ANDA SEDANG MEMBACA

15

Moh kita ke Majlis Pelancaran Buku Cerita Malaysia Tidak Ke Piala Dunia.




Pergi tengok Final Piala Malaysia kena bayar RM50. Burger stadium rasa papan. Tapi kalau korang datang ke event ni, korang tak payah bayar se sen pun dan kami bagi makan FREE!

Berikut adalah detail Majlis:

Hari: Isnin
Tarikh: 31 Oktober 2011
Masa: 8 malam - 10 malam
Tempat: Rasta TTDI, Kolompo
Pakaian: Wajib pakai custome Helloween, siapa tak pakai, dia Liverpool.

Oh ya, harga buku adalah RM20.00. Ketika majlis ini, buku akan hanya di jual sebanyak 50 bijik sahaja. Kenapa 50 bijik? Ikut suka abang la. Jadi, sila datang cepat, tak main ye nak tempah-tempah.

Lagi satu tambahan, pihak Sokernet juga telah menerbangkan khas Lucius Maximus dari Sabah untuk membuat penampilan istimewa di majlis ini. Boleh la korang dapat sign dan bergambar serta berpelukan mesra dengan beliau, kalau tidak, kalian perlu ke Kota Kinabalu, Sabah untuk berbuat demikian, Adinda Liyana mesti suka. ik ik ik..

Akhir kata, seperti biasa, ajak la sekali kawan-kawan kalian yang lain memeriahkan majlis yang gilang gemilang ini, dan tolonglah promote sekali majlis ini kepada semua rakyat malaysia termasuklah Sultan Bola, info lanjut mengenai majlis ini di SINI.

Ok, ini betul-betul last, siapa tak datang, mak dia itam.

15 Ulasan:

Obefiend Weiland berkata...

gua pasti ada

idysur tagem berkata...

vavi la.duit gaji tak masuk lagi.kalau tak confirm datang.

pakkordi berkata...

Ditto.

ijan de bunks berkata...

sape tak datang mak dia itam

kahkahkah

Pet Shop Boys berkata...

Cukup-cukuplah bahan Man U. Kesian diaorang...diaorang pun ada hati dan perasaan ok...

Tak baik tak baik. Cukup cukuplah tu ok....

I tak sukalah orang kutuk Man U ni...I sedih tau

cantona79 berkata...

hahaha mak dia itam!! Klu pakai baju itam?

issa fachs - always next year!

Ajiz Nasution berkata...

Celaka abdul.. mak aku putih melepak lah..cissss

sila quot harga buku termasuk caj posto ke lembah klang.. Terima kasih

sutanbalun18 berkata...

Mak kau la itam..kan,haa...

hellghast berkata...

main ugut2 nampak,tapi yang pasti yang takkan datang ialah Tun Mari Mariapan,sebab mak dia sejak azali err....

Ozgur Cek berkata...

xjemput sultan bola skali ke?
buku ni ditulis pun sebab sultan bola yg pegang FAM..
kalau x xde la buku msia xke piala dunia, msti crita msia ke piala dunia..keh3

Hazwan Arif berkata...

nk order online.siyes

keli berkata...

Gua tak nak pakai kostum sebab gua Liverpool.
Apa-apa pun semoga majlis ni berjalan lancar. Tapi mak gua tak itam

kareem berkata...

asal jual 50 bijik je?kalau yang datang 80 ribu orang camne?

Streetwizer berkata...

gua syak jual 50 bijik sbb harga tiket final RM50 kot..

lara_nur berkata...

rasta ttdi tu kat mana. adoii tak boleh port senang sikit ke. dah la takde transport. jahanam la.

siapa pergi, pelis, simpankan untuk lara satuu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...