ANDA SEDANG MEMBACA

53

We are manchester United and we will win the champions league!






V for Victory

Manchester United bukan harapan palsu umat England. Mereka adalah jaguh Eropah sebenar. Dengan hanya menurunkan sepasukan pemain simpanan, mereka menang 4-1 keatas Schalke 04! Bayangkan kalau kesebelasan utama yang main? Mesti Pep Guardiola yang datang mengintai perlawanan malam tadi tak tenteram jiwa.

Cerita Piala Eropah ini kita tak payah cakap banyak la. Kalau pasukan tak cukup kuat, mana layak main liga hebat macam ni? Kalau main pun setakat mengisi jadual je. Lepas peringkat kumpulan, bungkus! Tapi ada pasukan tu tiap tahun hanya nak pastikan layak untuk bertanding piala europa aje targetnya. Okla tu kot? Setiap pasukan ada standard mereka sendiri. :P

...dan standard Manchester United ialah pentas akhir Piala Eropah!

Sementara itu, di liga kampung England, Manchester United mengalah kepada Arsenal sebab Ref tak nampak Glichy sepak kaki Owen. Apa ada hal? ada hal ke?

Ada!

Semua ini secara tak langsung memberi harapan palsu kepada umat manusia akan datangnya penyelamat dalam bentuk Singa sarkis. Ya! Arsenal menang, Manchester United leading 3 mata, lawan Chelsea ahad ini, Chelsea menang, terus jadi juara.... dan Liverpool senyum tarik nafas lega?

Kita tunggu! Sementara itu...

Singa Aslan bakal dibotakkan?

Howard Webb pengadil Manchester United Vs. Chelsea?

53 Ulasan:

lara_nur berkata...

first?

<----henchik ikang berkata...

mcm gampang gak post yg ne..tp aku suker..aku suker..aku suker..HAHAHA

shahirahkhairudin berkata...

third !
aku tido awal nak tgk match. tapi.. tapi.. tapi.. terbabas tido mati sampai pagi ! hampeh !

talkIZcheap! berkata...

nak tulis jugak: GGMU!!

-KingSyahmi- berkata...

GGMU!

amexhazwan berkata...

hooo yeahhhhhhhhhh!!!!! GGMU!

Hannibal King berkata...

GLORY!!!

iR berkata...

har3...GGMU =.=

.Gory. berkata...

Tapi, chelsea paling hebat. Skor gol tanpa bola lalu line pun. Paling hebat tu!

LS berkata...

boleh menang epl. mesti boleh!

nunu ab halim berkata...

now now Howard Webb, you'll be Manchester' 12th man and Chelsea' scapegoat
*grin*

Mr.Faiz berkata...

Horward Webb pengadil?heh,menang nanti pon org ckp sebab pengadil.typical losers...

Rezal Ishak berkata...

13 - PARK JI SUNG

top_ace7 berkata...

2 tumbukan padu ke udara !

hantuLongkang berkata...

final MU vs Barca...clash of the actors!!...perlawanan pondan2 sejagat!!...mari tengok sapa berlakon paling banyak, menangis paling banyak, guling2 paling banyak, telur paling pink...

elok ajak gay2 yang tengok AF tu tengok match ni sekali..banyak aksi2 syahdu, syahwat akan berlaku...wahaha

you're manchecter united and you're all puff!...haha

Hazard Ali berkata...

GGMU!~

Hazard Ali berkata...

Yes! Aku sengaja komen dua kali berturut supaya dapat TUJUH BELAS!

Macam Luiz Nani!

DUSH! DUSH! DUSH!~

talkIZcheap! berkata...

cuba teka, komen sape paling panjang kat sini? LOL

18 - Legend!

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

dah tentu komen butthurters ABU.. kehkehkeh.. GGMU!

Pet Shop Boys berkata...

man U boleh menang Champs League. Barcelona tu celah gigi je

main tutup mata pun Man U boleh menang.

ihsan berkata...

ref xnampak owen kene sepak pun kalut..
yg ref xnampak vidic nk jadi keeper senyap lak..

sinach zawawi berkata...

Kalo MU kua first eleven dia, world cup pon celah gigi jer.

Tengku Sidek berkata...

Dan Kalau tak cukup kuat macam mana nak menang sampai lima kali kan..hahaha..YNWA..Chelsea? Arsenal? sentap...hahaha

momokonyok berkata...

ya itudia
kem ManU cuba mencari alasan kekalah kepada arsenal, clichy sepak kaki owen? memang pun
agaknya kalau vidic kene red card minit 30 tu camna plak ceritanya.

by the way

MU menang lwn barca?
kalau dgn arsenal pun susah nak sentuh bola, agaknya mcm mana la ghupenye nnti final tu.

Nani menangis nangis mintak bola kut?

hellghast berkata...

Glory...Glory...Munyet Ungka VS Justin Bibierselona

wah ini best! boleh gelak2 tgk masing kena cuit pastu tekup muka mcm kena lempang dengan pengadil! mesti banyak drama...hahaha!!!

aksara hari ni - scisht = shit!!!

ijan berkata...

hahaha...komen hantu longkang terbaik...
ttapi mu bukan la pelakon sangat...dieorang reti buat muke innocent je macam vidic..cepat2 sorok tangan bile handball...

btw mu menang la,patahkan kaki messi dengan xavi...cepat sikit barca beli fabregas...

shukri hidayat berkata...

V for Victory

G for Glory

talkIZcheap! berkata...

