ANDA SEDANG MEMBACA

123

Cerita Malaysia Tidak Ke Piala Dunia







Abang nak tanya ni, kalau buku ni keluar, korang dok pung pang pung pang kat sini terutama yang sokong Liverpool tu, nak beli ke tak?

Itu je. Sila tinggalkan jawapan di ruangan komen atau sila pergi mati.


p/s: Cukup 100 orang kata nak beli, baru buku ini akan diterbitkan. Sekian, harap maklum. Majulah sirap untuk negara. -> tak kelakar.

123 Ulasan:

Alif Amin Othman berkata...

Nak nak. Keh nak!

Alif Amin Othman berkata...

Macaa mana nak beli abam Lucy?

Abdul Sokernet berkata...

Abam opah lu.

Hazwan Arif berkata...

nak

LS berkata...

mahu.

lara_nur berkata...

opkos la lara beli.

opkos.

muhammad hezal berkata...

mahu.

Lucius Maximus berkata...

Power ke buku ni?

adibeshak berkata...

Nak beli sebab Lucy.Bukan sebab Abdul 'Abam'.

Abdul Sokernet berkata...

Power siot..

LS berkata...

kalau lucy la tulis, mesti mahu.

Abdul Sokernet berkata...

LS ni aku lempang kang, berterabur gigi.

Nampak tak penulis dia Lucius Maximus tu?

golpandsiroko berkata...

beli..pasti...

mcphisto berkata...

aku nak 2...
untuk aku 1 pastu nak hadiah kat sultan bola 1

pepol berkata...

nk bli wei..

Fuckin' Old Bill berkata...

YA..NAK!

Kaki Merapu berkata...

nak free...

Hazard Ali berkata...

Nak. Tapi sebagai Melayu, aku nak tanya le bang,

"Ni brapa det ni ghega dia?"

Khuzrin Kamarudin berkata...

Nak beli secara ansuran boleh/

... berkata...

nak beli jugak weii...

faizul berkata...

wajar dibeli

BanDeLa berkata...

tak nak (di baca nak nak nak)..

Haziq berkata...

Aku nak beli..

Tp harga buku ni bape hinggit???

sharkpitt berkata...

nak beli.

Kurast berkata...

pegi la mati...

Jac Of Spica berkata...

mohon cepat keluarkan

Nwx berkata...

berminat gak nak beli..

Fancy Stroke berkata...

definitely will .

redzabes berkata...

nak

Solahuddeen berkata...

macam best. macam tak. macam nak beli. macam nak.

Fahmi Ismail berkata...

Sahut tanpa bicara!

Asnawi Aazizan berkata...

nak

muzikri berkata...

nak

Streetwizer berkata...

nak nak nak nak!!!

Aie Isa berkata...

Gua nak! Lucy Power!

-___-" berkata...

gua nak jugak. tapi jangan mahal sangat macam Cerita Piala Dunia. Bertambah hari gua menjamah megi.

ammar berkata...

nak klu ade gmbr konek...

ibnu sina inamza berkata...

beli2..tp buku abam Lucius Maximus yg dl ade lg x?

youthless04 berkata...

tidak syak lagi aku akan beli

paloibinmulau berkata...

Saya mahu juga beli kalau harga berpatutan.

Ali The Wierd Scientist berkata...

start motor nak ke uya!

Ozgur Cek berkata...

aku nak beli

kelisa_samudera berkata...

alangkah bestnya kalo dapat membaca sambil menonton perlawanan ragbi final.

yaaa, saya nak.

Sey-jii Ha-fiz berkata...

Nak. Beli.

rirhays berkata...

nak ler

ImanCo berkata...

kalo pipi n abdul... baik jgn kluarkan.. walaupun free skalipon, nnt org sepah2kan je kat lantai.. hahahaha

lucy hebadd.. saya mesti pilih

Ajiz Nasution berkata...

Ape ke hey nyer lah label mike panjang bebenor? Letih teman nengok urup putih tu sebutir sebutir!

Aku nak satu!

p/s - kalau first 50 yg order, tak dpt diskaun 70% ke?

Kucing Mainan berkata...

pm best price ngn postage ke tanjung karang. nak bli saiz xl ngn m. tq.

asyraff mohd berkata...

saya beli !

Sylarius berkata...

Sure aku beli. Harap-harap sempat beli sebelum sold out.

Mohon diadakan di dalam katalog pinjaman Perpustakaan Tun Razak.

mirul berkata...

pasti beli

LS berkata...

maksud gua gitulah abdul oi. mmgla lucy tulis. tu singkatan. adoi!

ijan de bunks berkata...

beli

El berkata...

aku nak beli kulit dia saje boleh?

Amir_naufal berkata...

Buku ni bagus tapi predictable endingnya. Mesti nak salahkan Sultan Bola kan? Dah agak dah!

treacher berkata...

nak beli klu ade kua kt kedai buku.. online tanak

Mr K13 berkata...

Mohon beli

Azizan berkata...

aku nak beli.

talkIZcheap! berkata...

nak... pinjam! :pp

Nasco*de*pabLo berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Nasco*de*pabLo berkata...

Nak..Nak..

pesfreak berkata...

ok..nak beli..btw buku CPD ada lagi ke?

