ANDA SEDANG MEMBACA

41

Orang Lain Main Midweek Ko Pun Nak Main Midweek!

Abdul Sokernet Rabu, Oktober 19, 2011 ,



Abang nak pesan sikit, midweek game ni kelab-kelab power Eropah je yang boleh main. Kelab macam Wigan, Wolves dan Liverpool dinasihatkan duduk diam dan kumpul tenaga untuk beri cabaran pada kelab power hujung minggu nanti.

Tu je abang nak pesan.

41 Ulasan:

Shaiful berkata...

kalah 1-0 kan? haha konek !

cantona79 berkata...

Ada kejohanan eropah baru ke? Itulah dah biasa main midweek so untuk mengisi masa lapang kena lah ajak sapa2 main. Tak pe, it's always next year.

Jarr berkata...

oooooo..

Haziq berkata...

kahkah nak sangat main midweek ni makan dia 1-0!!!

Konek!!!!haha

Streetwizer berkata...

kah kah kah....takmau konek tp nak cari konek...kekekeke...:D

ijan de bunks berkata...

kahkahkah
so konekkkkkkkkkkk

r.k berkata...

8======D

Destrokk berkata...

kah kah kah Abdul Sikonek FTW...bila la budak-budak LFConek ni nak insaf

Dewajiwa berkata...

kah kah kah.
dasar kelab lemau masuk angin. as always

Jarr berkata...

oooooo thanks to abdul post benda benda gini,so i can see bunch of idiots duk comment.

Nwx berkata...

mentang2 next match lawan team lemah, LFC terus buang tenaga mid week untuk kalah ngan rangers. Hope diorang xkalah. huhu

Firdaus Alim berkata...

Kecoh..Hahah frenly jer pon..x effect pape..line up pon bkn first 11..no biggie YNWA

hangbola berkata...

aik..ada game cari konek ke?

Pet Shop Boys berkata...

half of Arsenal player nak quit dengan Wenger2 sekali nak quit taknak cerita ke?

r.k berkata...

cerita pasal arsenal tak best la PSB . :) tak naik page view .. hehe

yazid berkata...

Sengal sengal Arsenal pun layak main midweek. Anda?

mcphisto berkata...

ni game piala malaysia semalam ker?

Maman berkata...

Pergh... Kene taruk lagi la KOP. Chelsea comeback to beat Rangers 3-1 kat Ibrox. Wallaweh...~ Frenly gak..

Polis Karma berkata...

Abg Abdul still butthurt ngan penyokong kelab pencinta burung ni ka?

X baik butthurt lame2 nnt cpt mampos haha...

HAFYNA berkata...

HUA HUA HUA HUA HUA....NGAN RANGERS JE PON...MEMANG LAYAK X MEN UCL

Ajiz Nasution berkata...

Abdul, besar 8===D yg kau lukis kali ni.. Seronok nampak!

Cob Nobbler berkata...

main midweek tapi tak dapat 5 apa gunanya..........

trevor berkata...

kah kah kah. abdul konek lukis konek memang style.

Raven X berkata...

Abdul si bodoh. Suka post benda2 lucah yg xde isi. Bangang otak xde.

Mohd Rasydan berkata...

Liverpool loser! Real Madrid yang ada 9 pun tak kecoh apa! ni dah la tak dapat main UCL, pastu tak abes2 kecoh dengan 5. kahkahkah!!!

keli berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
keli berkata...

Untuk entri bangang kena bagi komen pun stail bangang jugak.

Jika anda fan bolasepak yang sejati berapakah konek yang menjadi undi anda tahap bangang abdul pada entri kali ni?
Untuk tahap kebangangan entri Abdul kali ni gua bagi 4 konek

8=====D
8=====D
8=====D
8=====D

Kita nantikan entri beliau seterusnya. Undi jangan tak undi.
;-D

Remy Maximus berkata...

poyo gile nak buat friendly.hahahahaha

pakkordi berkata...

Wah wah..serius betol lukisan si bedul. Siap ada text! Rilex la bedul. Bawa bertenang k? Haha.

Gorgon Kuning berkata...

Ahahaha..Ohsem mcm biasa ! Ramai geng kacang pool butthurt tuh..UCL tak main, Europa tak layak, last-last duk sedapkan hati dgn friendly bangang macam nie. Badut bedul pool..

Opps, dah 5 kali kan ! kahkahkahkah..

rashideeshukri berkata...

babi, ini kelakar. kah kah kah.

lu nampak muka player Liverpool yang kat dalam gambar lu tu tak? lu rasa berapa kali je dia main dalam skuad Liverpool, hah Bedul?

gua tunggu Sir Alex blah je ni. lepas tu berbakul-bakul makian gua bagi lu.

RABUN berkata...

konek ko tak best lah lol

missus vidic berkata...

entri tangkap muat yang bengong ntah apa2 macam ni pun ramai jugak yang nak komen ek..

awak memang best la abdul hehe..

ahm ahmad berkata...

teruja jumpa konek. ini legend!

Pak Alex & Co. berkata...

lu tungguuu je lah pak alex blah.. kalo umur lu panjang jon bole la lu maki, tu pun kalo pgganti dia x power la kan..tuiii

entry ni aku bg;
8=====D
8=====D
8=====D
8=====D
8=====D

sebab aku tgelak besar dgn dialog, gmbr konek ngn ekspresi muka masing2..thumbs up.next entry abdul!

Usagi9898 berkata...

abdul sekonek tak abes2 ngan konek. konek ni memang sinonim dengan penulisan abdul sekonek. ape kene ko ni abdul? first time tgk konek ke sampai teruja bagai? kehkehkeh

pepehal dialog gamba mmg cilake.

Jo Hey berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Jo Hey berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Jo Hey berkata...

panaakulan mantik:

a)'konek' amat digemari oleh loser

b)abdul seorang loser

kesimpulan:
abdul konek


*sesungguhnya perkataan 'abdul' amat sinonim dengan konek.

3rdfrom9 berkata...

konek tue x bley blah mcm konek gay ja ...

AKU_KUN 10 berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...