ANDA SEDANG MEMBACA

18

Bolasepak Tak Mengenal Erti Benci : Video Bolasepak LBGT

Obefiend Weiland Selasa, Jun 14, 2011 ,
Sila layan..

Janganlah jadi bigot. Lelaki efiminet pun sukakan bola. Ye tak?



18 Ulasan:

Abi-iRFAN berkata...

1St

Aku rasa nak tumbuk je yang tiup wisel tu.

Askar MUFC berkata...

boleh buat lagu tema world cup nih..huahuahua

Nizam berkata...

SOB!bunch of fags!

Hidup Sihat berkata...

badan sorang2 dah padu. tapiiii....

hellghast berkata...

peh geli celaka!!! gua tengok!!! badi!!!!
bangang! bangang! bangang! bangang! bangang! bangang! bangang! bangang! bangang! bangang! bangang! bangang! bangang! bangang! bangang! bangang! bangang! bangang! bangang! bangang!

rashideeshukri berkata...

ni macam yang dalam video dekat blog kau je Obe. orang sama ke?

ini sangat lahanat. tapi awek-awek Jewish yang menari-nari tu boleh tahan jugak.

Streetwizer berkata...

the fuck???

ska berkata...

cilakak......... ptuih....

Hambali ® berkata...

babi.

gua nak bersembur air gua tengah minum.

keli berkata...

Ini barulah dikatakan kelainan....kakakaka.
Tapi cam cilake pon ada video ni.
Camne pon diorang pon minat bola sama macam gua dan lu orang gak...hahahaah

Cob Nobbler berkata...

i sense a lot of homophobics around here.

Cob Nobbler berkata...

dah la gay,yahudi pulak..apa perasaan #serbanistas after view entry ni..hahahaha!

Nik Saiful Anuar berkata...

fu......................... haha

fazleephixel berkata...

macam freddie mercury.

Redz da Tsar berkata...

Butoh ape aku tengok nie.. membazir kuota kilobait aku!!

Heysátan berkata...

This video indirectly dedicated to all man u lover out there, fak yeah!

cantona79 berkata...

hahaha layaaaan. no harm

akubukanpemikirhebat berkata...

Aku rasa goli anak tokak,,uwekkk!!!
Gay? Alamak...rosak..rosak... Boleh gak jadi lagu tema world cup nanti, kalau Ricky Martin (gay jgk) leh, nape dia ta bleh?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...