ANDA SEDANG MEMBACA

26

CHEL53A!

Lucius Maximus Ahad, Oktober 30, 2011 ,




Untuk brader-brader Chelsea semua, boleh baca artikel berikut ini untuk sedapkan hati:



Yang mana Arsenal tu tukar Chelsea, Arsene Wenger tukar Andre Villas-Boas dan seterusnya.

Jangan gelabah. Rilek dan buat-buat biasa je. Ada orang lain dah kena sampai 6 biji, yang 8 biji pun ada.

Apa ada hal?

26 Ulasan:

Muhammad Firdaus Hamsani berkata...

ni main kt stadium shah alam pe nk tergelincir ni?? kui3

Muhammad Fadhli berkata...

kalah ape ade hal..

KTBFFH

ibnu sina inamza berkata...

next game usaha lagi... KTBFFH!

syemora berkata...

okey,ini power...kah kah kah!!

Aie Isa berkata...

Apa ada hal?

Hakim berkata...

apa ada hal Torres kena bola dekat muka?

apa ada hal Terry tergelincir macam men dekat stadium shah alam?

apa ada hal Torres boleh banyak kali buat lawak dengan passing depan tanpa ada player?

apa ada hal kalah dengan Arsenal?

apa ada hal dah lead dua kali still kalah?

apa ada hal?apa ada hal?

silamuddin hatbi berkata...

player chelsea sume malas nk maen sbb dorg nk tgk piala malaysia la ... ape de hal !

LS berkata...

brader Hakim mmg semangat. \m/

yeah celsi kalah.

faizul berkata...

kalah tu biasalah.. apa ada hal.. ahahaha..

mangifera berkata...

utk peminat2 chelsea yang glory hunter, ada kelab best kat Manchester, namanya Manchester City. Boleh tukar sokong Man City la pulak.

incik neng berkata...

nak kene sokong kelab mana ni baru xkene cop glory hunter?takkan liverpool kot.....
eh seriusss???

karamazov berkata...

Chel$ki transition? hahahaha .. ini denial namanya ..transition korang dah start hari Abramovich takeover circa early 03 ...

selain daripada pembelian player yang overprice (50mil GBP for Toress anyone?) aku tak nampak pun perubahan ..

oh to be a gooner!

BiZKiN berkata...

London Bridge is falling down, falling down,falling down~

Pros|mrcool berkata...

rilex sudah..

tu sikit punya hal la deyh..

keli berkata...

Kamon la Chelsea. Kenapa mesti dekat home jugak ni? Sekurang-kurangnya 8-2 tu dekat away tapi 3-5 & 1-6(opsss...)dekat home ni. Dead man walking la AVB kali ni. Apa ada hal...:D

Nik Saiful Anuar berkata...

AVB ni allergic lwn big 4 la, bg org muda blajar dr kesilapan

kareem berkata...

toksah cite pasal nape arsenal tak menang piala.Yang penting match malam tadi chelsea kene kitai sampai 5 bijik kat stamford bridge...kahkahkah

akeeisakee berkata...

chelsea POWER.

panjang lagi masa lu orang gelak2 dulu. lepas lu orang nangis2 pulak

mirul berkata...

kalau dah namenye bengap kan

buat ape nak sedapkan hati lagi

kah kah kah

Streetwizer berkata...

ok, chelsea trsgtlah Arsenal..makasih.

Maman berkata...

Game best gak, free scoring. Referee pun ok. It just mmg kurg fokus la el-capitano JT. Ape pun, accept that Gunners are the better team. Defeat but obviously, for me, i think AVB will be the "victim" OR the senior players will take the responsibility. However, we believe we will be bounced with positively. KTBFFH~

Ajiz Nasution berkata...

Aku saspek our beloved captain marvel berjima' 5 jam sebelum match.. Jgn salahkan rumput kalau lutut sendiri yang longgar..hurmmmn

#KTBFFH

Hazard Ali berkata...

Nak honest ke ape ni? Nahh.. game tu memang best pun. and kalah 5-3 bukan benda besar pun, macam kalah 2-0 tapi lebih bermaruah kot sebab sempat sumbat 3 bijik.

(sambil bayangkan aku ni AVB)..

Tumbukan padu ke udara! Eh silap team...

Maman berkata...

@ Hazard Ali, kelakar la ko. Tumbukan ke udara jugak! Yaah!

Maman berkata...

Aku Xsetuju dgn @Magnifera. even kalau skrg budak darjah 6 suke & layan Liverpool sebb dah bnyk piala bukan layak dipanggil glory hunter ke, atau nk rasa "selamat" in the future? How about kalau budak atau bapak budak suke MU / Gunners? City no komen la. Kalau ada pun, xseramai fans Newcastle / Spurs / Aston Villa / Rovers / West Ham pun kat Malaysia ni. Kalau ramai, wallahualam la. Huhu.

Diego Amani berkata...

John Terry tertutuh padang sendiri!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...