ANDA SEDANG MEMBACA

20

Senyum Soker - Sebab Nogori Monang Malam Semalam

Obefiend Weiland Ahad, Oktober 30, 2011 ,

20 Ulasan:

kacipcrew berkata...

zzzz

Azri the Accelerator berkata...

aku dah agak.mesti ada komik bangsat ni lagi.hahahaha

syemora berkata...

lagi..?tapi masih kelakar.

kang kang kang...

'Ariff Ansaruddin berkata...

aku dah agak apa dialog dan gambar dia, tapi lepas aku baca aku still gelak dan rasa nak baca komik tahun lepas punya

syamem berkata...

taun depan selangor kene beli pemain berteknologi ni.. baru leh misi ke 33..

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

ni entry paling pecah perut season lepas.. recycle balik pun sama.. pecah perut gak.. kahkahkah.. harap obe dapat buat komik untuk sharbinee plak..

keli berkata...

Sharbinee...kah kah kah. Sekali tak melekat pulak bola dekat tangan.
Hai-o memang power. Pandai pulak dia pilih team dan macam tau-tau aje N9 menang tahun ni.

Momento berkata...

3 final berturut2 die skor,sume gol penting plak tu,nano..nano..nano..awan nano..

Ozgur Cek berkata...

sapa nk menang Piala Malaysia tahun depan boleh la beli Hai-O

Raiden berkata...

Kemak ulang lagi pon tetap lawak..Hai-0 memang power..

jumari jipan berkata...

hairuddin nii betul-betul duta Hai-O ke ape? free je dpt promot.

Bangsat tu betul-betul bawak luck. Tahyul.

Fiffy Syafiqa Hazirah berkata...

ada lagi! kakakakakaka

kareem berkata...

walaupun komik ni 'lame' tapi still kelakar!hahaha...

Mumia.Megat.Menjelma berkata...

lantak ahh kuar blk lepas stahun pn, aku gelak jgk... hahaha

ijan de bunks berkata...

lol

nice one obe. jarang bagi entry yang power obe ni

sape cakap negeri sembilan tak power mak dia itam<----ayat abdol

Streetwizer berkata...

walaupun lame tp tetap lawak yg power!

Usagi9898 berkata...

mane2 team die lompat pn mesti sampai final. shilake. gol penting pn die gak score.

KiMiE berkata...

Haha..tahun lepas klate..hai-o memey mantap la jang!

Hazard Ali berkata...

Ten ten ten ten ten ten ten,
Ten ten ten ten ten ten ten,
Ten ten ten ten ten ten ten,
TEN TEN TEN TEN!

Tau apa ni? Inilah lagu Chicken Dance! HAHAHAHAHAI-O!

Maman berkata...

Hai-O xkene perambat ke balik Ganu nanti? Traitor ke Judas ni? Hahahaha. Abislah, family die mesti panas dgn die. Raya "KORBAN" la balik kampung nnti. Hehehe. Just Kidding.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...