ANDA SEDANG MEMBACA

27

Piala Malaysia 2011

Pipiyapong Abdillah Hamzah Sabtu, Oktober 29, 2011 , ,


Piala Malaysia hampir sampai ke penghujungnya malam ini. Debarannya kian terasa bagi penyokong Negeri Sembilan dan Terengganu. Pasukan manakah yang akan berjaya menempah tempat ke pusingan yang paling power? Kita tunggu wisel penamat di Stadium Shah Alam malam nanti.

27 Ulasan:

Nwx berkata...

patutnya king of final tu vs FAM.

pizli berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
pizli berkata...

Boleh tahan lawak jugak ni hehe.

8thliasson berkata...

Tu dia Real Madrid Malaysia.. Juara sebenar bola sepak Malaya..

Encik Marzuki berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Encik Marzuki berkata...

kahkah.

Pet Shop Boys berkata...

aku yakin Arsenal akan beat Chelsea..van Persie on fire!

syemora berkata...

Sultan Bolo pasti bangga!!
wakaka..

KiMiE berkata...

Pahang? Apa tu? Ada team bola jugak ke Pahang tu?

almighty bongzilla berkata...

KAH KAH KAH.. ARSENAL MENANG BESAR WOI... SELAMBA BUAT HAL KAT KAMPUNG ORANG... KAH KAH KAH

Abdullah berkata...

LOLOLOLOLOLOLOLOLOLOL

Aphal T,Team ade koma plak...

Siot la kelakar...

Pet Shop Boys berkata...

gua dah cakap Arsenal menang lu lagi tak caya..

tapi jgn celebrate sangat..Chelsea tu kacang je. banyak duit tapi tak reti beli player. Ada ke beli Torres?

Kah kah kah

Ozgur Cek berkata...

hahahaha....
"Cuma Pahang je diorang belum uji" -pipi

KiMiE berkata...

kepala bana apa chelsea tu.. tapi mmg kalah la lawan arsenal..arsenal team power kot..menyu?puii menang nasib ngan everton..saks!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MéuzAngelo™ XXIII berkata...

hahahahahhaha tak boleh blah :))

otakpenyubeku berkata...

Menyu belasah Arsenal dan Arsenal plak menang ngen Chelsea.....terbukti la Chelsea memang bangang musim ni....hahahaha

otakpenyubeku berkata...

walau apepun...sharbinee memng bangang...

Ameen berkata...

Conclusion 2011 , ser sorang !  den amik piala malaysia, mung amik piala fa, Kawe amik super league , presiden dan sumbangsih. Yang sorang tuh amik tshirt misi33 dan anugerah padang stadium terbaik.

Lion-O (Thundercats) berkata...

chelsea n sharbinee telah melakukan arsenal mlm ini

trevor berkata...

kah kah kah chelsea kalah lagi ke? mohon update saudara pipi!

almighty bongzilla berkata...

WOI PIPI! UPDATE2! DEN NAK TOGOLAK BOSA! NISMILAN MONANG, ARSENAL(KONFEM MONANG) PUN MONANG. PUHHHH MULTIPLE ORGASM LAA BAK KATO TOK KETUO!
KAH KAH KAH..
BUEK TEAM2 KALAH, SILO ISAP TOLO YO. KAH KAH KAH.. OSAH BANGANG EYYYYY

Hizwan Nizam berkata...

ceh .. nak jugak dia ..

Ariffin Janal berkata...

pahang? seriously pahang? yeke wehhh? cakap la bebetul wehhh nanti n9 kena jumpa pahang ke nk tau sape hebat? gua taknak kena trollll wehhhhh.


kahkahkahkah!

Din_diet berkata...

Pahang = Terlalu Power (TM)??

Streetwizer berkata...

okla Pipi, Pahang menang..Sultan Bola pnya keja..setel!

Usagi9898 berkata...

aku tak tau lak Pahang ade team bola? kehkehkeh

Floppy Minister berkata...

Dikhabarkan stadium utama pahang akan berpindah ke kuala rompin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...