ANDA SEDANG MEMBACA

27

Aliaksandr Paulavich Hleb

Pipiyapong Abdillah Hamzah Sabtu, Ogos 20, 2011 , ,

"Dulu di Arsenal saya begitu power lalu saya ke Barcelona. Di Barcelona, saya menjadi bangang... Bangang ya rabbi." - Aliaksandr Paulavich Hleb





"Saya pun..." - Emmanuel "Manu" Laurent Petit

27 Ulasan:

creater berkata...

first

Shahrul Tanaka Safeai berkata...

haha sabarlah abam pipi

nu_Ox3r berkata...

go pipi go.masih ada yang sayang...

dream berkata...

tapi hleb menang piala lawan budak tadika sizen lepas 2 ape kes

Pipiyapong Abdillah Hamzah berkata...

Wes Brown pun menang piala

Acid berkata...

brg yg lalu usah di kenang.

bUdAkmILo berkata...

Bodoh yang amat!!

Zinedine Zaiddin berkata...

Pendek kata budak arsenal pindah barca je jadi flop...ye dak? pandai gak arsenal perah susu barca ni..lol

talkIZcheap! berkata...

ini... ini... ini...

Ini sangat fakta!!


p/s: Wes Brown memang power!! :P

balaci terhormat& co. berkata...

sudah2lah tu..klau da tak power tu,tak power jela..

SyDen berkata...

Tapi, dua-dua contoh tu bukan produk akademi Barca.

ijan de bunks berkata...

bangang bangang bangang

Living Seed berkata...

bangang2 petit tu, dpt gak merasa cium world cup...hahhaaa

alien berkata...

kah2..
barcelona membunuh karier pemain

missus vidic berkata...

pipi sounds bitter...
hehehehe

keli berkata...

"Bangang ya rabbi"...kaakaka..

Lepas ni kompem pipi sakit bontot dengan Nasri pulak.

Tapi gua masih nampak sinar Arsenal di dahi Gervinho. Kakakaka...Gervinho mmg legend.

matbong berkata...

@ keli

HAHAHAAHHAHAHAHAHA
Siot ko keliiiiiiiiiiii
Sinar di dahi yang xtahan tu..

Tengku Sidek berkata...

If you were not good enough..ini lah jadinya..bukan salah Barca..salah player yg memang bangang...bukan bercelona buat mereka bangang..(aduh mencarut dibulan puasa mengurangkan pahala..huhuhu

rashideeshukri berkata...

dahi Gervinho tu memang ART. luas dia dah macam padang bola dah gua tengok.

Jimmy Stracqualursi berkata...

mark overmars pun otomatik jadi bodoh bila menyarung jersi barca. riquelme, quaresma, dan bape banyak lagi player tak menjadi kat nou camp tu.

memang barca atas padang main cantik, tapi luar padang perangai supo tahik.

awall udinn'ALFIE'starr berkata...

vab bronckhorst? dpt jgk mng champions league.final ngn sape ek?hehe

balaci terhormat& co. berkata...

jgn sgka fan arsenal tak berSANDARKAN PD KNAGAN....kahkahkah

alan zed berkata...

dok terkenang lagi...
udah2 ler tue...

sinach zawawi berkata...

sebnarnya byk kes player2 yg jd star kat satu2 team n bila msuk high profile transfer trus mati.bukan dr arsenal saja.byk sgt da.diorg patut tgk sejarah2 player2 lain..tp in the end the day money really matters.i'll be retire anyway,kata mereka.

Streetwizer berkata...

sbb barcelona takder art...

hantuLongkang berkata...

bangang orait lagi..jangan bangkai

apa2pun, arsenal memang feeder club untuk barcelona...
fakta dari wikileaks :D

faridzainal berkata...

bangang ya rabbi ye dak..

haha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...