ANDA SEDANG MEMBACA

20

Kalau RM100 pun gua bayar...

FdausAmad Jumaat, Oktober 28, 2011

Nombor 10 vs Nombor 10

Perlawanan persahabatan antara Selangor dan Boca Juniors pada Januari 1982.

Selangor tewas dengan jaringan 1-2.


Entah berapa ringgit la tiket masuk stadium masa ni....

20 Ulasan:

ijan de bunks berkata...

fam babi

ibnu sina inamza berkata...

turun fam,naekkan ranking mesia!

asrap virtuoso berkata...

eh time nih, sultan bola dah pegang fam lom?

Ajiz Nasution berkata...

Kalau Rm200 sekalipun, aku sanggup tengok kat rumah..huhu..

Gila kau.. ini macam punya game confirm lah tiket habis awal.. kalau dapat pun, seat paling atas area belakang tiang gol.. apa pun tak nampak!

rashideeshukri berkata...

Boca Juniors weh. Boca Juniors. Sydney FC yang dulu pun tak pernah dapat penghormatan macam ni.

Sultan Bola kena turun sekarang jugak. demi maruah bola sepak Malaysia.

saiful aizat berkata...

entri terbaik.

cubalah suruh sultan bola turun. kang kena panggil derhaka. biasalah, orang melayu kan taat perintah sultan..

Maman berkata...

Kalau tgk & predict result game-game dulu mmg Malaysia should be among top 10 Asian countries wei. Kalau skrg kte masih di tahap seperti tu, aku xrasa 50 riya pun jd bahan. Bahkan, 100 riya tu pun mmg berbaloi. Kenapa bola kite semakin mundur? Bahkan Jepun & Korea yg suatu masa dulu mcm cap sardin Marina tp skrg petanding tetap WCUP. Mmg sedey tp sebab hancur nye bolasepak kite ialah rasuah & kuku besi FAM. Dear God, pray that you heard our good demand on our beloved football.

Ozgur Cek berkata...

SETUJU!!!!!!!!!!

Ozgur Cek berkata...

time ni sultan bola xjd presiden lg..1984 bru jd presiden

Pet Shop Boys berkata...

Sesiapa nak tgk final ajak aku k.Call aku .kita tengok sama-sama

No HP aku 016-66161616 k..:)

kareem berkata...

kalau selangor yang lawan aku taknakla..tapi kalau malaysia lawan,gua sanggup doww...

El berkata...

maradona tu beb. agak-agak zaman sekarang kalau barcelona lawan malaysia berapa kena? kalau lawan dengan player simpanan dorang pun mungkin 10-0.
messi mungkin boleh gelecek 11 pemain malaysia, dan mungkin juga Rajagopal pun digelecek sekali untuk menambah penghinaan.

Sultan bola, sila baca blog ni then cari kerja presiden lain. presiden nelayan-nelayan ke

keli berkata...

Kalaulah Sultan Bola nak letak jawatan presiden, lepas tu sama jugak ceritanya pasal anak dia pulak ambik jawatan tu.
Last2 main bola petang2 dengan member lagi layan daripada layan tengok bolasepak Malaysia. Kalau nak tengok pun masa selangor main je. :)
Viva Selangor

hellghast berkata...

Gua benci betul kalau ade yang sebut2 Barcelona dgn Messi dalam ni! kepala bana!

apepun kalau semua tak pegi stadium tgk kat astro atau mamak,tak payah nak bertekak2...

sebab naik la mcmana org tetap datang jugak...ala mcm rokok...tipikal org Meleis,mcm suruh boikot barangan yahudi,menyalak kat mulut tapi bedal jugak kahkahkah!!!

hellghast berkata...

cilake! gua pun sampai salah komen! ini komen pasal Boca Junior! nasib baik zaman dulu takde astro kalau tak org tak subscribed,lagi semangat tgk kat stadium

errrr tak boleh buat klon Mokhtar Dahari ke dari tulang DNA dia? kehkehkeh!!!

top_ace7 berkata...

RM50 melampau sangat. Ulat tiket pon tak dapat cari makan ni.

Streetwizer berkata...

gua mohon tiket RM50 FAM sbgaia rasuah utk org2 dlm FAM singkirkan sultan bola...

Ozgur Cek berkata...

baru tringat..mngu ni xde footie friday..damn

azrul berkata...

limaploh ringgit wa bawak pegi urut batin lagi berfaedah kah kah kah

SM berkata...

rm50 boleh bawak skandal makan kat secret recipe, lepas tu, dapat la barang sepam dua. daripada tengok game yang belum tentu main macam taik ke tidak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...