ANDA SEDANG MEMBACA

20

Masih Tak Nampak Lagi Ke?

Abdul Sokernet Khamis, Ogos 18, 2011




1) Cesc Fabregas, baru 3 hari pindah Barcelona dah menang piala!
2) Tapi duduk Arsenal 8 tahun dapat menang Piala FA sebiji je. Kalau beranak pun anak dah masuk Darjah 2 woi!
3) Masih tak nampak lagi ke? Tak ada faedah sokong Arsenal ni. Sampai bila nak kena kencing dengan Arsene Wenger? Siang kena tipu, malam kena tipu.
4) Pipi mana Pipi? Tak akan pos wolpeper je?

20 Ulasan:

LS berkata...

tahniah fabregas!

lara_nur berkata...

deep betul. nasib baik bukan fan arsenal.

akakakakakaka!!

ijan de bunks berkata...

sekarang dapat 1 medal. lepas ni 8 tahun die tak dapat ape. kan same sejarah die dekat arsenal dengan barca

dewajiwa berkata...

geh geh geh..
solid~

Taufiq Ali berkata...

Selamat hari jadi yg ke 2 - bung wahab

alan zed berkata...

langkah kanan jer tue...

kah kah kah !

hellghast berkata...

kat Arsenal dia pernah menang piala la...

Hala Madrid!!!

Hazard Ali berkata...

Maybe it's the other way around - they should've not trusted Fabregas instead?

Haha.

Ba-nail berkata...

Blah la....barce menang pon sb messi, bkn fabregas....klu die main pon lom tentu barce bley klhkn madrid

Zinedine Zaiddin berkata...

Kat Barca aku rasa dia tak main selalu nyer mcm kt Arsenal..silap2 time julang piala je dia ada..hahaha

bUdAkmILo berkata...

bdk sekolah msuk u bkn main gembiralah ek!!

talkIZcheap! berkata...

@ijan de bunks: I second you there :p

@Ba-nail: mesti tak tengok match semalam atau baca report match ni, kan?? :p

Barca+Fab = 8 years trophyless... that thought is priceless :PP

missnadira berkata...

dekat arsenal, fab is the captain..the focal point..the center of attention..

dekat Barca, he's just another kid who just signed...

Barca ni mcm budak2 nak mainan..selagi tak dapat selagi tu hentak2 kaki tejerit2 melalak2..bila dah dapat..tengoklah..bawah peti ais je mainan tu nanti..sigh.

Barca berkata...

knapa perlu kutuk team lain yang kita x sokong? kita orang Melayu,ada agama ak pon minat bola gak,main bola gak tgk bola jgk tapi rilek2 rr..bukan loser pn kalo ko sokong team Sunderland...mcm la ko beli season ticket tiap2 tahun

FS berkata...

kah kah kah...rilek la brader.nak emo sampai sangkut agama ni apahal? chill laaaa.....

Özgür Çek berkata...

kalau post pasal hina arsenal mesti guna akaun abdul...

Hazard Ali berkata...

Erkkk sokernet dah sentuh bab agama pulak? Aiseh.. baru 2 tahun dah 'matang'? Kakakaka...

top_ace7 berkata...

Habislah Sokernet dah jadi Blog Serius. Kah kah kah!

sebaiber berkata...

kan dah ada disclaimer bro..hahahaa...klu butthurt sila blah jauh2 ler

Streetwizer berkata...

hahaha..butthurter!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...