ANDA SEDANG MEMBACA

38

Australia 5-0 Malaysia

Pipiyapong Abdillah Hamzah Jumaat, Oktober 07, 2011 , ,


"Kakakakakaka kalah 5-0? Sama macam aku dulu laa main sepak bola ke atas kakakaka!"




Harimau Malaya kepala bana dia.

38 Ulasan:

r.k berkata...

dulu .. tapi sekarang abam ni makin hebat . hehe

azrijohan berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
El berkata...

azrijohan tak habis2 promote blog sini pehal? nak kena maki sampai menangis ke hape

Farid berkata...

Pentadbir blog memang power.

Mohon Raja Konek.

rashideeshukri berkata...

*cough* 8-2 *cough*

Cob Nobbler berkata...

ini adalah satu cara untuk pipi lakukan diversion tactic terhadap arsenal.

haha!

Encik Akmal berkata...

pemain power mana pemain power?

Özgür Çek berkata...

2009 - RAJAgobal
2010 - KINGgobal
2011 - FUCKINGgobal

Streetwizer berkata...

mungkin tendangan mengikut arah konek diperkenalkan semula...

harimau luka akan bangkit berkata...

datuk K RAJAGOPAL memang belum cukup bagus,(TETAP Bagi peluang kepada DKR )tapi bagi arsene wenger jadi manager harimau MALAYA pun belum tentu harimau MALAYA Boleh menang lawan QANTAS SOCCEROOS,Paling penting tranformasi untuk FAM 100%,masalah utama berpunca daripada kepimpinan yang sedia ada, liga MALAYSIA PERLU dinaikkan taraf untuk melahirkan pemain yang berkualiti dan untuk MEMANTAPKAN LIGA MALAYSIA aku sokong 100% cadanngan Lucius maximus UNTUK liga MALAYSIA,sokong lucisu maximus untuk presiden FAM,..AYUH KITA BERKEMPEN TRANFORMASI BOLA SEPAK MALAYSIA.

http://tronohtranquility.blogspot.com/2009/01/bicara-bola.html

terbaik penulisan ini,FAM ada baca tak ni..

pakkordi berkata...

Terima sajalah kenyataan yang Malaysia masih jauh ketinggalan.

izat123 berkata...

pipi emo lagi.habis safee sali pun kena bangang dengan dia.ahahhahaa..safee sali penyerang epl konon..kuat berangan rakyat malaysia nih

Kazman myPillBoard berkata...

Sebenarnya ramai pemain bagus kat Malaysia ni. tapi kecundang masa time sekolah sebab kecederaan yang maha blog serius. kalau FArM bagi bajet upah fisioterapi diletakkan di setiap negeri, rasanya Pipi dah setarf Safee Sali. Tapi disebabkan kecederaan kepala otak lutut, Pipi hanya mampu jadi pembuat entri sahaja.

Mr Freak berkata...

lepas match tukar jersey je la.

Özgür Çek berkata...

"kita seharusnya berbangga dijemput pasukan itu supaya dapat melihat dan merasai sendiri jurang perbezaan antara kedua-dua pasukan."
-Kosmo!

"Sekurang-kurangnya, Kanggaru masih mempunyai belas ihsan apabila sekadar ‘menghadiahkan’ lima gol buat pemain negara, tidak lebih daripada itu."
-Kosmo!

aSr1 berkata...

Malaysia boleh lawan dgn kuasa bola sepak besar Asia jika boleh melaukkan semua team-team di asia tenggara..bukan sekadar 2-1, atau 3-1

Awang Joe berkata...

kosmo bangang!!

ImanCo berkata...

ape lu sentap ngat pipi?

agak2 le kalo ye pon, sebab ada org cam ko asik mengutuk je sbb tu la loser org2 sebelah ko..

sbb 8-2, negara sendiri leh jadi bahan.. baik ko simpan je la dendam ko yg 8-2 tu.. phui!

talkIZcheap! berkata...

diversion taktik yang kacak... ;p

faizul berkata...

5 gol je.. apa ada hal.. hahaha

kueh bakar berkata...

kesian raja.dulu dipuja sekarang dihina.kekeke.rileks raja.teruskan target untuk final piala asia.kalau gagal.sila letak jawatan.

fam kena berubah. biar akar umbi boleh undi siapa presiden.peminat boleh undi.jurulatih boleh undi.pemain boleh undi.biar duk atas dengan 'hak'.

bagus stay.tak bagus turun.

malaysia kena amik pemain naturalisasi.amik la 3-5 orang pun. jepun dulu pun 'import' brazil..sekali dah masuk worldcup...baru tahu banyak benda..

ala..hidayat pun dari indon.yufang dari cina..bola takkan tak boleh import...

player amik rasuah dulu sebab gaji tak bayar.lewat bayr.kwsp tak bayar.padahal dunhill bagi 30juta setahun..duit hilang masuk poket.
player dah kena hukuman pun kena gantung game sampai mati..bodoh.

juventus atur perlawanan. rasuah la tu.player tak kena gantung.walau gaji mahal berjuta.kena main div 2 jer.tak paham aku.

selangor vs singapore.australia vs mas 5-0?saham safee sali jatuh..