Ajeossi berkata...

cover dah cun sekali dgn tulisan lucy.. nak beli!

Syamzari berkata...

buka wajib utk aku beli

Cob Nobbler berkata...

Lucius is my favorite writer in Sokernet.Mesti lah beli.

::nurulQamar8six:: berkata...

nak beli

lala fafa berkata...

nak beli +1

Lost Guerreroz... berkata...

Nak...

ron97 berkata...

nak..

Pipiyapong Abdillah Hamzah berkata...

Boleh tak aku nak beli?

sonic berkata...

gua beli 100

Air Man berkata...

Nak Nak Nak sangat2!!

ahmad fathi berkata...

mesti lah nak beli...

keli berkata...

Beli

otakpenyubeku berkata...

nak..nak...mohon jual...huhuhu

mie berkata...

ok... nak...

nev berkata...

yeeeeehaaaaaaa!!!!!!!!!

adijaya berkata...

saya confirm beli.. seperti juga buku Cerita Piala Dunia..

lucius memang power..
entry lucius memang mantap..
lucius dewa sokernet..






rahsia: lucius = abdul sokernet

ax berkata...

mahu hendak beli

Fil berkata...

katakan NAK!! mesti terbaik ni.

janxxx berkata...

okey je..

harimau luka akan bangkit berkata...

PADU,pasti mantap,,beli satu,,mana nak beli..besok boleh,,,LM adalh presiden FAM yang kami nantikan,,.Ada fb fanpage tak,,,viral marketing campaigns PENTING NI,,

nu_Ox3r berkata...

mohon softcopy 'Cerita Malaysia Tidak Ke Piala Dunia' satu.tq!haha

Husni Al-Hayaa' berkata...

baper henggit satu kotak!

hantuLongkang berkata...

mau beli..
dan paksa sultan bola beli satu..

3rdfrom9 berkata...

Cerita Piala Dunia tue ada lagik dak lucy ... aku nak buku nie, kualiti paperback ka lucy tak la sakit mata baca ...

Husni Al-Hayaa' berkata...

lincah bape satu kilo?

fikiranlicin berkata...

gila tak beli? taurat pun aku ada, inikan pulak buku luci..

Berto berkata...

Mohon Dubook Press jangan malas. Gua nak beli satu

rashideeshukri berkata...

gua nak beli dua, satu kasi lekat dekat Wisma FAM, satu lagi buat baca.

kueh bakar berkata...

beli kalo harga ok.

gambar kulit klasik..

syemora berkata...

power.

Si tAmPAn berkata...

setail bak ang! beli!

syamem berkata...

letak je harga brape.. aku akan beli..

tikus dot dot berkata...

bagi aku satu....

Mr. Putra berkata...

Mohon beli....nanti aku tanya kawan aku...dia cakap dia nak beli jgk.

Pros|mrcool berkata...

wat la 101.. ak nk 1

Mr. Putra berkata...

ok aku dah tanya..ada la 5-6 orang nak beli...

Okey..dah lebih 100 orang nak beli..

Sila terbitkan segera.

Hizwan Nizam berkata...

harga berpatutan gua set.

Mr. Putra berkata...

Seratus

zargus2702 berkata...

-jgn mahal sgt..RM10 siap ngan pos, bru ngam bajet rakyat..hehe

Encik Akmal berkata...

do want!

tapi kalau lepas ni masa nak mintak sain Lucy cakap tak kenal gua sebab jarang komen, gua spam!

r.k berkata...

celaka mana yang delete komen ghua ?
ghua cakap nak beli pun kene delete ke ? ni kerja abdul la ni .

Amir_naufal berkata...

Adijaya...Lucy = Abdul Sokernet?

oh ok...

kakiberita berkata...

nk satu.. satu lagi.. bdk kelantan da bertaubat da.. bdk MU jgn da hujung2 baru nk bertaubat.. tak elok

ska berkata...

nak

Usagi9898 berkata...

abam lucy best. mau beli

kalau buku ditulis abdul, konpem buku tu terus jadi pornmagz. penuh gamba konek. dah trademark die kan?

(the naked writer) berkata...

nak2..

izat123 berkata...

nak2.cetak lebih sikit.baca buku ni bole wat model ayat awek kat stadium.kahkahkah

The Strange berkata...

Mesti mau..!

valentino rosso berkata...

pinjam potostet bleh??

radhi0zil berkata...

nak2

AKU_KUN 10 berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
matbong berkata...

brape harga??

papaskizo berkata...

Nak lah oiiii....

AKU_KUN 10 berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
Nazrin Saad berkata...

Nak!

zu berkata...

last aku beli 'cerita piala dunia' itu hari, lucius sign.

siap tulis 'ikhlas dari' lagi.

apa yang ikhlas aku pun tak tahu.
siap kena bayar lagi, ikhlas kejadahnya.

papanputih berkata...

mohon beli

Jon berkata...

definitely buying dan mohon font jangan besar sangat. Font ala ZI Publication/NutGraph, bukan macam font PTS/Alaf21.

KiMiE berkata...

Haa dah lebih 100 komen nih..gua pun nak beli..so apa lagi, sila terbitkan!~ harhar!!

oni berkata...

gua seperti biasa mau edisi khas kulit keras.

rudz berkata...

sebelum raya haji boleh dapat?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...