ANDA SEDANG MEMBACA

18

Fantastik

Pipiyapong Abdillah Hamzah Rabu, Ogos 17, 2011 ,
Terimalah wolpeper yang fantastik untuk adik adik Arsenal semua!


Gambor pasukan sesi 2011/2012 belum keluar lagi yek. Diorang tengah tunggu Nasri blah baru la nak berkumpul tangkap gambor.


18 Ulasan:

'Ariff Ansaruddin berkata...

motif?

kareem berkata...

ini...ini...ini memang ART!!!!

Ozzz300 berkata...

arsenal power!

Hizwan Nizam berkata...

boo !

keli berkata...

Gua rasa macam logo bendera Kedah sikit2...Fantastik adik-adik!
Takde Nasri & Fabregas..boleh ke Arsenal ni hah!!!

Nik Saiful Anuar berkata...

forward?? ape jadahnye forward, backward ade la kut, hehe

Jon berkata...

Freemason ni.

adijaya berkata...

wallpaper arsenal memang terbaik!
kelab lain ada? takde kan? kan?

Fahmi Ismail berkata...

Pucuk ulam ape tu kat tepi tu?mohon nasihat

Diego Amani berkata...

Dorang ada nak tangkap gambor ramai2, tapi hari tu hujan. Tak jadi tangkap, tunda sampai Wenger beli player baru..

trevor berkata...

walaupon aku tak support arsenal tapi logo depa ni mmg cantik! power!

Hambali ® berkata...

sayur-sayuran dan ulam-ulaman sebelah menyebelah adalah tanda arsenal adalah lauk tahun ini ....

Hazard Ali berkata...

Pucuk dicita, ulam tak datang2 le tu...

ijan de bunks berkata...

daun ketum. aku suke.

pokdegrunge berkata...

skinhead england support arsenal..vamor

pex91 berkata...

ayat frust ni bro..ha3

balaci terhormat& co. berkata...

nak gah mcm dulu leetteeww..tuii!!

Streetwizer berkata...

art ker?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...