ANDA SEDANG MEMBACA

25

Fabregas

Pipiyapong Abdillah Hamzah Khamis, Ogos 18, 2011 , ,



Pada setiap perlawanan, dia akan masuk pada minit ke-80 dan menang semua piala yang ada di seluruh pelosok dunia.

25 Ulasan:

It4Ch1 berkata...

ini benar!

The Obefiend Blogs berkata...

ahahaha

sedih sial PIPI

Pipiyapong Abdillah Hamzah berkata...

Kakakaka woi woi gua cuba bersikap sinis ni!

Nabil Hussein berkata...

ini serius!

the writer berkata...

saya tahu perasaan itu,bang

Fiffy Syafiqa Hazirah berkata...

aku rasa pipi menangis air mata darah bila buat entry ni

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

Kembalilah ke jalan yang benar pipi. Cukup-cukuplah tertipu dan menipu orang.

aksara: inasto = adik iniesta mungkin

Hazwan Arif berkata...

entri perpisahan..nice3




kah kah kah

Street Spirit berkata...

Ayat pasrah bercampur dendam... kahkahkah

missnadira berkata...

takkan satu line je post? kamonla encik pipi...

talkIZcheap! berkata...

jangan risau... dia takkan menang piala dekat Barca lebih banyak daripada yang dia dah menang kat Arsenal... :p

ijan de bunks berkata...

yang satu line ni la lagend dan bersepah2 pengulas lain nak tiru tapi tak jadi.

rashideeshukri berkata...

gua rasa ada game yang dia tak dapat main pun nanti. kah kah kah.

LS berkata...

berbahagialah lu di sana fabby

kueh bakar berkata...

salam.

1.real madrid sudah mengurang jurang 'bermain secara berpasukan' dengan barcelona.real madrid pada perlawanan pertama supercopa membariskan skuad yang sama bila tumpas 5-0 musim lepas.yang mana masa tu real tak dapat mencomplete 3 passing pun!peningkatan yang ketara.

2.barcelona masih kuat dan bertambah kuat dengan alexis dan fab.cuma bek kurang.puyol sudah tua.mascerano belum begitu ngam di pertahanan tengah.

3.classico tahun ini akan menjadi lebih hangat dan panas.

4.cuma diharapkan mourinho dapat menenangkan diri ketika kalah atau tertekan.di akhir garisan- bolasepak hanya sebuah hiburan.

6.messi adalah predator prolifik bila bersama barcelona.jika aku morinho, aku akan rantai messi dengan pemain muda.90 minit ikut messi biarpun tanpa bola.musim lepas juga tunjuk dia seorang temper.biar sepuluh lawan sepuluh.messi dengan 50 gol dan 50 asist musim lepas adalah tonggak kejayaan skuad terbaik sepanjang zaman barca.rekod johan cruf telah dipecah pep dalam masa 3 tahun sahaja.pep berada di tempat yang betul.di masa yang betol.

7." kami kalah bermaruah.apa yang berlaku di padang tamat di padang" ramos.

salam. gua pun peminat real moudrid dan moronho.hahaha.

pokdegrunge berkata...

slmt ari rye cesc

bloghok berkata...

panjang gile komen..kahkahkah

Mr. Schomey™ berkata...

amboi. berseri2 tangkap gambar pakai baju barca. time pakai baju arsenal, muka nak selekeh je. haha

se7en berkata...

tgk kat crest arsenal ada, kat barca pun ada, apa skang scene kerawang bunga padi tepi jata ke?... ingat art sgt la tuh,bidaah semua nih...

kareem berkata...

sabarla pipi...Tak lama lagi nampak la muke Fabregas ni kat Birmingham takpun kat New York Red Bulls..

Päk Läng berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Päk Läng berkata...

ala...beliau ni bukan lah malaikat yg di utus tuhan utk menyelamatkan arsenal pon...cuma manusia biasa... sama mcm yg lain...jd, biarkan...

phyzL berkata...

harap2 la dia bawak badi tropiless ke barca plak...bwahahahaa.. :p

HiSaM ! ! ! berkata...

pipi emo.wakakaka

Hazard Ali berkata...

Serius muka mamat ni macam Sylar. Tak tipu. Or maybe dia Sylar. Lepas dah sedar kat Barca takde sape yg power dah utk dia isap, dia pegi Barca lak la, baru kenyang.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...