ANDA SEDANG MEMBACA

20

Chit! Poodah!



"Deyy macha! Saya punya team ranking 163 lawan Australia itu AFC Cup belakang 4-0 juga kena taruh. Macha punya team kalu, 5-0 kena taruh sama itu Australia belakang mau cerita Uzbekistan punya ka? Nallerekek? Chit! Poodah!" - Climax Lawrence

13 & 16 November - India vs Malaysia. Kalau kalah Kucing Malaya kita tunggu Arsenegobal nak cakap apa pulak!

Kepala bana dia Uzbekistan!

20 Ulasan:

Encik Akmal berkata...

kah kah nallerekek? lu memang gampang, abdol!

Streetwizer berkata...

gua mohon mariappan masuk campur dlm kes ni....

Unknown berkata...

aku rasa abdul ni Pipi kut..

Ajiz Nasution berkata...

Cha, teh tarik wunne! ini table kasi lap satu kali haaa!

"aku rasa abdul ni Pipi kut.."
Hei apa daaa.. kejap pipi kejap obe..

hantuLongkang berkata...

aiyoyo macha...
4-0 ka, 5-0 ka, tada jauh la macha...
lagi friendly juga, tada pappa...keh2

tanak cakap banyak la macha...kannekek!...semua berapa?

Aie Isa berkata...

Peh, nama Climax.
Power tul nama lu macha!

maniax berkata...

konek rajagobel tgh berckp, jgn ganggu deyyy

Maman berkata...

Aku tgk game Malaysia pas friendly games dgn Chelsea, Liverpool & Arsenal terus main bola lambong ke atas xsudah2. Xnaknye nk pegang bola lame2, pusing2 konon drible je kene rampas. Ms lawan Jepun tu pun, serang 1 kali je. Mane xnye, madah buang bola jek. Adui.. smpi yg tgk pun jd penat, tgk bola kat atas je, xmai turun. Kenapa Malaysia mcm dah xde haluan ek? Gaji + bonus kaw2 siot aku dgr diorg dpt. Tp, xkan nk terus mcm ni..? hmm.. typical bola sepak Malaysia. Aku hrp cepatlah cr rentak balik, biarla rasa underdog, tp hardly beaten. Up Malaysia!

Hazard Ali berkata...

Muka mamat ni macam penyanyi kumpulan Arrow je.. betul ke India ni?

RyuJi berkata...

nani?

se7en berkata...

tak payah india asli laa.. bagi india estet sudah, main tak pakai pad berlaga dia punya keting sudah boleh buat lu gosok2 betis sambil bergenang airmata menginsafi diri, diorang boleh steady jer buat gaya padayappa..

tapi gua syak india malaysia ni ada kacukan darah scotland la, main bola biasa2 jer tapi boleh lepas manage pasukan negeri dan kebangsaan...

rashideeshukri berkata...

kadang-kadang gua jadi tak faham kenapa sebelum ni ada entri macam ni dekat Sokernet:

http://sokernet.blogspot.com/2010/12/sorotan-piala-aff-suzuki-2010.html

snippet dari artikel ni:
"TAHNIAH! dari Sokernet serta rakyat Malaysia dan terima kasih kami kepada jasa dan sumbangan anda!"

kalau tak perform jasa takkan dikenang, macam tu ke?

sokongan kepala bana la.

The Transistor berkata...

Klu kalah nie,Comperm india kat mesia nie cuti wahahahahahahaha
mengKonek la ko rajagopal

keli berkata...

Deyyy macha lu punya muka serupa itu Nani laa..nallerekek...:D

Sebagai orang Malaysia dan fan Harimau Malaya yang tak ultras sangat gua cuma buat kerja gua yang macam biasa gua buat sebelum ni iaitu terima sahaja kekalahan Malaysia. Sebab gua dah biasa buat. Lu orang macam tak biasa pulak...Takyah nak merapu sangat. Selagi orang tu bertakhta selagi tu la korang buat kerja sama macam gua jugak.

Kalau menang itu bonus dan kalau kalah itu biasa. Takkan lu orang baru layan bolasepak Malaysia lepas menang AFF Cup kot...takkan la.

Gua dah malas nak kutuk, menyumpah, memberi kritikan bernas. Semua benda tu fan malaysia dah buat. tapi.....sama jek. Nak mengubat hati gua pergi layan EPL kat mamak je. Puas hati gua. Sebab gua nak layan bolasepak sebenar.

Ucapan gua semoga harimau malaya akan bangkit satu hari nanti. Dunia belum berakhir lagi.Masih ada masa.

kareem berkata...

gua tengok rashidee mengambil pendekatan berlembut bila lucy post pasal malaysia. Kalau abdul atau pipi, dah tentu dibangang dan dikepalabanakan...haha

rashideeshukri berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Ajiz Nasution berkata...

@kareem

aku pun terperasaan benda yang sama.. adakah sokernet sudah mengamalkan kronisme?

Hei apadaaaa.. Malaysia kalah dengan Australia, bukan dengan Laos.. Kira acceptable la.. Nak melenting sgt kenapa? Apa korang igt sejak dah menang AFF, Harimau Malaya takkan kalah? Camtu?

Lepas kalah taknak tgk game Malaysia lg dah? Haaa aku cadangkan korang tgk Kporno lg baguih dok ada!! Selamat berejakulasi yohh!

Kazuma berkata...

mohon hope solo..!!

Haziq berkata...

Haha macam nani la sial

hellghast berkata...

relaks jangan emo2 sampai mengonekkan org yang pernah menegakkan konek Harimau Malaya yang satu masa kuat mengaum tapi konek tak keras...

yang emo ni ape sebenarnya harapan Msia jumpe Australia? menang? seri? come onlah mentaliti rakyat(peh mcm dato guna rakyat2 ni)Msia ni bile nak lawan epl atau negara hebat automatik membayangkan kena titik! sape kata takde terlintas langsung dia tipu! hahaha...

kita cume 'berharap' seri,itu pun dinamakan berharap...bukan dgn yakin kita kata boleh seri,apatah lagi menang.

pasal player ni gua syak Tun Mari Mariappan,dia saje je lepak skernet nak tgk kelemahan team Malaysia kahkahkah!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...