ANDA SEDANG MEMBACA

22

BOIKOT!!

Jorji Jumaat, Oktober 28, 2011



Jang boikot! Tak koso Jang nak bayar RM50 untuk tengok sawah kek Stadium Shah Alam. Sawah kek kampung Jang laie elok. Ado Kobau sekali. Lagipun Jang dah kono maso Malaysia lawan Singapura baru-baru ni, Jang bayar RM50 untuk tengok suku padang. Tompek duduk takdo. Beratus manusio laki pompuan, budak dan orang tuo sosak napeh nak tengok Malaysia main tapi hampeh! Ado yang menjarap, ado yang mencangkung dan ado yang buat aksi kelawar, tergantung kaki nak dapekkan sedikit view padang, ado VIP atau FAM kesah?

Walaupun Jang akhirnya berjayo menyusupkan diri ke VIP area, tapi Jang masih tak pueh hati dengan kes yang lalu, justeru Jang nak boikot dan suka Jang nak cakap kek sini tentang kes tersebut........................................................ Lancau la lu FAM!

kredit gambar : Fesbuk dan laman sesawang FAM.

22 Ulasan:

syemora berkata...

First!!

hantuLongkang berkata...

boikot!!..
set2 teghanung pun ramai boikoit...tapi ramai jugak yang berebut2 tiket subsidi...bengong!..

Alif Amin Othman berkata...

kini di godam

ijan de bunks berkata...

fuck you fam.
mati mood final aku. walaupun harga tiket tokmat dah kasi murah. boikot tetap boikot.

fam anjing di bunuh saja

Haziq berkata...

Boikot je!!!!Tengok kt Stadium Astro lagi best

*FAM selamanya BANGSAT!!!

pokdegrunge berkata...

SIALAN FAM..MAPUH DERAH LA..TIKET SUBSIDI PON, MUNG PAKA PITIH RAKYAT BABI EH..CELAKE MOLEK MUNG FAM OP..BOIKOT TTP BOIKOT..TRG BEKENG NELANG..11.11 NI BUBAR PARLIMEN PAKAT UNDI IJA ARR GILERR!!!

faizul berkata...

ni la jadinya kalau orang tak tau pasal bola dok amek port pasal bola. yang dia tau untung je. padang serupa sawah ada hati mau bikin final kat situ dah la tiket mahai. eh sial la. puiiii!!!!

mangifera berkata...

dah kena hack pun tak reti2 bahasa lagi ke FAM? dungu piang sungguh.

Hazard Ali berkata...

So, kepada yang penah tanya napa Sokernet lagi banyak highlight bola luar,

"Lagi mau tanya?"

Ajiz Nasution berkata...

Sultan bola cakap 30% drp hasil kutipan tiket bakal disumbangkan kepada bakal mangsa banjir di Pahang. Lagi 70% akan disumbangkan ke poket beliau.. Daulat Tuanku!

kobetz berkata...

kesian korg..da g final pon xgumbira..

ps - adakah ini sebenarnya misi 33 selangor??;-p

Maman berkata...

Kalau la mmg berlaku boikot besar2an malam esok, ape kesannya kepada imej bola sepak kite? Sultan bola xpk ke perkara2 mcm ni. Skrg ni, Indonesia, Thailand & Singapore sume makin meningkat, bukan prestasi & duit shj malah perkhidmatan, kemudahan & kualiti stadium pun meningkat maju. Sume tau kualiti stadium kat Malaysia ni. Walhal dh pernah kene sound tepek dgn FIFA dah. Balik2 nak sapu duit rakyat & kate "untuk kebaikan kedua2 pihak". Patut Sultan2 lain pun masuk campur la, kasi gegar skit Sultan bola ni. Mmg sadis la last2 minit amek kesempatan. Even, I am Johorian, but i love to watch all states teams playing. Kalau di Bukit Jalil Kelantan VS Terengganu pun aku layan je. Xdenye nak fuck negeri lain, melainkan kalau aku kene ah. memey Sedey ah tgk FAM xubah2..

Mr Freak berkata...

boleh tak menteri yang tak penah tau pasal gimnastik, jadi president gimnastik??

aku nak tengok dia tunjuk sijil, penghargaan yang dia penah main bola..tunjuk dia pegang but bola jadi la..

cantona79 berkata...

Banyak sangat camput tangan politik dalam persatuan membantutkan perkembangan bolasepak di Malaysia. Bila stadium kosong mula la kata peminat malaysia tak sporting la bla bla.. tp bila cmni sapa nak jawab? Rindu zaman semi-pro dlu..aku rasa lebih pro dari sekarang.

se7en berkata...

catatan ini telah dibuang oleh sultan bola

Pet Shop Boys berkata...

Apalah sangat RM50 tu, konsert Elton John boleh plak pergi!

6 tolak 1 jadi 5..tu pasal tiket harga naik RM50!

ijan de bunks berkata...

ape babi la pet shop boy ni. kecoh yang amat pasal 6 1. memang azali lagi budak libepol macam ni aku rasa.

ape2hal fam memang babi

web dah kena hack terus tutup. web ni aku rase depa tak perasan dah 2 hari kena hack.

http://malaysiansuperleague.com/index.html

bangang piang

rashideeshukri berkata...

FAM tak pernah nak belajar dari persatuan lain dekat Malaysia macam PHM dengan BAM. even Persatuan Sepak Takraw pun nampak jugak la pengurusan dia.

walaupun ada ahli politik, tapi mereka bertindak sebagai penaung sahaja. FA England pun ada ahli politik tapi sebagai penaung sahaja. dari pengerusi sampai la ke budak Milo, semua pernah menjawat jawatan atau pun ada experience dalam bola sepak.

sama jugak macam badminton dekat Malaysia ni, di mana pengerusi adalah Punch Gunalan, pernah menang All England dulu. ini baru orang kata ada experience to lead.

kang kalau gua mengharapkan Sultan Bola ni mati, tak elok pulak.

talkIZcheap! berkata...

web 2 hari kena hack diorang tak perasan? aku rasa kalo web tu dah ada 20 tahun pun diorang tak perasan!

keli berkata...

Kasi demo la beb.
Tapi kepada yang nak bayar jugak rm50 tu, TBH gua respek sebab sabar dan kerana kesanggupan melayan kerenah FAM.
Gua rasa Terengganu menang. Trio diorang main mantap.

kareem berkata...

sape yang bayar rm50 tu bangang sebenarnye...kehkehkeh...

Streetwizer berkata...

gua tnggu saper lak nak hack Sokernet nih...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...