ANDA SEDANG MEMBACA

20

Match Preview - West Bromwich Biol vs Liverpool

Ahmad Fairuz Jumaat, Oktober 28, 2011

Sabtu ini sekali lagi Liverpool - Terlalu Power (TM) akan bertemu dengan skuad burung. Kali ini burung 'throstle' pula. Orang British suka betul pada burung, macam Abdul Sokernet jugak.

Perlawanan bermula jam 12.30 pagi hari Ahad waktu Kuala Lumpur. Pertandingan mudah untuk Liverpool kali ini akan berlangsung di Stadium The Hawthorns. Kalau di stadium astro, channel Astro SuperSport 3.

Bacaannya? Dengan penyerang Shane Long yang dah masuk hospital, tugas Liverpool makin rilex. Ikat Odemwingie kemas-kemas, bentes kaki Chris Brunt keras-keras, settle. Suarez tak akan dive dah. Kalau dive pun hanya diving header untuk skor. Serius.

Ahh, malas saya nak preview banyak2 nanti ada yang kata saya cakap besar pulak. Korang tengok lah sendiri.

Ramalan: WBA (0) - (1) Liverpool (kasi chan)

#YNWA ./

20 Ulasan:

Najmi Hayat Bin Abd Malek berkata...

first!

Hazwan Arif berkata...

dgn west brom pun nk buat review gak...keh3..sian2

Nwx berkata...

pak kordi dah makin humble. keh keh keh

Hazard Ali berkata...

Awal2 dah ngaku nak bentes kaki anak orang. Pak Kordi ni kejam macam Sultan Bola la.. hahawwww...

Ajiz Nasution berkata...

"Ramalan: WBA (0) - (1) Liverpool (kasi chan)"

Hahahaha.. kasi chan ye, PakKordi? Mari kita tengok siapa yang kena!

top_ace7 berkata...

"Liverpool - Terlalu Power (TM)". Hujah yang amat tegas di situ. Hahaha.

kobetz berkata...

uiks.. rilex LIv pon xkn 1-0 je.. cam da berhempas pulas je..;-p

f.islahi berkata...

kasi chan? puuiiihh hahaha

Ozgur Cek berkata...

lawan burung lagi...liver bird tetap power

Maman berkata...

Last season, Hodgson menang. Punye lebar senyuman seolah2 ada dendam dgn Kops yg dah berbalas. Hehe. Tp xpe, Biggies tgh xconsistent. Kops leh makan la nye. Aku angkat Suarez untuk Fantasy Football EPL. Hehe.

mirul berkata...

entri pakkordi antare yang paling gua tunggu selain entri lucy ngan pipi.

entri geng 6-1 gua tak minat.
tak ilmiah dan berlandaskan hukum syarak langsung.

puihhhhh

Pet Shop Boys berkata...

gua support Liverpool! Gua support Pak Kordi!

nerachacacamarba berkata...

suare7 3 butir sumbak

hellghast berkata...

team Terlalu Power (TM) 1-0 WBA? ke sakit nak score sebab tu predict 1 gol aje? kahkahkah!!!

Kurast berkata...

Pak Kordi punye post ngalahkan sultan bola adenye...

frwls berkata...

suarez macam biasa, we just can't get enough!

talkIZcheap! berkata...

asyik lawan team burung jer... memang jenis lawan spesies-spesies sendiri je ni...

keli berkata...

Ok apa burung, nanti kalau bubuh gambar biawak nanti buat naya je. :D

Gua harap Suarez main sub je. Asyik main je jadi apa2 susah pulak nanti.

kareem berkata...

apahal asyik pakkordi je buat match preview?mane pipiyapong ni?game lawan chelsea ni woi

Streetwizer berkata...

pakkordi plsla predict power skit..takkan rendah diri kot...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...