ANDA SEDANG MEMBACA

23

Dua Tahun Sokernet

Lucius Maximus Rabu, Ogos 17, 2011 ,


Tahukah anda, hari ini genap 2 tahun Sokernet!

Happy Birthday Sokernet!

23 Ulasan:

asyraff mohd berkata...

HB !

eJAI berkata...

Macam ni je entri ulangtahun 2 tahun sokernet?kasikla meriah skit...

Kaki Merapu berkata...

belum tumbuh bulu lagi...hahahahaha...pa2 pun HB Sokernet...

keli berkata...

Maknanya pengulas2 sokernet dah makin tua 2tahun. Wakakaka...
Hepi besday Sokernet.



p/s:Kepada pengkomen liverpool yang baru komen diingatkan berhati-hati dengan blog nih...kuatkan iman anda kakakaka....

Ikanbilis berkata...

SElamat Hari Ulang tahun Ke 2!

*Harap ader bujet buat party macam Public Bank! :-D

hellghast berkata...

seperti biasa tipikal kernet,komen sikit atau letak gambar satu dah cukup buat org komen mahupun maki berjela2! hahaha!!!

Nik Saiful Anuar berkata...

happy birthday sokernet, x de contest ape ke??

talkIZcheap! berkata...

3 artikel termasuk yang ni semuanya ada 7 komen (777) sehinggalah komen ini ditulis... :P

Apa-apa pun diharap sokernet akan kekal sehingga 20 tahun lagi sekurang-kurangnya :D

It's been an enjoying period with you guys (pengulas dan pengkomen) walaupun kadang-kadang, eh, silap, walaupun biasanya memang panas bontot jugaklah, buat-buat tahan je kadang-kadang tu, ha-HA!

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

wah sokernet sudah besar la.. dah tak boleh hisap nenen lagi tau..

nasz playersz berkata...

wah..tahniah2..semoga ulasan2 yg akan datang makin berapi dan memanaskan bontot lagi hendaknye....

muhamad imran berkata...

hapy birthday sokernet. rajin rajin keluar entry yer

Cob Nobbler berkata...

Ikanbilis:

Oh oh oh ohhhhh Tan Sri Lucy..Welcome Tan Sri Lucy..our living legend..

kahkahkah

rashideeshukri berkata...

mana kek besday?

adijaya berkata...

kepada sokernet,
blog bola terbaik di alam semesta,

happy birthday to you, semoga panjang umur dan murah rezeki. harap-harap pengulas lain pun rajin-rajin la post entry.

abg jarr lama tak nampak? nak tanya prediction arsenal-liverpool weekend ni.

Diego Amani berkata...

2 tahun.

Harap sokernet sudah melengkapkan sesi penyusuan esklusif dan menukar header blog.

alan zed berkata...

selamat birthday !

cantona79 berkata...

aku bru2 ni ja follow sokernet, anyway HB

Hazard Ali berkata...

Baru DUA TAHUN mulut dah macam longkang dak ni. Hahaha. Heppi Besdei.

ijan de bunks berkata...

rupenye aku telah buang mase 2 tahun. rugi betol kalau aku ikot abrahim aly mungkin aku sudah menjadi orang kanan dia.

ymn berkata...

sokernet masa baru lahir bes ..
byk artikel + info
komen pun menarik ok ok

tapi skrg nie sokernet byk pengundi hantu ..
mcm org polotik ..
dia buang tahik pas2 kecoh jumpa tahik ..kan kan kan ..

Taufiq Ali berkata...

Selamat hari jadi, yg benar Bung Wahab

Özgür Çek berkata...

hbb

mooie berkata...

HB sokernet!.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...