ANDA SEDANG MEMBACA

43

Penyokong Fuckchester United Kena Fukken PWND Dengan Penyokong Sardin FC

Obefiend Weiland Jumaat, Julai 15, 2011 ,
Bebal

Sila bogel.......................bebal jugak fans ManU sorang ni.



43 Ulasan:

ijan de bunks berkata...

lol banyak version.
last time aku tengok tak teruk macam ni

Obefiend Blogserius berkata...

RAEPED

encik azuwan berkata...

haha..LOL.

Tengku Sidek berkata...

BODOH + BANGANG PUNYA BUDAK MAN U!!! hahaha...

LS berkata...

Kah kah kah!

Azfar Ridhwan berkata...

yang tak tahan tu ade plak happy ending; pakai baju malaysia. haha

Muhammad Fadhli berkata...

kahkahkahkahkah

Streetwizer berkata...

nsb bek happy ending..kekeke

Hazyr berkata...

Masa kat luar lagi ramai dah usha dia semacam but dia buat muka toya jek.. masuk macam tak bersalah!

aswadz berkata...

hahaha... serius bodoh. "bukak! bukak!" sorakan penyokong. si awek tersenyum2 melihat.

top_ace7 berkata...

Dasar budak2 belum baligh tak pernah pergi stadium. Bajet berani nak pakai baju team lain. He got nerves to do that. Nasib baik tak kena cepuk. Hahaha.

Nik Saiful Anuar berkata...

in ur face dey macha, hehe

trevor berkata...

ada ramai yang kecoh dekat blog encik obe cakap tak patut buat macam ni. tapi budak ni pon pikir la. dah datang tgk training liverpool nak pakai jersey m.u buat ape?

nak tunjuk hero ke ape? aku memang tak paham la dengan sesetengah fans m.u yang tak abis-abis nak sebok-sebok menganjing liverpool.

benda ni adat la pada aku. masuk kandang kambing mengembek, masuk tempat burung liver buat-buat la bunyi macam burung liver.

apa dah. nasib baik dah beli jersey malaysia. barulah nampak sinar di wajahnya itu.

AiSy_NaDiAz berkata...

alangkah indahnya MALAYSIA, kalau kita buat benda yang sama bila kita sarung jersi KEBANGSAAN kita. dan bertindak dengan cara yang sama bila orang malaysia pakai jersi team lain bila ada match.

bloghok berkata...

jenis benak mentega..

missnadira berkata...

i hate manu fans tbh..tapi xpayah la buat die smpai camtu skali kan..

apelah perasaan bapak die..bayang kan la anak korang kena buat mcm tu..

rilex2 suda...=P

KydeanIsmail berkata...

setuju dengan cik AiSy_NaDiAz!

Papan Putih berkata...

ni la yang jadi bila berhalakan bolasepak semata-mata...

mr dimaz berkata...

ade gak jnis pakse or bkak baju..
sakit x abs lg agknye..

Pais Mais berkata...

dengar citer sblm tu dia bgga ngn jersey manshit dia, siap cium logo n tepuk2 dada.. last2,, NAHH HAMBIK!!

Kurast berkata...

hahaha..typical man scum..BODO

Lion-O (Thundercats) berkata...

so liverpool..x bleh mng kt atas pdg, kt luar pdg pun jd lah...

Lion-O (Thundercats) berkata...

n dat boy will get a good revenge kalau liverfool kalah esok..dok buat perangai keling jd mcm tu la..

trevor berkata...

hahahaha pwned!!!

mangifera berkata...

kalau dia kat anfield masa ni, aku rasa bukan kena bukak baju dah, mesti kena hantuk kepala ke dinding sampai pecah dah.

it's long time rivalry and he freaking deserve it to be humiliated like that. dah la masuk pakai jersey man u, berlagak pulak tu. contohnya camni la, ko pergi merokok sambil tiup2 asap rokok depan muka warden, kalau ko tak makan penampar atau sekurang-kurangnya kena rotan 2-3 das, saje sangat la.

ezham berkata...

