ANDA SEDANG MEMBACA

24

Apa ke he nye Yeop?

Abdul Sokernet Selasa, Oktober 11, 2011 ,





Muka macam orang tabligh tapi pakai seluar pendek. - Pipiyapong

P/s: Team rahsia menang ke kalah semalam? Dengar cerita dah jadi The Red Card? Betul ke?

P/s 2: Lagi cerita pasal Piala Malaysia di sini.

24 Ulasan:

nu_Ox3r berkata...

xsilap ak dia pki seluar tight

aRief berkata...

smlm dia pakai tight puteh.

Kazman myPillBoard berkata...

dia pinjam legging mini dia

Haziq berkata...

salah...sebenarnya da bole jadi the red card warrior or happy red card warrior...kuikui

mr dimaz berkata...

maafkan abdul bnda baik ni dy x bpe nmpk..

Ajiz Nasution berkata...

red card warrior or happy red card warrior tak berapa sesuai.. mungkin The Red face Muay Thai Warrior lebih sesuai diguna pakai..

Awang Joe berkata...

yeah..budu power...Keep The Red Flag Flying High...hehe...err...kawe emo kawe ok...apa ada hal?

Unknown berkata...

abdul mmg bangang. suka nk acrik salah org. cipet tgh berdarah hape..

hellghast berkata...

semalam aje dia pakai seluar thigh,sebelum2 ni dia takde pakai seluar tu...

apepun harap timnas rahsia jangan marah dapat kad merah,sebab kaler merah tu sesuai dengan namanya red card warrior...tak pun card top up happy...

apepun padan muke kalah semalam! hahaha!!!

nu_Ox3r berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
eJAI berkata...

tak silap gua,memang dia selalu pakai tight la setiap match.

Jadi, muka tabligh kena pakai seluar panjang la ye?bagaimana dgn yang lain?hahahaha...abdul..abdul..

Jalan Lurus berkata...

abdul patut kene tasykil...
insyallah dia akan paham...
yeaahhh!!!!
kluar lagi dan lagi....

nu_Ox3r berkata...

@hellghast

bukan game semalam je dia pakai seluar tight.game sblum2 ni pun...

aRief berkata...

dlm gmbar tu dia pakai tight warna kulit. kihkihkih

keli berkata...

Macam haram Abdul. Ini macam celaka. Gua elok2 nak serius sikit boleh tergelak pulak...Wahaha..
Team Rahsia ni terus terang je la cakap Kelantan weeiii...!!!

hellghast berkata...

@ Keli...ssshhhh!!! jangan sebut __________!!! x boleh sebut woih!!! team tu maksum!!!!

kiahua? berkata...

entahnya abdul.agaknya orang tabligh je kew kena tutup aurat main bola?
pape pon da lama pasan.biase org guna nama abdul ni sambungan dia dgn nama Allah.tukaq nama la bro.

hantuLongkang berkata...

gila bbolok-wok awok dia mmaring ppakak wak kerah pedal belake..ssajanye buleh nyor...lasung dok ppaka skek arang...miahaha..

napok gaya, final ning, t-ting lawang teghanung dok starang doh...awok laing mmaing per cih...bukang maing mmusing-ketang glewak ddepang gol, gol dok gok dang..soh beng anging nok masuk final blake-semer :D

29 haribulang ning, awok laing molek ppakak duk bbira lambur beghende tengok tiwi blajor guana cara piung olek bola pah kelauk...haha

rashideeshukri berkata...

hoi hantuLongkang, lu ingat Selangor ni kecik-kecik anak ke? kalau si tabligh ni pun kita dah hantar dia balik sekolah pondok, Terengganu tunggu masa je. keh keh keh.

aksara: jaggoate - perrghhh ni gua tak tipu langsung.

Unknown berkata...

ko tu abdul main bola pun kena pakai seluar panjang..bukan org tabligh je... menutup aurat tu wajib ... ada paham??????????

hellghast berkata...

relaks dulu shidee,kasi terangganu hadiahkan 11 kad merah pada ___________ dulu,pastu barulah boleh main pondok2 dengan tabligh ni....

Streetwizer berkata...

team _______ pon bleh oder kad merah nak nak kena kalah, ini kan pulak Perak....kekeke

hantuLongkang berkata...

ciss..selangor..
dengan t-team pun terkangkang terkincit, ada hati nak 'memondokkan' teghanung...keh2

nota ringkas: perak tu tahap kaki je team dia sekarang..kalu pahang tu 'lauk' yang dah lama basi, perak ni kira 'lauk' dah sejuk..lagi 2-3 jam basi la tu :D

Ajiz Nasution berkata...

hai hantulongkang..t-team yg kau pandang enteng tu bkn stakat dah mengangkangkan selangor je, PDRM dan KL pun sama la.. terbaru, dia sental sumandak Sabah sampai terkengkang..

tp psl Perak ni lauk sejuk, yg itu aku setuju beratus peratus.. ater, disuruh nyer budak skolah pondok main bola buat ape nye? Sampai ke sudah ler hagham tak menang piala deme ni.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...