking 3. do the stat and learn english faggots. especially those casualties from wembley. eat this.

α.φ.a.k. berkata...

btw, ini mmg cilake punye sarkastik. ini motivasi utk menang kali ke-6 dan suruh gerrard pulak kata macam ni "ini utk siapa yg keluar dan kempunan piala ke-6 kami. kemenangan ini utk anda"

Cicadasx berkata...

Hopefully in a year, or 2 Liverpool will be back on the European stage where they belong.

Form is temporary, class is permanent.

talkIZcheap! berkata...

sedangkan 18 dapat dikejar dari 7, inikan pulak 5 nak dikejar dari 3... tunggu masa je tu, kui3 :p

btw, dalam UCL new format, MenYU 2-1 Liverpool... (keyword:current forms :p)

hantuLongkang berkata...

UCL new format my ass!!..kehkeh

format lama ke baru ke, yang berlawan tetap dari pasukan atas liga2 di eropah..
ini kes sama macam budak2 sibuk bising pasal liverpool tak pernah menang EPL...EPL lagi la, cuma rebranding...lagi sekali, my esss haha..

kalau 18 MU 'dapat' kejar, takkan 5 pun makan tahun2?...ingat piala dunia ke lawan 4 tahun sekali...lagi sekali, what took you guys so long?...hahah

//orite chiaow..tengok nickname abdul sokernet banyak2 pos sini pon aku dah rasa nak campak keyboad kat dindidng...kehkeh

Abi-iRFAN berkata...

Yang 'tak lepas' nak main kat final UCL kutuk team yang kalah main kat FINAL UCL.

Lagi teruk punya hal,

Team yang TAK LAYAK jejak kaki kat UCL pun tumpang mengata jugak.

Nampak?

kakaka
kakakakaka...

Apa pun tak boleh.

nu_Ox3r berkata...

erm dia men format baru plak.jns geng sultan bola gak talkIZcheap! ni.asal kalah tukar format.haha.format baru ke x,klu ko dpt spm 10A tetap kira 10A xkesah la sistem terbuka ke sistem pangkat.hahhaha.nah skrg fan manu main format2 plak.kata lg org history channel.kah3

Jarr berkata...

Udah udahla tu..alasan makin lama makin sampah aku tgk bebudak ni counter.MAsch kabo gitu kau kabo dia nganjing dlm diam..Villa tribute winning to Reina kome kabo dia nganjing juge.

abih nak suruh kabo mcm mana lagi ni?Nak cerita new format CL plak?EPL?Road to Wembley?Championship?1st division?

Penah tgk highlight Serie A kat tv2 90an dulu?Tak?Road to Wembley?Tak?
Penah tgk gol Le Tissier sampai Peter Schmeichel nganga?

abis korang nak citer apa skang ni?dgn perangai takde telor abdul sokernet up gambor Liverpool champion 2005?faggots.

atau korang sebenarnya kagum teramat ngan istanbul 2005?Kadang2 ada bodoh tak boleh diajar langsung.Dan ada bodoh yg konpem mmg takleh ajar jugal..mcm mana kau try pon,bwk berobat ngan Harun Din sekali pun,bangang dia ttp sama.

zu berkata...

udah udah la tu jugak jarr..
jangan dilayankan sangat benda-benda ni. sebagai orang lama, kita semua dah sedia maklum dah akan perihal perangai kutu-kutu manures ni.
kalau lfc claim liga, dorang akan claim EPL.
kalau lfc claim eropah, dorang claim pulak UCL.
memang best la dorang ni.

ijan berkata...

duduk diam2 sambil makan popcorn :)

cantona79 berkata...

mascherano - ke barca menang CL
Owen - ke MU menang EPL
Giggs 12 Gerrard 0

Tipu Tapi Benar (TTB) berkata...

Maka terbuktilah bahawa zina Pakcik Giggs dan Shrek Rooney akhirnya menjadi penyebab kepada kekalahan di pentas terhebat kelab bolasepak dunia.

Zina tidak akan menjamin Kejuaraan Eropah!

HA HA HA HA HA!

Tengku Sidek berkata...

cantik kan gambar Liverpool masa 2005 kat istanbul..the best final ever!.MU? the boring final..hahahaha

orang_es berkata...

maksud mascherano tu, udah2 la sokong liverpool, tgk aku keluar liverpool br merasa menang cup. You'll Never Win Anything. kesiannn... yenuwa sekalian igtkan mascherano tribute kt diorang. dh lupa ke mascherano yg beria nk kelua dulu.

talkIZcheap! berkata...

alasan? aku bagi alasan ke?? aku bagi perspektif je, heh heh... jangan lar sentap sangat, ha-HA! ada ke aku menidakkan pencapaian Liverpool??