Well deserved! Tapi nasib baik gak mamat tu dtg sorg mcm tu. kalau dtg grup, mau tragedi berdarah. Tak pasal pasal Malaysia vs Loserfool, fans manshit yang kiok

ijan de bunks berkata...

peh fan liver sume cakap macha ni deserve la bagai. yang liver malaysia emo sangat apesal? bukan nye terasa rival dieorang kat sane tu. kuyt yang da betahun main liver pon tak benci mu macam tu, lepak je layan ganja same2 dengan roney.
kalau fan selangor datang lepak tengok bola dekat team kelantan mungkin la terasa bahang dendam kesumat ke hapa.
pfffft

talkIZcheap! berkata...

kat Anfield siap orang bleh seludup Banner "MUFC 19 Times" ari tu, ape citer?? keh keh... :p

keli berkata...

Bahlol mamat ni...otak letak kat jubo. Kononnya nak provoke tunjuk berani. Get a life dumbass..

sepul azhar berkata...

hipokrit yg dikompromi.bajet lahir kat anfield.die hard fans.sokong liver padahal game dgn Malaysia. man u dumb ass tu pon bebal. klau dah rasa diri tu kebal+bebal, 23 ni g singapore pakai baju malaysia, pakai bandana malaysia,bawak bendera malaysia g duduk kat fans singapore..baru boleh jadi legend..

Din_diet berkata...

dah masuk paper kat britain dah..malu malaysia je

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2015152/Manchester-United-fan-turns-Liverpool-training-session.html

rashideeshukri berkata...

masuk paper luar negara je malu, kah kah kah. rileks la, ini semua publisiti murahan. tapi MU fan tu apa bangang sangat? takkan lu pakai "fuck Obama" dekat White House kot.

Unknown berkata...

Y.N.W.A = You Never Win Anything

SynicalMind berkata...

muka jambu sial! boleh naik berahi tengok. nasib baik otak bebal, awek tu tengok pun keji je. hahahaaa...!!!!

Stammofa berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Street Spirit berkata...

Wayne Rooney pun rasa macha ni legend. Aku rasa dia boleh citer kat anak cucu dia la kot.

http://twitter.com/#!/WayneRooney/status/92246656774451202

missus vidic berkata...

fan liverpool je yang poyo sebenarnya...time MU dtg malaysia dulu ramai je fan club lain dtg pakai shirt arsenal n liverpool fyi...

tp fan MU semua buat rilek..just boo mcm tu jer...pakai je lah baju apa korang nak pakai..

patut bangga support team Malaysia...ni nak poyo2 tunjuk konon2 die hard fan la sgt smpai suruh mamat tu bukak baju...pigi dah!!!!

hehehehehehe...

arshamim berkata...

mentaliti kelas ke-31874...

ibarat sekumpulan anjing menyalak kepada seekor kucing...

suandi berkata...

aku ingat rooney jer perangai cam anjing. rupenye penyokong MU pun cam anjing gak. Patut pun jadi anjing

Ayub.skod.mg berkata...

ibarat menghalau anjing daripada memughalazahkan kawasan kediaman anda..

Amcek dan kehidupan berkata...

aku terjumpa ni pulak. ke dah lama ade?

http://www.youtube.com/watch?v=vvnCNlNze0g&feature=player_embedded#at=59

lara_nur berkata...

boleh jadi terserlah juga bangang nya kalau dah taksub entah apa2 ni.

ye, dua2 sama bangang.

penyokong sardin fc bangang, mamat MU tu pun bangang jugeee

dewajiwa berkata...

mamat tu budak Looserfakingfool juga la. salah beli sebab sama warna merah. itu pun kecoh. tak caya cuba tanya siapa player MU 2010-2011. mesti kantoi punya.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...