ANDA SEDANG MEMBACA

31

Match Preview - Liverpool vs Norwich City

Ahmad Fairuz Jumaat, Oktober 21, 2011
Hey!

Pasukan Liverpool akan membelasah Norwich City di Anfield jam 12.30 pagi Ahad waktu Malaysia.

Saya tak berapa tahu pasukan Norwich City ini kecuali fakta yang dahulu Proton pernah sponsor mereka sekejap. Last saya tengok game diorang ialah ketika sorotan perlawanan EPL baru-baru ini dimana Norwich ayamkan ManUtd dan memperolehi banyak peluang menjaringkan gol di Old Trafford tapi sebab nasib, ManUtd menang.

Selain dari itu, saya juga tahu bahawa pasukan Norwich City dikenali sebagai 'The Canaries'.

Burung kenari yang agak merbahaya dan liar ialah Grant Holt dan Anthony Pilkington. Kenari dari Wales dengan nama Steve Morison tu pun boleh tahan ganas. Tapi ganas yang terkawal. Memang la Johnny Evans dan 'David' Jones kelam-kabut nak kawal penyerang kenari tempoh hari sebab diorang tu pemain pertahanan yang sayur. Ni Liverpool bro. This is Anfield. Defend tip-top.

Batu jemala patik rasakan Sebastian Coates akan start untuk Liverpool kali ini. Bellamy dan Carroll pula akan berada dihadapan. Suarez akan direhatkan kerana penat jadi 'diver' sambil berzikir 'nigger' 60 kali seminit minggu lepas. Gerrard seperti biasa akan mengawal semua pergerakan diatas padang hatta pergerakan pengadil pun dia akan kawal. Hey! Terer sungguh kapten kita kawan-kawan.



Holohh holohhh. Comelnya burung-burung kenari ni.

Ramalan: Liverpool 3 Norwich City 0.

#YNWA ./

31 Ulasan:

Firdaus Alim berkata...

YNWA..That PAKKordi For U hehehe

Nwx berkata...

selalunya ramalan sokernet jarang tepat. so tunggu je la ahad ni. :P

hantuLongkang berkata...

abdul main konek, ko main batu jemala pulak?..haha

hey!..sini takde jual sayur kenari...lauk kenari ada...tapau ke makan? :D

adijaya berkata...

pembetulan sikit abang kordi

Jonny Evans

LS berkata...

haih

talkIZcheap! berkata...

"Saya tak berapa tahu pasukan Norwich City ini kecuali fakta yang dahulu Proton pernah sponsor mereka sekejap"

Maunya orang tak label kelab "sandarkan pada kenangan" dan kelab "sejarah tingkatan satu", fakta pun main yang 'sejarah-sejarah' jer... huhuhu

:p

WV: redrusse... seriously, Red??

Kurast berkata...

Bagus pakkordi, ade jugak yg sakitdubur rupenye...YNWA

mirul berkata...

pakkordi ni memang lejen.

gua sokong pakkordi bile match lawan pasukan sampah lain je.

lawan spurs gua akan menentang.

hail pakkordi.

Fancy Stroke berkata...

hey !

pakkordi berkata...

Hey hey !

Pet Shop Boys berkata...

kacang je game ni..

kakiberita berkata...

bagus pakkordi.. dorang dok label libepul 'sandarkan pda kenangan' sgtkan.. terimalah! sekarang pakkordi bina satu prinsip tatasusila sejagat baru yakni 'sandarkan pada masa hadapan'.. maka permohonan diunjurkan, terimalah!

Kucing Mainan berkata...

liverpool team ayam. nuff said.

Streetwizer berkata...

gua hrp suarez smbung dikir dia dlm game ni plak...

keli berkata...

Main kat Anfield liverpool menang. Norwich main bagus sejak akhir-akhir ni tapi memandangkan Liverpool main kat Anfield gua tak rasa Norwich menang.
Pilkington memang ganas macam pakkordi kata sebab dia ni top scorer team Norwich. Memang kena jaga-jaga dengan dia.


p/s: Nigger...kakaka

Remy Maximus berkata...

aku rasa norwich mmg tak mampu menang game ni

tapi kalau sebaliknya faham-faham sendiri jela kan.hahahaha

Ozgur Cek berkata...

liver bird will kill canary...

Pet Shop Boys berkata...

Arsenal pun kami beat apatah lagi team ni.

AKU_KUN 10 berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
rashideeshukri berkata...

hey!

ini memang kelakar. kah kah kah.

K berkata...

keh3..3-0 la sgt

ammar berkata...

bodo seri..

paloibinmulau berkata...

suarez mmg bengap harap ref tolong dia je. bin dippers kalau ref tak bg penalti jgn harap nak menang. bodoh selalu. itulah a n field.

bebas berkata...

hahahaha,,diayam ayamkan konon..sang AYAM BRAND ni nampaknya telah diAYAM AYAMkan oleh sang KENARI yg comell tuhh..n di sangkar SNDIRI plak tuh.aduhh..this is A FIELD

bebas berkata...

hahahah..diayamkan konon..sang AYAM cap AYAM Brand since 1982 ni diAYAM AYAMKAN oleh SANG KENARI nampaknya..KENARI BKN SEBARANG KENARI..disangkar sndirik plak tuh.oh shame..this is A FIELD..err..where is it?

neorackle berkata...

kah..kah...kah...


3 - 0 kepala bana!

kah..kah...kah...

Remy Maximus berkata...

Arsenal pun kami beat apatah lagi team ni.PSB,(2011)

mane lu punye beat,sembang!!!hahaha

kobetz berkata...

aik...draw..mesti mood frenly lg nie..hik3..

*team yg xmen midweek smua men arini..hik3...sape suo men midweek jugak..;-p
kan da xcukup rehat..;-p

aksara = tropylib? trofi library..;-p

Ozgur Cek berkata...

"Luck, luck and luck again." -oliver kahn

Wann Zaorish berkata...

"liver bird will kill canary..."

kah kah kah!

mizu_sama berkata...

kah3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...