ANDA SEDANG MEMBACA

24

Yak lawan Art

Pipiyapong Abdillah Hamzah Ahad, September 18, 2011 ,
Yak sedang berkubu di Himalaya

Menentang kawanan yak bukan kerja art. Ini kerja team main macam kampung macam Man U, Chelsea dan Liverpool. Babi!

24 Ulasan:

Najmi Hayat Bin Abd Malek berkata...

Lawan Yak je pun. Tak nak buat group Bersamamu Arsenal ke?

ijan de bunks berkata...

#IAWT

-apis- berkata...

hahaha...sabo je la arsenal, dugaan semua tu..

talkIZcheap! berkata...

yark boktam... sudah kalah, berbabi-babi pula...

Macam mana Arsenal score 5 masih boleh kalah 4-3 ni?? Confuse jap... :p


WV: 'burnic'...

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

permulaan yang baik untuk tahun menganjing arsenal..

RABUN berkata...

seni murahan! Khinzir!!

Özgür Çek berkata...

Yak tu nama manja Yakubu
Art tu nama manja Arteta...kah3

The Transistor berkata...

Kalah lg nk membabi orang... team KERDIL CAM LEMBUT SALJI TU X PYAH NK BONGKAK LEBEY2... LAST2 KECUT GAK....

ARSENAL BODO!!

Ozzz3000 berkata...

@the transistor

LEMBUT SALJI? kah kah kah siap caps lock mengalahkan fan arsenal plk marahnya. kah kah kah

mie berkata...

transistor tu penyokong blackburn le kot agaknya... keh keh..

ibnu sina inamza berkata...

besa lah tu abg pipi...mcm cerita hindustan,hero kalah dl..nnt pas ni,sume game arsenal mng..dont worry...

LOL

jumari jipan berkata...

Kah kah kah..

nu_Ox3r berkata...

@talkIZcheap! dan Özgür Çek

komen korg mmg superb

Streetwizer berkata...

bersbarlah pipi...masih ada yg syg...

se7en berkata...

yakubu lebih art pd mlm itu, art level pablo picasso... pak Wenger power develop midfield dan forward, tp tak reti nak develop defensif, dari goalkeeper sampai ler ke defensive midfield memang harukk...

Abi-iRFAN berkata...

Pipi..pipi..

Hatimu keras.

top_ace7 berkata...

Salam Syawal dari Steve Kean. Pengembala Yak dekat Taman Ewood.

keli berkata...

Wei player Arsenal ni tahu ke tak gol Blackburn kat sebelah mana? Bukan main syok korang buat own goal sampai 2 bijik. Kakakaka....
Ah wait now i smell relegation.
Yakubu yakubu yakubu
bangang ya rabbi :D

sekai berkata...

penyokong ARSEnal sila dapatkan krim jenama SAIF00L di toko2 jamu berdekatan dengan anda.HAHAHA

izat123 berkata...

Well done Blackburn. A vital 3 points against one of their relegation rivals.

iR berkata...

sabo jelaa pipi ooiii haha~

Md.Safwan Md.Shafee berkata...

sabar pipi sabar .. sesungguhnya orang yang banyak bersabar disayangi Tuhan.. semoga Arsenal terus berada dilandasan yang betul..

janxxx berkata...

hahahaha..arsenal oh arsenal..

Pak Alex & Co. berkata...

kembalilah ke jalan yg lurus pipi...tiada gunanye lagi memuja sagna dan gervinho..illuminati sume ni!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...