ANDA SEDANG MEMBACA

16

Malaysia 0-4 Arsenal

Pipiyapong Abdillah Hamzah Khamis, Julai 14, 2011 , ,
1. Ini keputusan yang logik untuk pemain-pemain Arsenal yang baru start main bola semula selepas cuti panjang. Kalau dengan Manchester United, boleh la Malaysia nak fight. Dengan Arsenal memang silap besar. Okey sekarang ni gua tunggu Liverpool sama Chelsea pulak kena belasah dengan Malaysia.

2. Jack Wilshire biasanya kita tengok macam adik adik sebelum ni. Semalam dia macam abang abang pulak.

3. Pemain Malaysia kena body sikit jatuh bergolek. Diorang tak pergi gym ke?

4. Nasib baik Thierry Henry tak main semalam

5. Perlawanan semalam menunjukkan tak ada seorang pun pemain Malaysia bertaraf antarabangsa dan bertaraf Mokhtar Dahari.

6. Dah lama gua tak tengok pemain Malaysia sepak bola ke atas sejak Sukan SEA. Semalam diorang dah start sepak bola ke atas semula.

7. Rosicky main biasa biasa

8. Sagna nampak gugup bila ter-passing pemain Malaysia semalam. Di mana ketenanganmu Sagna?

9. Bola sepak Malaysia memang selalu mempermainkan perasaan.



16 Ulasan:

Daus berkata...

LOL

iampali berkata...

celaka

Sandokhan berkata...

Item no.9 tu memang mengguris...LOL

rashideeshukri berkata...

tajam. tu la gua kata, dah lama diorang tak main teruk cenggitu. gua tetap nak salahkan FAM sebab tak nak arrange TNB Kelantan lawan Arsenal semalam.

hasilnya: memalukan.

Ozzz300 berkata...

arsenal power

Hazwan Arif berkata...

lu ape hal

Unknown berkata...

arsenal umpama pasukan makcik2. mengganas bertemu dengan pasukan moyang2 tapi gerun dengan pasukan pesara kerajaan. senak perut arsengal wenger 3 minit awal

missnadira berkata...

Point No.6

hahahahahahahahha..tau xpe...rotfl.

And apa kena dengan Aidil. siap di 'stretcher' kan bagai..:P

Perfect review.thanks encik firdaus abdillah hamzah.You made my day.(^_^)

mooie berkata...

tgk semalam sagna berpeluh jgk jga kunalan. hahaa

Odd berkata...

Amirulhadi tu buat rambut kat salon mana?
Buruk.
Lain kali tanya song dan sagna dulu kalau nak set rambut.

pokdegrunge berkata...

msia bleh mng lwn che lpoo..
sagna maen cool..

ijan de bunks berkata...

dapat jugak lu tiket pipi, ingat brother tu kuncing lu.

indonesia+singapore supporter buat spoil semalam. cilake!

kareem berkata...

sial betul Thierry Henry pergi mana?

siputgulung berkata...

jack wilshere abg kawasan mane?

Iced Latte berkata...

macam biase...tp apabile team Man U kalah xder plak ulasan yg akan di buat...tak steady lah korang ni..haha..asyik nk kutuk team lain jer...open minded la sket..

Iced Latte berkata...

macam biase..tp bile team man u kalah takder plak ulasan yg di buat..tak steady lah korang ni..haha..asyik nk kutuk team lain jer..open minded la sket..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...