ANDA SEDANG MEMBACA

22

Uzbekistan

Lucius Maximus Isnin, Oktober 10, 2011 , ,





Di sini saya mahu rakyat faham, saya suka memberikan contoh di mana Uzbekistan juga kalah 0-6 dengan Australia pada separuh akhir (Piala Asia 2011) - K Rajagobal (Harian Metro)


Faham kepala bana dia.
P/S: Dalam hal Harimau Malaya ni, aku sependapat dengan Pipistuta. Tapi bab Arsenal, lain cerita.

22 Ulasan:

Awang Joe berkata...

bangang...bangang...singkirkan manusia2 ditingkat atas itu...

rashideeshukri berkata...

dia ni tak tau tutup mulut ke? adoi...

tapi sebenarnya bukan salah dia pun kalau player Malaysia main macam haram hari tu. kalau development akar umbi (dibaca: FAM) macam bangang, apa dia boleh buat?

The Transistor berkata...

K.Gopal : Mmg kepale bodoh.. jgn nk same kan malaysia ngan Uzbekistan klu da kalah truk. Pk Team Malaysia dlu, klu cam nie la pemikiran ko x pg jauh le Harimau Malaya

Rashideeshukri : Btol mmg setup FAM ter-Bahlol sekali.. Sbb bola malaysia byk di politikan.. gile la cam nie x kemano kite..

Floppy Minister berkata...

statement bodoh dr seorg bergelar dato

azfar hranica berkata...

kalah uzbekistan pun diorg main jgak kat separuh akhir piala asia jd australia mesti la perform gile2 punye.stakat lawan malaysia aritu 1st half je diorg perform 2nd half lebih kepada membuang masa.kita ni piala asia pun blom tentu bleh lepas dah berangan ke world cup. dan jangan cepat mendabik dada walaupun menang sebab kita baru je menang dengan jiran serantau.lagi satu, FAM bila nak direvolusi kan ?? sibuk nak revolusi parlimen je.apa salahnya revolusi kan FAM tu dah naik meluat aku dengan sultan bola tu

LS berkata...

banyak la cerita lu datok woi.

Plus Ultra berkata...

kahakahakahak!

faham kepala bana! pastu yang guna istilah 'mahu rakyat faham' ni gampang apa woi? cakapla 'mahu peminat/penyokong faham'. ke rajagobal ni ingat dia dah title raja bola pulak? suka-suki nak main istilah rakyat-rakyat ni!

Ajiz Nasution berkata...

Dey cha, dulu kena bantai 5-0 kat bung karno kau salahkan jersi kuning..kena bantai 5-3 kat stadium jalan besar, kau salahkan rumput sintetik.. sekarang kena bantai 5 biji lagi, lu nak salahkan siapa/apa plak?

Rakyat ek? Wahh mentang mentanglah dah pakai "datuk", ayat pun dah macam YB.. Kelas kau, Gobal!

azrijohan berkata...

muahahaha

LS berkata...

@azrijohan
mana link blog? :P

aRief berkata...

haha. azrijohan da insap.

Streetwizer berkata...

ini mmg btul2 kepala bana...

kueh bakar berkata...

masa menang dipuja...
king gopal! king gopal!
dato! bagi dato!

kalah frenly dicerca..
bodoh!
bangang!

aduhai.
tapi FAM.presiden sila turun.tgk platini.pele.bekenber.seme bekas pemain yang 'naik'.bukan yang tak tau sepak bola.bekas pemain malaysia tahap jadi jurulatih jer la.

Hazard Ali berkata...

Aku lapar ciku. Depa ni, lapaq siku.

treacher berkata...

Thailand menang lawan oman 3-0.. Kite selaku juara AFF boleh ke?sengal la pkai alasan cmtu

Unknown berkata...

indonesia seri 0-0 dengan saudi arabia. lu boleh ke gopal?

keling paria betul..

hantuLongkang berkata...

rilek la..jangan kecoh sangat..friendly je..
masa friendly, kita dibenarkan pakai apa2 alasan sekalipun...tak jadi masalah..keh2

se7en berkata...

in KingGobal We Trust...

balaci terhormat& co. berkata...

andai katalah klau si joachim loew tak psal2 nak lwn sama itu timnas..syor kat datuk rajagopal,jgn bolos smpai 8...

"Di sini saya mahu rakyat faham, saya suka memberikan contoh di mana Saudi Arabia juga kalah 0-8 dengan Germany pada WC2002" - K Rajagobal

sejarah berulng.BANGANG!!

keli berkata...

Kalau komen dia orang Uzbekistan faham mahu kecoh jadinya.
Gua sangat suka gambar yang melambangkan persamaan. Contohnya yang ada kat entri ini. Apakah persamaan 2 tokoh dan otai ni? Jawapan ada kat komen dia. Sebab lagi sorang tu akan buat benda yang sama gak kalau kena camni.

kareem berkata...

amboi...marah beno ye kat gobal sampai panggil paria..ish..ish..

hellghast berkata...

amboiiii masa menang semua bagos!!! masa kalah semua hamun!!!
adatlah,kita kena faham Malaysia bukan kuat mana pun,Australia tu 1st half main mcm haram! 2nd half dah nampak boleh seibang dengan rentak Aussie.

so gua selaku peminat bolasepak negera dan bukan poser yang mengaku ultras tak berapa nak amik kisah benda ni sebab ckp banyak tak guna selagi Sultan Bola tak belajar sepak bola ikut arah telor.

setakat rajagobal silap ckp biaselah sedangkan org politik pun boleh cakap ape sahaja dan ramai je yang iyekan...

at least dari satu sudut,positifnya budak2 dah kenal sape tu safie sali,budak2 sekolah bawak baju sukan jersi Malaysia,awek2 dah mula menggayakan jersi yang selama ni jgn harap pompuan nak pakai kecuali jersi ade nama rooney dgn ronaldo kat belakang.

dan paling best kita menang AFF dengan negera yang kuat menyalak,alah mcm liverpool la,x menang liga takpe asalkan dapat kalahkan Man Lu ye tak?
ekekeke...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...