ANDA SEDANG MEMBACA

25

Daulat Tuanku!

Abdul Sokernet Khamis, Oktober 27, 2011 , ,

Presiden Persatuan Bola Sepak Malaysia (FAM) Sultan Ahmad Shah meminta penyokong Terengganu dan Negeri Sembilan mengetepikan isu kenaikan harga tiket sebaliknya datang beramai-ramai ke Stadium Shah Alam pada Sabtu ini bagi menyokong dan membantu pasukan masing-masing dalam perlawanan akhir Piala Malaysia.

"Kalau dapat 80,000 orang datang adalah baik untuk kedua-dua pasukan, bukan kepada FAM"

"Kesian juga pasukan negeri-negeri telah belanja berjuta-juta untuk nak perbaiki pasukan masing-masing. Marilah kita beramai-ramai menyokong kedua-dua pasukan ini, dalam masa sama menolong menambahkan pendapatan daripada jualan tiket kepada kedua-dua pihak"

"Tinggal beberapa jam lagi nak sepak mula, takkan nak tukar" - Presiden FAM Sultan Ahmad Shah

Sumber : Bernama

Ihsan: http://semutmalaysia.blogspot.com/

25 Ulasan:

Hazwan Arif berkata...

Kalau lah aku boleh jadi Anon kat komen ni...

Najmi Hayat Bin Abd Malek berkata...

RM50 untuk tengok Messi Terengganu. Yang Terengganu ni letak Messi dalam team dia kenapa? Kan dah naik harga tiket.

Ajiz Nasution berkata...

"Marilah kita beramai-ramai menyokong kedua-dua pasukan ini, dalam masa sama menolong menambahkan pendapatan daripada jualan tiket kepada kedua-dua pihak"

"Tinggal beberapa jam lagi nak sepak mula, takkan nak tukar" - Presiden FAM Sultan Ahmad Shah.

Wakakaka.. jawapan macam ni hanya orang yang level Sultan dan ke atas je yg boleh buat.

Maman berkata...

Bapak ah.. Sultan Bola over siot. Dahlah kuasa "Gaddafi", kuku besi. Xcukup lg duit, naik harga tiket. Kalau final ada JLO nyanyi dulu, then ada fireworks & kawat tentera boleh la charge naik. Aduiyai... Shabery dah sound pun xboleh fite beb. Kene Agung Mizan la sound. Huhuhu. utk Terengganu gak kan.

mdfaizal berkata...

Presiden, Timbalan Presiden mcm boleh bersuara je dlm ni, tp tak boleh bg arahan.

bukan ke diorg ni kuku besi ke? hahahahah

apenzz tensai berkata...

puihhhhh!!!...

treacher berkata...

Daulat Sultan Bola!!

rashideeshukri berkata...

hidup Sultan Bola! puihhhh!

pokdegrunge berkata...

sdap ah mung ad bini muda babi eh..

Wan Perlis berkata...

gila kuasa sultan ni

Ozgur Cek berkata...

sultan babi!

eJAI berkata...

power..power..kali ni abdul post entri bijak...

err..bukan abdul ek.semut malaysia..hahaha

cilaka la presiden FAM...puihhhh

hantuLongkang berkata...

brayok!..
awal2 taknak cakap tiket harga rm50..main politik lebih...bagi subsidi, bagi potongan...apa jadah?..

tak kisah kalau naik mendadak sebab ada sebab2 penting...tapi rumput pakai rumput lembu jugak...

ada staidum bukit jalil, renovate tak habis2...ni semua sebab nak kayakan balik selangor untuk misi 33 tahun depan pulak..hahah

SM berkata...

"dalam masa sama menolong menambahkan pendapatan daripada jualan tiket kepada kedua-dua pihak"
pendapatan rakyat macamana?

ada, berkata...

"Tinggal beberapa jam lagi nak sepak mula, takkan nak tukar" - Presiden FAM Sultan Ahmad Shah

kt pikiran ak hanya ada dua je
-tukar harga tiket
-tukar kepala yg charge harga tiket ( maksudnya baginda sendiri )

Jimmy Stracqualursi berkata...

mohon abdul letak konek kat gambo ******

Ozgur Cek berkata...

hari tu dah rehatkan safiq rahim & amirul hadi dari main lawan australia..tapi misi33 xkemana jgk..dasar FAM bangang..

hellghast berkata...

Kalau Johor masuk final,dah lama dah TMJ bagi pelempang bugis kat sultan bolo ni!

cantona79 berkata...

Wayang kulit semua ni. Tak dak sebab munasabah naikan harga tak masuk akal macam tu. Dh la game standard sekolah rendah bayar standard EPL..inila orang panggil short term gain long term lost

azril aziz berkata...

Ayat freeloader mmg camtu. Makan free, masuk stadium tk pyh byr tiket, pi stadium ade escort, minyak keter tk pyh byr... so mane dia phm bila org komplen harga tiket mahal.

Kurast berkata...

Free Loader Yang Bangang

keli berkata...

Sultan Firauuunnnn.

kareem berkata...

kepala bana dia tinggal beberapa jam lagi. masa dia cakap ni bukan hari rabu ke?

Streetwizer berkata...

sultan bola..no one can fight with him except himself...

Maman berkata...

@ Kareem, betul tu. Ckp xsupa bikin. Apelah nasib FAM dpt Presiden "Gaddafi" mcm ni...~

Aksara: poress - Power Torres Score.

Preview Chelsea VS Arsenal please...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...