@shukri: ko tertinggal satu:

J for jealousy... :p

Askar MUFC berkata...

Kalau dah semi final Champions League pun rilek jer bawak turun second team, bagi O'Shea jadi kapten dan bagi Anderson skor sampai 2 bijik, nak kata apa lagi kan. Barcelona pun tak berani nak bawak turun 2nd team masa semi final..huahuahuauha

Apapun, Gibson membuatkan pengkritik2 dia (termasuk aku) senyap pagi tadi. Evra pula berlagak nak mampus, konon star laa dalam team yg main pagi tadi. Akibatnya passing macam beruk, sepak depan gol macam tenuk..

ammar berkata...

mcm barua ayat nih....lawk sial...hahahahaah bg messi sorang je lwn 11 setan merah ni...kerek gle babi...kite tgk je spe y menang..xpyh nk wt ayat belagak....glory2 barcelonnnaaaa!!!!!

ayufarhani99 berkata...

Final ketiga dalam 4 musim..wow..aku tabik penyokong2 liverpool yang gentlemen nk United menang..

hellghast berkata...

evra kan monyet terbang! tengok muka la beb!

ammar...ammar...

Streetwizer berkata...

gua tnggu ayat...

"kitorang pernah menang champions league, korang ade?"

itu pon gua nak tgk masa lepas final nantila...

kareem berkata...

apa guna menang champions league jika kalah kepada team tadika wenger??

Berbo berkata...

team yang tak layak masuk akhir champions league suma taik!

Hizwan Nizam berkata...

sumpah rasa nak tumbuk ke udara. hiyahh !

ggmu !

i77uddin berkata...

hater gonna hate. dasar si loser busuk hati.

Van der Rui berkata...

Anderson memang terbatov!

jerong berkata...

pengulas paling panjang kt sini mane ek....sorok muke kt mangkuk jamban ker...kahkahkah....sepoi2 je MU main smlm..apsal la kerap sgt MU main final ucl ni...haishhh...

Abi-iRFAN berkata...

Ntah.. Asyik MU je main final UCL. Haishhh jugak lah..

Emoon Zulhilmi berkata...

Player united buat biasa je lepas menang..

Reaksi macam menang lawan Norwich je

GGMU!

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

babi emoon! tersembur milo ais kat laptop gua bile baca komen lu.. sape nak jawab ni?

ABUs, kelakar la korang ni.. sabo je la.. kehkehkeh..

Raiden berkata...

ape guna masuk final cl kalau last2 kena belasah dengan Belacanlona??

apa guna duk tangga teratas liga kalau last2 kena cilok dengan Chelsea??

Hazard Ali berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Hazard Ali berkata...

Apa guna komen kat org yang duduk tangga teratas dan masuk final UCL bertalu2, kalau ada team tu KELAYAKAN UCL pun susah nak masuk?

Tangga teratas kat liga lak, for them, starts at 6th. Susah la ini macam. Hahaha...

AKSARA : 'diatella' = apsal bunyi macam balotelli je neyh...

alien berkata...

abis la..
abis la..
Kalah la MU ni

zu berkata...

bangfes!
kutu2 chelshit dan arseanal yang provoke mancheshit(ok hero2 liverpool ada la skit2 mencilok),
lfc jugak yang kena?

secara peribadi,
aku prefer manure yang jadik champion UCL kali ni. kalau boleh, biar jadik champ utk dua tahun akan datang.
biar jadik 6.
sama jugak dgn liga. biar manure menang utk yg ke 19.
nak sangat pecah rekod lfc. haaa hambik!
kalau tak buat camtu, sampai ke tiupan sangkakala pun lfc dok pegang rekod tu je.
cuba bgtau bila masa plak lfc ada peluang nak pecah rekod manure?

aksara - pouti = Penyokong Omanchester Unitedmakan Taik Itu

ammar berkata...

u r syaitan yg d laknat and u will lost the cl.....saper2 yg sokong setan kmbalilah ke jalan y benar...insyaallah selamat dunia akhirat....

talkIZcheap! berkata...

bodoh, alasan bodoh, cuma sesuai untuk budak-budak yang baru tengok bola semalam je...

ada ke guna alasan, "kitorang pernah menang champions league, korang ade?"

gunalar alasan, "at least kitorang masuk 3 final dalam 4 musim, korang boleh??"

baru betul!!

Firdaus Alim berkata...

Isn't that obvious?
Barca will Win Dis For Sure..
Visca El Barca

Jarr berkata...

kelakar je aku tgk komen komen semua.
malas ckp banyak..takde apa yg aku nak amik tau pasal korang..pompang pompang sini,sudah nanti aku minum gak semeja ngan jorji ngan pidomat.apadahal.

lagi nak ulang pasal sejarah?huhu malas ahh..benda basi.Sampai PM pon takleh beza team mana terawal ada tv channel..dasar glory hunter btul PM ni..wahaha.

ape pon wish u all the best Scums.Semoga berjaya dgn title ke 4 UCL dan 19th liga...live with it cuz u deserves it,for NOW.

YNWA!

p/s:Jorji bila mau join aku sama pidomat menjarah nasi kandar?baju yg kau nak tu aku dah siap siap lipat.

keli berkata...

Gua harap defense MU nanti jangan kene sekolahkan dgn messi sudah...kakakaka..

Btw, game ni mmg kene tengok...battle of the primadona..kakakaka

zu berkata...

JSpark atau anderson hodoh tu skor, tak cukup hina lagi der..
tapi kalau messi dapat skor by header, haa itu baru betul taik.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...