Ok la, ok la, kita tutup cerita lama, MenYU ambik 20 tahun untuk potong rekod Liberpul kat liga, dari 7 kejuaraan dengan liberpul leading 18 kejuaraan, itu ada la beza 11 kejuaraan kalo ikut ilmu math aku yang cetek ni...

so, agak-agak la, berapa tahun liberpul boleh potong rekod menYU, 19 kejuaraan, dengan bermula dari 18 kejuaraan Liberpul (aku tulis 18 kejuaraan, so takde masalah format kat situ ye, abang-abang sekalian :p)

Ok lah, andaikan MenYu menang beberapa title lagi selepas ini sebelum Liberpul, aku tetap taknak tahu berapa lama Liberpul boleh pecah rekod baru MenYU (jika ada), aku juz nak tahu berapa lama Liberpul akan ambik untuk naikkan bilangan kejuaraan diorang ke-19 kali je...

the clock start on August 2011... :P


btw, memanfangkan UCL bukan werl cup ataupun Euro yang dimainkan beberapa tahun sekali, aku juga nak tanya beza tahun kejuaraan terakhir Liberpul dgn kejuaraan terakhir MenYu (pasal keyword aku tadi ialah current form), serta berapa lama Liberpul akan berada di 'luar' Eropah pada pandangan paling ikhlas seorang peminat Liberpul... :p

talkIZcheap! berkata...

owh, mungkin aku kuran gjelas disitu, beza tahun kejuaraan terakhir dengan season terkini la, bukan beza kejuaraan antara kedua-dua pasukan...

adijaya berkata...

Liverpool fans needn't worry anymore, at least they'll be playing in Europe next year.






Away to Swansea.

se7en berkata...

yer la, MU bangang kalah dgn barca, Pak Alex pun admit takde bagi alasan bodo, The Special one pun akur bila dah kalah 3,4 kali, Barca terlalu bagus... takpe, liverfuckincuntfool pun team bagus, musim depan kasi liverfuckincuntfool jer yg hadapi Barca nie... yaa, punyalah bagus sampai Champions League dan liga Europa pun bukan mainan diorang...

keli berkata...

Barcelona memang kuat dan perkara tu semua orang pon dah tahu yang MU kompem kalah kat final sebelom final tu start pon.
MU main memang agak2 sengal gak ler final tu tapi kat sini yang terlebih pandai ialah fan MU masih sibuk bincang pasal liverpool lagi yang tak main kat UCL pon semata-mata nak menutup kemaluan besar. Patot kene terima dengan kote dan telor yang terbuka....hehe.
Tapi bab komen Mascherano gua tak tau nak kata apa... Gua cume bole cakap cilakeeee...Kakakaka..

nu_Ox3r berkata...

@talkIZcheap!

1-tnggu je next season.kalau xjuga,tnggu je lg next season.haha.ak pn dh busan menanti.

2-manu mng 1st cup 1968 and 2nd 1999 31 years.3rd 40 years slps 1st cup.2008.liv 2005.xde la beza jauh sgt.hope next season leh juara trus.ak xmau dpt no4.nk juara trus.ni target back to europe je.

btw,ko pn skg dh pndai men history2 ni ye.

mankaran berkata...

Manchester BODOH !! dah kalah jadi gila

Muhammad Ichsan berkata...

TalkIZcheap! : mcm burt hurt je ko ni! ulasan2 bangang ko tu buat Mamak Kutty senyum je! hahaha.
amek la berpuluh tahun nk kejar 18 tu. skng nk cte format baru la sume! haha. bru 19 je kot! tak kn x bole kejar. kalo dpt kejar pn xde la smpai berpuluh2 tahun! hahaha..

tgk pic final Liverpool 2005 tu k lame2..
msok final tp kalah! baek klh awl2 je wei! NANI?? CHICHARITO?? tu main kat bola ke buat lawak?? hahaha..


Cantona79 : Giggs 12 Gerrard 0?? pe tu?
Giggs 12 GRO ke?? hahaha.. 3-1 kat Anfield. 3-1 kat Wembley. orait la tu! hahaha

-YNWA

orang_es berkata...

msok final tp kalah! baek klh awl2 je wei! - Muhammad Ichsan


tp yenuwa main ucl pn xleh macamana nk kalah awal2, loser habis....

Streetwizer berkata...

ok double butthurts there...

mohd faizal bin sarif berkata...

walk the talk la brother2 semua.bring the result.play the games n win something.show your consistency..make it happen.pumpampumpam pon tak gune jugak.barca mmg superb itu malam.its time for setan merah rebuild all the engines esp midfielders.

1.same coach for after 10 yrs
2.lost in final CL.
3.lost in final FA.
4.Win EPL for 19.
5.1 new striker XH.

hw abt u?dimana team anda time final CL mlm tuh?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...