Net berkata...

peh pipi kene sound dgn imanco? baler..rilek pipi rilek..hahhah

Usagi9898 berkata...

bawak bersabor brader pipi. nah amek gula gula ni.

Ozgur Cek berkata...

imanco lebih legend dari pipi kot..

kareem berkata...

emo betul imanco nih..dasar budak baru baca sokernet!

maniax berkata...

apek keeper konek

balaci terhormat& co. berkata...

germany vs australia 4-0...australia vs malaysia 5-0..apakah ini?

izat123 berkata...

sokernet kena tambah disclaimer "kalau sakit hati negara anda main cam cibai pastu kena bahan sila ke website : buttlickersultanbola.com

The Transistor berkata...

Aku tambah lg:
Jangan sampai 'menconteng arang di muka' Rajagobal, itulah tekad yang perlu disematkan di dalam hati kesemua pemain Harimau Malaya bagi mengelakkan kekalahan yang lebih memilukan seandainya gagal mencatatkan kemenangan ataupun sekurang-kurangnya seri dalam pertemuan itu.
-Kosmo-

Mane leh conteng da cukup gelap da tu arang pn x nampak wahahaha

almighty bongzilla berkata...

makin lama makin bangang team malingsia ni. tak menghiburkan, ayam, sundel, palat, taik. tiba2 peruntukan keluar dalam bajet smlm 20 juta untuk pembangunan sukan. lancau2 belaka malingsia ni.

ImanCo berkata...

haha... dgr ni murid2

aku mmg le emo, 3 hari aku berkabung... sbb kalah... hahaha

gua bace sokernet dari 2009 kot.. 2011 baru aku kumen.. kareem nak bising2..

ImanCo berkata...

haha.. dgr ni murid2..

aku bace sokernet dari 2009 kut.. 2011 baru kumen.. ok aku bdak baru.. so? nk pegi sandarkanpadakenangan.net?

pipi mmg bgitu, gua tepek je org2 cam ni... ce cool sket cam lucy.. bagi analisis ke..

rashideeshukri berkata...

gua dah boleh nampak mentaliti sesetengah pengkomen dekat sini yang tak tau nak menghormati langsung.

lu nak komen, komen la game tu, apa yang silap tengok la dari game tu jugak. jangan sampai menghina orang sana sini, termasuk jugak negara lu yang dari anak cucu sampai la ke moyang korang dah bernaung.

kalau problem bola sepak tu datang dari pembangunan, lu carik la apa yang tak kena dengan FAM dan Sultan Bola. tapi bukan la sampai memalit taik dekat muka diorang. kalau problem datang dari gameplay, lu carik la apa yang silap. bukan lu tapak kaki kat muka si Rajagobal.

ni sampai panggil negara sendiri 'maling' la, Rajagobal tu hitam macam arang la, lu tau tak ini semua 'demeaning remarks'. bukan CRITICISM.

dalam hal macam ni, Pipi, sorry to say, tapi lu memang bangang. kalau lu tak suka bola sepak tempatan takpe. tapi diam-diam sudah la, bukan post benda-benda yang tak membina macam ni.

gua dah boleh nampak ada je brader-brader yang akan hentam gua lepas ni, tapi gua cakap terang-terang, post ini bukan post menganjing. ini post sampah.

Unknown berkata...

pipi puki?

keli berkata...

Takyah nak bengang sangat la rashidee...sejak bila Pipi post benda-benda yang membina...biasa lucy, jorji, pakkordi je yang buat setahu gua la.
Gua bukan hentam lu tapi gua cakap terang-terang je. Kalau lu cakap Pipi post benda2 yang membina sama dengan lu cakap Abdul post benda-benda yang membina seterusnya membuatkan gua terberak dalam seluar...:D

kareem berkata...

perghh..pipi the legend dihina sebegini?apakah masih ada yang sayang?

Pipiyapong Abdillah Hamzah berkata...

Kakakaka peduli apa aku

syafiqikhwan21 berkata...

kekadang 2 bkn pe....plyer sndri men x smgt...men skadr target mng tpi x prnh nk fkir cmne game nk mng..men xde strategi...kurang pmain yg kreatif...dan bnyk serap pmain2 vateran...klau di perhatikn...dlm kempen liga mlaysia...men nk trus serbu je...cm dlm pdg 2 men soang 2..skit2 kang antaran jauh...2 yg pling mnympah 2...men xde strategi...game jdik borink...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...